Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mandy was een spontane meid van twintig. Ze hield van feesten, en daarom was ze in de weekenden veelal te vinden in de discotheken nabij haar dorpje. De vrolijke blondine was klein van stuk. Toch merkte iedereen haar aanwezigheid wel op. De meid met de bleke huid liet zich namelijk wel gelden op het gebied van flirten. Dan kon je ook duidelijk zien dat dit lichtgewichtje trots was op haar mooi figuurtje. Haar cup B was hetgeen wat ze gods eigen zegen noemde. De stevige borsten liet ze dan ook altijd nog wat extra accentueren door haar kleding en push-up bh’s.
Deze avond was Mandy alleen op stap. Haar vriendinnen waren door allerlei verschillende redenen niet present. Daarom had ze met een groepje jongens afgesproken in de dichtstbijzijnde disco. Dit was tevens een van de grotere. Mandy deed dit wel vaker. De meid was opwindend gekleed. Ze had een zwart rokje aan, dat van een zachte stof was gemaakt. Daarop had ze een strak topje. Het was diep uitgesneden, waardoor de ogen van de jongens waarschijnlijk weer gelijk naar haar boezem getrokken werden.
Bij de deur werd de aandacht van de meid getrokken door de blik in de donkere ogen van de man van de beveiliging. Het betrof een zeer donker gekleurde man van rond de twee meter groot. Door zijn te kleine shirt kon je goed zien dat de man uren in de sportschool had doorgebracht. Zijn handen waren enorm. Mandy had hem wel vaker gezien, maar ze had hem nog nooit gesproken. Nu wilde ze wel eens een praatje met de beste man gaan maken. Ze had toch alle tijd. De jongens waarmee ze had afgesproken zaten binnen en die zouden toch binnen blijven. Mandy had geen exacte tijd tegen deze gasten gezegd. Daarom stapte ze op hem af en vroeg of hij het naar zijn zin had. De charmante man zei dat elke man het wel naar zijn zin had als zo’n stuk aan kwam lopen. Mandy voelde zich gevleid en zei dat ze ook graag richting zo’n mooie man liep. De tweede uitsmijter moest er om lachen. Hij zei gelijk dat ze moest oppassen voor de charmes van John. Ze praatten over van alles en nog wat. Menig bezoeker passeerde.
Na een poosje vond Mandy het lang genoeg te hebben geduurd. Ze zei John dat ze naar binnen ging voor een drankje. Hij pakte een noteblockje uit zijn zak en schreef er iets op. Dat briefje scheurde hij eruit en vouwde het op. Hij duwde het in de hand van Mandy. Daarbij gaf hij een knipoog.
Binnen vouwde ze het gelijk open. Er stond een tijd op en een plaats. Hij zou dan daar zijn en dan konden ze wat drinken, want dan had hij pauze. Mandy voelde zich vereerd. Ze kon al niet wachten tot één uur. Hopelijk was het geen valstrik.
Stipt om één uur stond Mandy op de afgesproken plaats. De bruisende discotheek had geen oog voor een meisje dat wat eenzaam zich afzonderde. Een beetje gespannen keek ze rond. Toen voelde ze ineens een grote hand op haar schouder en ze hoorde een bekende stem zeggen dat die blij was dat ze gekomen was. Daar stond hij, achter haar. Hij vroeg of ze zin had om even op een rustig plekje in het grote gebouw wat te kletsen en te drinken. Mandy ging zonder te antwoorden mee.
Niet veel later zaten ze in een ietwat kaal kamertje boven de discotheek. De muziek klonk ver weg. De man nam plaats op een stoel, nadat hij voor beide wat drinken had gepakt. Mandy genoot van de cocktail en de complimentjes die de man maakte tegen haar. Ze voelde zich keer op keer gevleid door de man. Zijn gespierde lichaam wond de meid ook op. Stiekem kreeg ze een heel nat kutje bij het idee dat deze grote donkere man ook vast iets heel groot en donkers tussen zijn benen had hangen.
Mandy kon het allemaal niet meer volgen. De alcohol en de opwinding deden zijn werk. De meid kon maar aan een ding denken. Ze begreep ook niet dat hij ineens voor haar stond. Had ze het niet alleen gedacht, maar ook gezegd? Hij opende vlak voor haar neus zijn broek en haalde een grote, halfslappe pik tevoorschijn. Die was net zo donker als de man zelf. Mandy pakte hem gelijk vast. Zijn eikel was erg groot. Het lid was nu in deze toestand al groter dan de pikken die ze tot nu toe in haar leventje had gehad. Ze kuste zijn eikel en trok aan zijn schacht. Zijn ballen waren ook enorm. Wat een joekel was dit. Nergens aan denkend probeerde ze zijn lid in haar mondje te krijgen. Ze moest hem helemaal wijd open doen, wilde het passen. Dan kwam ze nog steeds niet verder dan net iets over zijn eikel. Daarom bleef ze erbij trekken. Haar hand kon de schacht niet eens helemaal omvatten! Haar andere hand was onder haar eigen rokje haar kutje aan het strelen. Wat was ze al nat!
John tilde toen Mandy op. Hij legde haar op tafel. Zoenend ging hij van haar enkels naar boven. Mandy werd helemaal gek van opwinding. Ze voelde zijn lippen steeds dichterbij bij haar natte doosje komen. De meid droop al helemaal. Hij trok haar zwarte slipje uit. Een tevreden geluid kwam er uit zijn mond toen hij haar natte, kale kutje zag. Hij drukte zijn lippen erop. Mandy voelde hoe zijn grote tong tekeer ging. Zijn liklap ging in haar kutje en dan weer snel over haar klitje. Ze hield het niet. John werd bij zijn hoofd gegrepen door de bleke meid. Ze klemde haar benen om zijn lichaam. Schokkend en kreunend kwam ze klaar. Haar liefdesgrotje droop nu van het vocht. John trok zijn shirt uit. Zijn reusachtige lid was nu hard. Bijna dertig centimeters was het geval. Hij zette het tegen het kutje van Mandy. Langzaam drukte hij zijn lid er in. Mandy voelde haar kutje oprekken. Het hele gevaarte gleed naar binnen. De griet beroerde haar klitje flink, zodat ze lekker nat bleef. Zijn pik begon in en uit haar te schuiven. Zoiets groots had zo nog nooit in zich gehad. John hield haar vast bij haar heupen. Het donkere lichaam stond in een schril contrast met het bleke huidje van Mandy. Het matige licht zorgde ervoor dat het verschil zowaar nog groter leek.
John begon steeds harder te neuken. Mandy kreunde van geilheid. Ze was enorm opgewonden. De pik die in haar kutje ging had de omvang van haar eigen pols. John tilde haar toen van tafel. Zijn pik bleef in haar kutje. Hij nam plaats op een bank. Mandy zat nu boven op hem. Ze voelde zich als een stukje saté op een stokje. Nu neukte hij haar hard van onderen. Zijn grote tong likte aan haar harde tepels. Ze voelde hoe hij met zijn grote handen haar billen omvatte. Zijn vingertoppen kwamen telkens langs haar aarsje. Ze voelde nu bij elke stoot zijn ballen tegen haar kutje komen. Zo diep stootte deze geile uitsmijter in haar. Ze had niet in de gaten dat hij twee vingers in haar kontje had geschoven. Pas toen hij daarmee begon te neuken in haar nauwe ingang voelde ze het. Wat een zaligheid was dit. John begon ook steeds meer en geiler te kreunen. Hij hijgde dat hij bijna ging komen.
De donkere man tilde Mandy van zich af. Ze begon aan zijn ballen te likken. Hij trok zich. Mandy nam het over. Dit blonde sletje voelde dat hij ging komen. Ze hield haar tong tegen zijn eikel en trok hem met twee handen af. Met een flinke grom kwam hij klaar. Mandy probeerde alles op te vangen in haar mondje. Hij spoot zoveel dat er via haar mondhoeken nog heel wat naar buiten droop. Snel likte zijn ze eikel schoon.
De twee zoenden nog even wat. Toen zei ze dat ze nog nooit zo had genoten van een pik en dat ze wel vaker zo’n donkere joekel wilde. Hij keek haar aan en zei dat ze wel langs mocht komen. Dan zouden er een paar vrienden zijn en allemaal wel haar wilde verwennen in haar bleke kutje en misschien ook in haar nauwe aarsje. Mandy zoende hem gelijk. Ze wisselde telefoonnummers uit en spraken af voor een weekje later. Beide konden niet wachten!
Reacties/MSN: frans1984 [at] live.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen