Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik was een echte moeilijke puber. Ik schopte tegen alles aan waar ik tegen aan kon schoppen. Vooral het gezag van mijn ouders moest het ontgelden. Ze hadden veel moeite met me. Ik geef ook toe, ik was verre van de ideale meid thuis. Mijn ouders hebben echt zwaar te voorduren gehad met me.
Ik ben nu twintig jaar en het verhaal ging over iets wat vorig jaar, net voor mijn twintigste verjaardag gebeurde. Ik was bezig om de deur van het puberen te sluiten, maar ik vond het heerlijk om me af en toe nog zo te gedragen. Ik had mijn haar felroze. Ik wist dat ik opzich geen lelijk lijf had, maar ik verborg het onder wijde kleding. Mijn lichte huid was glad en mijn borsten lekker. Ik speelde er liever zelf mee dan dat ik ze uitdagend in mijn kleding stopte. Wat de mensen die mij zagen niet wisten,was dat ik wel altijd geil ondergoed droeg. Ook had ik in beide tepels twee horizontale staafjes laten zetten. Toen ik dat had laten doen in de tattooshop, vroeg ik of die man ook gelijk wilde kijken of ik een klitpiercing kon. Hij had wat gevoeld en ik werd kleddernat. Een klitpiercing wilde ik niet, maar zijn lul wel. Die man van in de veertig heeft me toen lekker op de behandeltafel keihard geneukt. Wat was dat lekker!
Vriendjes had ik ook niet zo heel erg vaak. Soms had ik wel iemand, maar dat was meestal na een paar maanden bekoeld. Sommige meisjes vielen ook binnen mijn smaak. Er bleven er wel eens slapen, maar dat waren eigenlijk alleen one night stands. Dat leventje beviel me wel. Ik moest nog steeds de minnaar of minnares vinden die mij super kon bevredigen. Nu was ik nog steeds het meest bevredigd als ik met mezelf speelde.
Ik had in de loop der tijd wel een voller nachtkastje gekregen. Mijn wereldje was veel gericht, zonder dat iemand het ook wist, op sex. In Amsterdam had ik een paar verschillende speeltjes gekocht. Ik had nu vibrators en dildo’s in verschillende maten. Toch waren de eitjes die ik lekker in mijn kutje moest stoppen de meest lekkere. Wat niemand wist was dat ik ze regelmatig in had. Dan ging ik naar mijn studie en dan zaten ze lekker in mijn kutje terwijl ik een college zat te volgen. Geen enkel persoon had in de gaten dat mijn kutje dan druipte van geilheid.
Ondanks dat ik een beetje minder puberde, was ik nog steeds een kreng thuis. Mijn ouders en ik lagen constant in de clinch met elkaar. Toen mijn tante vroeg of ik dan in de zomer op haar huis wilde passen, was dat de oplossing voor de vakantie.
Mijn tante is de jongste zus van mijn moeder. Zij was een echte buitenstaander in de familie. Iedereen vond haar een beetje vreemd. De flamboyante vrouw had zelden een vaste relatie en woonde toch in een kast van een huis. Ze had een mooie villa op vijf minuten lopen van de zee! Mijn tante had een topfunctie bij een groot bedrijf. Het was een uiterst opvallend gegeven dat ze dat had. De geruchten gingen dat ze een paar keer met haar baas in een hotel is gedoken. Mij maakt het allemaal niets uit. Ik vond het alleen al geweldig dat ik in dit grote huis mocht verblijven.
Toen ik daar dan ook een paar dagen was, was ik toch wat nieuwsgierig gaan rondsnuffelen. Ik merkte dat de deur naar de kelder op slot zat. Na wat verder snuffelen was ik toch erg benieuwd wat er dan in de kelder was, wat ik niet mocht zien.
Ik wist dat mijn tante een sleutelkastje in haar nachtkastje had. Aangezien ik in haar bed sliep, leek het me niet dat ik dat niet mocht weten. Ik pakte daarom uit dat kastje een paar sleutels. Op geen een stond waar ze van waren. Uiteindelijk paste de derde sleutel die ik probeerde. Ik knipte het licht aan. Langzaam daalde ik de draaitrap af. Daar was nog een deur.
Toen ik die opende, viel mijn mond open van verbazing. Mijn tante had een hele sexkamer! Er hingen kettingen aan de muur en waar je ook keek zag je wel kunstpenissen en andere seksspeeltjes.
Waar mijn ogen op vielen was een wit paardrijdzadel. Het kunststoffen ding had in het middel een lekker pik erop. Aan de zijkant zat een knopje. Nieuwsgierig drukte ik erop. Het ding begon lichtelijk te bewegen en de pik begon te draaien. Ik voelde mijn kutje nu al druipen. Dit wilde ik testen!
Mijn broek was snel uit. Mijn string voelde al vochtig aan. Wat wilde ik die kunstpik graag in mijn kutje voelen.
Ik had net die middag in het ruime bad uitgebreid mijn kutje kaal geschoren. Ik was hierdoor misschien wel extra geil geworden. Mijn hand gleed over mijn kutje. Die was echt nat. Ik stapte over het ding en liet om zakken. Ik spreidde mijn lipjes zodat de pik lekker naar binnen kon.
De pik was super. Hij voelde groot aan en draaide lekker in mijn kutje. Mijn gekreun galmde door de kelder. Het was zo lekker. Mijn tante had een supermachine hier! Ik werd gek van genot. Het ding trilde en mijn klitje werd helemaal gek. De pik draaide en draaide. Ik reed er lekker op. Het had het effect alsof je op een paard zat en tegelijk door een 18 centimeter lange pik werd genaaid. Zalig gewoon!
Het duurde ook niet lang voordat ik voelde dat ik klaar ging komen. Het leek wel uit mijn tenen te komen. Dit geile apparaat bevredigde beter dan mijn eigen vingers en speeltjes. Mijn lijf begon te schokken. Ik zag sterretjes. Geil moet ik hebben gekreund. Mijn kutje trok samen om het superapparaat! Die draaide nog lekker door. Bevredigd zette ik het af en stapte van het ding af.
Mijn naakte lichaam legde ik even te rusten op een fluwelen bank waar handboeien aan zaten.
De volgende ochtend werd ik nog steeds naakt, wakker. Ik wist een ding zeker: deze vakantie zou ik alles gaan testen hier en die machine, die wilde ik nog wel vaker voelen!

Reacties   

+1 #2 Buurman Jan 11-12-2014 16:59
Je mag ook op mijn paal komen zitten, die is wel wat sletjes gewend....
Citeer
+1 #1 Vivian 29-11-2014 00:54
heerlijk verhaal, ik wil ook een machine kopen
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen