Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Toen ik een paar weken geleden in een winkel stond om voor de kinderen uit de buurt paaseieren te kopen. was Anja de buurvrouw daar ook. Toen zij zag dat ik een volle tas met paaseieren meenam vroeg zij of ik die alleen op ging eten?

Nee die zijn voor de kinderen uit de buurt die moet ik op 1e paasdag al vroeg gaan verstoppen zei ik. als je wilt zal ik wel komen helpen zei ze. nou het zijn er nogal wat dus je mag komen helpen zei ik. zaterdag vroeg zij om hoe laat ik de paaseieren ging verstoppen dan zou zij meegaan.

Ik zei haar dat de kinderen om elf uur kwamen zoeken dus dat we ze wel op tijd verstopt moesten hebben. En omdat het er nogal wat zijn wou ik rond negen uur al beginnen zei ik. dan zijn we zeker klaar als er al kinderen en ouders bij zijn die wat vroeger komen.
Ik zal op tijd bij je zijn zei ze. gisteren 1e paasdag om kwart voor negen kwam Anja al achterom en ik zat nog aan de koffie. lus je ook nog een kop vroeg ik. Ja als het nog kan dan wel zei ze. terwijl ik een kop koffie voor haar inschonk trok Anja haar jas uit en ging op een stoel zitten. Omdat zij een rok met zijsplit aan had kon ik een hel stuk van haar vrij lange benen en haar stevige bil zien. Ook haar shirtje zat lekker strak om haar volle borsten en door het diepe decolleté was een mooi stukje van haar borsten te zien.

Ik ging tegenover haar zitten en had een mooi uitzicht op haar borsten en ik zag soms haar tepels wat harder worden. na de kop koffie gingen wij de eieren in en bos verstoppen en we gingen in de auto zitten wachten tot de kinderen zouden komen. omdat Anja soms wat zat te draaien was har rok wat hoger geschoven en kon ik bijna tegen haar kruis kijken. na een poosje hoorden wij de eerste kinderen komen en toen Anja uitstapte zag ik dat zij een klein dun zwart slipje aan had. heel even zag ik haar schaamlippen aftekenen in het kleine slipje. al snel waren er veel kinderen en hun ouders. en om elf uur mochten de kinderen de eieren gaan zoeken.


Voor de ouders had ik wat koffie en thee mee gebracht en na een uurtje waren de eieren verdeelt en gingen de meeste weer naar huis. Samen met Anja ruimde ik nog wat op, en gingen wij ook naar huis.

Er waren nog enkel paaseieren over en die nam ik mee naar huis. thuis gekomen vroeg ik of Anja nog een kop koffie lustte. ja ik ben toch alleen thuis zei ze. ik vroeg of haar man niet thuis was. nee die is al naar het voetbal kijken zei ze. ik schonk haar de koffie in en vroeg of zij soms een paaseitje lustte. ja lekker zei ze. of moet ik het voor jou ook nog even verstoppen vroeg ik. nou als je wilt mag je dat zei ze lachend. nou ik zie wel een mooi plekje om eieren te verstoppen zei ik. nou dan verstop je ze toch zei ze. ik stond op en ging achter haar staan en duwde een paaseitje in haar decolleté tussen haar volle borsten. is dat het mooie plekje dat jij zag vroeg zij. nou is het geen mooi plekje vroeg ik. en ik zag dat haar tepels bijna door haar shirtje staken. voor jou misschien wel zei ze.

Nou ik wil het er ook wel gaan zoeken zei ik. En meteen ging ik met mijn hand in haar shirtje en voor ik het eitje pakte ging ik in haar BH en nam even een tepel tussen mijn vingers. En dit is dit een paaseitje wat jij verstopt hebt vroeg ik? "Dan heb jij het nu gevonden zei ze."


Ik boog voorover en zoende haar op haar mond.
Hevig begon zij terug te zoenen en zij draaide zich wat om toen ik haar shirtje omhoog trok.

Toen ik het shirtje over haar hoofd uittrok liet zij mij even los en zij maakte mijn broek open. Ik maakte haar BH los en trok die van haar volle stevige borsten.
Meteen trekt zij mijn broek en slip naar beneden, buigt voorover en neemt mijn hard wordende lul in haar mond. Al snel word hij nog harder en ik maak haar rok open en trek die met het kleine zwarte slipje naar beneden.
Langzaam trek ik haar omhoog en zoen haar, al zoenend duw ik haar naar de bank en duw haar erop.

Likkend ga ik met mijn hoofd naar haar kruis en zoen haar dikke gezwollen en geschoren schaamlippen. Ze is al goed nat, duw mijn tong tussen haar lipjes en lik zacht aan haar klitje. Na een minuut voel ik haar al hevig schokkend klaarkomen.


Nu draai ik mij om en zet mijn harde grote lul tegen haar kutje en stoot hem hard in haar. Even een gilletje, en dan hoor ik haar hard kreunen. Ik zoen haar harde tepels en bijt er zachtjes in. Haar kutspieren spannen zich strak om mijn lul en na nog enkele stoten voel ik mijn zaad opkomen. Mag ik in je kutje spuiten vraag ik aan Anja? Jaaaaa, spuit me vol schreeuwt en kreunt ze. Steeds harder stoot ik in haar en Anja slaat haar benen om mijn billen om mijn paal nog dieper in haar hete lijf te voelen.

Met een schreeuw spuit ik mijn heet zaad diep in haar kutje en voel haar verkrampen, ze begint hevig te schokken als ik dan ook nog zachtjes in haar tepel bijt.

Na een paar minuten ontspant zij en ik zoen haar op haar mond. nog even blijven wij liggen en staan dan op. zullen we even onder de douche gaan vraag ik.

Anja staat ook op en gaat mee naar de douche. We wassen elkaar en ik zoen nog even haar lekker kutje en zij neemt mijn weer hard wordende lul in haar mond. zij draait zich om en ik duw mijn lul weer in haar kutje en neuk haar onder het stromend water van de douche. Al snel voel ik haar klaarkomen en als zij haar spieren weer spant voel ik mijn zaad weer opkomen en spuit het weer diep in haar kutje.


Nog even een beetje wassen en dan drogen wij elkaar af en trekken onze kleren weer aan. Ik schenk haar nog een kop koffie in en als er dan nog een paar paaseitjes liggen zeg ik dat ik die nog zal bewaren zodat ik ze weer kan verstoppen als zij nog eens komt.
Dan zal ik deze week nog wel eens komen zei ze.

Dinsdag zal ik eens gaan kijken of er nog ergens wat paaseitjes te koop zijn dan kan ik er nog vaak verstoppen zei ik lachend.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen