Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mijn naam is Ralf en ben technisch ingenieur. Ik doe dit al jaren en ontwikkel voor de agrarische sector diverse machines. In mijn vrije tijd heb ik een nogal afwijkende hobby. Ik maak sextoys . Nee, geen dildo ’s of zo, maar echt geavanceerde apparaten zoals stoelen met dildo’s, hangartributen, noem maar op. Twee jaar geleden zat ik met een van mijn beste vrienden, Raymond, in een dronken bui te filosoferen over zijn perfecte ‘sexmachine ’. We waren ver heen en hebben echt tot in detail doorgedacht. Raymond is een neger met zo zijn voorkeuren. Hij wilde kort gezegd een ligstoel hebben, die automatisch een blanke slet over zijn – ik mag wel zeggen enorme – penis kon schuiven. ‘Zij’ moest dan op haar buik kunnen liggen met haar vagina en kontje omhoog. Hij hoefde er dan alleen achter te staan en het mechanisme deed zijn werk. Beter gezegd, zijn sletje werd door het apparaat over zijn apparaat heen en weer geschoven. Een ultiem idee.

De afgelopen jaren hebben we het apparaat totaal geperfectioneerd. Raymond deed er ervaring mee op met diverse blanke neger sletjes en kwam telkens weer bij me met aanpassingen. Het is een monster van een apparaat geworden, dat de vrouw in kwestie tot uiterste wanhoop brengt, in positieve zin natuurlijk.
Omdat ik Raymond nog nooit aan de slag heb gezien zijn we op een avond met z’n tweeën naar zijn discotheek gegaan. Het doel was om erbij te zijn als hij voor de zoveelste keer een slet nam op/met zijn ‘slettenbank’. Zo noemt hij zijn apparaat. Ik had daar natuurlijk zin in.

 

Het verbaasde mij hoeveel dames er op Raymond liepen te geilen. De een na de andere sprak hem aan. Raymond vertelde mij dat deze discotheek bekend stond als ‘neger-sletten-bar’. Uiteindelijk had Raymond zijn slet gevonden. Missy heette ze, 1.80 schat ik in en 70 kilo. Een snolletje met kort blond haar. Ze sprak met een half Amsterdams accent, maar bleek een Brabantse te zijn. Ze had een heerlijk geil gezichtje. En ook voor haar leeftijd een heerlijk lijf, dikke tieten en een geil kontje. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. En zij niet van Raymond. Ik verstond er weinig van, maar ving wel op dat Raymond haar vertelde over zijn tool. Ik zag haar enthousiast glimlachen met pupillen als dubbeltjes. Veel later vernam ik van Raymond dat Missy als camster bekend is en vaak date met donkere grootgeschapen mannen. Hij heeft mij deze foto gestuurd als bewijs. Ik heb haar gezicht verwijderd om toch haar anonimiteit te waarborgen. Maar zeg zelf, haar billen zijn om op te vreten.

Wij zijn naar Raymonds huis gegaan en kwamen uiteindelijk op zijn zolder uit. Daar stond het ding. Geen minuut later stond Raymond met zijn broek op z’n knieën en Missy op haar knieën zuigend aan zijn enorme zwarte paal. Ik schat dat zijn apparaat 27 centimeter is en de dikte…enorm. Missy zoog als een gek, ik hoorde haar smakken en kreunen. Volgens mij was ze redelijk beschonken. Raymond vroeg mij de stekker in van zijn slettenbank in het stopcontact te doen terwijl hij zich beheerst uitkleedde.

Het was tijd om Missy ‘neukklaar’te maken. Wankel op haar hakken, liepen ze naar het apparaat. ‘Wow, wat een ding zeg’ zei ze hees. Missy moest geheel naakt van Raymond. Ik keek met geile blik naar haar naakte lijf en kale vagina. En haar heerlijke D-cup. Wat een lekkertje.

Nu kwam het. Raymond zei dat ze op haar buik voorover moest gaan liggen. Ik (Ralf) zal proberen uit te leggen hoe het apparaat eruit ziet. Het is een soort stoel van wit zacht plastic waarin Missy – in dit geval – op haar buik in gaat liggen. Missy ligt op haar buik met haar hoofd naar beneden, waarbij ze via haar schouders wordt ‘gestut’. Ze kan dus niet naar beneden doorglijden.

Voordeel van deze ligging is dat ze dus met haar kontje schuin omhoog ligt ter hoogte van – je raadt het al – de zwarte paal van Ray. Haar benen worden door een T-splitsing naar buitengericht, één naar links en de ander naar rechts. Haar benen hangen – gesteund door twee frames – iets naar beneden. Zo kan ze niet uitgeput raken en ligt ze uiterst comfortabel. Van achteren zie je de onderkant van haar sexy voetjes. Zoals gezegd, alles is van zacht plastic. En nu komt het! Ik ben er trots op: de gehele stoel kan automatisch voor en achteruit gaan in rustig en snel tempo. Om dit voor elkaar te krijgen snap je goed dat het een behoorlijk stevig en zwaar apparaat is. En nu komt het allermooiste; de stoel kan ook omhoog en omlaag. Dit was een extra wens van Raymond. Zo kan hij zijn sletje anaal en dan weer vaginaal nemen. En ligt het sletje weerloos naar beneden met haar genotsgaten naar achteren.

Zo. Nu ken je het apparaat. Ondertussen ligt Missy naakt op haar buikje terwijl Ray haar vaginale streek en kont insmeert met een eigen gefabriceerd glijmiddel op basis van olie en een soort vet. Ik zie dat Missy nu al ligt te kronkelen. Ze lijkt wel in trance. Ik zie haar blanke huid glimmen. Daarna smeert hij zijn keiharde 27 centimeter zwarte paal zorgvuldig in. Ik hoor druppels op het zeil vallen, terwijl Missy – die niet eens wordt aangeraakt nu – zwaar ligt te ademen. Zijn dikke, grote pik, hangt als een rubberen dildo met een bocht naar beneden. Ik vergeet nog te melden dat Missy bij haar polsen is vastgemaakt met witte leren handboeien. Net boven haar kontje loopt een brede witleren band over haar rug. Zo is ze extra stevig aan het apparaat bebonden.

Ray zet het apparaat op de hoogste stand, waarbij zijn eikel recht voor haar natte vagina hangt. Zijn grote pik hangt naar beneden, zo zwaar is die. ‘Ooowoww’ kreunt Missy. Hij zet zijn eikel tegen haar vagina en glijdt langzaam een stukje naar binnen. Ik zie het glijmiddel tussen zijn pik en haar vagina een weg naar buiten zoeken. Missy hijgt en hijgt. Halverwege zijn pik stopt hij. En nu begint de stoel (zelf dus!) langzaam naar achteren te glijden, waardoor Missy als het ware wordt gespietst op zijn enorme zwarte leuter. Ze neukt een levende, immens grote dildo. Ik hoor haar kirren en gillen. “Ow ja! Dit is zo o o o geillll’. Eenmaal helemaal binnen, keert het apparaat weer terug. Heel langzaam glijdt Missy nu van zijn penis af. Vlak voor zijn eikel stopt de machine (jaja, ik heb enkele bijzonder goede sensors ingebouwd). En de machine glijdt weer terug. Ze heeft zeker 24 centimeter glijgenot, op zijn staaf. Ik hoor Missy nu hijgen en sputteren. Ze komt gigantisch klaar, dat eindigt in een soort gebalk.

De machine voert langzaam het tempo op en ik hoor nu vocht druppen op het zeil. Missy is kletsnat. Het is zo’n geil gezicht om haar blanke, glimmende kontje heen en weer te zien gaan. Haar billen drillen op en neer. En dat alles, mooi gespreid, zodat je haar vagina en kont in volle glorie kan bewonderen. Na een minuut of vijf, haalt Raymond zijn apparaat uit haar vagina en laat de stoel omhoog gaan. Zijn penis hangt nu voor haar kringspier. Eerst spuit hij een extra portie glijmiddel tussen haar strakke bilnaad en over zijn paal. Ik dacht even om mijn ogen te sluiten, want dit kon niet passen. Maar! Hij gleed wonder boven wonder, in één keer naar binnen! En de machine deed weer keurig zijn werk, terwijl Missy lag te mekeren en zweten. Zijn enorme gelid dreef haar anaal tot enorme hoogte. Ik zag haar trillen terwijl ze met open mond lag te hijgen. Vijf minuten liet hij het apparaat Missy’s kontgaatje over zijn penis heen glijden om vervolgens weer terug te schakelen naar vagina stand. Zo neukte Missy zijn pik telkens vijf minuten anaal en dan weer vijf minuten vaginaal. En zeker een uur lang.

Hij had zijn dikke pik nu uit haar kontje getrokken en spoot stralen zaad op haar fragiele ruggetje. Tot in haar nek! Ik zag zijn glanzende zaad liggen in het kuiltje van haar ruggengraat. Missy haar vagina en kringspier waren rood en vochtig. Haar schaamlippen opgezwollen.

Ik weet niet van welke planeet Raymond komt, maar hij heeft zijn sletje wel drie uur zo geneukt. Overigens beschikt zij ook over een prima uithoudingsvermogen, maar dat zal wel komen door haar beroep. Het kuiltje van haar ruggengraat is meerdere malen volgelopen en sporen van vocht gleden aan beide kanten van haar rug. Haar gezicht was vuurrood. En ik hoorde haar lichaam sopgeluidjes maken als ze iets ging verliggen in de stoel. Eigenlijk was ze overal nat en gleed ze af en toe in een kuip van zaad en olie.

Als laatste sessie neukte Ray haar terwijl hij beide duimen in haar kontgaatje had geduwd. De machine was uit en Ray hield haar via haar kontje in bedwang. Ik geloof niet dat ik ooit een vrouw zo heb zien genieten.

Het apparaat is top en niet te koop. Ik ga met Ray een nieuw apparaat bedenken die deze moet overtreffen. Dat wordt niet gemakkelijk.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen