Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik deed dit werk al enkele jaren. Als chauffeur van een rijke familie reed ik hun rond naar de plekken waar ze heen moesten of wilden. Ik had een van de duurste auto’s, die bovendien ook nog erg chic was, om hen mee te vervoeren. De familie, waar ik de naam niet van noem, had dan ook flink wat geld. Dat was ook te zien aan hun optrekje. Het in het Gooi gelegen verblijf oogde als een van de meest indrukwekkende in een buurt die toch al barstte van de dure huizen. Het beviel mij goed. Mijn salaris was dan ook uitermate goed. Het nadeel was wel dat ik soms erg lang moest wachten. Dan zat ik in de auto. De familie had wel geluk dat ik geen vaste relatie had, waardoor ze op ieder tijdstip van de dag makkelijk een beroep op me konden doen. Ik woonde namelijk niet zo ver van hun vandaan.
De meest opvallende persoon van de familie was de vrouw. Ze was de veertig nog niet gepasseerd. Haar man was een stuk ouder en had voor haar ook al een huwelijk gehad. Deze vrouw was een echte Gooise dame. Ze spendeerde veel geld aan kleine dingen. Daardoor zag ze er ook altijd helemaal top uit. Ik merkte, doordat ik veel bij hun was en af en toe ook mee naar feestjes mocht, dat de vrouw bij veel mensen goed in het oog lag. Menig man keek minimaal een keer om als ze haar passeerden.
De vrouw is dan ook erg mooi. Als je alleen al naar haar altijd goed uitziende voeten kijkt, voel je al kriebels. Haar mooie slanke voeten zijn vaak verborgen in aparte pumps of open schoenen met altijd wel een elegant hakje. Haar slanke benen zijn bijna altijd zichtbaar, want menvrouw draagt zo goed als altijd strakke jurken van een duur merk. Haar prachtige lichaam met haar mooie heupen en stevige borsten komt hierin goed uit. Vaak heeft ze van die fluwelen lange handschoenen aan die tot over haar ellebogen komen. Hier omheen draagt ze expensieve armbanden. Die zijn meestal bijpassend bij haar kettingen en oorbellen. Tot slot heb je haar gezicht, een juweeltje. Het ietwat spitse gezicht lijkt helemaal egaal. Haar zacht ogende huid steekt mooi af bij haar goudblonde haar. De lichtblauwe ogen zijn om in te verdrinken. Kortom, deze vrouw is een hotte, rijke meid!
Ditmaal vroeg ze me te rijden. Meestal zeiden ze altijd gelijk waarheen. Nu zei ze niets. Het enige dat opviel, was dat ze er goed uitzag. Ik gehoorzaamde zoals gewoonlijk.
In de auto stuurde ze steeds meer richting de Veluwe. Daar ging ze zelf wel eens wandelen. Meestal ging haar man dan wel mee. Nu was ze alleen. Ze stuurde me echter niet naar het plekje waar ik ze meestal afzette. We kwamen in een veel stiller en meer afgelegen gebied. Ik vroeg me af wat ze van plan was. Toen we ver van de bewoonde wereld waren, zei ze me te stoppen. De plek kende ik niet, maar op een of andere manier beviel het me. Ze vroeg me naast haar te komen zitten, achterin.
Ik nam gehoorzaam plaats op de seat die ze aanwees. Ze legde gelijk een hand op mijn been en deed haar zonnebril af. Ik keek nu in haar blauwe ogen. Stiekem voelde ik talloze kriebels onder in mijn buik. Ik moest ze echter wel onderdrukken. De vrouw vertelde me dat ze het zo geweldig vond dat ik altijd zo goed reed en zo geduldig was. Ik was eigenlijk al een van hen in huis. De blik in haar ogen veranderde en haar hand schoof ietsjes omhoog. Ze vertelde nu met een iets hesere stem dat ze het jammer vond dat ik door mijn werk weinig contact had met dames. Ze vervolgde dat het seksleven van meneer en mevrouw ook op een bijzonder laag pitje stond. Begreep ik dit goed? Ze zag de verbaasde blik van me. Toen kneedde ze me in mijn pik en fluisterde geil dat ze daarom mij wilde, dat ze dat eigenlijk al heel lang wilde. Ik wist niet wat ik hoorde.
Voor ik goed en wel realiseerde wat ze had gezicht, had ze mijn pik al uit mijn pantalon en likte ze over mijn eikel. Droomde ik? De bloedmooie vrouw had nu mijn hele schacht in haar mond. Ze pijpte voortreffelijk. Af en toe draaide ze plagerig cirkeltjes met haar tong over mijn eikel. Deze vrouw wist van aanpakken. Ik zag dat ze haar jurkje had opgestroopt tot boven haar heupen. Een slipje was niet te bekennen. Ik keek zo op haar kale venusheuvel. Ze vingerde zichzelf heftig terwijl ze me geil pijpte.
Ineens stopte ze. Een beetje onhandig kroop ze op me. Haar rug zat naar me toe. Haar natte kutje gleed om mijn stijve pik heen. Met een hand tegen het plafond van de auto neukte ze me nu. De geile rijke vrouw voelde zalig om mijn pik. Ik pakte haar borsten vol vast. Door de stof van haar jurkje voelde ik dat ze geen bh aan had. Haar cup C kneedde ik nu heerlijk, terwijl zei me hard neukte. Ze onderhield een straf tempo.
Weer stopte ze. Ze kroop van me af. Geil fluisterde ze in mijn oor dat haar droom was om op de motorkap geneukt te worden. Daar voegde ze aan toe dat ik die droom in vervulling mocht brengen. Ze opende het portier en liep naar de voorkant van de zwarte auto. Gewillig bukte ze voorover. Ik kwam snel achter haar aan. Mijn pik plaatste ik tegen haar kleddernatte lipjes. Hij gleed zo naar binnen. Ik pakte haar bij haar haren en begon met harde stoten te neuken. Het was heerlijk. Bij elke diepe stoot kwamen mijn ballen tegen haar klitje. Ik had haar borsten nu inmiddels uit haar jurkje gewerkt. Wat waren dat lekkere dingen. Ze waren stevig en haar tepels voelde lekker aan. Ik voelde mijn pik kloppen. Even hield ik daarom in.
Ze keek me aan en duwde me iets naar achter. Ik moest daar even blijven staan. Ze ging nu met haar rug op de dure motorkap liggen. Haar benen spreidde ze volledig. Ze maakte haar vingers goed nat. Dat deed ze met beide handen. Ik zag haar tengels nu glimmen van haar kutvocht. Toen bracht ze twee vingers in haar kutje en begon te neuken. Haar andere twee vingers stopte ze zonder pardon in haar achterste. Met vier vingers neukte ze nu twee gaatjes. Met haar hoofd wenkte ze me. Ik moest haar kontje neuken. Dit moest wel een droom zijn.
Ik zette mijn eikel tegen haar anusje. Langzaam duwde ik deze erin. Het ging redelijk makkelijk. Toen die er helemaal in zat, begon ik te stoten. Bij elke stoot, golfden haar borsten ook mee. Dat was een geil gezicht. Ik neukte hard in haar kontje. Dit was te geil voor woorden.
Ik hield het niet meer en kreunde dat ik ging spuiten. Ze wilde dat ik lekker over haar kutje en onderbuik klaarkwam. Ik haalde mijn pik daarom uit haar kontje en trok me naar het hoogtepunt. Ondertussen speelde ze geil met haar borsten. Haar blauwe ogen keken opgewonden toen ze mijn stralen sperma zag vliegen in de richting van haar kutje. Vele klodders kwamen op haar venusheuvel terecht. Wat was dit heerlijk geweest.
Sindsdien maken we vaker van dit soort tripjes. Ook in het huis zelf neuken we er flink op los. Gelukkig weet haar man hier niets vanaf. Dat zou namelijk gelijk een rel in showbizzwereld betekenen!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen