Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Al vroeg moest ik trouwen. Dat hoort bij ons geloof. Het erge was, dat ik werd uitgehuwelijkt. Sommige meisjes hebben echt geluk. Die treffen dan een leuke gast die ook nog eens goed voor ze is. Zo was het bij mij niet. Mijn man behandeld me goed. Het is alleen zo dat mijn vrijheid erg beperkt is. Tot voor kort was mijn enige recht letterlijk het aanrecht. Ik poetste, waste, zorgde voor eten en speelde ook nog eens moeder.
De meeste meisjes van mijn leeftijd gaan lekker uit. Ik ben al moeder. Gelukkig hoef ik als ik de straat op ga voor boodschappen geen hoofddoekje op. Ik kan me hierdoor wel vertonen als een echte verwesterde moslima.
Echter bleek dat het hebben van kinderen ook meer kosten met zich mee bracht. Mijn man werkt hard, maar krijgt niet extreem veel salaris. Omdat we af en toe ook wat leuks willen doen, hebben we besloten dat ik ook zou gaan werken. Na een tijdje zoeken, kwam ik terecht bij een koekjesfabriek in Rucphen. Ik woon er zelf niet zo ver vandaan, dus dat is makkelijk. Ik zou er ploegendienst gaan draaien. Dat betekende wel dat we soms genoodzaakt waren een oplossing te zoeken voor de kinderen. Buiten het feit dat ik helemaal verheugd was om te gaan werken, ook al was het aan de lopende band, vond ik het spannend om weer onder de mensen te zijn. Het gekke is dat ik er een kriebel van in mijn onderbuik kreeg. Geen kriebel van spanning, maar van geilheid.
Het wond me op dat er andere mannen rondliepen. Ook meisjes vind ik mooi. Die bleken er ook genoeg te zijn.
De meeste collega’s waren ouder. Ik ben zelf voor in de twintig. Soms liet ik me wel gaan. Ik merkte dan dat ik te veel naar de kontjes van mijn vrouwelijke collega’s stond te staren. Af en toe pakte ik er eens eentje lekker beetje. Het waren gewoon kleine kneepjes die niet veel betekende, maar die voor mij een lekker gevoel in mijn kutje gaven. Ik werd er gewoon bloed geil van.
Op een dag was het broeierig warm in de fabriek. De muziek stond luid, zodat we de machines niet goed hoorden. Ik stond samen met een leuke meid. Ze was een echte Hollandse met blond haar. Het wond me op dat ik een hele tijd in haar bijzijn aan het werken was. Toen er een lekker nummer kwam, stond ik net voor haar. Ik boog me ietsjes voorover en begon met mijn kontje te draaien. Ik draaide zo door dat schort van haar heen tegen haar kutje. Wat zou ik die graag voelen! Zij vond het ook aangenaam. Ik voelde een hand op mijn heup. Mijn kutje gloeide van verlangen. De hand van haar ging langzaam naar voren. Voorzichtig kwam deze in de richting van mijn kutje. Ik zou haar hand er bijna op willen duwen.
Plotseling schrokken we op. Een krachtige stem vroeg ons waar we mee bezig waren. Het was de ploegbaas die daar stond. Onhandig stopten we en wisten we ons geen houding te geven. Ik moest meekomen met hem. Hij wees me een andere plek aan, alleen en grotendeels uit het zicht.
Ik balanceerde tussen enorme teleurstelling dat ik een andere plaats had gekregen, en een geil gevoel van het opwindende dansen van zojuist.
Op deze plaats hoefde ik alleen naar de koekjes te kijken. Dat zorgde ervoor dat ik mijn stoute schoenen aantrok. Ik schoof mijn hand in mijn broek. Mijn zwarte slipje was kleddernat. Ik voelde dat mijn lipjes enorm nat waren. Langzaam bracht ik een vinger naar binnen. Dat ging heel makkelijk. Daarom stopte ik er een twee en een derde bij. Ik werd gek. Snel liet ik ze op en neer gaan in mijn soppende kutje. Ik was zo geil. Eigenlijk wilde ik iets anders dan mijn vingers. Ik wilde iets hards. Bij een gebrek aan warm vlees, moest ik maar op zoek naar iets anders.
Ik speurde mijn omgeving af. Toen zag ik het. Ik zou wel heel stout moeten doen, maar volgens mij was het super. Langzaam stroopte ik mijn broek wat omlaag. Ik pakte me vast aan de machine naast me. Mijn natte lipjes spreidde ik met mijn vingers. Ik duwde me iets naar achter. Ik voelde het rubberen eind van een stang van de machine diep in mijn komen. Het uitsteeksel werd tot halverwege steeds breder. Daarna werd het steeds smaller. Op het breedste stuk was het zeker zes centimeter! Dat schoof er nu helemaal in.
Langzaam ging ik op en neer langs dit ding. De machine neukte mij nu. Zelf ging is als een gek met mijn vingers over mijn klitje. Dit overtrof al mijn fantasieën. De koekjes vlogen voorbij zonder dat ik er erg in had. Ik voelde alleen nog dat dikke ding in mijn druipende kutje. Dit gevoel was zalig. Ik voelde dat mijn hoogtepunt eraan zat te komen. Ik wist niet hoe ik me zo stil zou moeten houden. Dit zou mijn meest geile hoogtepunt ooit worden. Met een gedempte kreun kwam ik heftig klaar. Mijn lichaam schokte. Ik voelde mijn kutje samentrekken om de stang. Ow, wat was dit zalig! Uitgeput haalde ik de stang van de machine uit me. Mijn klitje was nu supergevoelig.
Ik trok mijn broek weer over mijn billen . Mijn kutje gloeide nog na. Ik wist zelf niet echt meer wat ik deed. Niet snel daarna werd ik afgelost om pauze te gaan houden. Die vrouw had niet een paar minuutjes eerder moeten komen…

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen