Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Op een doordeweekse dag ging ik een vriend van me opzoeken, ik ben 48 en hij is 24. Ik had geen intenties. We gingen naar zijn huis waar hij een eigen studio heeft. We zaten even en praatten wat bij. Ik keek hem even aan en voelde hoe me kutje nat begon te worden. Ik wilde op deze manier niet terug naar huis dus ik ging op zijn schoot zitten en bewoog lichtjes over zijn kruis heen.

Hij begreep mijn hint en maakte de knoop en rits van broek los. Ik hield zijn hand vast en schoof het in mijn string. Langzaam wreef hij over mijn clitje en fluisterde "wat is je kutje heerlijk nat". Ik begon te lachen en hij zijn vinger schoof in mijn natte kutje. Zo vingerde hij me tot mijn pussy juice langs zijn vinger me kutje uit droop. Ik smeekte hem om nog een vinger in me kutje te stoppen maar hij was zo opgewonden en duwde 3 vingers in me strakke maar natte kutje. Ik begon te kreunen en zijn piemel werd stijf. We kleedde elkaar uit en hij liet me op het bureau liggen. Langzaam drukte hij zijn piemel in me strakke kutje. Ik begon te kreunen en hij begon me heerlijk te neuken. Binnen 10 minuten kwam ik klaar en hij begon al me pussy juice van me kutje af te likken. Zijn tong speelde met mijn clitje waardoor ik al snel een 2e keer klaar kwam.

Ik was zo geil dat ik hem liet liggen op het bureau en op hem ging zitten. Langzaam gleed zijn piemel in me natte kutje en hij begint te kreunen. Ik begin hem te neuken en fluister in zijn oor 'ik wil dat je mijn kutje vol spuit, ga je mijn kutje vol spuiten?' En hij hijgte 'ja schat'. Binnen enkele minuten kwam hij klaar en spoot mijn kutje vol. Hij spoot zoveel dat er langzaam weer sperma uit mijn kutje droop samen mijn pussy juice. We besloten elkaar beide schoon te likken, 69 was onze oplossing. Zijn piemel in mijn mondje en zijn tong die in mijn kutje gleed en me clitje verwende voelde hemels.

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen