Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik was altijd een brave en degelijke vrouw. Maar sinds die ontmoeting met die jonge vent van haar werk die haar met zijn paal van 24x5 cm helemaal het verstand uit het hoofd had geneukt is er van die degelijkheid niets meer over. Iedere dag dat ze samen werken neukt ze nu met haar (werk)vriend en in het weekeinde laat ze zich door jonge zwaargeschapen mannen neuken samen met haar vriend die hier altijd bij is en hier foto's en video van maakt. Maar van haar werkvriend heeft ze hem nog nooit verteld, hij heeft toch niks in de gaten omdat hij door de week veel weg is. Deze week komt ze niet aan haar gerief, omdat het vakantie is en haar werkvriend op vakantie is kan ze daar al niet mee afspreken. En het is nu al woensdag.

De hele week nog geen “grote” pik gehad, en ook geen vooruitzicht op een pik. Haar honger naar een enorme penis is onverzadigbaar. En het liefst laat ze zich neuken door een paar grote palen. Verdomme waarom moest iedereen nu ook tegelijk weg zijn! Ze is niet altijd zo geweest, integendeel. Tot een paar jaartje geleden was haar vriend nog maar een van de weinige mannen in haar leven geweest, hoezeer ben ik door die ene neukbeurt met Dennis veranderd dacht ze. Ze gaat de badkamer in, haar hemdje verdwijnt met een zwaai in de propvolle wasmand en naakt staat ze voor de spiegel. Ze kijkt naar haar mooie volle borsten. Haar blik gaat naar beneden en blijft rusten op haar geslacht. Ze is volledig gladgeschoren. Met een zucht neem ze een douche en zeep zich neuriënd in. Haar schaamlippen gloeien en hangen rood opgezwollen van de poetsbeurt tussen haar beentjes. Gedurende haar intense schrobbeurt heeft de onblusbare wellust bezit van haar genomen.

Ze droogt zich af en loopt naar de kamer. In het voorbijgaan neemt ze een grote dildo uit de kist met speeltjes en neemt deze mee naar beneden. Ze gaat lekker achterover liggen op de bank, de benen steunend op de salontafel. En begint zich klaar te maken, trekt haar schaamlippen zover mogelijk van elkaar. Haar glinsterende kutje staat nu helemaal open en langzaam duwt ze de eikel van de dikke zwarte kunstlul tot tegen mijn vagina. "Oooh, mijn kutje, mijn kutje," kreunt ze, terwijl de dikke kop van de dildo langzaam in haar lijf schuift. Ze begin te pompen en na enkele ogenblikken is de dertig cm lange lul voor zeker 20 cm in haar glibberige kutje verdwenen. Ze duwt de enorme dildo langzaam heen en weer in haar druipend spleetje. Haar lippen plakken aan de staaf als ze hem terugtrekt. Ze heeft haar hoofd opgericht, zodat ze de penetratie duidelijk kan volgen. De gigantische eikel even blootleggend, schuif ze hem langzaam terug in haar gleufje. Na korte tijd komt ze klaar. Ze is wel wat bevredigd maar die enorme neukbeurten van de laatste tijd met die ladingen sperma die ze te verwerken krijgt daar kan zo’n dildo nooit tegen op. Ze trekt een dunne bloes en kort katoenen rokje over haar naakte lichaam en gaat weer zitten.

Ze zit net als de deurbel gaat. Verrast kijkt ze op en mompelt binnensmonds: "Wie kan dat zijn?" Een reusachtige zwarte man staat voor de deur. Hij lacht zijn hagelwitte tanden bloot als begroeting. Een, nogal voor haar verwarrend verhaal over studeren en daaruit voort vloeiende kosten, wordt door hem ratelend afgestoken. Het is dus een verkoper! Maar wat voor een, zeker 2 meter groot en de bouw van een rugbyspeler. Op haar vraag even binnen te komen gaat hij gretig in. Ze voelt zijn blik over haar borsten en heerlijk kontje glijden als ze hem voorgaat. Ze nodigt hem uit plaats te nemen en gaat, met haar benen licht gespreid, recht tegenover hem zitten. Haar ademhaling gaat feller en ze fantaseert over de grootte van zijn geslacht, en ondertussen probeer ze het gesprek te volgen. Ze volg zijn blik, ongegeneerd zit hij tussen haar benen te kijken, en ze spreid haar benen nog wat uit elkaar. Een verfrissing wil hij wel en als ze wegloopt naar de keuken merkt ze uit haar ooghoeken dat hij haar met zijn ogen probeert uit te kleden. In de keuken grijpt ze onder haar opgeschorte rokje en strijkt haar vinger tussen haar gezwollen kutlipjes. Ze is intussen zo geil geworden als boter, haar vinger glimt van de afscheiding. 'Een zwarte ... wel, voor alles moet een eerste keer zijn ,' denkt ze, intussen haar kleding in orde brengend. En zwanger kan ik niet meer worden, dus ik hoef me niet druk te maken.

Hij staat galant recht als ze terug in de woonkamer verschijnt en ze merk onmiddellijk de enorme bobbel in zijn strakgespannen broek. Haar lichaam begint te trillen van geilheid, ze wrijf haar benen tegen mekaar in een volkomen nutteloze poging haar jeukend spleetje te blussen. Ze besluit de koe bij de horens te vatten en ik vraag met een klein onschuldig stemmetje: "Is het waar dat alle zwarten zo groot geschapen zijn?" De man schijnt helemaal niet verrast te zijn. "Men zegt dat," antwoordt hij, mij intussen met geile ogen van kop tot teen bekijkend. "Ik denk wel dat mijn geslacht u zou bevallen" Ik bekijk hem met grote ogen, ga terug zitten en spreid mijn benen, zodat hij een ongehinderd zicht op mijn kutje heeft. "Mijn kutje is wel nogal smal," lieg ik (want ik weet heel goed gezien de eerdere ervaringen dat dat niet zo is), mijn onschuldigste gezichtje opzettend. "Zooo ..., zegt hij nu met meer geilheid tussen mijn benen kijkend” Ik voel mijn geslacht natter worden en antwoord eerlijk "Mijn kutje kan heel wat hebben hoor." Hij kijkt verbaasd en geïnteresseerd op als ik hem trots de kunstpenis toon. "Kijk, hier heb ik helemaal geen moeite mee" Mijn dun rokje schuift nog verder omhoog en zijn ogen zuigen zich vast aan mijn geslachtsorgaan. Hij begint nu met de ogen te rollen en vraagt met hese stem of ik hem soms eens wil proberen. Ik sta recht "Hier niet, kom, volg mij," en ga hem, met wiegend kontje voor. Ik voel zijn ogen branden op mijn lichaam. Achter mij, op de trap voel ik zijn gulzige blik in mijn kruis. Het dunne, korte rokje is niet voldoende om mijn spleetje te verstoppen. Hij krijgt een uitgebreid zicht op mijn volle, donkerrose schaamlippen en lekkere kont. Als we in de slaapkamer aankomen merk ik wel dat hij er genoegen aan beleeft. De bobbel is, voor zover mogelijk nog dikker geworden en zijn adem gaat sneller.

Ik ga, mijn borsten masserend, op het uiteinde van het bed zitten, en open langzaam en oh zo geil mijn benen voor hem. "Dat ziet er praktisch uit," glundert hij, hierbij zijn witte tanden tonend. Hij tast opgewonden naar zijn geslacht terwijl hij zijn dikke lippen likt. Ik ben wel benieuwd naar zijn lul en kan haast niet wachten. Ik trek langzaam mijn bloesje uit en hij kijkt opgewonden naar mijn borsten en stijve tepels. "Je hebt heerlijke tieten zegt hij," merkt hij op. "Ik ben er zeer tevreden mee," antwoord ik. Hij gaat achter me staan zijn zwarte handen verdwijnen onder mijn korte bloesje. Hij kneedt lekker mijn stevige tieten. Dan gaan zijn handen op zoek naar haar meest intieme delen. Haar spleetje staat heel nat als hij haar begint te vingeren. Ik ben veel te geil om nog langer geduld te hebben Ik draai me om en knoop zijn broek los en haal een kanjer van een zwarte penis uit zijn broek "Waauuw, dat is pas een pik," roep ik verschrikt uit. Mijn kutje heeft reeds de dikke pik van mijn werkvriend vele malen te verwerken gehad, zowel in mijn kut als in mijn kont. Maar zijn penis hangt dik gezwollen, in halfharde toestand tussen zijn benen te pronken. Diepzwart, kolossaal, ongewoon dik en minstens vijfentwintig cm lang ... en hij is nog niet eens stijf. Ik laat mijn rokje zakken en wrijf mijn hand door mijn lipjes. Mijn lijfje rilt van opwinding, mijn sappen stromen uit mijn gezwollen, verwachtingsvolle kutje. "Hemel, hoe ongelooflijk dik" fluister ik met hese stem, dit had ik toch absoluut niet verwacht. “Hij zegt, weet je zeker dat je hem nog steeds wil proberen?” Ik twijfel, ik had de eerste keer met mijn werkvriend al wat te stellen, maar dit was toch wel wat anders” " Hij is zo groot, En zo lang," slik ik, mijn vingers verborgen in mijn nat kutje, buig ik voorover, mijn borsten bengelende in het ijle. Mijn hand lijkt wel speelgoed, als ik aarzelend het reusachtige geslacht omvat. Ik begin hem af te trekken, en aarzelend kijk ik of ik hem mijn mond kan hebben.

 

Aarzelend schuiven mijn lippen heen en weer over de enorme zwarte stam. Ik moet mijn kaken echt uit elkaar persen Hij kreunt luid, zijn lid is nu voor een derde in mijn mond en is inmiddels volledig stijf geworden. Ik beweeg mijn hoofd in een toenemend ritme over zijn sappige knots. Hij is groot echt zuigen kan ik hem niet, ik voel zijn pik tussen mijn tanden schuren Plots trekt hij zijn gezwollen lid uit mijn mond, neemt me in zijn armen en smijt me op het bed. Zijn ogen staan wild van verlangen, hij spreidt mijn benen wijd en houd met zijn handen mijn enkels vast. Mijn ogen geloven niet wat ze zien, ik heb schrik en begin over mijn hele lichaam te sidderen als ik zijn geslacht volledig opgericht, voor mij zie. Mijn, laatste tijd reeds flink doorneukte kutje, trekt krampachtig samen bij de aanblik van zijn enorm geslacht. "Neee ... je gaat mijn kutje scheuren, niet doen," gil ik. Wat er nu gaat gebeuren ging even te snel, maar het lijkt wel of hij wist waar de touwen en riemen in onze slaapkamer lagen. Hij bindt mijn enkels vast aan het bed en lacht. Ik probeer me te bevrijden. Met zijn ene arm klemt hij nu mijn beide benen vast, met zijn andere bind hij mijn handen met een ceintuur van mijn badjas die in de slaapkamer ligt vast. Mijn armen worden genadeloos vastgesnoerd opzij van mijn heen en weer schuddend hoofd. Hij pakt in iedere hand weer een enkel, en trekt mijn benen weer wijd uit elkaar Hij komt terug voor mij staan, zijn pik vooruit gericht en bekijkt zijn werk.

Volledig hulpeloos, mijn schaamdelen blootgesteld aan de geile blik van de imposante zwarte lig ik te trillen. Van de nette verkoper is nu geen sprake meer, er is nu meer sprake van de zwarte wilde die een blonde vrouw gaat neuken. Mijn stevige borsten hangen wat opzij en mijn buik gaat in snel tempo angstig op en neer. Waar ben ik aan begonnen? "Wees a.u.b. voorzichtig," smeek ik, "Doe me geen pijn." Hij lacht, terwijl hij wellustig aan zijn geslacht trekt, hij zegt moet je eens kijken en om de maat te laten zien houd hij een van mijn ordners uit de boekenkast naast mijn bed, een A4-formaat (30 cm) naast die zwarte paal, zijn lul is bijna net zo langs als deze ordner. Ik schat ongeveer 28 cm en minstens 7 cm dik! Tergend langzaam komt hij nader en opent mijn kale schaamlippen. "Ik zal je klaarmaken, blijf maar rustig, je zal zien dat je spleetje heel wat kan hebben," gromt hij. Hij buigt zich voorover en keurt mijn wachtend kutje. "Je bent bang, maar je bent wel een geil neukstertje," merkt hij op, intussen mijn vagina ver openrekkend. "Je kutje is reeds goed gesmeerd, volgens mij ben je reeds dikwijls bereden." Ik richt mijn hoofd op zover ik kan en zie dat zijn grote eikel tot tegen mijn neukopening is genaderd. Hijgend van schrik en verwachting, trillend als een riet, wacht ik op het splijten van mijn kutje. Onder diep gegrom schuift hij zijn paal een stukje in mijn gapend spleetje. Ik laat me weer achterover vallen. Ik begin te kreunen en voel mijn kontgaatje samentrekken. Hij pakt me bij mij heupen en stoot zijn enorme zwarte lul nog verder door, ik richt me weer op en zie dat er nog een heel stuk niet in mijn kut zit. Rustig aan stoot hij verder. Tot mijn verrassing lijkt het nog mee te vallen, ik heb blijkbaar de neiging de capaciteiten van mijn vagina te onderschatten. "Nog, me ... meer, steek je dikke paal dieper in mijn kutje", hoor ik mezelf tot mijn verbazing kreunen. Hij zit nu op een paar cm na helemaal in mijn kut, verder lukt echt niet” Hij maakt de riemen en het ceintuur om mijn armen weer los, pakt me op van het bed en terwijl ik aan zijn grote zwarte pik hang, zegt hij 'en nu jij aan het werk'.

Hij gaat op zijn rug liggen en moet ik boven op hem gaan zitten. "Vooruit, meid, laat eens merken dat je oefeningen resultaat hebben opgeleverd." Tergend langzaam en heel voorzichtig laat ik mij over zijn grote zwarte paal zakken, Ik span mijn kutspieren rond zijn zware lid en knijp met mijn kutje zijn sappen naar boven. "Voel je, hoe ik je melk?" kreun ik. Zijn vertrokken gezicht spreekt boekdelen, zweetdruppels lekken van zijn voorhoofd. "Mijn kutje spant lekker rond je lul, niet?" De rollen zijn nu omgedraaid en al mijn ervaring aanwendend bezorg ik hem het orgasme van zijn leven. Hij komt klaar en ik blijf hem nog even doormelken. Met een angstaanjagend gebrul komt hij hevig spuitend klaar en loost zijn dikke sperma in ferme stralen in mijn hongerig, kletsnat spleetje. Ik stap voorzichtig van zijn stam af. Een hele lading sperma stroomt mijn kut uit.

Ik ga op mijn knieën op het bed zitten en begin direct zijn paal weer te pijpen, hij mag geen kans krijgen om te verslappen, nu ik er een heb wil ik ook goed gebruik van maken. Na een paar minuten is zijn pik weer staalhard en dikker dan een bierflesje, ik draai mijn kontje naar hem toe en kijk hem hoerig aan. De geile neger, die dit direct begrijpt als 'neuk me stevig'. Komt achter me zitten en penetreert mijn vagina langs achteren. Hij ramt mijn kutje stevig en zijn twee teelballen slaan bij elke stoot tegen haar liefdesknopje. Zijn handen masseren mijn borsten. Hij heeft een enorm uithoudingsvermogen en blijft me zonder ophouden zeer stevig doorneuken. Dit kan ik niet houden, mijn tepels worden heel stijf, mijn kutspieren trekken krampachtig samen, waardoor zijn penis stevig omsloten wordt. Ik kom hevig klaar waarbij ze toch alle moeite doet om niet teveel lawaai te maken. Ze geeft nog een aantal zeer stevige stoten en hij spuit nog eens een nieuwe lading heet zaad diep in mijn hongerige kutje.

Terwijl we ons aankleden aankleden vraagt hij of we vaker kunnen afspreken. Want hij kent weinig vrouwen die zijn lul zo goed kunnen hebben. Ik ben hier wat terughoudend, eerst eens met mijn vriend overleggen, die wil dit zeker ook eens zien. We moeten maar eens met zijn drieën afspreken, kan mijn vriend foto en video maken, lijkt me prachtig om eens terug te kijken, zwart / wit, hij knikt instemmend. Ik vraag zijn telefoonnummer om dit af te spreken, en natuurlijk voor het geval er weer eens week is dat ik alleen ben met mijn dildo

Grtz She Missy

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen