Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Missy is een vrouw van 49 jaar en heeft bijna witblonde haren en grote blauwe ogen. Haar tieten zijn stevig en erg groot. Iedereen kijkt er altijd naar. Ze heeft ook mooie benen en een lekker kontje. Ze heeft veel weg van porno actice maar dan wat ouder en zonder siliconen. Ze is altijd geil, en vanavond gaat ze stappen om geneukt te worden. Ze heeft een kort wit rokje aangetrokken zodat je haar blote benen kunt zien en een kort hemdje dat haar strakke buikje en een een heel stuk van haar mooie tieten open laat. Het is zo dat alle mannen als ze haar zien meteen heel geil worden. Maar in deze kleren voelt ze zich gewoon lekker. Op het laatste moment besluit ze ook haar string uit te laten, dan kan ze als ze aan bar zit zeker de mannen aan haar binden door ze een glimp op haar kale kutje te geven. Ook heeft ze haar lippen knalrood geverfd. Het nodigt echt uit om te pijpen.


Ze stapt haar favoriete tent de Jungle binnen. Ze valt namelijk op negers en die zijn hier dan ook. Ze trekt meteen de aandacht van iedereen als ze binnenkomt. De negers zien de lekkere blonde slet met grote tieten en stoten elkaar aan. Missy hoopt dat er voor haar een leuke donkere neukpartner  bij zit met een ferme paal. Onmiddellijk krijgt ze wat te drinken aangeboden door een leuke jongen. Al een beetje verliefd vraagt ze of hij wil dansen. Op de dansvloer trekt ze alle aandacht naar zich toe omdat ze er zo sexy uit ziet. Er dansen al een paar negers om haar heen. Een van de negers drukt zich van achter tegen haar kontje en beweegt mee op de muziek.

Missy lacht. Ze moet de handen van de jongen wegduwen als hij haar rokje steeds verder omhoog schuift. Na een tijdje moet ze naar de wc. Als ze voor de spiegel staat wordt ze aan gesproken door twee zwarte meisjes. Ze zegggen tegen Missy dat ze weg moet gaan omdat ze hun vriendjes afpakt. Ze beginnen haar te duwen. Overstuur loopt ze de wc uit. Ze loopt naar buiten. Twee jongens zijn haar echter gevolgd. De jongens troosten haar en vragen of ze mee gaat naar een feestje bij hen thuis. Daar heeft ze wel zin en de negers knipogen tegen elkaar. Ze waren super geil geworden van deze blonde milf. Deze kans kunnen ze niet laten schieten. Aangekomen in het huis ziet Missy nog drie negers en een zwart meisje. Het meisje complimenteert de jongens met hun verovering.

Ze gaan rechtstreeks naar de slaapkamer. Missy voelt zich niet helemaal prettig, maar het zwarte meisje stelt haar gerust. Nu begint een neger in Missy’s borsten te kneden. Ze lacht een beetje ongemakkelijk, maar ze vindt de jongen wel heel knap met zijn kale hoofd. Of eigenlijk een man want hij ziet eruit als ongeveer 25. Ze staat toe dat hij haar hemdje uittrekt. Haar mooie grote volle tieten komen tevoorschijn. De andere drie negers krijgen een stijve bij het zien van deze heerlijke slet met haar lekkere grote blanke tieten. Nu wordt snel ook haar rokje naar beneden getrokken en staat ze gelijk naakt in haar kale kutje voor de geile negers. Klaar om door een aantal grote pikken geneukt te worden kijkt ze geil om zich heen.

Het negersletje is nu helemaal naakt en wordt betast door de vier negers. Het donkere meisje kijkt lachend toe. Missy’s geschoren kutje is al drijfnat door de gedachte aan wat gaat komen. Grote zwarte handen knijpen in haar borsten, wrijven over haar slanke buikje en knijpen in haar kontje. Een grote zwarte stijve lul komt tevoorschijn en Missy moet hem in haar mondje nemen. De neger ziet de rode lippen van dit negersletje om zijn enorme pik schuiven. Hij drukt zijn pik diep achter in haar keel. Hij pakt haar blonde haren en duwt haar hoofdje heen en weer. De dikke lul past nauwelijk in haar mondje, maar de lul blijft heen en weer gaan tussen haar rode lippen. Dan voelt ze ook een enorme grote zwarte pik van achter tegen haar kutje drukken. Hij kan nauwelijks tussen haar schaamlipjes komen.


De neger kijkt geil naar zijn grote zwarte pik die tegen het lekker blanke kutje duwt. Nu duwt hij hem keihard naar binnen. Missy geeft een schreeuwtje en probeert de neger achter haar een beetje weg te duwen. Maar de neger wordt alleen maar geiler en begint nu diep en hard tussen de mooie slanke beentjes van het blonde hoertje te neuken. Zijn grote zwarte ballen kletsen op de blanke dijtjes van Missy. De stijve zwarte pik is  veel te groot voor haar kutje, maar de neger blijft zijn kolossale lul van achter in haar kutje rammen. Haar tieten gaan heen en weer en ze moet de pijn verbijten.

Keihard voelt Missy de grote lul wild tot diep in haar buik stoten. Als de neger zijn sperma diep in haar buikje spuit haalt ze opgelucht adem. Ze kijkt angstig omhoog naar de andere drie grote negers. Eigenlijk vond ze het toch niet zo leuk. Maar het zwarte meisje stelt haar gerust en legt Missy voorzichtig op het bed neer en strijkt langs haar blote kale kutjes en haar lekkere grote tieten. Nu houden de andere mannen het niet meer en springen bovenop Missy.
Het zwarte meisje begint te lachen. Ruw begint de eerste neger haar te neuken. Missy’s blauwe ogen zien het grote kale hoofd geil naar haar grote borsten kijken en ze voelt de grote lul tegen haar baarmoeder aan stoten. Hij legt een grote zwarte hand om Missy’s nekje zodat ze niet naar achter schuift als hij hard zijn grote lul in haar ramt. Hij kijkt hoe zijn zwarte pik in en uit het kutje van het blonde sletje gaat.

Ondertussen speelt het zwarte meisje met Missy’s grote tieten. Hier worden haar vriendjes dus ongelofelijk geil van. Nu komt er ook een neger onder haar liggen. Opeens voelt ze een pik in haar kontje stoten. Geil als ze nu is laat ze de negers begaan, en tegenstribbelen had ook weinig zin in deze situatie. Ze wordt nu tegelijk door twee negers geneukt. De negers stoten en stoten met het Missy als neukslet tussen hen in. Missy weet niet meer waar ze naar toe moet. Dit was niet echt de bedoeling van haar avondje stappen.

De negers beschouwen haar gewoon als een dom blondje die er is om geneukt te worden en nergens anders voor. Als ze opzij kijkt ziet ze een spiegel hangen. Haar blauwe ogen zien dat twee enorme negers haar van twee kanten hard aan het neuken zijn. Een zwarte pik gaat de hele tijd in en uit haar kontje en de andere gaat hard heen en weer tussen haar dijen en verdwijnt steeds diep in haar kutje. Haar blanke lichaam is bijna niet meer te zien tussen de twee negers.

Na een half uur zijn de negers allemaal een paar keer klaar gekomen in Missy haar kontje en kutje. Maar daar klinkt de deurbel en 10 vrienden komen binnen. Ze zien de naakte Missy staan en halen meteen hun enorme lullen uit hun broek. Er gaat een lul in Missy’s strakke kutje die net zo dik is als een stevige arm. Met een van pijn vertrokken gezicht heeft Missy al haar weerstand nu maar opgegeven. De negers kijken naar haar slanke kuiten, haar blonde haren en blauwe ogen. Ze vinden haar een echt negerhoertje. Een lekker dom negersletje. De ballen van de volgende pikzwarte neger slaan hard tegen haar gladgeschoren kutje. De enorme lange pik diep in haar kutje doet zeer. Toch blijft ze de negers lekkere jongens vinden. Bij de volgende stoot gaat de mond van de neger wijd open en onder luid gekreun spuit hij zijn sperma diep in haar kutje. Bij elke straal voelt ze zijn lul samentrekken. Schreeuwend noemt hij Missy het lekkerste blonde hoertje dat hij ooit geneukt heeft.
De andere negers kijken geil naar het blonde sletje dat staat te trillen op haar mooie slanke beentjes.

Langs haar dijtjes druipt een dikke laag sperma naar beneden. Twee negers leggen haar weer op haar rug. In deze positie horen blonde sletjes zich te bevinden. Ze duwen haar slanke blanke beentjes ver uit elkaar. Ze willen dat Missy zelf de volgende grote zwarte pik in haar eigen kutje duwt. Met twee handjes lukt het uiteindelijk de enorme zwarte stijve pik vast te houden en ze duwt hem voorzichtig tegen haar geschoren lipjes. Maar het duurt de neger allemaal te lang en hard stoot hij zelf zijn lul in het blonde sletje. Missy doet haar ogen dicht. Ze hoopt niet dat er ooit iemand achterkomt hoe ze zich door 20 negers heeft laten neuken. Ze moet haar mooie blauwe ogen echter weer open doen want er hangen drie grote zwarte lullen boven haar gezicht. Kreunend komen de negers klaar door te kijken naar haar mooie gezichtje en haar korte witblonde haren.

Ook zit er een nieuwe neger haar kutje te neuken. Hij is enorm groot en gespierd. Missy vindt hem wel een knap gezicht hebben en daarom kijkt ze met een geile blik naar hem terwijl ze haar tongetje over haar rode lipjes beweegt. De neger wordt helemaal gek van het blonde sletje dat hem zo geil aankijkt. Het lijkt wel of zijn lul nog meer opzwelt in haar nauwe kutje. Bijna krijgt hij zijn pik er niet meer uit, het lijkt wel of hij klemvast zit in het nauwe kutje van Missy. Toch lukt het om opnieuw in het negersletje te stoten. Diep en hard gaat de pik heen en weer in Missy’s strakke kutje.
Hard kreunend komt ook deze neger klaar in het hoerige kutje van Missy.

Missy krijgt zwart zaad



De volgende neger duwt de benen van Missy juist bij elkaar. Met haar mooie slanke beentjes tegen zijn gespierde nek kan hij nu in het nog strakker gespannen kutje van Missy neuken. Ook het zwarte meisje ziet dat de grote neger met zijn pikzwarte lul nauwelijk in het kutje van Missy binnen kan dringen. Maar met grof geweld lukt het hem toch om diep in het strakke kutje van Missy te stoten. De fanatieke neger blijft ruw doorgaan met zijn grote pik tussen haar beentjes door in haar lekkere lichaam te neuken. Missy begint schreeuwt of hij wil stoppen. De neger begint te lachen. Missy wordt op slag weer verliefd en lacht hem ook toe met haar lieve gezichtje en mooie lippen.
Dit is het sein om nog een keer keihard te beginnen met neuken. Zijn grote zwarte pik gaat in en uit het trillende blanke lijfje. Dan spuit hij een enorme lading sperma in Missy’s nauwe kutje. Het druipt eruit en ook haar glad geschoren schaamlipjes zitten onder het sperma.

De andere negers kunnen ondertussen nog steeds niet van Missy afblijven. Grote handen blijven haar tieten betasten en zwarte vingers verdwijnen in haar mooie mondje. Missy wordt nu van achter gepakt. Een grote neger neukt haar en ziet haar mooie ronde kontje bij elke stoot natrillen. Als hij naar de witblonde haren van het jonge slanke meisje kijkt voelt hij dat zijn lul nog groter wordt. Zijn handen pakken haar lekkere grote tieten vast. Geil kijkt hij naar het jonge spartelende blanke lijfje onder zich. Zo diep en zo ruw mogelijk stoot hij zijn grote zwarte pik naar binnen. Hij weet dat negersletjes graag zo geneukt worden. Missy wist wel dat dit een specialiteit van de negers was en ze voelt de grote pik ook diep in haar kutje beuken. Ze houdt het bijna niet meer uit en denkt dat ze flauw valt.

Ze kijkt nu recht tegen een tv-scherm aan. En nu blijkt dat van het eerste uur van het sexfeest een videoband is gemaakt. De film wordt opgezet en Missy ziet zichzelf geneukt worden door een grote neger. Hij lijkt wel drie keer zo groot dan zij. Ze ziet zichzelf op het scherm misbruikt worden terwijl ze op het zelfde moment ook wordt geneukt.
Alle mannen lachen haar uit.
Opeens hebben ze er genoeg van en alleen met een slipje aan gooien ze Missy de deur uit.

De buurman ziet hoofdschuddend de volgende blonde slet met haar handen om haar tieten de deur uit komen. Al met al zou Missy zelf toch vaak met stiekeme geile gedachten aan deze nacht terugdenken.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen