Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Tijdens de laatste koopzondag was er eigenlijk niets zoveel meer te doen in de winkelstraat. Dus ook niet in de winkel waar Chantal werkte. Ze mocht heel stom niet afsluiten, voordat het echt tijd was, ook al kwam er al uren geen hond meer binnen lopen. Het was echt behoorlijk frustrerend zo vond ze zelf, maar haar handen waren gebonden aan de regels van de baas. Nu begon het buiten te regenen en dat was misschien één van de weinige kansen die ze had om een klant binnen te zien komen vandaag. Ze verkochten allerlei vreemde objecten, echt voor de verzamelaar zeg maar. Maar de laatste tijd was het echt huilen met de pet op, zo rustig was het geweest in de winkel. De eigenaar van de zaak was behoorlijk rijk en kon het zich op zich makkelijk veroorloven als er geen reet te doen was in de winkel. Maar Chantal koon het zichzelf niet inbeelden dat hij het niet op zijn minst ook maar een heel klein beetje vervelend vond. Maar goed, het was zijn winkel, zijn ding. Chantal kreeg wel betaald en het loon was meer dan behoorlijk, helemaal voor in een slecht lopende winkel als deze. Ze keek naar buiten. Het was alweer droog buiten dus zou er naar alle waarschijnlijkheid niemand meer binnen komen. Ze wilde net uit pure verveling een krant pakken, die ze anders echt nooit las, toen er een jongeman van haar leeftijd binnen kwam lopen. Hij keek erg vrolijk, helemaal toen hij Chantal had gade geslagen en hij begon wat rond te neuzen in de winkel. Chantal schraapte op beleefde wijze haar keel. ‘Kan ik u misschien helpen, meneer?’ De man keek op en leek even te schrikken. ‘Ja, eh. Nee. Ik bedoel ja.. Wat heb jij een mooie, lieve stem. Mag ik toch wel zeggen he?’ Chantal had gelijk door dat de man met haar stond te flirten. Dat hoorde ze aan zijn stem en aan zijn gemaakte stunteligheid. Maar vooral zag ze het in zijn ogen. Niet dat Chantal dat vervelend vond hoor, in tegendeel.

Ze was erg gevoelig voor flirten en al dat soort zaken en ze voelde ook een lichte blos op haar wangen komen. Ze keek vluchtig in de spiegel naast haar en tot haar teleurstelling was de blos dan ook duidelijk zichtbaar. Dus ook voor de man. ‘Ik heb je in verlegenheid gebracht. Het spijt mij enorm. Ik zal maar gelijk eerlijk zijn. Ik bedoel, ik kan wel zeggen dat ik hier kom om een heel apart beeldje of één van die rare borden die hier staan te kopen, maar ik hou helemaal niet van dat soort troep. Ik ben hier gewoon voor jou. Ik zag je laatst hier in de winkel staan, toen ik langsliep e achteloos naar binnen gluurde. Toen zag ik jou met je stralend mooie gezicht en je haast Goddelijke lijf. Okay, dat laatste is misschien te snel gezegd, maar zo denk ik het nou eenmaal. Ik zou je willen vragen of je een keertje na sluitingstijd en kopje koffie zou willen drinken. En aangezien de winkel nu toevallig over een paar minuten dicht gaat..’ Hij glimlachte weer naar Chantal en ze kon zich er niet van weerhouden te giechelen. En natuurlijk begon ze steeds meer te blozen. De jongeman had duidelijk succes. Hij zag er ook goed uit. Chantal besloot maar meteen de winkel af te sluiten. Ze draaide de deur op slot en hing een bordje gesloten voor de deur. Om die paar luttele minuten zou haar baas ongetwijfeld niet gaan zeuren, en anders maar wel. Het kon Chantal niets schelen. Ze ging gewoon een lekker bakje koffie met haar misschien wel toekomstige vriend drinken. Ze liet de man achter bij de kassa en liep hem voor de deur in, om haar jas te pakken. Opeens legde de man zijn handen op haar heupen. Een geile scheut ging door haar lijf heen. Ze wist niet wat ze doen moest maar voelde zich wel heerlijk geil worden, diep binnen in haar lekkere kutje, wat al in een half jaar geen pik meer gevoeld had.

De man liet zijn handen zonder iets te vragen of gewoon te zeggen naar haar tieten gaan en beogn ze zachtjes te strelen. Chantal stond het allemaal gewoon toe. Ze had zich nog nooit zo stout gevoeld als vandaag. Wat zou ze lekker gaan neuken met deze heerlijke kerel. Ze draaide zich om, keek hem strak aan en trok hem bij zijn haren naar zich toe. Ze kuste hem op zijn gezicht en haar tong leed langs zijn lippen. Ze begon meteen zijn broek los te maken. Haar mooie borsten werden door hem ontbloot. Hij trok haar trui over haar hoofde heen en maakte haar bh los. Hij zoog haan haar harde tepels en likte om het tepelhof heen. Chantal had zijn broek losgemaakt en zag dat de man al een hele harde leuter had. Ze trok hem staande af en liet opeens zijn lul los en sprong op het bureau wat in de ruimte aanwezig was. Ze smeet alles wat overbodig was op de vloer en spreidde haar benen. Ze had geen slipje aan. Dat deed ze nooit, behalve als het heel koud was of als ze naar de kerk ging, maar dat deed ze nooit. En koud had ze het ook niet zo gauw. Da man kwam tussen haar benen staan en trok haar aan haar middel naar zich toe, waarna hij in één beweging bij haar naar binnen stootte. Zijn mooie, dikke pik boorde zich tussen haar schaamlippen en hij vulde haar helemaal op. Ze voelde hem aan alle kanten in haar kut en zelfs haar klitje leek hij op wonderlijke wijze te stimuleren, door de positie waarin hij stond.

De man neukte haar op een heerlijke wijze. Hij sloeg zijn ballen tegen haar lijf aan en voelde hoe haar kutje lekker nat was geworden van al dat heerlijke palen wat hij deed. Chantal sloeg haar benen nu om de man heen en omhelsde hem op deze manier erg stevig. Hij kon haar lekker in haar kutje neuken nu, zelfs extra diep. Chantal voelde zijn pik langs haar klitje wrijven en kwam heerlijk klaar. Nu draaide de man haar om en Chantal kroop helemaal op het bureau. Ze stak haar kontje naar achteren en de man trok haar schaamlippen uit elkaar. Hij likte het kutvocht uit haar natte poesje en vingerde haar heerlijk met zijn middelvinger. Hij stond weer op en duwde zijn fors gebouwde penis in haar kutje. Zijn handen sloeg hij als twee klemmen in haar billen en terwijl hij deze aan het kneden was, neukte hij haar zalige neukgrotje in een moordend tempo. Zijn dikke pik ramde haar hele lijf alle kanten op. Chantal haar tietjes schudden heen en weer. De man pakte haar bij de haren en trok haar hoofd naar achteren terwijl hij maar door bleef neuken. Nu stak hij zijn wijsvinger in Chantal haar bevallige mondje, waar ze heerlijk op begon te zuigen.

Het was een heerlijk lekkere kerel die haar nu aan het neuken was. Hij wist precies hoe hard hij haar neuken moest, en welke plekjes aan de binnenkant van haar kut het meest aangenaam aanvoelden. Hij trok zijn pik terug en liet Chantal zich omdraaien. Ze kroop op de rand van het bureau en de man ging op een stoel staan. Ze zoog zijn dikke lul naar binnen en speelde met zijn billen en ballen terwijl ze hem heerlijk aan het pijpen was. Nog nooit had ze zo een lekkere lul geproefd. Of kwam het doordat ze al heel lang geen lul had mogen proeven? Haar “straf”zat er in ieder geval nu wel op en dit was haar beloning. Chantal voelde dat de man bijna klaar ging komen. Ze zoog wat sneller en haar bloedmooie hoofdje bewoog heen en weer, sneller en sneller. De man kreunde hard. ‘Oh ja, ik ga spuiten.’ Hij spande zijn buikspieren aan en spoot zijn zaad achterin de keel van Chantal, die bijna over haar nek ging. Ze was er niet echt op voorbereid hoeveel zaad er uit zijn lul zou schieten en al helemaal niet dat het zo hard zou gaan.

Ze sabbelde nog wat na aan zijn pik en speelde wat met haar tong rond zijn eikel. Al het zaad had ze vakkundig van zijn lul afgelikt. Ze kleedden zich allebei weer aan en nu gingen ze pas koffie drinken om elkaar te leren kennen. Chantal kwam er tijdens hun koffie date achter dat ze eigenlijk helemaal niet voor elkaar geschikt waren, hoewel de man het duidelijk anders zag. En ja, de seks was geweldig, dus waarom zou ze niet nog een tijdje bij hem blijven? Zolang hij genoeg variatie in zijn neukspel bracht, zou ze hem nog aanhouden, puur voor de aandacht en de seks. Het zou nog een fijne neuktijd samen worden en Chantal keek er met plezier naar uit. Maar dat is uiteraard weer een ander verhaal.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen