Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De hele week was het weer al slecht. Ik baalde enorm. Ik had bijna vakantie van mijn werk en dan tref je dit. Op het nieuws hoorde je regelmatig hoe slecht het wel niet was en hoeveel neerslag er voor overlast had gezorgd. Het waren telkens buien. Daarom was het ook een gok om te vertrekken. De ene keer kwam je kurkdroog op je werk, de andere keer volledig doorweekt.
Deze ochtend was niets anders. Het was al duidelijk dat het ’s nachts ook flink had staan plenzen. Ik schrok van de hoeveelheid water die er stond op straat. Bij het openen van de gordijnen van mijn slaapkamer, had dit mijn ogen goed geopend. Gelijk was ik uit mijn humeur. Ik stapte onder de douche om nog even weg te dromen en het humeur weg te spoelen. Gezien het feit dat ik erg ruim de tijd had, besloot ik mijn zaakje maar even netjes te scheren. Ik voelde al wat stoppeltjes en daar kan ik niet tegen. Zorgvuldig haalde ik met het nieuwe scheermesjes deze kleine haartjes weg. Tevreden spoelde ik mijn zaakje af. Het was weer lekker glad. Gezien ik vrijgezel was, onderhield ik het goed. Je weet maar nooit waar je ineens met iemand beland voor geile sex. Dan moet je wel goed verzorgt zijn.
Gehuld in een sportbroek en een shirt liep ik naar beneden. Ik had nog geen zin om mijn pak al aan te doen. Voor mijn werk moest ik wel een pak aan, maar thuis zorgde ik ervoor dat ik het zo min mogelijk om mijn lijf had zitten. Ik voelde me er niet fijn in. Daarbij was het ook zonde als je al je pak aan had en je knoeide er bij het ontbijt wat op. Daarom had ik lekker wat makkelijks aan.
Beneden constateerde ik dat de krant er nog niet was. Ik baalde enorm, want dat hoort bij mijn ochtendritueel. Ik keek even voor uit het raam en begreep gelijk waarom de krant er nog niet was. Het krantenmeisje kwam net aan rijden en was helemaal doorweekt. Mijn huis lag ook nog eens op het eind van haar route. De lucht pakte zich weer snel samen om flink wat water naar beneden te gaan werpen. Daarom besloot ik het de tiener maar een kopje koffie aan te bieden. Ik had het wel met haar te doen. Al haar kranten waren verregend en ze keek zelf ook niet vrolijk meer.
Ik liep naar de voordeur. Net op het moment dat ze de krant in mijn bus wilde duwen, zwaaide ik hem open. De tiener schrok. Ik zei dat ze het niet trof met het weertje. Ze knikte en zei dat ze enorm baalde. Daarop bood ik haar een kop koffie aan. Op dat moment begon het weer te spoelen. Daarom wilde ze die kop wel.
Ik vroeg haar of ze een badjas wilde, zodat haar kleren even konden drogen. Ze stemde daarmee in. Ze wachtte op de deurmat terwijl ik voor de meid een handdoek en een badjas haalde. Ik snelde me naar boven en naar beneden. Ik gaf het aan haar en zei dat ze haar natte kleding wel over de verwarming kon hangen. Die stond aan.
ik liet haar achter in het halletje. Zij deed haar kleren uit. Ik zette ondertussen koffie. Terwijl ik stond te wachten op de warme drank, kwam de krantenmeid de huiskamer binnen. Ze zag er met haar natte haren in de ochtendjas leuk uit. Het had iets spannends. De jas was wel een stukje te groot. Ze hield hem goed stevig dicht. Ik schonk de koffie in en liep naar de woonkamer. Daar vergezelde ik haar. Ze stelde zich voor als Elise.
Elise was een leuke meid. Ze had een slank tienerfiguurtje. Ze vertelde dat ze geen haast had, want ze had pas om tien uur rijles. Daarmee gaf ze dus aan al achttien te zijn. Zo oogde ze nog niet. Dat kwam door haar tengere postuur. Haar blauwe ogen en haar spitse kopje maakten haar tot een leuke meid. De blonde haren waren nat en er zat een flinke slag in.
We praatten wat over koetjes en kalfjes. Ze had niet in de gaten dat haar badjas steeds verder open ging hangen doordat ze telkens voorover boog voor de koffie. Haar borstkas werd steeds een stukje meer zichtbaar. Als ze voorover hing, dan kon ik zelfs haar stevige borstjes zien. De meid wond me wel op. Ik kon namelijk duidelijk zien dat ze geen bh aan had.
Ik vroeg haar of haar kleren erg nat waren. Ze vertelde dat ze tot haar string aan toe doorweekt was. Ik toonde mijn medeleven. Vrolijk vertelde ze dat alles nu over de verwarming hing en dat ze hoopte dat het straks wat droger zou zijn. Ik zei haar dat ik niet had verwacht dat haar string ook zo nat zou zijn. Ze zei toen lachende dat die dat wel gewend was, alleen niet van de regen, en dat die daarom nu hing te drogen. Mijn pik voelde ik groeien bij het idee dat ze met haar tienerkutje bloot in mijn ochtendjas zat. Lachende zei ik dat ik niet kon geloven dat ze daar gewoon helemaal naakt in was. Ik zei haar dat ik sinds het uit was met mijn relatie niet zoiets meer heb meegemaakt. Ze keek me ondeugend aan en vroeg me of ik het niet geloofde. Ik lachte en zei dat ik het onderdaad moeilijk kon geloven. Daarop zei Elise dat ik wat moest doen als zij de waarheid zei, en dat als zij bleek te liegen, dat ik dan haar kleren allemaal moest föhnen. Gezien dat ze dat laatste er fijn zou vinden, verdacht ik haar van een plannetje.
De meid opende haar badjas. Ze hield hem met haar handen dicht. Ze vroeg me op te staan. Toen ik voor haar stond, liet ze hem open vallen. Een prachtig lichaam had ze. Haar tepeltjes waren roze en hard. Haar kutje was mooi geschoren. Geil keek ze me aan. Nu krijg ik wat van jou. Ik stond nog met mijn mond vol tanden. Ze kneep me zonder pardon in mijn kruis. Zwoel zei ze me dat ik al opgewonden was. Met een ruk trok ze mijn broek naar beneden. Ze wees naar mijn vooruit wijzende pik. Die wou ze. Jij hebt ervaring zei Elisa. Ze zei me haar te neuken in haar nauwe tienerkutje. Ik pakte haar direct vast. Onze monden vonden elkaar. We zoenden wat. Haar badjas viel op de grond. Daar stond deze tiener naakt voor me. Mijn handen gleden over haar tedere huidje. Haar billetjes waren heerlijk. Ik deed mijn shirt en broek uit. We zoenden. Ik voelde aan haar natte kutje. Gemakkelijk gleden daar twee vingers in. Ze was al drijfnat, en niet van de regen. Ik tilde haar de bank op en spreidde haar benen. Ik duwde mijn mond op haar natte poes en begon te likken. Ze sloot haar ogen en genoot. Kleine kreuntjes verlieten haar mond. Ze begon steeds meer te schokken. Luid kreunend kwam deze meid al snel klaar.
Ik nam nu plaats op de bank met mijn pik omhoog. Ze kwam bovenop me zitten. Elke been aan een andere kant van me. Langzaam schoof ze met haar natte kutje om mijn pik. Haar vagina was nog lekker nauw. Mijn pik zat er diep in, toen ik haar van onderaf begon te neuken. De meid kreunde van geilheid. Dit was pas sex zei ze. Ik omvatte haar billen. Af en toe likte ik aan de harde tepels van haar kleine borsten. Ik neukte haar steeds harder en harder. Haar kutje was zo nauw, dat ik mijn zaad al op voelde komen. Ik tilde haar, nog steeds op mijn pik zittend , op en legde haar op de bank. Ik pakte haar beentjes en begon nog even hard te neuken. Toen hield ik het niet meer. Ik trok mijn pik uit haar kutje en bracht deze naar haar mond. Ik spoot vol kracht al mijn zaad in haar tienermondje. Als een volleerd sletje slikte ze alles door.
Even genoten we na, onder het genot van een nieuwe bak koffie. Toen ging ze door. Ze deed haar al wat drogere kleding aan en gaf me de verregende krant. Bij het weggaan vroeg ze of ik vaker koffie voor haar wil zetten. Sinds die dag is Elise al vaak langs geweest.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen