Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Aloha are you Missy?, door de telefoon klonk engels van een man die nog goed engels als ook Nederlands sprak. Het kwam er op neer dat hij een date wou, tijdens het gesprek bleek dat het een neger was met zoals hij zijn in bezit een monsterlijke paal!!, nu wil het geval dat ik graag foto's wil van zo'n kerel die me diep neukt. Helaas wou hij me als hoer gebruiken en me betalen no foto's werd het dus we spraken voor een uur af en ik was meteen reuze geil want oooooo een neger pik en een grote ging er door me heen, maar toch effe afwachten want ze zeggen zoveel he.

Snel ging ik me lekker douchen en scheren, en daarna m'n ochtendjas aan, want dat wou hij met niks er onder aan. Terwijl ik op hem wachtte ging mijn hand lekker naar me spleet toe en ik fantaseerde over zijn lul die me hopelijk diep neuken ging. Terwijl ik speelde ging de deurbel, gauw trok ik mijn ochtendjas goed en ging naar de deur, iets wat verscholen achter de deur maakte ik open.

Een imposante donkere man kwam binnen en stelde zich netjes voor en zoende me op beide wangen, terwijl hij me zoende ging er al meteen een hand me tiet op en zijn andere hand voelde me kut, nou dat beloofde wat! Vlug trok ik hem naar boven waar hij me ochtendjas opentrok en meteen uit deed 'wow nice ' sprak hij me toe en zijn vinger verdween mijn al drijfnatte kut in, wat lekker om meteen zo te beginnen, zijn vinger in me kut zijn andere hand op een tepel en en zijn mond op mijn andere tiet, een zalig gevoel gaf me dat. Ik pakte zijn hand om er voor te zorgen dat zijn vinger me kut dieper in ging met zijn duim nam hij mijn klit onderhanden. Onder tussen maakte ik zijn broek los en deed zijn slip naar beneden. Wat ik toen zag deed me al bijna klaar komen! Er kwam me een echte knoeperd van een neuk paal te voorschijn jeetje!! Nog wat in een slappe toestand was hij al imposant om te zien echt een joekel van een pik, Gauw ging ik op me knieƫn zitten om die lul eens hard te pijpen, ik moest mijn mond er al ver voor open zetten om dat ding eens goed te zuigen Go Missy Go do it hoorde ik hem tijdens het pijpen zeggen, zijn paal groeide en groeide tijdens het pijpen tot een apparaat van wel minstens 30 cm!!! Mijn god, eindelijk had ik een monster lul te pakken die me neuken ging.Zowat pijpend lieten we ons op het bed vallen hij kwam met zijn gezicht tussen mijn billen terwijl zijn lul lekker boven mijn gezicht zwiepte, mmmm beffen kon hij!! Diep ging zijn tong me kut in en hij vergat mijn harde klit ook niet zijn tong verkende werkelijk heel mijn kut terwijl ik die 30 cm flink diep mijn mond liet in glijden, hij was zo groot zodat ik helaas niet zijn paal volledig in mijn mond kon nemen Great Great riep hij steeds en hij begon me echt in me mond te neuken met die paal. Wijdbeens legde hij zich voor hem neer en zijn pik drong m'n kut binnen godallemejaar wat een gevoel gaf dat steeds dieper en dieper ging die zwarte neuk paal mijn kut binnen er in er uit er in er uit steeds bleef mijn kut open staan als hij zijn pik terug trok en gelijk ging dan steeds vlug zijn tong in me kut, steeds begon hij me dan weer hard en diep te neuken en weer die tong mijn kut in!!. Ik ging met me hoofd over het bed hangen terwijl hij achter me hoofd kwam staan en hij begon me weer diep in me mond te neuken terwijl ik zijn ballen eens flink onderhanden nam want ballen had hij me zeg. Hij neukte me werkelijk in alle standjes die hij maar verzinnen kon, opeens had ik het niet meer en ik liet me gaan, spuitend kwam ik klaar, More more riep hij steeds maar natuurlijk dacht ik want ik kon er geen genoeg van krijgen,

Nu duwde ik hem op bed en nam plaats op zijn blinkende paal, diep drong zijn paal mijn kut in ik schroefde het tempo steeds harder op terwijl ik met m'n hoerige kut aan spelen was luid kreunend neukte hij me steeds harder werkelijk heel die 30 cm verdwenen tot aan zijn ballen mijn kut in. Hij ging weer staan op het bed pakte mijn hoofd beet en schoof zijn pik weer mijn mond in, ik was zijn hoer en dat zou ik weten ook Hopa op me knietjes ging ik zitten en hij schoof zijn paal eens een keer van achteren me natte kut in, werkelijk alle hoeken van mijn slaapkamer kwamen aan de beurt, wat kon die neuken zeg ppfffff. Ik ging met de helft van mijn lichaam over het bed richting de grond hangen zodat hij m'n benen lekker wijd uit elkaar kon doen Fuck me hard now!! beet ik hem toe, zijn paal drong echt diep me spleet binnen. Dit standje werd hem te veel en hij kwam spetterend klaar zijn lul spoot werkelijk een overvloed aan geil zaad in m'n buik en over m'n kut heen, terwijl ik zo lag Befte hij me naar mijn vierde hoogtepunt,  schokkend kwam ik klaar, we gingen naast elkaar liggen terwijl ik met zijn pik ging spelen, en stijf werd die me toch weer. Hij schoof om hoog en propte zijn steeds groter wordende pik weer lekker in me mondje onder tussen speelde hij met zijn voet met m'n kut, iets nieuws hahahah zijn grote teen kwam zelfs een klein stukje mijn kut binnen. Hij trok zijn pik terug en spoot voor de tweede keer zijn lul helemaal leeg, maar dit keer over mijn gezicht en tieten heen. Ook deze Heer had zijn adresje gevonden, Moe maar voldaan Namen we zoenend afscheid van elkaar. Enkele minuten daarna kreeg ik een sms'je met de tekst dat hij me echt lekker vond en dat hij zelden zo lekker geil had geneukt en hij me gauw weer eens kwam opzoeken.

Greetz She Missy

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen