Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Het land van koning Boeroe, een in Midden-Afrika gelegen vorstendom, borg een rijke schat aan delfstoffen en mineralen. Het was dan ook geen wonder dat talloze westerse ondernemingen stonden te trappelen om zaken met hem te doen.
In de met palmen begroeide hoofdstad van het land stonden tientallen ambassades en villa's waarin blanke gezanten en handelsvertegenwoordigers woonden.
Koning Boeroe ontving hen regelmatig, soms afzonderlijk, soms op uitgebreide eet- en drinkfestijnen. Boeroe was een krachtige gebouwde neger van achter in de dertig en had vooral belangstelling voor de jonge, blanke vrouwen.

Bij de handelsvertegewoordigers en ook bij hun direkties in het westen was dit geleidelijk bekend geworden. Daarom werden meestal jonge vertegenwoordigers met jeugdige vrouwen naar de Iti, zoals de hoofdstad heette, gezonden.
Wilden die jonge agenten zaken doen, dan moesten ze hun vrouwen maar opofferen aan de lusten van Boeroe. Wie daarvoor bedankte, of wiens vrouw er geen zin in had, bleef maar thuis en verzuimde de kans op een hoog inkomen of een flinke
bevordering in de toekomst.
Het gesprek over Boeroe was aan de orde van de dag bij de blanke groep in Iti. De pas gearriveerde agent van een Duitse firma had zijn jonge vrouw, een twintigjarige, blonde germaanse met lange, slanke benen en stevige, ronde borsten, thuis in zijn land al voorgehouden wat er van haar verlangd zou worden.


Nu, eenmaal aangekomen in Iti, kwam het erop aan. 
Boeroe was verzot op lange, blonde vrouwen en zou zeker in Gerda zijn geinteresseerd.
"Je weet wat ervan afhangt, Gerda", zei haar man, die ten koste van alles de top in zijn bedrijf wilde bereiken.
"Ik heb het ervoor over, Helmut", zei het jonge vrouwtje deemoedig, "je weet dat ik alles wil doen om je bij je carriere te helpen. Het is voor ons beider toekomst en voor de kinderen die we straks zullen krijgen." Helmut en Gerda werden op een receptie aan Boeroe voorgesteld. De koning liet onmiddelijk via zijn ceremoniemeester weten dat hij belangstelling koesterde
voor Gerda.
Eerst zou ze moeten worden ingewijd in de uitspattingen die de koning zich permiteerde. Hij wilde niet dat een vrouw zijn bed deelde, die niet gewend was aan een orgie. Ze moesten door de wol geverfd zijn en niet gillend weghollen wanneer puntje bij paaltje kwam.

Drie dagen verbleef ze in het huis van de ceremoniemeester waar ze allerlei buitensporige houdingen en standjes leerde, zowel met zwarte mannen als vrouwen.
Helmut bleef echter in zijn villa met een aantrekkelijk negerinnetje dat het bed met hem deelde. Het meisje bleek even trots op de uitverkiezing van Gerda alsof ze zelf in het paleis van haar koning was uitgenodigd.
"Uw vrouw naar de koning", zei ze met ontzag in haar stem tegen Helmut.

Hij omarmde het negerinnetje en stak zijn penis in haar kut. Hij naaide het meisje heftig en drukte zich tegen haar naakte, donkere lijf. Zodra hij zich bevredigd had en zijn sperma in het meisje geloosd had, begon ze op zijn lul te zuigen en wekte zijn begeerte weer op. Het leek erop of ze hem bezig moest houden, ze was drie dagen en nachten voortdurend in de weer om Helmut tot enorme kapaciteit te brengen. Hij neukte zo vaak hij kon en stortte talloze malen zijn zaad in de kut of de mond van het geile negerinnetje.
Na drie dagen kwam Gerda terug voor een rustperiode. Ze mocht zich in die tijd niet vermoeien zodat Helmut niet anders over bleef dan zich met het negerinnetje te vermaken. Glimlachend stond ze haar man af aan het zwarte meisje dat door Helmut soms onder haar ogen genaaid werd.
Eindelijk kwam de dag waarop ze naar koning Boeroe's paleis gebracht werd.

Gerda kleedde zich in een dun, wit, linnen jurkje, waaronder haar licht gebruinde benen goed uitkwamen. Bustehouders werden in dit klimaat niet gedragen zodat haar tieten zichtbaar waren achter de dunnen stof. Alleen een klein, opengewerkt broekje, droeg ze onder het jurkje. Ze stapte uit de taxi die haar naar het paleis reed, waar ze met veel eerbetoon werd ontvangen. Ze
dineerde met Boeroe en diens vrouwen (hij had er vier, allen even zwart als hij) en begaf zich daarna met hem naar zijn slaapvertrek. Er heerste, door de air-conditioning, een aangename temperatuur. De koning wierp zijn gewaad af en toonde Gerda zijn naakte, ebbenhoutenkleurige lijf. Ze zag de penis die als een harde, gladgeschuurde, zwarte knots uit het ruige schaamhaar oprees.

Hij naderde haar en trok de haakjes van het jurkje los. Zijn zwarte handen gleden over haar blanke borsten en zonden sensationele prikkels door haar lijf. Boeroe rukte het gazen broekje van haar billen en streelde haar zachte huid.
Hij duwde zijn lul tussen haar dijen en haar tieten tegen zijn romp. In een spiegel zag Gerda het kontrast tussen haar blanke en zijn zwarte lijf.
Ze geneerde zich niet, de drie dagen kursus hadden haar doorkneed in seks en nu had ze er zelfs zin in. Ze dacht aan Helmut, die nu met het negerinnetje thuis was en waarschijnlijk op het meisje lag te neuken.

Boeroe ging op het bed liggen en trok haar mee. Hij liet haar boven zijn hoofd knielen en stak zijn tong tussen haar schaamlippen. Boeroe dronk het sap uit haar kut en gromde tevreden. Rillend van genot wierp Gerda zich voorover en slurpte haar lippen om de grote, zwarte lul. Ze likte de eikel en voelde de koning wellustig schokken.
Ze dacht aan de penissen die ze in het huis van de ceremoniemeester had klaargezogen, waarbij het geil langs haar mond liep en diep in haar keel hadden gespoten. Nu zoog ze in geile lust op de lange fallus van de koning. Boeroe likte haar klit, ze brandde van verlangen om klaar te komen maar wist dat ze dit nu nog niet mocht. Het zou haar lust verminderen zodat ze zich
straks niet volledig aan andere vormen van seks kon overgeven. Boeroe's libido steeg snel, hij stootte zijn lul in Gerda's mond.
Ze voelde dat hij wilde klaarkomen en zoog krachtig op de kloppende penis.
Haar hand bewoog in zijn kruis, ze stimuleerde zijn kloten met strelende vingers. Een felle straal trof haar in de mond, het zaad glibberde over haar zuigende tong. Ze perste het met een snelle zuigbeweging in haar keel en slikte. Boeroe's sperma golfde stootsgewijs in haar mond en spoelde langs de binnenkant van haar wangen. De man produceerde een immense hoeveelheid zaad dat ze slurpend en slikkend weg zoog. Terwijl hij ejakuleerde bewoog zijn tong losjes langs haar schaamlippen. Nadat hij zich leeggespoten had, waarbij hij gromde als een wilde tijger, kwam hij overeind en tilte Gerda met een vinger tegen de wang. Grijnzend keek hij op haar neer en legde een hand op een van haar borsten. Gerda glimlachte tegen hem en slikte het laatste kwakje weg.

"Goed gezogen, blondje", prees hij haar.
Hij klapte in de handen waarop een bediende binnenkwam met palmwijn. Gerda dronk gulzig en spoelde de smaak van het sperma ermee weg. Ook Boeroe nam een paar flinke slokken en boerde.
"Boeroe boert", lachte Gerda en schoot in de lach.
De koning keek haar onderzoekend aan waarop ze snel een smoesje klaar had.
"Ik drink de wijn als sperma", zei ze waarop Boeroe in de lach schoot.
Hij klapte opnieuw, een lijfwacht kwam binnen die op een soort lendedoekje na naakt was. De lijfwacht werd gevolgd door een jong negerinnetje. Het meisje was bloot en had kleine, harde tietjes. Ze strekte zich uit op een mat, de lijfwacht keek naar haar naakte lijf en staarde tussen haar gespreidde benen.
Hij deed zijn lendedoek af en toonde zijn gezwollen penis. De man zakte tussen de knieen van het meisje en leidde zijn zwarte roede in haar schede.

Hij knielde boven haar en leunde op de armen zodat Boeroe en Gerda de penis ritmisch heen en weer konden zien gaan in de kut van de negerin. De man kwam klaar en spoot zijn zaad in het meisje. Hij stond op en ging weg, de negerin bleef liggen zodat Boeroe en Gerda het sperma uit de schaamlippen zagen opwellen. Wit en slijmerig sijpelde het uit haar kut.
"opzuigen", beval Boeroe.
Gerda wist al uit de driedaagse training dan de koning het machtig vond een blanke vrouw sperma te zien drinken uit de kut van een negerinnetje. Gehoorzaam knielde ze bij de zwarte, openliggende dijen en boog haar hoofd.
Ze stak de tong uit en likte het zaad van de schaamlippen. Dan zette ze haar mond op de vagina en zoog het geil van de neger uit de kut van het meisje. Boeroe keek tevreden en glimlachte.

Gerda proefde de smaak van het zaad en de sterke geur van de negerinnenkut. Ze wist dat ze hiermee aan een van de wensen voldeed en ze het kontrakt voor haar man bijna in haar zak had. Ze dwong zich het meisje zo lang te likken tot het
negerinnetje kronkelend van genot klaarkwam. Boeroe staarde naar het schokkende meisje en beleefde kennelijk plezier aan het orgasme. Gerda zag zijn penis groeien en hoorde hem iets tegen het meisje in de landtaal zeggen.
Boeroe duwde Gerda achterover op de mat en kwam tussen haar benen. Zijn grote zwarte handen omvatten de ronde, blanke dijen. Hij beet in haar borst en stak intussen zijn lange lul in haar schede. Gerda voelde de hardheid ervan en de prikkel die het binnenschuiven aan haar klitoris bezorgde. Ze rilde en zag het negerinnetje op Boeroe's rug klimmen. Ze zat schrijlings op zijn lendenen en verhoogde daardoor het gewicht dat Gerda te dragen kreeg.
De dijen van het meisje kneedde Boeroe's rug terwijl hij traag op en neer ging en Gerda naaide. Waarschijnlijk verhoogde het zijn lust wanneer hij al neukend het naakte meisje om zijn lendenen voelde bewegen. Gerda liet zich nu gaan, wetend dat Boeroe op de uitdrukking van haar gezicht lette en erop wachtte dat ze onstuimig klaarkwam. Ze kreunde en klemde haar
benen samen, tegen de krachtige dijen van de neger. De man bewoog langzaam en liet haar zijn stijve lul voelen. Hij drong diep in haar onderlijf en woelde haar kut er mee om. Gerda was zo nat als een dweil, het sap liep tussen haar billen. Boeroe neukte nu onbesuisder, het zwarte meisje op zijn rug ging mee omhoog en omlaag. Gerda kromde de rug en kneep de billen bij elkaar. De prikkel werd sterker, het orgasme kwam nader. Ze hijgde en stootte een kreet uit.

"Aahhwwaahh!" kermde ze en vertrok haar mond in een vlaag van wellust.
Boeroe gromde en ramde zijn pik heen en weer. Gerda lag schokkend klaar te komen toen de negerkoning begon te spuiten. Ze voelde het kloppen van de eikel en het sprietsen van het zaad. Diep in haar kut ontlaadde de zwarte man zich en loosde grommend en kreunend het sperma uit zijn krimpende ballen.
Het negerinnetje gleed van zijn rug, blazend van emotie rolde Boeroe van het blanke lijf van Gerda. 
Nu was, wist Gerda, dat meisje aan de beurt om haar kut leeg te likken. Het negermeisje knielde bij Gerda's onderlijf en slurpte begerig het zaad van de koning uit Gerda's schede. Boeroe nam een slok palmwijn en keek toe.
Het negermeisje zoog Gerda's kut uit en likte ook het sap tussen Gerda's  billen weg. Daarna leek het erop dat ze even rust kreeg.
Dat duurde echter niet lang. Op een handgeklap van de koning kwamen twee oudere negers binnen, mannen van rond de veertig jaar. Ze keken met begerige blikken naar de naakte, blanke vrouw.
Op een handgebaar van Boeroe deden ze hun kleren uit en wierpen zich op Gerda.
De ene man knielde tussen haar lange dijen en stak zijn lul tussen haar lippen. Beide mannen bedienden zich gelijktijdig van haar en bewogen hun penissen in haar beide openingen.
Gerda sloot de ogen maar voelde het ruige haar van de ene man langs haar neus kriebelen. Ze zoog op diens lul en voelde die van de ander in haar schede glijden en schuiven. Boeroe genoot van het schouwspel, van zijn twee ministers die zich tegoed deden aan de mooie, blonde vrouw. Het was Boeroe om het even door wie zijn tijdelijke minnaressen genaaid werden, er waren er toch genoeg.
Belangrijk was dat ze geen remmingen hadden en zich seksueel volledig gaven.
Daarom keek hij genietend naar het blanke lijf van Gerda, tussen wier dijen een zwarte stamgenoot bewoog wiens donkere lul in de witte kut van de Duitse verdween. Hij verdeelde zijn aandacht tussen deze minister en degene die bij Gerda's hoofd knielde. Haar blanke wangen werden geflankeerd door de zwarte dijen van de man wiens even zwarte penis tussen de lippen van de blonde vrouw bewoog. Boeroe luisterde naar het voldane gegrom van zijn beide hoogwaardigheidsbekleders, terwijl ze hun lullen in de openingen van de blanke vrouw stootten.
De man die haar kut naaide kwam het eerst klaar. Zijn hese kreet en de rukkende beweging van zijn donkere glanzende heupen bewezen dat hij zijn zaad in Gerda loosde. Nu bereikte ook de andere minister een hoogtepunt. Zijn onderlijf verstrakte, hij kreunde en spoot zijn geil in hete golven in haar mond. Boeroe zag de vrouw slikken en haar lippen krampachtig om de zaad spuwende oenis klemmen, zodat geen druppel verloren zou gaan.
Geen enkele beweging van het wulpse blanke lijf en de twee klaarkomende ministers ontging zijn gretige blikken.
Gerda onderging de dubbele ejakulatie gedwee. Haar kut en mond werden gevuld met de glibberige sappen van de twee hete  mannen. Geen offer was haar teveel om voor Helmut het felbegeerde kontrakt te verkrijgen. Ze zou zich desnoods door de hele lijfwacht van Boeroe laten neuken, dan wel hun sperma uit de kut van het negermeisje zuigen. Gerda wist dat ze zich in wezen gedroeg als de eerste de beste hoer.

Ze liet zich neuken voor geld, voor de enorme provisie die Helmut zou krijgen wanneer hij de order kreeg. Het kon haar niets schelen, zodra ze weer thuis waren zou niemand er iets van weten wat ze hier, in donker Afrika, met zich had laten doen om een flink banksaldo op te bouwen.
Het was nu eenmaal zo dat vrouwen met hun lichaam, met hun kut vooral, geld konden verdienen. Boeroe keek goedkeurend naar Gerda en wuifde met een hand naar zijn ministers, ten teken dat ze konden verdwijnen. De mannen trokken hun kleren aan en verlieten het koninklijk slaapvertrek. Het negermeisje, dat al die tijd aanwezig was, knielde bij Gerda en begon haar kut leeg te zuigen zodat die weer zaadvrij werd. Boeroe's lul was opnieuw gezwollen. Hij liet Gerda op adem komen en gaf haar een komplimentje.
Ze dronk en elimineerde daarmee de smaak van het sperma.

Boeroe gaf het negerinnetje een bevel. Het meisje strekte zich ruggelings uit op het bed.
Boeroe wees Gerda in welke houding zij zich moest opstellen. Dat bleek een stand op handen en knieen te zijn, waarbij haar kruis zich boven het gezicht van het zwarte meisje bevond en haar hoofd boven de kut van deze.
"Lik het meisje", beval Boeroe, "zo, dat ik het goed kan horen."
Gerda boog haar hoofd en haalde haar tong door de kut van de negerin. Ze likte de natte schede en deed dat duidelijk hoorbaar zodat Boeroe van de vochtigsmakkende geluiden kon genieten. Gerda rilde toen de zwarte lul van de koning haar kut binnendrong. Hij was achter haar gaan zitten, op de knieen, en schoof zijn penis in haar vagina. Zijn handen wreven over haar rug en billen, hij kneep in het vlees van haar dijen en verlustigde zich aan de omlaaghangende tieten. Terwijl hij haar schokkend neukte waren zijn handen overal, nu hier, dan daar. Gerda ging intussen onvermoeibaar door met het zuigen en likken op de zwarte schaamlippen van het meisje. Met haar voorover gebogen hoofd had ze een vrij uitzicht op wat er tussen haar dijen gebeurde.
Ze zag het negerinnetje haar hoofd oprichten en de zwarte balzak van de koning likken. Het meisje nam de dikke kloten van Boeroe in haar mond en zoog erop.
Deze handeling inspireerde de wellustige man tot fellere stoten in Gerda's kut. Zijn buik botste tegen haar kont waardoor ze voorover schoot.
Hij klemde beide handen in haar liezen en neukte met kreunende zuchten.
Gerda voelde zijn harde lul langs haar klit glijden en kon een orgasme niet tegenhouden. Ze wrong haar onderlijf in bochten en kwam schokkend klaar.
Boeroe slaakte een rauwe schreeuw en trok zijn kloppende penis uit haar schede. 
Gerda zag hoe de eikel, door Boeroe's hand omlaag gericht, het zaad uitwierp en kletsend op het lichaam van het zwarte meisje terechtkwam. Op de donkere tieten en buik van de negerin lag het witte sperma in klodders en slierten.

Boeroe trok zich terug nadat hij zich leeggespoten had en beval: "Lik het op!" Gerda draaide zich om en begon met lange halen het geil van de zwarte huid op te likken. Het meisje kroelde en draaide met haar lijf. Gerda's tong prikkelde haar, het kietelde en maakte haar geil.
Gerda bedwong haar weerzin. Nu ze zelf klaargekomen was vond ze het niet meer zo prettig het zaad van de koning op te zuigen. Bovendien was het afgekoeld, het was niet hetzelfde als wanneer ze het warm uit een spuitende lul zoog.
Ze dwong zichzelf het geil tot de laatste druppel van de zwarte huid van het meisje te likken en verzwolg alles. Boeroe keek toe en wreef zich in de handen van plezier.

Gerda vroeg zich af of hij nu genoeg van haar zou hebben, ze had geen notie van de tijd die ze in het paleis had doorgebracht. De koning sloeg zijn lendedoek om en scheen inderdaad afdoende bevredigd.
Hij klapte in de handen en gaf in de voor Gerda onverstaanbare landstaal enige bevelen. Tot haar verrassing kwamen de vier vrouwen van de koning binnen, die met gekruiste benen op de vloer plaats namen. Ze waren gekleed, alleen hun bovenlijf was ontbloot zodat de zwarte borsten zichtbaar waren.
Gerda voelde zich vernederd nu de vrouwen, hoewel half ontbloot, getuige waren van het feit dat ze naakt lag. Het bleek nog niet afgelopen. Een geheel naakte neger, met een stijve, wippende lul, betrad het vertrek.
Hij wierp zich op de liggende Gerda en wrong haar dijen uit elkaar. Zijn zwarte lijf bewoog tussen haar blanke benen nadat hij zijn penis in haar kut had laten glijden. Hij neukte haar bruut, alleen belust op zijn eigen bevrediging. Hij naaide zich klaar en spoot zijn zaad in haar schede.

De vier zwarte koninginnen klapten in de handen alsof de man een sportieve prestatie had verricht. Ze praatten opgewonden met elkaar en lachtten. De neger verliet de kamer en werd opgevolgd door een andere. Gerda besefte dat ze nu kreeg waaraan ze strak had gedacht, ze kreeg de hele lijfwacht van de koning te verwerken. Boeroe keek toe hoe de volgende neger haar neukte. Gerda lag wijdbeens en deed niets, de mannen behoefden geen aansporing om klaar te komen op haar felbegeerde, blanke lijf. De ene zwarte volgde op de andere, tot ze, moe geneukt, beurs gestoten en met schrijnende kut, zeker twaalf of veertien mannen had bevredigd.
Ze was de tel kwijt geraakt, misschien had het negermeisje dat naast haar gehurkt zat en elke keer het overtollige zaad van
haar schaamlippen had geveegd, de stand bijgehouden.
Steeds weer hoorde ze het opgewonden gekakel van de vier zwarte koninginnen en hun handgeklap wanneer een neger in haar kut was klaargekomen.

Eindelijk was de beproeving voorbij. Ze mocht opstaan en haar broekje en jurk weer aantrekken. Wijdbeens waggelde ze naar de gereedstaande auto, die haar rechtstreeks naar huis reed. Daar aangekomen vond ze Helmut met het zwarte dienstmeisje in bed. Ze trok zich terug op een logeerkamer en viel in slaap.
Door haar dromen spookten talloze zwarte penissen en dampende, olieachtige glimmende donkere lichamen. Ze hijgde, kreeg het benauwd en slaakte een kreet toen ze bedolven dreigde te raken onder de stapel naakte negerlijven.
Helmut stond over haar heengebogen toen ze wakker werd en de ogen opsloeg.
Gerda opende de mond maar kon geen woord uitbrengen. Haar lippen waren droog, evenals haar keel. Ze wees naar het leren mapje dat koning Boeroe haar had meegegeven. Helmut opende het en toonde haar een kontrakt waaronde in grote letters Boeroe's naam stond. Hij danste van plezier en riep: "Het is gelukt.
We hebben het! We hebben de order gekregen. Dank zij jou!"
Hij rukte hemd en broek van zijn lijf en besprong Gerda die naakt op het bed lag. Zijn lul bracht de verdoofde vrouw weer tot leven. Ze klampte zich aan hem vast en neukte heftig mee. Gerda kwam klaar toen Helmut's zaad in haar kut sprong. Ze kermde het uit en voelde het orgasme als een laaiende vlam door haar lijf heen schieten.
Helmut liet kreunend zijn sperma lopen en hijgde: "Alleen maar door even met de koning te neuken heb je het voor elkaar gekregen!"
"Even met de koning neuken", dacht Gerda. "Ik zal hem maar niet wijzer maken."
Ze zuchtte en zei: "Ja, het was eigenlijk een klusje van niks!"

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen