Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was al laat. Angela had flink gebaald dat ze terug moest met de trein. De meid was gaan stappen in Utrecht en moest nu nog terug naar Brabant.
Het was een gezellige avond geweest. Angela is een vlotte meid van twintig die altijd uitdagend gekleed gaat bij het stappen. Ze is dan altijd te bewonderen in rokjes en topjes die de aanzet van haar cup C niet onder stoelen of banken schuiven. Daarbij is deze bleke blondine ook een echte flirt. Ditmaal had ze een rood ruiten rokje aan met een witte blouse. Ze zag er uit als een echt ‘schoolmeisje’. De jongens hadden haar veel aandacht gegeven. Ze was dan ook ietwat teleurgesteld dat ze ondanks alle aandacht, geen lekkere toenadering had gehad van een jongen. Het was bij praten en drinken gebleven.
Nu zat ze vol spanning in de trein. De meid had een probleem. Als ze op stap ging, nam ze haar pinpas nooit mee. Nu had ze net iets te veel geld uitgegeven en kon ze een kaartje voor de trein terug niet betalen. Daarom had ze, na lang twijfelen, toch maar de beslissing genomen om als zwartrijder de trein in te gaan. Vurig hoopte ze op het wegblijven van de conducteurs die zo nachtelijk zouden komen controleren.
Angela zat al een tijdje in de trein. Buiten was het donker en nog steeds was er niemand langs geweest om haar ontbrekende kaartje te controleren. Elke meter leek wel een kilometer lang en elke minuut leek wel een uur. Angela zat zenuwachtig met haar voeten te tikken. Niemand in de coupé die haar in dat hoekje had opgemerkt. Ze wist eigenlijk niet eens of er mensen bij waren gekomen of weg waren gegaan. Angela zat met haar mooie lichaam verscholen terwijl de trein door denderde.
De trein was iets over de helft van de lange reis die Angela had. De meid hoorde het goed. Een tal van conducteurs liepen de coupé binnen. De meid kon wel door de grond zakken. Ze wist geen goede smoes. De voetstappen naderde.
‘Kaartje alstublieft,’ klonk het als een bevel. Angela probeerde zo onschuldig mogelijk te kijken naar de conducteur. Ze zei dat ze er geen had. Hij keek haar aan en vroeg waardoor dat kwam. Van binnen was Angela blij dat de man niet laaiend werd. Openhartig deed ze het verhaal. Toen mocht ze haar identiteitsbewijs laten zien. Angela schrok! Die was ze thuis vergeten. Daar liep ze in een kroeg ook al tegen aan. De man zei dat zijn collega dan wel even verder met haar zou spreken. Een donkere man stapte naar haar toe en zei dat ze mocht meekomen.
Angela voelde de donkere ogen van de man van bijna twee meter groot in haar rug priemen terwijl ze de trein doorliep. De meid, die ook al het nodige aan alcohol op had, deed sneaky nog een extra knoopje van haar blouse open. Dit was nu net iets te, maar, ze moest maar om onder de boete te proberen uit te komen.
Helemaal aan het eind van de trein mocht ze een kamertje in. De man wees haar een stoel en zocht zelf naar papier en een pen. Angela wist zich even geen houding te geven. Toch bleef ze wel een beetje de sexy chick uithangen. Die rol lag haar en haar lichaam was er voor geschapen.
Angela zag de man wat rommelen. Ze vond hem niet onaantrekkelijk. Hij was, volgens haar schatting, een jaar of vijfendertig. De conducteur was waarschijnlijk van Antilliaanse afkomst. Hij was rond de twee meter lang en erg breed. Angela voelde zich met haar 1.65 klein bij hem. Ze had nog nooit iets gevoeld voor een donker iemand, maar nu had ze wel het idee dat ze als ze hem was tegengekomen in de stad, dat ze daar dan wel werk van zou hebben gemaakt.
De meid besloot het er op te wagen. Het was nu of nooit. Een boete wilde ze niet. Misschien zou haar plannetje wel uitkomst bieden. Terwijl de man met zijn rug naar haar toe stond, knoopte ze nu alle knoopjes van haar blouse open. Haar zwarte bh die ze die middag bij Christine Le Duc had gehaald stond sexy. Het bijpassende stringetje haalde ze onder haar rokje van daar. Even rook ze er aan. De geur van haar opgewonden kutje was overduidelijk. Nu kon ze niet terug. Ze gooide het slipje naar het hoofd van de conducteur. Die draaide woedend om. Zijn woede was echter nog nooit zo snel gestild als nu. Met grote ogen keek hij naar dit geile meisje. Met een knipoog zei ze dat ze eerst zijn pik wilde voelen, voordat ze verder zouden gaan met de boete. Dit had hij niet verwacht. Angela stapte naar hem toe en knielde voor hem. Langzaam opende ze zijn rits. Een joekel van een pik kwam te voorschijn. Hij was nog maar half hard en oversteeg de twintig centimeter al. Angela begon de donkere pik rustig te likken. Hoewel die groot was, probeerde ze hem toch in haar mondje te krijgen. Dat lukte maar voor een stukje. De conducteur genoot. Zijn pik werd zo hard als staal. Ondertussen vingerde Angela haar kale kutje. Haar lipjes waren al kleddernat. Wat wilde ze die pik toch graag in haar doosje voelen.
De man nam nu de leiding over. Hij tilde haar op en legde haar wijdbeens op tafel. Verlekkerd likte hij even met zijn grote tong over het natte kutje van Angela. Toen zette hij zijn pik tegen haar natte grotje. Ze had nog nooit zo’n grote dikke pik tegen haar kutje gevoeld. Hij duwde zijn trots langzaam naar binnen. Wat werd ze goed gevuld, dacht ze bij zichzelf. Hij begon in haar te stoten. Zijn ballen voelden als kiwi’s die bij elke stoot tegen haar blanke billetjes kletsten. Haar bh moest er ook aan geloven. Die werd ergens in een hoekje geworpen. Angela voelde nu zijn grote tong over haar harde knopjes likken. Ze was helemaal zinderend van opwinding. Haar kutje overstroomde door die machtige paal en haar tepeltjes werden grondig gelikt. Deze Antiliaan wist wel hoe die haar moest verwennen!
Angela voelde zijn machtige pik heerlijk diep elke keer in haar komen. Ze had haar benen om hem heen geklemd. Deze grote pik wilde ze niet meer loslaten. De man tilde haar ineens weer op. Hij nam plaats op een stoel en zette de meid bovenop hem. Hij pakte haar bij haar heupen en begon nu haar onderlangs ruig te neuken. Haar borsten deinsden flink mee. Hij ramde elke keer zijn donkere pik diep in haar. Ze genoot intens. Hij begon steeds meer te kreunen. Angela zelf was verre van stil. Zo’n machtige pik moest gehoord worden, dacht ze.
Ineens duwde hij haar van zich af. Hij ging komen. Angele sloeg haar lippen om de grote eikel. Dat was net op tijd. De man spoot een flinke lading liefdesvocht in haar geile mondje. Gulzig slikte ze alles door en likte ze zijn pik schoon.
Nadat ze waren aangekleed, was de boete verleden tijd. Angela wil wel vaker zonder kaartje rijden als ze het zo kan oplossen. Haar verhaal zorgt ervoor dat ze nog vurig kan nagenieten!
Reacties: frans1984 [at] live.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen