Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Daar staat ze dan, mijn jeugdliefde uit 1987. Via facebook hadden we zo'n anderhalf jaar geleden weer contact gekregen, maar ik had nooit gedacht dat ze vandaag, uitgerekend op mijn verjaardag, weer voor mijn neus zou staan. Hartelijk begroet ik haar en neem haar eens goed in me op, dan zeul ik haar mee naar binnen en in de kantine van mijn bedrijf schenk ik twee koffie voor ons in. Angela zit alles even in zich op te nemen en mijn gedachten dwalen weer af naar 1987, waar ze mij na schooltijd achter bij het fietsenhok regelmatig aftrok.

Na het eindexamen moest ze noodgedwongen verhuizen (haar vader kreeg werk aan de andere kant van het land) en na een paar maandjes heen en weer geschrijf (email bestond toen nog niet) bloedde de 'relatie' dood. Via via heb ik jaren later nog eens van een toenmalige gezamenlijke vriendin gehoord dat ze inmiddels getrouwd was en in Amerika woonde en dat was het dan. Het was ook puur toeval dat ik anderhalf jaar geleden eens wat op facebook zat te struinen en haar tegenkwam. Nog weken over getwijfeld of ik haar nou wel of niet een berichtje moest sturen, maar toch uiteindelijk maar gedaan.

 

Het duurde in eerste instantie weken voordat ik antwoord kreeg, maar dat kwam -hoorde ik later- omdat ze met haar man op vakantie was. Ze vond het erg leuk om weer eens wat van mij te horen, maar na een paar weken heen en weer gemail waren we een beetje uitgepraat. Mei 2012 had ik haar nog een verjaardagsfelicitatie berichtje gestuurd, maar daar geen antwoordt op gehad en nu zit ze ineens weer voor me!

Ik had ondertussen al wel begrepen dat ze ondertussen weer in Nederland woonde en een jaartje of wat geleden gescheiden was en dat die scheiding haar niet in de koude kleren was gaan zitten. Het huwelijk en samen oud worden had toch wel boven aan haar 'levenslijst' gestaan, te meer omdat haar ouders ook gescheiden zijn en zij het dus anders wilde gaan doen. Helaas, dingen lopen vaak anders en ik had haar verteld dat ik zelf ook alweer een paar jaar gescheiden was en met volle teugen genoot van mijn hernieuwd ontdekte vrijheid. Ik neem haar eens goed in me op en ze is nog steeds een lekker wijf! Vroeger op school al, nog lang voordat iedereen van Jennifer Lopez had gehoord, had Angela al zo'n kont! Heerlijk en ik was dan ook blij verrast dat ze uit haar vele aanbidders uiteindelijk mij koos om mee te flikflooien. Nu was ik toen ook wel een 'hunk'... half lang blond golvend haar, goed gespierd, 4 á 5x per week op de windsurfplank te vinden, enzovoorts. Veel verder dan wat hand- en friemelwerk zijn we uiteindelijk nooit gekomen. Toen was het ook nog niet zo gebruikelijk om al vroeg met elkaar naar bed te gaan. Dat een huwelijk en de zorg voor 2 kinderen uiteindelijk alles om zeep hebben geholpen neem ik mijn ex niet eens kwalijk, ik was er tenslotte zelf bij, nietwaar?

Nu ben ik vandaag 44 geworden en zit er 25 jaar tussen onze laatste ontmoeting. Angela vertelt ondertussen honderduit en dat is ook nog zoals ik me haar van vroeger kan herinneren. Altijd druk, vrolijk en geen saai/ stil moment met haar. De enige manier om haar, haar mond te laten houden is om er een lul in te stoppen bedenk ik me, maar ik schrik van deze gedachte. Ze ratelt vrolijk verder, maar het is inmiddels al bijna zes uur en ik heb best trek. Ik stel haar dus ook voor ergens wat te gaan eten en zo rijden we 10 minuten later richting Scheveningen. Haar zoon is dit weekend bij zijn vader en mijn kinderen zitten met mijn ex en haar nieuwe vriend een lang weekend in een huisje in Zeeland. Bij het verlaten van de zaak en het naar mijn auto lopen heb ik af en toe stiekem mijn blik over haar lichaam laten glijden en die kont is gelukkig nog steeds aanwezig! "Man, wat zou ik mijn lul toch eens graag lang en diep in die heerlijke reet willen steken!" Bedenk ik me, maar vlakbij de auto draait ze zich plotsklaps om en zoent me vol op mijn mond! Even weet ik niets meer te zeggen, maar ze stort zich nu vol in mijn armen. "Wat doen we? Gaan we eerst ergens wat eten, of wil je me nu?" Vraagt ze me. Ik loop rood aan, maar herpak mezelf en zeg dat ik best wel trek heb, maar dat ik een gaatje zal vrijhouden voor haar en geef haar een knipoog. Quasi onschuldig vraagt ze vervolgens; "welk gaatje?" Maar dan hou ik de deur voor haar open en niet veel later open we richting de boulevard. Onderweg kan ze nauwelijks van mij afblijven en ieder rood stoplicht wordt benut om over mijn kruis te wrijven. Zelf hou ik me in en negeer haar, maar als ik naast me kijk zit ze met rode wangetjes naast me.

 

Dan zijn we er en parkeer ik de auto in de parkeergarage bij het casino op de hoek. Vanaf daar is het een klein kwartiertje lopen naar wat strandtentjes. Het tentje waar we vroeger nog wel eens kwamen bestaat helaas niet meer had ik laatst al eens gezien, maar misschien kunnen we iets pakken waar zo'n zelfde soort sfeertje hangt. We stappen uit en ik loop naar de passagierskant om af te sluiten, maar Angela heeft haar hand alweer vol om mijn lul zitten en begint tegen me aan te rijden. Dan ruk ik mij los, kijk haar diep in haar ogen en ga razendsnel door mijn knieën. In een flits schuif ik haar rok omhoog en druk mijn neus vol in haar kruis. Ze moet drijfnat zijn, ik kan haar kut door haar slipje heen ruiken! Ik kus het stukje stof van haar slipje en kom dan weer omhoog. Met mijn hand grijp ik tussen haar benen en ze slaakt een diepe zucht. Haar knieën worden week en net als ze dreigt te bezwijken haal ik mijn hand weg, fatsoeneer haar rok en doe alsof er niets is gebeurd. De hele actie heeft ook nog geen 30 seconden geduurd en het is Angela die de stilte verbreekt. "Mijn god, boek alsjeblieft nú een hotelkamer en neuk me, ik hou het niet langer!" Maar ik reik haar slechts mijn arm en zo stappen we niet veel later de parkeergarage uit, op weg naar wat te eten. De frisse zeewind zorgt er gelukkig wel voor dat we beide enigszins 'afkoelen' en als we een twintigtal minuten later een eettentje binnenstappen is de opwinding ver te zoeken. We krijgen een knus plekje achterin en de eerste fles wijn komt op tafel, niet veel later gevolgd door een tweede en het wordt later en later. Rond tien verschijnt het toetje op tafel, maar ook zij heeft me beloofd (knipoog) om nog een gaatje vrij te houden, misschien nog wel meer ook als ik beloof lief voor haar te zijn.

Het is inmiddels uitgestorven in het restaurant gedeelte van de zaak en terwijl Angela nog even haar neus gaat poederen en gaat plassen ga ik vast afrekenen. Ik vraag de serveerster of zij nog ergens een sfeervol en betaalbaar hotel weet, maar het enige echt sfeervolle wat zij weet is het Kurhaus. Ik antwoord haar dat dat een beetje boven mijn budget ligt, maar haar baas staat erbij en die zegt dat hij wel wat korting voor mij kan regelen. Hij gaat even bellen en komt een paar minuten later terug met de mededeling dat hij een Executive suite kan regelen voor 175, - per nacht terwijl die normaal 240, - kosten. "Regel het maar" zeg ik en ik geef hem mijn gegevens en zeg dat we dan graag over een klein half uurtje de kamer in willen. Ik pak nog een pepermuntje en op dat moment zie ik Angela weer aan komen lopen. De gedachte dat we dadelijk het bed gaan delen zorgt voor een prettige kriebel in mijn maagstreek en zo stappen we de frisse buitenlucht weer in. Het is inmiddels behoorlijk afgekoeld en gaan waaien en ze zegt dat ze nu het liefst met mij ergens een warm holletje in zou duiken en ik kijk haar veelbetekenend aan. We lopen nog een stukje over de boulevard en dan is het zo'n beetje tijd om weer richting de auto te lopen (denkt Angela), maar halverwege de boulevard buigen we af naar het Kurhaus. Niet vreemd, want dat ligt op de route naar de parkeergarage, maar als we bijna bij het plein met de fontein zijn buig ik af naar de ingang van het Kurhaus. Ze kijkt mij hoogst verbaasd aan, maar als ik me bij de receptie meld met de mededeling dat er op mijn naam een kamer gereserveerd is kijkt Angela me glunderend aan en voel ik haar hand teder over mijn billen strelen. We krijgen de sleutel van de kamer en als we daar na een paar minuten naar binnen stappen is het ook nog eens een kamer (op de derde etage) te zijn met uitzicht op zee!

Eenmaal in de kamer kijkt ze haar ogen uit en ik kan mijn ogen niet van haar lichaam (met name haar kont!) Afhouden. Stil en geruisloos loop ik op haar af, leg mijn handen op haar schouders en druk een kus in haar hals. Ze reageert daarop door een diepe zucht te slaan en zich traag om te draaien. Dan kijkt ze me diep in de ogen en net als ik denk dat ze me wil gaan zoenen duwt ze me ruw achterover op bed. Daar lig ik dan, met een pijnlijk klemzittende erectie, af te wachten wat er gaat gebeuren. Ze kijkt me glimlachend aan en kruipt vervolgens naast mij op bed. Beheerst drukt ze haar lippen op de mijne en wrijft met haar hand over mijn kruis. Dan neemt ze afstand, kijkt me nog één keer aan en begint dan mijn broek los te knopen en uit te trekken. Met mijn handen onder mijn iets opgerichte hoofd kijk ik toe en zodra mijn pik te voorschijn komt aarzelt ze geen moment en stopt hem in haar warme vochtige mond. Kreunend leg ik mijn hoofd weer neer en geniet van deze heerlijke pijpbeurt. Ook mijn ballen krijgen haar aandacht, want beheerst kietelen haar vingers ze. Dit ga ik niet lang volhouden merk ik en als ze na een paar minuten fanatiek pijpen met haar hand de binnenkant van mijn dijen begint te strelen en diezelfde hand vervolgens onder mijn billen friemelt hou ik het niet meer en spuit kreunend een lading zaad in haar heerlijke mond. Ze morst geen druppel en blijft rustig doorpijpen totdat er niks meer uitkomt. Ademloos kijk ik haar aan... bij mijn ex was klaarkomen in haar mond uit den boze, toen ik dat ooit eens 'per ongeluk' deed heb ik twee maanden 'pikstraf' gehad! Dan komt ze omhoog, kijkt mij even geil aan en slikt in één keer mijn lading zaad door.

Dan komt ze weer naast me liggen en kruipt dicht tegen me aan. "Zo, eerst even wat druk van de ketel gehaald, dan hou je het dadelijk wat langer vol!" En zachtjes kust ze me op mijn mond. In haar adem ruik ik en op haar lippen proef ik mezelf. Daar lig ik dan, met mijn broek op mijn enkels, maar verder nog alles aan. Dan duw ik Angela van me af en stap even van het bed om mijn schoenen, broek en andere kleding uit te trekken. Ze ligt mij glimlachend aan te kijken, maar als ik bloot ben kruip ik weer naast haar en begin haar benen te strelen. Ik voel het kippenvel en de rilling door haar lijf trekken en als mijn hand onder haar rok verdwijnt is daar de eerste verrassing, ze heeft geen slipje meer aan! "Uitgetrokken in het restaurant toen ik moest plassen" hijgt ze in mijn oor en dat is het sein voor mij om verder te gaan, helemaal omdat ik onder haar rok ook een heerlijk vol behaard kutje voelde zitten! Nu komt ze even omhoog en knoopt haar blouse los (wát een borsten!!) Haar bh houdt ze nog even aan. Dan gaat ze weer liggen en een flits heb ik haar rok omhoog geschoven en lig ik tussen haar benen om tegen het meest heerlijke volbehaarde (maar wel netjes bijgehouden) kutje aan te kijken. Ze spreidt haar benen en gretig duik ik op haar behaarde doos. Mijn ex had altijd zo'n kaal bloot Lolita kutje, maar bij een beetje vrouw hoort gewoon een lekkere vól behaarde kut! Liefdevol begin ik haar lipjes te kussen en haar kutje te likken, maar dan voel ik haar handen door mijn haar woelen en ruw trekt ze mij vervolgens tegen haar kut aan. Ik heb geen andere mogelijkheid dan haar kutje te likken en te proeven, maar als haar grip op mij heel even verslapt slaag ik erin om weer adem te halen. Haar sappen stromen rijkelijk naar buiten en zonder moeite schuif ik vervolgens 2 vingers tot aan mijn knokkels bij haar naar binnen. Met mijn duim bewerk ik zachtjes haar clitoris en als ik mijn vingers een beetje buig voel ik daar een ribbelig plekje zitten. Angela begint nu wild te kronkelen en smeekt me haar te neuken, maar in plaats daarvan druk ik mijn pink tegen haar anus aan en het duurt niet lang voordat ik mijn pink (door haar overvloedig stromende sappen) een klein stukje haar kont in voel glijden. Ze verliest nu alle controle over zichzelf en kreunend, zuchtend en schokkend komt ze klaar.

 

Zachtjes blijf ik haar nog een beetje doorvingeren, totdat ze weer een beetje bij haar positieven is gekomen. Met een slurpend geluid trek ik mijn vingers terug en begin ze (voor haar goed zichtbaar) smaakvol af te likken. Loom kijkt ze me aan en maakt aanstalten om overeind te komen. Nu bij ons allebei de druk er een beetje af is besluiten we lekker samen te gaan douchen, we hebben tenslotte de hele nacht nog! Ik trek haar van het bed en neem haar even in mijn armen. Ze is bijna een kop kleiner als dat ik ben, maar ik val wel een beetje op dit soort vrouwen. Ze heeft wel wat weg van Tatjana (volle borsten, stevige kont, frisse spontane uitstraling, blonde haar) en laat ik de echte Tatjana nou ook eens lang geleden ontmoet hebben! Ondertussen heb ik de rits van haar rok losgemaakt waardoor die op de grond is gevallen. Met één hand haak ik nu haar bh sluiting los en zo staan we eindelijk naakt tegenover elkaar. Vrijwel tegelijk kijken we allebei naar beneden en zien dat mijn pik tegen haar buik(je) aan prikt. We schieten allebei in de lach en stappen nu samen de douche in. Gelukkig is de douche erg ruim en na het op temperatuur komen van het water sta ik niet veel later haar rug en heerlijke billen in te zepen. Angela vindt het allemaal prima en hoe meer ik tussen haar bilspleet doorga, hoe meer ze haar rug holt om mij zo nog meer ruimte te geven. Dan kan ik mezelf niet meer beheersen en hurk achter haar billen. Ik trek haar billen uit elkaar en kijk nu recht tegen haar anus aan en voorzichtig breng ik het vingertopje van mijn wijsvinger bij haar naar binnen. Even verkrampt ze een beetje, maar als ze vervolgens haar handen op haar kont legt en haar billen nog wat verder van elkaar trekt is dat voor mij het teken om verder te gaan. Beheerst druk ik door en dan zit toch echt mijn vinger in haar kont! "Voorzichtig, je bent de eerste die aan en in mijn reet zit!" Zegt ze en zachtjes beweeg ik een beetje in en uit. Echt soepel glijdt het niet, dus ik trek mijn vinger weer terug en ga weer staan. Mijn pik komt in haar bilspleet 'vast' te zitten en achterlangs begin ik haar waanzinnig mooie borsten te wassen en tot mijn verrassing staan daarop twee keiharde tepels.

Dan draait ze zich om, pakt mijn lul vast en begint mij zachtjes te zoenen. "Oh god Peter. Ik ben alweer geil en ik wil zo je lul in mij voelen". Ik kijk haar diep in haar ogen en zak nogmaals door mijn knieën... nu kijk ik weer recht tegen die behaarde kut aan en dan voel ik haar hand op mijn hoofd. Het volgende moment legt ze een been over mijn schouder en zo kan ik haar heerlijke kutje nogmaals in mijn mond nemen. Door de zwaartekracht en het stromende water hangen haar binnenste forse schaamlippen nu helemaal naar buiten en gretig sabel ik op die stukjes rosbief. Angela kan zich maar met moeite staande houden, helemaal als ik weer twee vingers bij haar naar binnen schuif en haar weer begin te vingeren. Ze staat te genieten, maar niet veel later begint ze te draaien en te kronkelen en wil ze me zelfs wegduwen, maar ik heb me nou eenmaal vastgezogen aan haar kut en dan gebeurt het... terwijl ze schokkend een tweede keer klaarkomt veranderd het douchewater van smaak en van kleur en het duurt even voordat ik besef dat ze gewoon staat te plassen! Even overweeg ik om verontwaardigd overeind te komen, maar door dit nu toe te laten is er misschien een kleine kans dat ik straks bij haar hetzelfde mag doen en al gauw is ze ook alweer klaar met plassen. De smaak valt me niet eens tegen, dat vermengt zich wel met het douchewater, het is meer de geur van urine die niet echt opwindend is.

Angela dwingt mij ondertussen weer overeind te komen en kijkt me geil aan. "Had je nou door dat ik stond te plassen?" Vraagt ze me, maar als ik haar vervolgens zoen is haar wel duidelijk wat ik daar beneden heb meegemaakt. "Hmmm, ik hou er wel van als een man hier niet voor terugdeinst" en ze legt haar handen op mijn middel en ze trekt mij dicht tegen zich aan. De zoen wordt weer wilder en we besluiten eruit te gaan. Ik pak een handdoek en begin liefdevol haar rug af te drogen waarbij haar billen natuurlijk de meeste aandacht krijgen. Dan is ze afgedroogd, draait zich om en loopt linea recta weer naar het bed. Ik droog mezelf ook gauw af en kijk haar smachtend aan. "Nou, komt er nog wat van? Ik wil dat je mij keihard gaat neuken en daarna wil ik dat je lekker diep in mij klaarkomt!" Traag loop ik op haar af, mij volledig bewust van mijn (en haar) komplete naaktheid. Ze schuift een stukje op om mij zo wat ruimte te geven als ik naast haar op bed kruip. Ze ligt heerlijk ontspannen, de benen licht gespreid en een beetje opgetrokken en er gaat een rilling door haar lijf als ik met mijn hand over haar buik wrijf. Mijn hoofd is ter hoogte van haar borst en voorzichtig begin ik op haar harde tepel te zuigen. Teder woelt ze met haar hand door mijn haar, maar dan ruk ik me los en kruip tussen haar benen. Ik bewonder haar lichaam, haar borsten, haar buik en haar behaarde kutje waar haar uitpuilende schaamlippen glinsteren van het vocht alsof ze willen zeggen; "stop die pik hierin!". Ze ligt te kronkelen van genot en zachtjes kus ik de binnenkant van haar dijen. Met mijn handen streel ik haar benen en haal mijn tong even vluchtig tussen haar natte schaamlippen door. Ze slaakt een diepe zucht en dat is voor mij het sein om mijn pik bij haar naar binnen te schuiven.

 

Ik klauter over haar heen en als vanzelf komt mijn naakte eikel tegen haar behaarde kutje aan te hangen. Het kriebelt heerlijk, maar dan voel ik hoe ze met haar hand mijn lul vastpakt en hem voor haar opening zet. Haar andere hand klauwt ze om mijn billen en zodra ik haar nagels voel is dat voor mij het sein om door te drukken en soepeltjes glij ik haar werkelijk drijfnatte kutje in. Ik hoor haar zuchten en kreunen, en ik voel hoe haar lichaam zich ontspant. Zachtjes begin ik haar te neuken, in een tempo waarbij ik NIET binnen 2 minuten klaarkom en bescheiden kreunend ligt Angela mijn stoten op te vangen. Best vreemd schiet er door mij heen om na 25 jaar toch nog in het natte kutje van mijn jeugdliefde terecht te komen! Ondertussen glijdt mijn blik over haar lichaam en haar lichaamstaal bevalt me wel. De blosjes op haar wangen, de half open -af en toe- wegrollende ogen, de rode gloed -van inspanning- over haar lichaam, de zachtjes -in het ritme van mijn stoten- meedeinende borsten, het stukje huid tussen haar borsten waar zich wat zweetdruppels hebben gevormd, haar meegolvende buikje... het plaatje is gewoon kompleet! Ondertussen heb ik het tempo en de kracht van mijn stoten wat opgevoerd en haar bescheiden kreuntjes zijn veranderd in rauw gezucht en gekreun. Bij iedere stoot van mij in haar lijkt mijn pik ook groter, dikker en harder te worden en dat zal haar niet ontgaan zijn. Dan voel ik hoe ze haar hand tussen ons in friemelt en wild en ongecontroleerd haar clitoris begint te strelen. Het duurt vervolgens niet lang meer en heftig kreunend komt ze een derde keer klaar en dan hou ik het ook niet meer en luid kreunend begin ik haar kutje met mijn warme zaad te vullen. Even blijf ik nog een beetje in haar nastoten, maar als ik me voorzichtig uit haar terug wil trekken slaat ze haar benen en armen om mij heen en wil ze daar niks van weten.

Verbaasd kijk ik haar aan, maar dan duwt ze mij om, rolt zichzelf om en 2 seconden later lig ik onder en kijk ik tegen haar forse -voor mijn neus bungelde- borsten aan, mijn pik nog steeds in haar! "Friemel je vingers eens tussen mijn bilnaad door!" Zegt ze enigszins dwingend en tot mijn verbazing is haar bilspleet drijfnat! "Blijf me doorneuken en vinger mijn kontje" hijgt ze in mijn oor en traag begin ik met het sperma wat net bij het in haar klaarkomen uit haar kutje en in haar bilnaad is gelekt haar sterretje in te smeren en soepeltjes glijdt mijn vinger haar nauwe holletje in. Angela kan vanaf dat moment niet meer stilliggen en door haar gekreun en gekronkel heeft mijn pik niet eens de kans gekregen om te verslappen! Ze versnelt het tempo en met haar hijgerige ademhaling lijkt ze razendsnel op haar vierde orgasme af te stevenen, maar net als ik denk dat ze bijna zover is rukt ze zich los, kruipt van mij of en neemt op haar knieën (kont fier omhoog, schouders plat op bed) naast mij plaats. "Alsjeblieft, neuk me in mijn reet, ik moet nu gewoon weten hoe dat voelt!" Ik kruip achter haar en zie dat er sperma uit haar kutje op het bed drupt en dat ook haar bilspleet nat is van mijn zaad. In een reflex kus ik haar billen en ruik de geur van zaad wat zich vermengd heeft met haar kutsappen. Angela slaakt een diepe zucht en dan neem ik achter haar plaats en duw mijn pik nog één keer krachtig haar kut in. Dan trek ik me terug, zet mijn eikel tegen haar kringspier en druk zachtjes een beetje door. Dan leg ik mijn handen op haar billen, trekt die een beetje van elkaar en het volgende moment glij ik soepeltjes haar heerlijke reet in! Ze slaakt een gesmoord pijngilletje maar het is een supergeil gezicht om mijn pik voor het eerst van mijn leven (mijn ex weigerde anaal) in een kont te zien verdwijnen en zachtjes begin ik beheerst in haar te stoten. Angela vangt met haar heerlijke kont mijn stoten soepeltjes op en het is een genot om te zien hoe haar billen bij iedere stoot van mij zachtjes meegolven. Dan voel ik hoe haar vingers zachtjes aan mijn zak beginnen te kriebelen en dat zorgt ervoor dat ik wat harder en krachtiger in haar begin te stoten. De gesmoorde kreuntjes die ze net nog uitbraakte zijn vervangen door diep gezucht, luid gekreun en zwaar gesteun, maar o zo opwindend, ik ben alleen bang dat de rest van het hotel ook kan meegenieten!

Dan trek ik mij volledig uit haar kont terug en zie dat haar anus volkomen ontspannen open blijft staan! Nog één keer schuif ik mijn lul tot aan mijn ballen haar kont in, maar dan is het Angela die zegt; "Zou je zo over mijn gezicht willen spuiten? Ik wil je warme zaad op mijn huid voelen en weer in mijn mond proeven!" Bijna kom ik al klaar, maar ik kan nog net op tijd aan ijsschotsen, boerenkool met worst en belastingformulieren denken, maar dan kruipt ze onder mij weg waardoor mijn lul uit haar kont floept. Ze draait zich om en gaat voor me liggen, in haar handen houdt ze haar borsten uitnodigend vast. Mijn lul heeft zich heel even kunnen herstellen, maar mijn eikel is diep donkerrood/paars aangelopen, die heeft het in haar anus prima naar zijn zin gehad! Mijn blik glijdt over haar lichaam en dan valt het me op dat er nog een flinke kwak zaad uit haar behaarde kut drupt. Met mijn vinger veeg ik wat zaad op en hou dat voor haar mond en schaamteloos stopt ze mijn vinger in haar mond en likt het zaad eraf. Ik besluit een stap verder te gaan en kruip tussen haar benen waar ik recht tegen haar druipende kutje aankijk... ik twijfel. Angela is overeind gekomen en kijkt mij geil aan. "Doe het dan, lik me schoon! Maar volgens mij durf jij niet je eigen sperma uit mijn kut te likken, of wel soms?" En zonder er verder bij stil te staan druk ik mijn mond op haar kut en slurp mijn eigen zaad uit haar kut! Met een diepe zucht laat Angela zich weer op bed vallen en zuig ik mijn plakkerige, ziltige, licht zout smakende goedje uit haar kut naar binnen. Mijn lul staat op exploderen en dan neem ik boven haar plaats en begin vol boven haar gezicht aan mijn lul te trekken. Wat ze niet doorheeft is dat ik nog een kwak zaad in mijn mond heb en op het moment dat zij geil haar mond opendoet, haar tong uitsteekt en zegt; "Kom maar, spuit maar in mijn mond en over mijn gezicht!" Laat ik het zaad uit mijn mond zo in haar mond lopen. Van schrik kijkt ze me aan, maar op dat moment begin ik te spuiten en spuit in 4 á 5 dikke witte stralen mijn sperma over haar gezicht en in haar mond. Razendsnel vingert ze zichzelf nog even gauw naar haar vierde hoogtepunt en als ik klaar ben 'sleurt' ze mijn pik nog even haar mond in en pijpt de laatste restjes eruit en likt hem schoon. Haar gezicht is bedekt met zaad en traag begint ze het over de rest van haar gezicht uit te smeren. Ademloos kijk ik toe, maar dan voel ik haar hand in mijn nek en zo dwingt ze mij om haar te zoenen.

 

Haar gezicht geurt naar sperma en nog heel even kijken we elkaar diep in de ogen. Dan raken onze lippen elkaar en onstuimig beginnen we te tongen, waarbij de geur en smaak van sperma overheerst. Dan laat ze mij los en zegt; "Ik zal eerlijk zijn, dit was de beste sex die ik ooit heb gehad, je bent SUPER!" Liefdevol kijk ik haar aan en woel met mijn vingers zachtjes door haar behaarde kutje. Ze keurt het niet af en heel beheerst glijdt mijn wijsvinger over haar clitoris en tussen haar schaamlippen door. Een gesmoord gekreun (we zijn weer aan het zoenen) ontsnapt aan haar lippen en heel traag kantelt ze haar bekken een beetje, voor mij het sein om verder te gaan. Heel beheerst blijf ik haar clitoris strelen en masseren, en het gesmoord kreunen weer is overgegaan tot diep zuchten en steunen. Dan pak ze mijn hand vast en kijkt me indringend aan. "Alsjeblieft, vinger me nog één keer klaar!" Ik neem een beetje afstand en kijk haar aan, het opgedroogde sperma op haar gezicht is duidelijk zichtbaar. Dan spreidt ze haar benen en waar ik daarstraks nog beheerst 2 vingers in één keer naar binnen schoof neem ik nu de gok en schuif er drie (!) Naar binnen. Even verkrampt ze een beetje, maar dan lijkt haar kut zich wel te openen en moeiteloos glijden mijn drie vingers in en uit haar. Ze ligt te genieten en als ik mijn vingers slurpend terugtrek en ze één voor één aflik, besluit ik dat die vierde vinger (mijn pink) er ook nog wel bijkan en een paar seconden later zitten er vier vingers in haar kut en drukt mijn duim dwingend tegen haar clitoris. Ze is rood aangelopen van opwinding en van alle inspanningen en tussen haar forse borsten is ze nat van het zweet. Haar buikje golft bij iedere beweging die ik in haar doe op en neer en niet veel later komt ze een vijfde keer klaar.

Uitgeput hijgt ze uit, haar kut perst mijn hand als vanzelf naar buiten en als ik hem bekijk is hij nat van het kutvocht en het sperma. Ik veeg hem aan buik af. Angela is nu echt uitgeput, maar ik zou nog wel een keertje klaar willen komen. Haar anaal neuken en haar 'fisten' zijn ervaringen die ik nog nooit eerder heb meegemaakt! Ze merkt aan mij dat ik weer geil ben en zachtjes begint ze aan mijn pik te trekken. "Ik heb een ideetje... ga jij eens op handen en knieën op bed zitten" Ik kijk haar verbaast aan, maar ik heb vanavond al zoveel meegemaakt, dat dit er ook nog wel bijkan en gedwee voldoe ik aan haar verzoek. Een beetje ongemakkelijk voel ik me wel, helemaal als zij achter mij plaats neemt en mijn billen begint te strelen en te kussen. "Hmmm, je hebt een lekker kontje... mag ik?" En voordat ik kan vragen wat ze van plan is voel ik hoe haar ene hand mijn keiharde lul krachtig vastpakt en ze met een vinger van haar andere hand diep en krachtig mijn anus binnendringt. Even weet ik het niet waar ik het moet zoeken van de pijnscheut die door mijn lichaam giert, maar al gauw ben ik aan het gevoel gewend, ook omdat ze mij in hetzelfde ritme waarmee ze mij vingert, ook aftrekt! Het duurt dan ook niet lang voordat ik laat merken dat ik weer bijna ga klaarkomen. Gauw trekt ze haar vinger uit mijn kont terug en vraagt mij op mijn rug te gaan liggen. "Kom, laten we nog even standje 69 doornemen" en voor de zoveelste keer vanavond verdwijnt mijn lul in haar mond en begraaf ik mijn mond tussen haar heerlijk naar sex geurende schaamlippen. Ik worstel één arm vrij en krijg zo net genoeg bewegingsvrijheid om nog één keer een vinger in haar kont te schuiven. Op het moment dat ze dat voelt schuift ze mijn pik achterin in haar keel en dat is voor mijn het sein om een vierde lading zaad weer in haar mond achter te laten. Uitgeput (maar nu écht!) Kruipt ze van mij af en in een lange tongzoen delen we het kwakje zaad. Dan trek ik het dekbed over ons heen, kruip dicht tegen haar aan en een paar minuten later zijn we al diep in slaap.

 

Morgen weer verder......

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen