Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Het was al behoorlijk druk toen we binnenkwamen. Er werd veel gedanst en al snel stonden we ook op de dansvloer. Na een tijdje had ik het wel even gezien en ging naar de bar om wat te drinken. Missy bleef nog even dansen. Ik stond nog niet bij de bar of ik zag al een donkere man om haar heen dansen. Het was een neger van een jaar of achtentwintig, ongeveer even lang als ik, 1m90 en slank. In het begin negeerde Missy hem wat, maar hij bleef volhouden. Ik zag hem iets in haar oor fluisteren, waarop ze lachte en bloosde. Daarna dansten ze met elkaar. Hij danste goed. Soms danste hij heel dicht tegen elkaar aan en dan nam hij weer meer afstand. Af en toe zag ik zijn donkere hand even langs haar zij gaan, of langs haar rug. Ze vond hem duidelijk wel leuk want soms danste ze ook dichter naar hem toe. Toen danste hij opeens achter haar. Hij legde zijn handen op haar heupen en begon achter tegen haar aan te bewegen. Jezus, in een volle disco bewoog deze kerel achter tegen de billen van mijn vriendin aan. Ze voelde nu ongetwijfeld zijn stijve tegen haar billen. Het deerde haar echter niet want ik zag hoe ze haar kont wat achter uit duwde, en tegen zijn dijen danste. Zijn donkere handen gleden naar voren, naar haar buikje. Zo hield hij haar in zijn greep en dansten ze samen een opwindende dans.

Een van zijn handen gleed wat omhoog en ik zag hoe zijn vingers de onderkant van haar borsten aanraakten. Een paar van zijn vrienden keken toe hoe hij mijn blanke vriendin bespeelde. Aan haar ogen en aan haar bewegingen zag ik dat ze genoot. Haar tepels waren inmiddels hard en zichtbaar door de dunne stof van haar jurkje. Het volgende nummer was een langzaam nummer. Hij draaide haar om en ze dansten een slow dans. Al snel was er nog weinig ruimte tussen hun lichamen. Hun onderlichamen schuurden tegen elkaar. Een donkere hand gleed naar haar billen. Hij trok haar nog steviger tegen zich aan. Ik zag hoe ze met haar billen draaide, en wist dat ze met haar onderlichaam tegen zijn lul bewoog. Ik vroeg me af hoe groot zijn lul zou zijn. Ondertussen fluisterde hij bijna continu in haar oor. Haar ogen begonnen meer en meer te glanzen en haar bewegingen werden geiler en geiler. De donkere hand gleed verder naar beneden over Missy’s billen totdat hij de rand van haar jurkje bereikt had. Daarna gleed zijn hand weer omhoog, haar jurkje mee omhoog nemend. Al snel was de onderkant van haar blanke billen zichtbaar. Langzaam werd duidelijk dat ze een string droeg, want haar billen werden meer en meer zichtbaar. Zijn donkere hand kneedde haar kont. Hij trok haar billen een klein eindje uit elkaar en hij kuste ondertussen haar nek.

Even sabbelt hij aan haar oor, dan kust hij haar kaak, dan zijn zijn lippen dicht bij haar mond. Ik zie hoe ze gewillig haar mond een klein beetje opent. Ze is al zo geil . Hij aarzelt niet en zijn mond gaat naar de hare. Hij gaat mijn vriendin zoenen midden in de discotheek. En ze wil niks liever.. Eerst aarzelt ze even maar al snel tongen ze gulzig. Zijn donkere handen gaan afwisselend over haar billen en zoeken dan haar tieten. Hij fluistert iets in haar oor en dan verdwijnt hij snel. Missy komt naar me toe en zegt: Ik ga even naar het toilet.. Is goed, schatje, zeg ik. En snel verdwijnt ze. Als ze langs zijn vrienden loopt wordt er gegrijnsd, eerst naar haar en daarna naar mij. Na een tijdje besluit ik haar te volgen. Bij de toiletten zie ik niks. Ik ga het herentoilet in en hoor een zacht vrouwelijk gekreun. Het is Missy. Ik ga in het toilet ernaast. Oohh.. mmmm…, hoor ik haar zachtjes kreunen.

Tony heeft er weer eentje versierd, hoor ik een donkere stem zeggen. Ja, een geil, ouder, blank wijf, terwijl haar man aan de bar staat, is het antwoord. Als ik op de toiletpot ga staan kan ik in het toilet naast me kijken. Daar zie ik Missy wijdbeens staan, haar string op de grond. De jonge neger heeft haar jurkje omhoog geduwd en hij streelt haar kutje. Ze duwt haar heupen naar voren, tegen zijn vingers. Maak mijn broek los,sletje , fluistert hij. Ze gehoorzaamt meteen. Haar vingers kneden zijn paal door zijn strakke onderbroek heen. Haal hem eruit… Ze schuift zijn onderbroek naar beneden en dan springt zijn donkere paal tevoorschijn. Oooohh…, kreunt ze. Ik zie hoe haar blanke handje op en neer gaat over zijn lul. Dan zet hij haar rechterbeen op de toiletpot. Hij pakt zijn paal en zet hem tegen haar kutje. Nee.., fluistert ze.. hij is te groot.. Tony aarzelt echter niet en duwt heel langzaam het puntje van zijn eikel in haar. Oohh..

zo groot.., kreunt ze al. Ik zie hoe hij zijn billen spant en langzaam zijn grote donkere paal in mijn vriendin duwt. Ze kreunt zachtjes nee.. maar ze verzet zich niet. Ze leunt achterover tegen de muur om hem alle ruimte te geven. Dieper en dieper glijdt hij in Missy die met haar ogen dicht tegen de muur leunt en zachtjes kreunt. Dan zit hij helemaal in haar. Hoe voelt dat, geil ding? Lekker.., kreunt ze. Kijk me aan als je me antwoordt, zegt hij. Ze doet haar ogen open, kijkt hem in zijn ogen en kreunt opnieuw: Lekker.. Dan begint hij te bewegen. Ze blijft hem in zijn ogen kijken terwijl hij haar begint te neuken . Ze bijt op haar onderlip van geil genot. Dit vind je lekker, he, sletje? Ja.., kreunt ze. Met lange diepe stoten neukt hij mijn vriendin. Ze leunt achterover tegen de muur en laat zich kreunend door hem neuken. Zijn donkere paal glijdt in en uit, in en uit. Als ze gewend is aan zijn formaat begint ze zelfs mee te bewegen.

Oohh.. jaaa… mmmmm…., kreunt ze. Is ze net zo geil als ze klinkt?, roept een stem. Absoluut! Ze is als boter, antwoordt Tony. Hij voert het tempo nog wat op. Ik zie dat Missy haar best doet om niet te hard te kreunen maar het is te lekker. Al snel kreunt ze weer harder en harder. Neukt je man ook zo lekker?, vraagt hij. Missy antwoord niet. Hij stopt even met bewegen. Ooohh.. ga door… toe.., kreunt ze. Kijk me dan aan en geef antwoord. Neukt je vriend ook ze lekker? Ik zie hoe hij plagerig zijn eikel in haar kut beweegt. Nee.., kreunt ze. Wat nee?

Jij neukt beter.., antwoordt ze hees. Dan begint hij haar weer te neuken. Diep en hard nu. Haar lichaam gaat heen en weer op het ritme van zijn harde stoten. Zijn donkere paal gaat glinsterend in en uit, er heel diep in en er weer uit. Oohh.. jaa.. neuk me.. oohh.. zo goed.. mm.. jaa…, kreunt ze nu. Mm.., gromt hij, ik ga diep in je spuiten, sletje.. Hij verhoogt zijn tempo nog iets en dan zie ik zijn gezicht vertrekken. Mmmm.. ik kom.., kreunt hij, ik spuit je vol.. Ik zie hoe Missy hem nu ook neukt, ze beweegt tegen hem aan met haar dijen. Oohh.. jaa.. kom maar..

mm.. toe maar.. Met schokkende bewegingen spuit hij zijn zaad diep in haar. Een neger spuit diep in mijn blanke vriendin en ze ontvangt zijn zaad kermend en kreunend. Ze melkt hem leeg met haar kut. Hij houdt zijn paal nog even in haar en geeft haar een tongzoen. Je bent een lekker wijf… Dan trekt hij zijn lul terug uit haar, stopt hem terug in zijn onderbroek, doet zijn broek dicht, pakt haar string van de grond en zegt: Deze neem ik mee als souvenir… Dat is goed, zegt Missy. Die kun je dan de volgende keer misschien weer meenemen.. Hij tongt haar nog even brutaal en verlaat dan het toilet. Goeie geluidsshow Tony!, hoor ik een lachende stem terwijl ik nog sta te wankelen op mijn benen, met een enorme stijve op het toilet naast haar.Reacties   

0 #1 Huge Black 11-12-2014 12:19
Zin in een dikke negerpaal met veel zaad? Mail me!
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen