Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Sinds dat we getrouwd zijn, gaan we eigenlijk al elke zomer naar Frankrijk. Mijn vrouw en ik vinden het daar prima vertoeven. Op een camping aan de zuidkust hebben we een eigen plekje. Meestal zitten we de volle zes weken van de zomervakantie van de kinderen daar.
Dit jaar was alles echter anders. Door omstandigheden op mijn werk, kon ik maar drie weken krijgen. Daarom kozen we ervoor dat ik de laatste drie weken zou komen. Hierdoor zouden we met zijn alle terug kunnen. Dit is ook de reden waarom we de caravan al eerder gingen wegbrengen. Dat hebben we wel vaker gedaan. Onze caravan brengen we dan in het voorjaar daarheen. Helaas was dit jaar mijn vrouw ziek. Dat was enorm balen. Toch besloten we in goed overleg dat ik alleen zou rijden. Het zou wel een hele rit worden.
’s Ochtends vertrok ik al vroeg. De caravan was aangehaakt en het afscheid was genomen. Ik had veel cd’s meegenomen voor onderweg. Dat zou me een beetje afleiding geven. Toen ik bij Breda nog even iets ging ophalen bij een bevriend bedrijf, stond er een leuke meid met haar duim omhoog bij de oprit van de snelweg. In haar hand had ze een bordje waarop stond ‘France’. De griet, die een leuk spijkerrokje en een rose/wit geblokt blouseje aan had, was een lekkere blondine. Ze kon nooit ouder zijn dan vijfentwintig. Gezien ik alleen in mijn grote auto zat, stopte ik net voorbij haar. Ik draaide mijn raampje open en toen ze daar doorheen kwam hangen, kon ik een mooie aanzet van haar borsten zien. Ze vroeg me of ze mee kon, want ze moest naar Frankrijk. Ik vertelde haar dat ik daar ook heen moest om de caravan weg te brengen, en dat ik wel wat gezelschap kon gebruiken. Enthousiast stapte de meid in. Ze stelde zich voor als Anna.
Wel praatten gezellig over van alles en nog wat. Ze vertelde dat haar vrienden al in Zuid Frankrijk waren. Zij kon aanvankelijk niet, maar nu had ze toch ineens vrij. Daarom ging ze even een paar uurtjes liften in de hoop op weg geholpen te worden. Zou ze niet worden opgepikt, dan ging ze gewoon terug naar huis. De meid bleek tweeëntwintig jaar jong te zijn.
Bij de eerste stop bood ze me wat drinken aan. Ze liep naar het tankstation, en ik ging op een picknickbankje zitten. Niet veel later kwam ze terug. Ze kwam vlak naast me zitten en gaf me mijn blikje. De sexy meid maakte wat complimentjes en bedankte wel tien keer. We praatten wat over de caravan en besloten om toen weer te gaan.
Terug in de warme auto vroeg Anna of ze haar benen, zonder schoenen, mocht leggen op het dashboard. Dat maakte mij niet uit. Ze sloot haar ogen en legde haar mooie gladde benen op het dashboard. Haar korte rokje maakte dit voor mij extra interessant. Ik keek nu recht tegen haar witte string aan. Anna had niets in de gaten, maar dit geilde mij wel op.
Terwijl zij even lekker lag te slapen, reed ik flink door. Dit ging mede door de geile bui die ik had door het zicht op het slipje van de meid. Haar slanke benen waren heerlijk, en over wat er onder het stofje zat van haar slipje, kon ik nu lekker fantaseren. Zo ging de reis wel voortvarend.
De volgende stop was in Frankrijk. Op een rustige parkeerplaats langs de snelweg stopte ik de auto. Anna werd wakker en wat ze zag beviel ze wel. Ik stapte alvast uit en pakte wat lekkers uit mijn tas. De mooie liftster had zich ook snel uit de auto gewerkt. Ze rekte zich sensueel uit en ik genoot van het uitzicht. Een glimlach kreeg ik van haar terug. De meid kwam bij me staan. Toen kregen we het over de caravan. Ze was best benieuwd naar het interieur, omdat ze alleen ene caravan kende van toen ze klein was. Daarom opende ik de caravan en stapte erin. Anna stapte achter me in en liet de deur een beetje dicht vallen. Met grote ogen keek ze rond in het kleine rijdende huisje. Ik stond geleund tegen het aanrecht terwijl ze vol bewondering naar de toch saaie inrichting keek.
Toen kwam ze ineens voor me staan. Geil keek ze me aan en pakte me vast. Ze begon mijn blouse los te knopen en daarbij keek ze alleen geil aan. Woorden gebruikte ze niet. Pas bij het laatste knoopje fluisterde ze met een hele geile hese stem in mijn oor dat ze mij toch wel even moest bedanken voor de super lift!
Ze knoopte mijn broek los en haalde mijn pik eruit. Langzaam zakte ze door haar knieën. Haar mond sloeg ze om mijn pik. Heerlijk begon ze me uitgebreid te pijpen. Dit voelde erg lekker. De meid had het zeker al eerder gedaan. Ondertussen speelde één hand met mijn ballen, en ook keek ze me geil aan. Deze griet wist wel hoe je een lul onder handen moest nemen. Toen mijn paal lekker hard stond, knoopte ze haar blouse los. Ze liet het op de grond vallen, net als haar bh. Twee volle borsten met lichte tepels kwamen tevoorschijn. Ook het rokje trok ze uit. Even voelde ze aan haar natte kutje. Ze meldde me dat die lekker nat was. De naakte schoonheid boog over het kleine tafeltje, wat ook als bed kon worden omgebouwd. Ik wist wat me te doen stond. Mijn lid duwde ik in haar lekkere natte kut. Ik pakte haar bij haar heupen en begon hard te neuken. Ze kreunde dat ze het lekker vond. Ik duwde haar hoofd naar beneden en ramde mijn lid nu fors in haar kutje. Ze genoot van deze pik die haar neukte. In een hoog tempo pompte ik in haar natte doosje.
Ik draaide Anna nu om en nu had ik zicht op haar borsten. Haar harde tepels greep ik vast, terwijl ik weer diep in haar kutje ging penetreren. Deze sex was beter dan dat ik in hardcorefilms zag. Dit sletje was geweldig. Haar borsten deinsden mee met het neuktempo.
Ik haalde mijn leuter uit haar kutje en klom op de bank. Hierdoor kon ze nog even lekker aan mijn pik zuigen. Deze zat helemaal onder haar vocht! Ze likte hem lekker. Ik haalde mijn pik uit haar pijpmondje en tilde haar van tafel. Ik duwde haar voorover over het aanrechtje. Met wat speeksel en mijn natte eikel maakte ik haar sterretje nat. Zonder te vragen duwde ik mijn neuklans daar naar binnen.Ik schoof hem tot mijn ballen erin. Ze kreunde van genot. Wild begon ik haar nauwste gaat te neuken. De geile meid werd wild van plezier. Haar blonde haren gebruikte ik als neukteugels, terwijl ze nu zelf met één hand wild haar kutje vingerde. Kreunend en schokkend kwam ze snel klaar. Ik trok mijn pik nu uit haar kontje en duwde de meid op haar knieën. Gulzig keek ze naar mijn bijna komende geslacht. Ze begon te trekken en ik voelde mijn zaad omhoog komen.
Anna keek me geil aan terwijl ze mijn eikel op haar tong legde. Ze trok me nu heel snel. Ik kwam zalig klaar. Al mijn zaad schoot ik met volle kracht in het pijpmondje van Anna. De geile liftster slikte alles lekker door.
Toen we ons aan hadden gekleed en weer onderweg waren, vroeg ze naar de volgende stop. Haar excuus was dat ze de binnenkant nog niet goed had gezien. We besloten dat ze totdat ik weer terug ging, bij me bleef. Deze meid wist tenminste hoe je iemand moest bedanken!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen