Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Sylvia was samen met Tom naar een groot dancefeest in het zuiden van Nederland geweest. Eigenlijk zou Tom met haar zus, zijn vriendin, gaan, maar die was een hele tijd ziek geweest. Daarom mocht Sylvia mee. Zij was een stuk uitbundiger dan haar drie jaar oudere zus. Tom was nog wat ouder. Hij scheelde vier jaar met de zus van Sylvia, dus zeven jaar met haar.
Sylvia was een blonde meid waar elke man een harde pik van kreeg. Ze had een slank figuurtje en haar tieten waren vol. De cup D die ze bezat, was haar trots. Ze droeg dan ook regelmatig truitjes die diep waren uitgesneden. De push-up bh’s deden de rest van het werk. Haar kontje was ook lekker rond. Wat Tom niet wist van dit geile ding, was dat ze zich normaal gedroeg als een botergeil sletje. Hij kende haar alleen van bij zijn vriendin thuis. Dat gaf een heel vertekend beeld. Op het dancefeest zou hij dan ook de ware Sylvia ontmoetten.
De twee hadden een hele leuke dag. Ze waren ’s morgens al vroeg vertrokken in de richting van Eindhoven. De zus van Sylvia had ze uitgezwaaid. Die was nog niet helemaal hersteld van haar griepje, waardoor ze het niet zo erg vond dat ze niet mee kon. De twee dansten de hele dag op de stampende beats van de verschillende dj’s. Het meest gingen ze uit hun bol toen een bekende dj de hardcore van de jaren negentig terug haalde. Tom en Sylvia gingen helemaal los. Ze verbaasden zich over het feit dat vele andere festivalgangers een pilletje nodig hadden om zo los te gaan. Tom en Sylvia waren helemaal clean.
De dag was snel voorbij gegaan. Voor ze het wisten had de laatste dj zijn muziek beéindigd. Geheel voldaan liepen de twee weer richting de auto. Die stond een eindje van het feest geparkeerd. Omarmd liepen de twee in die richting. De omarming voelde heel natuurlijk. Ze wisten beide ook niet waar het vandaan kwam. Sylvia voelde zich fijn. Ze voelde zich tevens botergeil. Meestal als ze met vriendinnen naar dit soort dingen ging, dan sloeg ze wel minimaal één jongen aan de haak om verschillende dingen op het gebied van sex te ondernemen. Nu was ze met Tom geweest. Daardoor had ze geen enkele jongen gevoeld. Stiekem verlangde ze naar een potje hardcore sex. Zou ze Tom gewoon verleiden? Het was wel de vriend van haar zus. Toch hunkerde ze naar een harde pik.
In de auto draaide Tom de hardcore weer flink aan. Hij zette vaart in de richting van hun woonplaats. De hele tijd had Sylvia al haar hand op zijn bovenbeen gehad. Hij had hier geen bezwaar tegen aangetekend. Sylvia voelde haar kutje de macht overnemen. Op de snelweg gleed ze dan ook een beetje met haar hand in de richting van zijn kruis. Hij reageerde niet. Zachtjes begon ze hem te strelen over zijn bovenbeen. Hierbij raakte ze telkens zijn pik net niet aan. Wel zag ze dat zijn leuter flink groeide. Zijn broek werd duidelijk te strak voor zijn pik. Sylvia besloot haar stoute schoenen aan te doen. Zonder iets te vragen trok ze de zoom van zijn broek omlaag en haalde zijn pik tevoorschijn. Ook nu reageerde hij niet. Zijn pik was mooi groot. Hij was al superhard. Eventjes trok Sylvia zijn voorhuid omlaag. Toen bukte ze in de richting van zijn pik. Haar lippen sloegen al rijdende om zijn geslacht. De geile meid begon hem nu zeer opwindend te pijpen. Ondertussen voelde ze ook een beetje aan haar natte kutje. Die was lekker glad en nat. Wat zou ze graag zijn pik in haar kutje voelen. Ze wilde gewoon ongegeneerd neuken. Keihard. Ze wilde zijn leuter diep in haar gaatjes voelen, in haar kutje en in haar kontje. Ze wilde dat hij haar als een geil sletje nam. Harder dan de hardcore van het internet.
Ze zoog als een geil sletje aan zijn pik. Het kwijl bevochtigde zijn schacht. Sylvia had niet gemerkt dat haar toekomstige schoonbroer een parkeerplaats op was gereden. Hij had zijn auto in een donkere hoek van de rustplaats gezet. Het was de enigste auto op de stille parkeerplaats. Nu kwam Tom ook in actie. Hij pakte Sylvia hij haar haren omhoog. Geil zei hij dat hij nu wist wat ze wilde. Daarop stapte hij met zijn pik uit zijn broek de auto uit. Hij liep om en opende het portier van Sylvia. Tom pakte Sylvias hoofd en drukte zijn pik met geweld naar binnen. Hij hield haar vast en bepaalde zelf het tempo. Deze gast neukte haar gewoon hardcore in haar mondje.
niet veel later trok hij haar uit de auto. Hij scheurde nog net niet haar kleren van haar lijf. Zo snel was ze nog nooit gestript. De meid stond in haar minieme stringetje en haar geile bh op de parkeerplaats. Tom draaide haar om. Hij trok het stofje van de string opzij. Even voelde hij aan haar kutje. Toen ramde hij zijn pik hard naar binnen. Daarbij hield hij Sylvia strak aan haar haren vast. De meid voelde hoe ze hard werd geneukt. Dit was wat ze wilde. Harde stoten werden ondersteund door een tal van klappen op haar billen. Hij noemde haar alles wat met sletjes te maken had. Hij gromde zelfs dat dit pas porno was.
Tom haalde zijn pik uit het druipende kutje van Sylvia. Die voelde zich ineens leeg nu de grote pik van Tom uit haar kutje was. Ze voelde hoe hij een kwak spuug op haar aarsje plaatste. Hij zette zijn eikel tegen haar kontje en zonder een reactie af te wachten, drukte hij deze helemaal naar binnen. Gelijk begon hij haar hard in haar nauwe kontje te neuken. Nu trok hij ook de bh van haar lichaam. Hij greep met een hand naar haar tieten. De andere hand hield hij nog steeds straks aan haar haren. Zijn pik doorboorde haar kontje gewoon. Ze was nog nooit zo hard in haar nauwste ingang geneukt. Ze had al vele pikken gehad in haar achterste, maar deze was harder dan hardcore.
Tom haalde nu zijn hele pik uit haar kutje. Hij trok het hoofd van Sylvia naar zijn pik. Een paar halen slechts mocht ze hem pijpen. Toen legde hij haar wijdbeens op de motorkap van de auto. Weer drukte hij zijn pik in haar kontje. Hij pakte haar benen en begon wederom hard te neuken. Sylvia neukte nu zichzelf met drie vingers in haar kutje. Dit was zo geil. Het gekreun weerklonk op de verlaten parkeerplaats. Tom boog nu voorover, zodat hij ook de lekkere tepels van de grote borsten kon likken. Hij zei Sylvia dat ze echt een geile slet was.
Daarop trok hij zijn pik uit haar aarsje en begon haar helemaal onder te spuiten. Haar borsten, buik en kutje zaten helemaal onder de witte drab uit zijn pik. Hij liep om de motorkap heen. Hij trok Sylvia iets aan haar armen die kant op. Toen drukte hij zijn pik weer in haar mondje. Zijn halfslappe pik moest ze helemaal uitzuigen. Tot de laatste druppel zoog ze dan ook zijn pik leeg. Ondertussen gaf hij nog wat tikken op haar borsten. Haar gevoelige tepels stonden gelijk weer hard.
Toen Tom zijn broek weer vast maakte, voelde Sylvia zich echt gebruikt. Dit was wat ze wou. Deze hardcore was beter dan de hardcore van de dance. Sylvia deed het sperma van zich af en kleedde zich weer aan. Onderweg zoenden de twee nog flink. Tom zei dat hij in jaren niet zulke geile hardcore sex had gehad. Sylvia vroeg hem om dit vaker te doen. Hij stemde er mee in, zolang zijn vriendin maar niet wist dat hij ook haar zusje neukte.

Ik ben benieuwd naar de reacties van meiden. MSN kan ook: frans1984 [at] live.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen