Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Het was een rustige vrijdag op mijn kantoor. De meeste mensen hadden vrijaf genomen en anderen waren vroeg gestopt. Ik maakte op vrijdag mijn dag altijd wel vol, want anders had ik in het weekend een hoop extra werk. Dat wilde ik niet. Aangezien het rustig op het bedrijf, keek ik even vreemd op toen er op mijn half openstaande deur geklopt werd. Iedere werknemer weet wel dat ze dan gewoon naar binnen kunnen komen. Daarom verbaasde ik me even over het feit dat er geklopt werd. Even dacht ik aan Gigi. Dat is een leuke meid van rond de twintig die net nieuw is. Dat prachtlichaam is altijd welkom op mijn kantoor. Het liefst zie ik haar zonder kleren op mijn bureau, met mijn pik diep in haar kletsnatte kutje. Ik betrapte mezelf op die gedachtes. Ik mocht niet zo denken aan een collega. Zeker niet aan zo’n meisje dat meer dan twintig jaar jonger was dan ik.
Ik riep daarom dat de persoon binnen kon komen. Toen wist ik even niet wat ik zag. Een blonde meid van voor in de twintig, gekleed in een zwarte blouse met een zeer strakke jeans, kwam mijn kamer binnen. Ik voelde de temperatuur ineens stijgen. Buiten was het warm, maar hier leek het wel tot het kookpunt te gaan. Ik vroeg me af wie ze was.
De meid stelde zich voor en vertelde dat ze kwam om de energierekening omlaag te brengen. In mijzelf dacht ik dat ze alleen maar dingen omhoog kon brengen. Ik bood haar de plaats aan de andere kant van mijn bureau aan om te gaan zitten. De griet nam plaats en meteen viel me op dat de bovenste knoopjes van de glanzend zwarte blouse niet gesloten waren. De contouren van haar borsten hielden mijn nu meer bezig dan het plannetje over die energierekening. Ze startte haar verhaal over wat Nuon mij te bieden had. Ik meldde haar dat het goed zat met mijn energie en dat ik niet te kort kwam. Haar blauwe ogen glinsterde in het licht binnen vallende zonlicht. Het smalle gezichtje lachte naar me.
Ze haalde een papiertje uit haar zwarte leren tas. De meid wees met en potloodje dingen op het blaadje aan terwijl ze aan mij vertelde. Ik zag alleen de opening in haar blouse. Doordat de meid naar voren hing, had ik lichtelijk zicht op de aanzetten van haar borsten. Het tweetal, dat de door mij geprezen cup B niet ver kon ontlopen, maakte bij mij veel energie los.
Ik werd abrupt gestoord in het genieten van dit kleinigheidje. Er werd op mijn deur geklopt. Het was Hans, die me kwam vertellen dat ik moest afsluiten omdat iedereen al richting het weekend was gegaan. Ik nam zijn boodschap aan en wist gelijk dat ik en dit jonge grietje nu samen in het gebouw waren. Niemand die ons in de energiebespreking kon storen.
De meid wilde me een man aansmeren die langs mocht komen om het hele energieplaatje in details te bespreken. Alsof ik daar zin in had. Ik had zin in haar. Ik vertelde haar daarom dat het met mijn energie nog erg goed zat, zeker als een schoonheid als zij zo binnen kwam. Dat zijn de momenten waarop ik weer besef dat ik barst van de energie. De meid bleek wel in voor andere dingen. Ze nam een wat nonchalantere houding aan en zei me dat ze zich af vroeg wat voor energie. Ik antwoordde daarop dat ik de energie bedoel die ik krijg van het zien van haar prachtige lichte borsten. Geil keek ze me aan. Langzaam opende ze nu de andere knoopjes. De blouse bleef echter gesloten. Toen alle knoopjes open waren, vroeg ze me of ik dan wel akkoord ging. Ik zei dat ze voor een bezoek van die man wel moest zorgen dat ik minder energie had. De meid opende haar broek en gleed er met een hand in. Geil likte ze die vingers af en zei me dat zij ook genoeg energie had. Ze kwam van haar stoel en wierp het zwarte blouseje van haar af. De meid had een slank figuur waarbij de zwarte kanten bh mooi afstak. Ze wierp ook haar broek uit en stond nu in haar geile ondergoed voor me. Ze keek me opgewonden aan en zei dat ik maar eens moest laten zien hoeveel energie ik had.
De griet knielde voor me. Ze sloeg haar blonde haar achterover en opende mijn broek. Mijn harde pik kwam tevoorschijn. Geil begon ze te likken aan mijn eikel. Niet veel later zoog ze lekker op mijn dikker pik. Deze meid zoog heerlijk. Ik was nu botergeil.
De meid zette ik op het bureau en rukte haar bh los, kapot. Haar heerlijke tepels vielen gelijk ten prooi aan mijn tong. Die likte ze lekker hard. Ondertussen trok ik ook het stringetje aan flarden. Ik voelde een nog maar net geschoren kaal kutje dat al drijfnat was. Zonder te vragen stak ik mijn pik erin en begon te neuken. De meid kreunde. Ik pakte haar bij haar benen en ging rechtop staan. Zij lag nu plat op haar rug op mijn bureau. Mijn pik kwam bij elke stoot tot aan mijn ballen in het gladde kutje. Hard neukte ik haar. De geile borsten golvend op en neer. Zelf speelde ze er een beetje mee. Deze hardcore sex barstte van de energie. Het vocht droop uit haar kutje. Ik merkte dat haar aarsje ook lekker bevochtigd werd. Daarom haalde ik mijn pik uit haar kutje en zette deze tegen haar kontgaatje. De meid kreunde wat, maar dat was niet hoorbaar. Langzaam duwde ik mijn pik in haar nauwe achterste. Ze begon nu zelf haar klitje snel te masseren. Ik begon langzaam te neuken. Het voelde erg strak aan. De meid kreunde luider. Dat spoorde me aan om hard in haar kontje te gaan stoten. Elke stoot reikte nu tot mijn ballen. De geile meid kwam kermend van genot klaar.
Ik bleef doorstoten. De geile meid wist dat ik ook zo zou komen. Nog even hield ik haar benen strak en penetreerde ik haar kontje. Mijn energie ging nu ook voor even op. Toch moest er nog een energyboost komen. Die kwam er aan.
Ik nam afstand van het bureau en trok daarmee mijn pik zo uit haar kontje. De meid wist was ze moest doen. Ze knielde voor me. Ik duwde mijn pik in haar mondje. Ze proefde nu haar eigen achterste door mijn vocht heen. Mijn zaad ging komen. Ik pakte haar bij haar hoofd en duwde mijn pik zo diep mogelijk in haar mondje. Ze moest bijna kokhalzen toen ik klaar kwam.
Veel sperma vloog rechtstreeks in haar keeltje. Nadat ze even was bijgekomen, begon ze mijn pik keurig schoon te likken. Geil keek ze me aan en zei dat ik inderdaad energie had. Deze hardcoresex was bij haar ook in de smaak gevallen. Ze zei dat ze eerst nog wel een keer langs zou komen voor een gesprek voordat ze iemand liet komen die meer verstand van energie had. Zij was altijd welkom. De meid verliet mijn kantoor zonder haar ondergoed. Dat was toch kapot!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen