Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

We waren wij op vakantie naar Suriname. Lekker rond trekken. Het is een mooie land met gezellige mensen. Mijn vrouw had veel bekijks. Ze heeft blond haar en een heerlijk figuur met volle D-cup  borsten. Dit vinden de mannen daar wel leuk om te zien of aan te raken.

We hadden in twee dagen al aardig wat gezien en die avond besloten we om in een plaatselijke bar nog wat te drinken. Heerlijk om gewoon met guldens te kunnen betalen ook al betaal je met veel meer guldens dan in Nederland toen. Het was een gezellige bar en we dronken lekker door.

Missy had veel aandacht daar ook omdat ze de enige vrouw daar was. Het was half twee s´nachts en we waren bijde al aardig dronken.

 

Missy word als ze veel drank op heb altijd flink geil. Nu helemaal zei ze. Tijdnes het dansen met de heren daar zatten ze geregeld aan haar konte en kneden daar dan in. Nu vertelde ze me iets wat ik nooit achter haar had gezocht. Ga nu 15 jaar met haar maar dit had ze nog nooit verteld.

 

Het leek haar wel een keer geil om het te doen met een donkere man. Ik keek haar raar aan niet dat ik jaloers maar wat moest ik dan. Ze wilde dat ik dan zou kijken hoe zij geneukt werd door zo´n zwarte lul. Dit idee had ik nooit kunnen dromen maar het idee dat mijn blanke blonde vrouw geneukt zou worden door zo´n zwarte lul leek me wel een leuk idee. Ik keek de bar in de ronte en zag daar zes man.

Ik wist zeker dat zij deze blonde dame wel even aan hun zwarte lul wilde rijgen. Missy lachte en zei ook goed. Na 10 min besloten we toch om weg te gaan het idee was meer een fantasie van haar. Al die heren wilde een afscheid zoen van haar. Dit was iets wat Missy deed.

De derde man was heel brutaal en zoende haar vol op haar mond en pakte haar billen vast. Ik keek nog eens en zag dat ze die man gewoon tongde. Ik denk dat deze man rond de veertig was en mijn Missy is net 36. Hij kneed flink in haar billen en trok ze ver uit elkaar. Ik keek wat vebaast naar Missy die dit allemaal toe liet. Ik besloot weer te gaan zitten en kijken wat ze zou doen. Hij liet zijn hand naar haar kruis glijden en wreef het duidelijk over haar kruis van haar broek waar haar kutje zit. Missy deed haar benen uit elkaar en gaf zo nog meer ruimte.

Mijn mond viel open ze liet zich door een vreemde man gewoon aan haar kruis pakken. Nu schoof deze man zijn hand onder haar t-shirt en j zag dat hij haar borst vast pakte. Iedereen zat uit gebreid te kijken en er werd zelfs geroepen trek haar shirt uit. Dit deed de man en Missy hielp hem zelfs. Haar bh verdween ook snel en daar stond ze met haar tieten bloot. De man duwde zijn mond om 1 van haar tepels en zoog en beet er in. Haar tepel stond recht voor uit nu. Hij draaide haar nu om en iedereen kon haar mooie blanke borsten zien en hij speelde met haar borsten en tepels.

Ik zag dat Missy haar ogen dicht had en genoot van deze aandacht. De eingenaar trok de gordijnen dicht en sloot de deur af en deed wat meer licht aan. Haar broek werd los gemaakt en uit getrokken. Haar string verdween ook gelijk. Daar stond Missy helemaal naakt tussen 6 mannen die zeker geil waren. Missy werd naar een bank stel gebracht en ging daar achterover op liggen. Die man deed haar benen uit elkaar en trok haar kale kutje open. Ik zag hoe het vocht uit haar kutje liep ze was bloedgeil.

Een andere man had zijn broek laten zaken en daar kwam een behoorlijke grote lul uit die al flink stijf was. Hij hurkte voor haar en Missy pakte zijn lul vast en nam hem in haar mond en begon deze lul te pijpen. Die andere man was bezig zijn vingers in haar blanke kutje te stoppen en vingerde mijn vrouwtje nog geiler terwijl hij haar clit likte. De overige 4 mannen trokken ook hun kledinguit en gingen rond haar staan.

Missy ging op haar knieen op de grond zitten en pijpte omstebeurt deze zwarte lullen. Ik moet nu eerlijk zeggen Neger hebben zeker een grote lul, ze waren allemaal groter dan de mijne. Haar lichaam werd de hele tijd door hun betast en haar tepels werden flink aan getrokken. Er gleden de hele tijd vingers in haar klets natte kut. Ik hoorde deze vingers gewoon soppen in haar poesje. Ze ging na 15 min weer op de bank zitten en trok haar benen omhoog en zei neuk me aub. Dit was niet tegen doven mans oren want gelijk ging er 1 tussen haar benen zitten en ik zag hoe hij zijn zwarte lul bij Missy naar binnen bracht tering dit was echt een geil gezicht.

Je zag aan zijn lul haar witte geile sap naar buiten komen ze was klest en klets nat. Wat me wel op veil was dat hij haar neukte zonder condoom. Maar het as zón geil gezicht dat ik niks zei en zag hoe zei twee lullen te gelijk pijpte. Haar tepels werden weer flink aangetrokken en deze stonden kaars recht voor uit. Ik hoorde haar hijgen van genot. Na 5 min werd er van plaats gewisseld en de volgende stijve zwarte lul verdween diep in haar kujte. De man die haar net had geneukt duwde zijn lul in haar mond en Missy proefde haar eigen sap. Ze keek mij aan en lachte en pijpte verder. Ze wist nu ook dat ze zonder Condoom werd geneukt maar vond het wel geil dus.

Deze man die nu neukte naaide haar hard en diep ik hoorde haar kreunen en hijgen en soms eengil geven. Na 10 min werd ze op haar knieen gezet en de volgende duwde zijn lul bij haar naar binnen en neukte haar suf. Zes man was bezig mijn vrouw een beurt van haar leven te geven. Het waren alle maal groete zwarte lullen die haar lujte suf neukte. Missy was denk ik al 4 of 5 keer klaar gekomen tijdens het neuken en ik zag dat ze onwijs genot van deze gangbang.

Nu was haar kontje aan de beurt ik had haar daar zlef net 3x geneukt maar ik wist niet of ze deze grote lullen aan kon. Nou het was geen probleem dit kwam zeker door dat ze bloed geil was en klets nat. Die grote lul gleed heel makelijk naar binnen en al snel werd ze diep en hard gepompt in haar kont.

Om de beurt neukte zij haar kut of kont en nu zat ze boven op een lul en keek mij aan en duwde deze in haar kontje en liet hem helemaal naar binnen glijden. Hij trok haar kut open en Missy ging helemaal achter over liggen en ik keek zo haar kutje in en zag een grote openning die klets nat was. Nu ging er nog een neger tussen haar benen staan en duwde zijn lul haar kut in en wat ik nu zag had ik alleen nog maar in een film gezien. Ze neukte haar dubbel. Missy kermde het uit van genot en ze gilde van meer meer sneller. In een hoog tempo werden haar kut en kont tegelijk geneukt. Ook dit werd in vele standjes gedaan en Missy zag ik keihard dubbel geneukt worden door deze zwarte heren. Ze zat nu boven op een lul en haar kont gaatje was vrij ik kon me niet beheersen en duwde mijn eigen lul in haar kontje en ramde net zo lang tot ik klaar kwam onder tussen zat het sperma van andere al over haar gezicht en borsten en ik spoot haar kont vol.

Ik trok hem er uit en de volgende duwde zijn lul in haar kont en kwam ook klaar. Die lul in haar kut had ook al gespoten en het sperma liep uit haar kut en kont en mond en gleed over haar borsten. Iedereen had wel ergens zijn sperma over of in gespoten.

Missy lag helemaal suf geneukt op de bank en keek me aan en zei dit is geweldig. Terug in onze hotel heeft Missy zich wgewassen en eerlijk over al zat sperma. Ze stond wijds been onder de douch en ik zag het witte sap er uit lopen. De volgende avond zijn we terug gegaan naar die bar en heeft Missy zich weer als slet gedragen en zich door 5 man laten Neuken. De overige twee weken is Missy op vele plaatsen in suriname geneukt door negers.

We hebben nu vele foto´s van dit geile spel en gaan dit zeker ook thuis mee door. Missy is gewoon een Neger hoer geworden. Volgend jaar gaan we terug naar Suriname en ga ik filmen hoe ze word geneukt in het wild door hun.

 

Lees de rest van mijn verhalen

Groeten RuigeHenk

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen