Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Mijn man Claus en ik Beate zijn al 13 jaar getrouwd, ons huwelijk is in een sleur terecht gekomen, vroeger hadden we zo 1 a 2x per maand sex, dat is de laatste jaren afgeslankt naar eens in de 4 maanden. Claus is een echte zakenman, nette pak, goede baan, gladde kantoor handen, hij heeft een hekel aan tuinieren, oh nee, zijn handen mogen beslist niet met grond, gras of enigszins in aanraking komen, ik ben een huisvrouw, en doe dus logischerwijs alles in en rondom het huis.

Ik heb wel behoefte aan sex hoor maar Claus is te druk met zijn werk, s’avonds moe, in het weekend moe en zondagavond gaat hij naar de modelbouwvereniging, ENIG ZEG : met zijn vriendjes auto’s en vliegtuigen in elkaar zetten, ik had liever gezien dat het een beetje een vent zou worden die ging voetballen en een pilsje drinken in de kroeg, nee Claus drinkt af en toe een sherry…. Nou iedere zondag zit ik voor de buis in mijn trainingspak, helemaal alleen, naar studio sport te kijken, voetbal, rugby of darten, heerlijk, paar pilsjes erbij, jagermeistertje, Cigarillo, ja dat vind ik leuk, soms ga ik ook wel eens poolen met een meidenclub uit de buurt, ja dat vind ik leuk! Claus en ik hebben ook dingen wat we samen doen hoor, s’morgens gezellig ontbijten, wandelen door de bergen met onze hond, samen met de oldtimer op pad, en financieel is Claus een kei, belastingformulieren enz vullen we samen in, altijd gezellig samen, hij een sherry, ik een pilsje en dan de paperassen doornemen.

 

Pas hadden we toevallig een programma op tv gezien over een swingerclub, sindsdien heeft Claus het daar steeds vaker over, nou dat lijkt mij helemaal niks, ook een trio lijkt hem heerlijk, iedere avond heeft hij het erover, over een trio, afijn ik heb ook wel weer een keertje zin om een keertje weer lekker te ketsen. Ik heb dus gezegd “Ok, zoek jij maar iemand uit, dan doen we een keertje een triootje”. Nou de eerste die kwam zou een man zijn en bisexueel, nou mijn man is overduidelijk geen homo, maar het leek hem wel wat als er een man bijkwam om mij eens lekker te verwennen, die kerel Bob kwam binnen en had alleen maar oog voor Claus, hij ging naast Claus zitten en dat vond Claus helemaal niks, op een gegeven moment ging ik naast Bob zitten en aaide over zijn been, in no time stond Bob dus weer buiten. De 2de was een knappe dame op hoge hakken, maar ze had rare mannelijke trekjes, toen ze naar het toilet ging heb ik stiekem in haar paspoort gekeken, stond er in “man”, ook hij stond dus in no time buiten. Toen de 3de, een hele leuke vrouw , tenminste dat dachten we, ze praatte ongeveer 2 uur lang over haar problemen, hup eruit naar buiten.

Dat waren dus de keuzes van Claus, 3x niets. Ik was aan de beurt en vond op internet een advertentie, Chris, automonteur, gescheiden, helaas geen foto, ik heb Chris via de mail uitgenodigd voor aanstaande zaterdagavond. Vrijdagavond voelde Claus zich niet al te lekker, en hij lag in bed, tegen een uur of 8 s’avonds ging de bel, ik open de deur, voor de deur staat een dame met lang haar, volle lippen, in een vieze blauwe overall. Ik laat haar binnen en geef haar een hand, ze geeft me een hele stevige handdruk, haar handen voelen erg ruw, ze zegt “Ik ben Chrissy, van de advertentie, ik zou morgenavond langs komen en was in de buurt, ik heb hard gewerkt en had zin in een lekker pilsje dus dacht, ik wip even langs”. Ze trok haar overall uit en had erg mannelijke trekjes, ze ging wijdbeens zitten en rookte net als ik sigaartjes, we hebben heerlijk gekletst over voetbal, darten, samen een paar pilsjes gedronken, het was erg gezellig, tegen een uurtje of 11 ging ze huiswaarts. Hmm zou Claus dat wel leuk vinden zo een dame?

De volgende avond kwam Chrissy weer, nu op de motor, spijkerbroek en leren jasje aan, een echt stoer wijf! We begonnen weer met een paar pilsjes en lekker ouwehoeren, op een gegeven moment vroeg ze “waar is je man?”, ik zei dat hij boven op bed lag, nou zei ze “waar wachten we nog op dan”, nou ik was dus helemaal vergeten om Claus te informeren over Chrissy. Ze pakte mijn hand stevig beet om me naar boven te begeleiden, ze had stevige ruwe handen, ja dat vond ik wel fijn! Boven gekomen ging ze direct op Claus liggen en ze gaf hem met haar volle lippen een stevige kus, Claus werd opgewonden en streelde door haar lange haar, voor ik het doorhad lagen ze met elkaar te rollebollen, ze zat bovenop Claus en bereed hem als een wilde, binnen no time kwam Claus klaar. Chrissy kleedde me daarna uit, ze ontdeed mij erg ruw van mijn kleding en pakte me erg stevig beet met haar ruwe handen, daarentegen kuste ze me teder met haar volle lippen, toen ik naakt was begonnen we elkaar te vingeren, ik met mijn zachte handen vingerde haar teder, MAAR ANDERSOM MAAKTE ZE GEHAKT VAN ME. Met haar ruwe handen vingerde ze me, ik vond het heerlijk, die ruwe vingers langs mijn schaamlippen en over mijn clitoris, ze kuste me teder in mijn nek, ik rook aan haar haren, ze rook lekker naar shampoo, maar ook naar motorolie, dit wond me heerlijk op, we kwamen samen heerlijk klaar. Ondertussen hadden we niet op Claus gelet, hij lag zich, naast ons (al kijkend naar ons) af te trekken, toen wij allebei tegelijkertijd naar hem keken begon hij spontaan te spuiten, nou hij spoot zoals ik hem nog nooit had zien spuiten, de klodders vlogen over hem heen! Daarna ging Claus zich douchen, Chrissy en ik bleven op bed liggen en kusten elkaar minuten lang, heerlijk, toen Claus klaar was met douchen gingen Chrissy en ik samen douchen, we hebben elkaar gewassen, ze heeft mij met zeep ingesmeerd en mijn haren gewassen en ik heb haar ingesmeerd en haar haren gewassen, ook nu kusten we elkaar weer hevig, hierna gingen we naar beneden en dronken we nog even wat, wij pilsjes en jagermeister, en Claus een sherry, ook rookten we samen een sigaartje.

Claus zei “kom je volgende week zaterdag weer, ik vond het wel gezellig, maar trek dan wel een jurkje of rokje aan met hoge hakken”. De zaterdag erop kwam Chrissy weer met een rokje en hoge hakken, nou je kon zien dat ze zich daarin niet prettig voelde, ze liep moeilijk op de hakken en van die rok moest ze ook niks hebben. In de woonkamer had ze haar kleding uitgetrokken en begon ze met Claus te zoenen alsof het een lieve lust was, ik werd best jaloers, nee niet op Claus maar op Chrissy, want met die volle lippen kon ze heerlijk zoenen. Claus en Chrissy gingen samen naar boven, ik liet ze gaan maar kon het niet laten om stiekem naar hun te kijken, ze waren flink bezig eerst Chrissy bovenop en dan weer Claus bovenop, na hun vrijpartij gingen ze samen douchen en wasten ze elkaar, oh wat werd ik jaloers op die heerlijke ruwe handen van Chrissy, toen ze beneden kwamen liet ik niks merken van mijn jaloersheid, we dronken samen wat. Claus was moe en ging intussen naar bed, Chrissy en ik bleven beneden zitten en we hadden weer de grootste lol samen, urenlang hebben we samen gekletst, op een gegeven moment had ze met haar ruwe hand mijn hand vastgepakt en kletsten en lachten we met een pilsje en een sigaartje in de andere hand, we hadden het over motoren, wandelen in de bergen, voetbal darten enz, oh het was zo gezellig!.

Zondagavond ging Claus naar zijn vereniging, ik zat lekker in mijn trainingspak voetbal te kijken, toen de bel ging, het was Chrissy ook toevallig in trainingspak, ze stelde voor om naar een kroegje te gaan om een pilsje te drinken. Na onze kroegbezoek bracht ze me thuis, in de auto bij mij in de carport hebben we urenlang gezoend, ja alleen maar gezoend, we vergaten de tijd helemaal, met haar ruwe handen streek ze langs mijn wang en zei “ het is morgen weer maandag ik moet naar huis morgen weer vroeg opstaan he”, ze reed weg, ik had de kriebels in mijn buik.

De week erop was Claus vrij, ik wou dat Claus wat meer een kerel zou worden en ik had tuintegels besteld, en Claus moest die van mij leggen, dan kreeg hij tenminste wat ruwere handen, ook had ik planten gekocht zodat hij bij het planten lekkere vieze handen zou krijgen, (en dan zou ik hem lekker ontvoeren naar boven), nou Claus ging inderdaad tegels leggen, en de planten in de tuin planten, ja met tuinhandschoenen aan, nou dat werd dus niks! Ook heb ik hem voor een rugby training opgegeven, Claus erheen , binnen een uur was hij weer thuis met het commentaar “ze tackelden me, ik lag in het gras en mijn kleding en handen werden vies” De zaterdag erop had Claus een dame uitgenodigd voor een triootje, jeeee nu had hij een dame die er lekker en geil uitzag hoor, een soort secretaresse, haar in een knotje gebonden, net jurkje aan, naaldhakjes, keurig verzorgd, ik zei tegen Claus dat ze alvast naar boven moesten gaan en dat ik zo ook zou komen, nou daar gingen de 2 upstairs, tegelijkertijd ging de bel, oh oh, shit het is Chrissy.
Ik vertelde Chrissy over Claus en de dame, Chrissy begint te lachen, pakt mijn hand en zegt “so what dan gaan wij toch ook naar boven”. Boven aangekomen lagen Claus en de dame Els genaamd al flink te rollebollen, ze lagen in standje 69 te genieten van elkaar, Chrissy en ik gingen samen naar de logeerkamer en begonnen heerlijk te kussen, naakt lagen we tegen elkaar, we vingerden elkaar beften elkaar en kwamen keer op keer heerlijk klaar.

5 uur later lagen Claus en Els nog steeds samen te rollebollen in bed en zaten Chrissy en ik alweer beneden gezellig te kletsen, uit het niets begonnen we weer te kussen, we hielden zelfs handjes vast, Chrissy’s ruwe handen voelden zo vertrouwd, we keken elkaar aan en tegelijkertijd zeiden we tegen elkaar “Ik hou van jou!”. Dezelfde avond heb ik mijn koffers gepakt!

Het is nu enkele maanden later ik woon bij Chrissy in haar flat en Els woont bij Claus, ja ja zo raar kan het lopen. Chrissy en ik zijn erg gek op elkaar maar allebei ook Bisexueel, en soms (zo 4x per jaar) hebben we nog wel eens zin in een lekkere kerel in onze bed, we struinen dan internet af op zoek naar een kerel voor een trio, ha ha, ja ja zo raar kan het lopen……dus mannen als jullie een advertentie zien met Chrissy en Beate….. dan zijn wij het…….

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen