Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was een warme avond in de zomer, toen ik een stukje ging hardlopen. ‘He prisilla!’ Riep mijn buurman die aan de andere kant van het meertje aan het joggen was. ‘He Ron! Hoe is het?’ Riep ik terug. Ron kwam op mij afgerend via het brugje dat over het meertje liep. Hij kwam naast me lopen en we kletsen over het lekkere weer en van alles en nog wat. Naar een half uur begon ik behoorlijk te zweten, gelukkig waren we bijna thuis. ‘Kom nog even wat drinken Prisilla!’ Vroeg me buurman mij. Ik liep met hem mee naar binnen en hij pakte wat fris voor ons beiden. Ik zat zwetend aan tafel en toen Ron terugkwam en mij een glas sinas aanreikte zei hij:’Je ziet er lekker uit als je zweet, weet je dat ik dat echt geil vind!’ Zei hij tegen me. Ik bekeek Ron die er zelf ook behoorlijk bezweet uitzag, zijn shirt zat vast aan zijn borstkas geplakt en ik zag zijn gespierde lichaam door het shirt heen schijnen. ‘Ja ik voel me echt niet fris!’ Vertelde ik Ron. ‘Je mag wel even douchen hoor, ik zal de douche ff warm laten worden!’ Zei hij mij en hij liep al weg voordat ik ja of nee zei.


‘Prisilla! De douche staat aan!’ Riep hij terwijl ik hem van de trap af hoorde komen. Ik stond op en liep naar boven toe langs Ron heen.’Ik ben er zo weer!’ Vertelde ik hem. In de badkamer aangekomen bedacht ik me dat het eigenlijk weinig zin had, omdat ik toch deze kleren weer aanmoest. Maargoed even douchen is wel fijn als je zo onder het zweet zit, ik voelde me ook niet op mijn gemak om bij iemand aan tafel te zitten met zo’n bezweet lichaam, mijn shirt zat zelfs tegen mijn borsten geplakt, zo zweten als ik deed.
Ik trok mijn shirt uit en mijn broek en string, ik zag mezelf in de spiegel , het zweet droop letterlijk over mijn borsten, ik zag het eraf druipen.
Ik stapte snel onder de douche die lekker warm was, een klodder douche gel, ik wreef het over mijn hele lichaam. Ik werd opgewonden toen ik langs mijn kutje streek en ik begon mezelf hevig te vingeren. Met mijn andere hand pakte ik mijn borsten vast en bevredigde mijzelf. Het was heerlijk, het warme water dat langs mijn kutje gleed deed mij hevig kreunen.
Toen ik mijn ogen opende zag ik in mijn ooghoek iemand staan, ik schoof het gordijn iets open en daar stond Ron mij te begluren, hij had zijn pik in zijn hand en was zich op mij aan het aftrekken. Hij schrok niet eens, maar ging gewoon door toen ik hem “betrapte”.
‘Kom maar hier, met die dikke pik van je!’ Zei ik hem. Ron kwam op mij aflopen en trok gelijk zijn broek van zijn benen en vervolgens zijn shirt. Zijn gespierde lichaam verscheen met daaronder een gigantisch lul, zo’n pik had ik nog nooit gezien en dik dat zijn pik was!
Hij stapte bij me in zijn douchekabine en begon me vervolgens heftig te zoenen. Zijn tong gleed langs de mijne en ik voelde zijn grote en harde pik langs mijn benen glijden. Ik wou maar 1 ding en dat is hard geneukt worden door Ron. Ik pakte met mijn hand zijn pik beet en begon hem af te trekken. Ron die stak zijn vingers in mijn kutje en begon me te vingeren, sneller en sneller, over mijn klitje heen en langs mijn g-spot. ‘OOooooOOO!’ Ik tilde mijn been op’Neuk me!’ Kreunde ik fluisterend in zijn oor. Hij pakte zijn dikke pik beet en duwde hem in mijn kut. ‘AaaAAAaa!’ Ik genoot van het fijne gevoel dat zijn pik langs mijn schaamlippen gleed. Hij pakte mijn bovenbeen beet en begon me hevig te stoten. Zo extreem en hard dat ik zijn eikel tegen mijn baarmoeder voelde stoten. ‘Aaaaa, OOOooo, mmmmm!’ Dit was pas echte geile hardcore sex! Ik trok mijn been los en liet me door mijn knieen zakken, zijn pik stond fier vooruit en ik nam hem in mijn mond. Ik likte over zijn eikel heen, en likte langs zijn pik. ‘AAAaah!’ Hijgde Ron hard. Hij genoot er duidelijk van, totdat hij begon te stotteren en bijna klaarkwam zoog ik hem hard, toen stopte ik snel en zette mijn handen tegen de muur. ‘Neuk me anaal!’ Een gigantische klap volgde. Zijn pik drong hard en diep binnen. Wat een super geile hardcore sex zeg. Nog nooit was ik zo hard geneukt. Ron pakte mij bij mijn tieten en begon me hard anaal te stoten. Zijn grote balzak sloeg tegen mijn kutje. Ik gleed met mijn hand naar beneden en begon mezelf te vingeren. Ik bereikte al snel een hoogtepunt zoals ik hem nog nooit bereikt had. Zo extreem dat ik mijn kutsappen langs mijn kutje weg voelde stromen. ‘AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!’ Ik sloeg een kreet en ik zag onder mij een extreme straal kutvocht uit mij schieten. ‘Wooooo! Je geniet echt!’ Hijgde Ron , die dood op was.
Toen ik onder de douche weg kwam had ik het nog warmer als daarvoor en volgens mij was ik behoorlijk bezweet. ‘Wat een hardcore dagje, dit!’ Zei ik tegen Ron. ‘Ja, moeten we vaker doen!’

XXX—jes allemaallll tot snelll!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen