Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hallo mijn naam is Missy.

Hier volgt een bijzondere gebeurtenis.
Het is zo'n standaard dag opgestaan eten gemaakt voor mezelf en mijn twee kinderen, die naar school gebracht en verder zouden die tussen de middag over blijven en zou mijn ex-man ze uit school halen en maandagochtend weer naar school brengen.
Boodschapjes gedaan en tegen die tijd dat ik alles gedaan heb (strijken, troep opruimen en stofzuigen) is het half twee en kan ik onderuit met mijn voetjes omhoog gaan genieten van de zon het is vrijdag en het was niet te harden buiten 32 graden en geen zuchtje wind.
Maar goed, ik was moe en dacht ik ga even een dutje doen, luchtbed klaargelegd handdoek erop en bikini aan.
Na twee minuten sliep ik en droomde ik weg op mijn wolk.
Missy's wens een negergangbang
Daar lag ik dan moe en uitgeput, een sauna bezoek met buitenbad was wel lekker geweest dacht ik nog (32 graden en ik droom over een sauna).
Na een half uurtje word ik bezweet wakker en besluit een duik in mijn zwembad te nemen,nou ja zwembad 3 bij 6 meter, vond mijn man toen leuk, ik koel lekker af en na het bad besluit ik om topless verder te zonnen zodat mijn borsten ook mooi kleuren.
Ik lig nog maar net als de telefoon over gaat,als ik de telefoon bijna heb stop het rot ding, terug bij mijn luchtbed doe ik ook mijn slip uit iets wat ik wel vaker doe als ik alleen thuis in de zon lig.
De enorme tuin is aan drie zijden omheind met houten schuttingen en door de heg zie je ook bijna niets.
Ik smeer me flink in en doezel verder in slaap,ik droom weer verder over de sauna en de heerlijke massages door Nienke die mijn nek altijd weer ontspannen krijgt.
Als ik gewekt word door een stevige toch aangename rugmassage denk ik direct aan Ben. Mijn buurman van 29 die wel eens vaker mijn rug gemasseerd heeft, een vrijgezel die met zijn blonde lokken op een beach-boy lijkt maar waarvan ik vermoed dat hij mij als een moeder figuur ziet (ik ben 41 heb een goed figuur ziet er jonger uit dan dat ik bent, maar toch).
Ik moedig hem aan met ga door Ben en raak tot mijn eigen verbazing er opgewonden van,ik hoor mezelf zeggen niet stoppen en ook mijn nek niet vergeten lieverd.
"LIEVERD"?zei ik dat, de enige reactie die ik krijg is wat zacht gekreun en Ben pakt zachtjes mijn nek en ik lig daar met mijn gesloten ogen te genieten en voel een stijve piemel op mijn rug liggen en word zo heet van deze actie dat ik mezelf hoor vragen of dat hij zin heeft om zachtjes zijn piemel in mijn gleufje te schuiven en zo ook mijn gleufje te masseren.
Het is echt lang geleden dat ik seks heb gehad want ik ben meer geremd dan andersom,langzaam voel ik zijn piemel mijn smalle gleufje openen, Jezus die eikel is enorm gelukkig was ik zo nat anders was het waarschijnlijk niet gegaan.
Beetje bij beetje neemt zijn dikke lul bezit van mijn gleufje,de tweede piemel in mijn hele leven word nu in me geschoven een er lijkt geen eind aan te komen totdat ik steeds sneller en sneller die pik in me voelt komen,en jaaahh ik voel mijn orgasme naderen en roep dat ik binnen vijf stoten ga klaarkomen.
Plotseling trek Ben zijn pik uit mijn gleufje en ik draai mezelf om en zie een enorme zwarte man met een lul zo zwart,dik en lang dat mijn adem stokt in mijn keel, jij, jij, jij bent Ben helemaal niet.

Missy's wens een  Negergangbang
Dat klopt zegt de neger ik ben Randy en loopt met zijn monster penis op me af en stopt zonder enige terughoudendheid zijn penis in mijn mond.
En als ik jullie vertel dat ik zuigen op een pik niet zo prettig vind weten jullie genoeg.
Zonder enige aarzeling open ik mijn mond en lik en zuig op zijn eikel alsof mijn leven ervan af hing, Jezus nog aan toe ik een nette dame van 41 nog niet eens een appel gestolen bij de groenteboer toen ik nog een kind was, zit hier een wildvreemde penis te likken en wat is het geil,sterker nog ik vind het nog lekker ook,ik vraag of hij het lekker vind en krijg als antwoord dat ik beter mijn best moet doen anders mag ik zijn zaad niet drinken.
Tot mijn stomme verbazing vraag ik hem hoe ik het kan verbeteren en krijg direct een grote mond met als commentaar:"?Lik mijn ballen blonde slet"?,en nog erger ik ga beter mijn best doen en hoor:"?goed zo schatje, stop die dikke zwarte eikel in je mond dan zal Randy je eens verwennen"?.
Net wanneer ik die enorme eikel met veel pijn en moeite in mijn mond heb gekregen,stoot Randy zijn penis in mijn keel en ik stik zowat, met flinke kracht spuit het zaad uit zijn
Monsterlijke lul zo in mijn keelgat direct mijn maag in en er lijkt geen einde aan te komen.
Als het huilen me nader staat dan het lachen is zijn penis er uit en moet ik het gevaarte schoon likken waaraan ik, bang als ik ben, gewillig gehoor geef, ondanks deze vernederingen word mijn opgedroogde kutje weer nat en lik ik zijn kale ballen dat het me een lieve lust is, de dikke stam blijft hard en is onvermoeibaar naar later blijkt.
Dan geeft Randy mij de opdracht om op zijn dikke "pijp"? te gaan zitten en dat ik zijn "pijp"? goed moet masseren want dat had hij nodig.
Als ik boven zijn penis hang moet ik deze tegen mijn gleuf aan zetten en met mijn hele gewicht er over heen laten zakken, het enige wat ik nog dacht is dat heel mijn kutje zou uitscheuren en voordat ik het in de gaten had trekt hij me over zijn penis heen en stoot omhoog.
Als zijn zwarte lul tegen mijn baarmoeder aanstoot kom ik zo hard klaar dat ik als een wilde op zijn stok zit te duwen om zoveel mogelijk pik erin te krijgen.
Dan merk ik dat heel mijn hand voor de helft om zijn penis past en zijn eikel tegen mijn baarmoeder aan zit.
Nadat ik vijf keer klaargekomen ben duwt Randy mij van zich af en legt mij over het voetenbankje en begint mijn kutje weer te neuken, Jezus wanneer stopt die pik er nu mee.
Ik zeg dat mijn kutje beurs is en dat mijn kutje rust nodig heeft.
Zonder aarzeling trekt hij zijn penis uit mijn niet meer zo nauwe kutje.
In de roes waarin ik verkeer merk ik niet dat hij op mijn gaatje spuwt en duwt zijn eikel in mijn maagdelijke kontje de pijn trekt door heel mijn lijf, maar doordat hij even wacht en ik me probeer te ontspannen en dit zo ongelooflijk geil is geef ik hem een teken dat ik er klaar voor ben.
Jezus, Jezus, Jezus ik voel me nu ook echt goedkoop maar wat is het lekker steeds meer penis neemt bezit van mijn holletje en wanneer ik aan Randy vraag:"?ga je bijna klaarkomen, gromt, hij bijna, bijna"?.
Ik voel zijn ballen nu tegen mijn kont kletsen en vraag:"?Zit je er al bijna helemaal in?"?antwoord hij:"?allang schatje, jouw sterretje heeft 24 zwarte centimeters pik er in"?
En op dat moment kom hij klaar,zo verdomme hard dat mijn ogen wegdraaien en ik door al dat zaad in mijn hete sterretje klaarkom als een vulkaan.
Missy's wens een negergangbang
Later blijkt dat Randy voor het zwembad van de buren kwam om het op lekkage te controleren, en dat de man had gezegd dat als er geen gehoor aan de deur was hij aan de zijkant van het huis zo in de tuin kon komen.

XXX Missy

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen