Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik zat al in het vierde jaar van de Pabo. Alles was snel gegaan. Vanaf de basisschool tot aan nu verliep alles van een leien dakje. Ik fietste met twee vingers in mijn neus door de opleidingen heen. Het eind van de Pabo was nu in zicht. Zojuist ben ik teruggekomen van mijn stage op Curaçao. Het tropische eiland was geweldig. Ik heb er veel ervaring opgedaan met les geven. Buiten dat heb ik ook erg genoten van alles op en om het eiland. Hetgeen waar ik het meest van heb genoten, ga ik nu met jullie delen.
Na de laatste dag van mijn stage, zouden de leerkrachten allemaal naar mijn verblijf komen. Ik had daar een feestje opgezet met eerst eten en daarna nog lekker wat drinken. Het team was razend enthousiast dat ze mochten komen. Zij hadden de samenwerking ook heel fijn gevonden en vonden het leuk om zoiets op deze manier af te sluiten. Daarom kwamen ze nu allemaal langs, in een uitzinnige feeststemming.
Al snel stond iedereen aan de staantafels. Het gezellige team zorgde gelijk voor sfeer. Sommige leerkrachten hadden wat cd’s meegenomen met echte muziek van daar. De mensen stonden dan ook niet stil tijdens het eten van de door mij voorbereidde gerechtjes. Iedereen was in zijn nopjes. Ik wist zeker dat ik dit, ondanks dat ik Nederland mijn vriend weer kon zien, ging missen. Hier had ik natuurlijk ook het voordeel dat ik als Nederlandse blondine erg graag gezien was. De donkere mannen waren veelvuldig om mij heen te vinden. Voor hun was het pech hebben dat ik al en een vriend had en ook nog eens aanwezig was voor stage en dus niet voor de liefde. Dat begrepen ze ook wel. Toch reikten alle handen naar me zodra er gedanst kon worden. Dan gaf ik die heren ook wel de kans om met me te dansen. Ze deden immers ook genoeg voor me!
Nu was het eten voorbij en werden de tafels aan de zijkant geschoven. De flessen drank kwamen te voorschijn en niet veel later stond iedereen lekker te dansen. Het leuke was dat ook de oudere van het team volop meededen. Ze gingen net zo los als het jongere gedeelte.
Het was al laat toen de eerste gasten vertrokken. Ik voelde het gelijk in mijn hart. Het afscheid nemen voelde vreemd. Toch ging ik met de overgebleven gasten flink doorfeesten. De alcohol ging snel en dat zorgde voor een losse sfeer. Sommige stonden echt wel heel geil met elkaar te dansen. Als ik zag hoe een jonge lerares tegen een wat oudere leerkracht stond te schudden met haar billen tegen zijn kruis, werd ik toch wel een beetje geil. Ik fantaseerde voor enkele seconden over de grootte van zijn pik. Ze zeggen altijd dat donkere mensen groot zijn geschapen. Daar was ik wel benieuwd naar eigenlijk.
Het werd later en later en de mensen dropen één voor één af. Het was dan ook al ruim na middernacht toen ik overbleef met Ryan en George. Dat waren twee grote negers. Ze waren allebei nog redelijk jong. Ik geloof dat ze voor in de dertig waren. Dat is dan wel tien jaar ouder dan dat ik ben, maar dat maakt niet uit.
We dronken nog wat en gingen toen weer lekker dansen. Het duurde niet lang voordat de twee om mij heen stonden. George stond voor me, terwijl Ryan dicht achter me danste. Ik kreeg het er heet van. Ik schudde mijn heupen lekker tussen hun in. Ik zag hoe ze verlekkerd ze naar me keken. Toen ik even met mijn hand langs de pik van George, die al half hard was, ging, was het hek van de dam. Ryan danste mijn shirt uit, en George swingde mijn rokje uit. Hier stond ik dan, dansend tussen twee grote negers in mijn sexy setje van Hunkemöller. Ik voelde hoe mijn kutje al lekker nat werd. Ryan had ondertussen mijn borsten lekker beet. Mijn tepeltjes reageerden gelijk. De knopjes die mijn B75 sierden, werden gelijk hard. Hij voelde dat en wierp het zwarte stofje uit. Terwijl hij me in mijn nek begon te zoenen, kneedde hij mijn borsten. George had nu zijn hand op mijn kutje geplaatst. Ik voelde hoe hij twee van zijn grote vingers in mijn natte poesje stopte. Dat voelde waanzinnig geil. Zelf voelde ik nu de twee pikken van de heren. Daarom haalde ik beide pikken uit hun schuilplaats. Jezus, wat waren die groot. Zulke grote had ik nog nooit gezien. Ik voelde nu mijn kutje branden van verlangen. Ik nam beide pikken in mijn hand en begon ze te trekken. Ondertussen werd ik zalig gevingerd. Het duurde niet lang voordat ik zou gaan komen.
Terwijl ik lekker aan die grote pikken trok, kwam ik zo heftig klaar. Ik voelde hoe ze me vast pakte, omdat ik zo schokte! Wat kwam ik lekker klaar zeg! Even wist ik niet meer wat er gebeurde. George tilde me op en zette me met mijn benen wijd boven Ryan die al lag. Zijn grote lid hield hij omhoog. Langzaam liet ik me om het grote gevaarte zakken. Ik voelde me erg wit bij zijn bijna zwarte huid en erg klein bij zijn lichaam. Zijn pik zat helemaal in me. Hij begon lekker te neuken met lange halen. Oh wat was dit geweldig! Hij voerde het tempo op. George was naast me komen te staan en hield zijn pik voor mijn mond. Pijpend werd ik nu hard geneukt. Ik voelde me nu echt een klein blond sletje die supergeweldig geneukt werd. Eén grote negerlul in mijn kutje en de ander in mijn mondje. Ik kwijlde heel zijn pik onder. Hij ging snel weg en zette zijn megapik tegen mijn anusje. Ik was daar nog maar een paar keer geneukt door mijn vriendje. Ik voelde hoe de grote gast zijn geweldige mannelijkheid naar binnen schoof in mijn aarsje. Nu had ik twee megapikken in me. De twee begonnen hard te neuken. George greep me bij me borsten. Hij kneep hard in mijn tepels. Ik voelde telkens hoe bij elke stoot hun ballen tegen mijn witte vlees aan kwamen. Wat was dit geil. Zo was ik nog nooit geneukt. George stopte ineens en trok zijn pik uit mijn kontje. Nu ging hij liggen en nam ik plaats op hem. Ryan kwam nu achter me. Weer begonnen ze als uitzinnige te neuken. Ik voelde me in de zevende hemel. Die gasten konden echt neuken! Ik wou dat mijn vriendje bij hun op cursus kon. Met diepe lange halen werd ik gewoon grof geneukt.
Aan het gegrom merkte ik dat ze bijna gingen komen. Beide trokken ze hun pikken uit mijn neukholletjes. Ze duwde me op de grond op mijn knieën en begonnen nu zelf aan hun pikken te trekken. Ze spoten binnen een no time al hun witte zaad op mijn borsten en in mijn gezichtje. Ik voelde overal sperma druipen en ik voelde dat mijn kutje en mijn kontje nog open stonden omdat die pikken zo groot waren geweest.
Mijn stage had ik nu wel dubbel succesvol volbracht! Ik had nooit gedacht dat sex met donkere mannen zo geweldig kon zijn. Nu weet ik wat ik wil!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen