Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Al maanden zit ik te denken aan iets lekkers om mijn kutje mee te verwennen. Mijn vriend is regelmatig een tijdje in het buitenland en dan ik wil ik dat mijn behoeftes ook worden ingewilligd. Ik heb alleen het lef niet om een sekshop in te gaan. In mijn woonplaats hebben we er maar enkele en ik zou het enorm eng vinden om daar naar binnen te gaan. Ik zou me namelijk diep schamen als iemand mij betrapte die ik kende. Dan zou ik wel door de grond kunnen zakken. Daarom heb ik het nog nooit gedaan.

Nu was ik vandaag me eigen heel erg aan het vervelen. Het weer was slecht. Het was een echte druilerige dag. Het regende veel en af en toe waaide het. Ik liep wat rond in mijn ochtendjas. De satijnen stof voelde aan alsof ik naakt rondliep. Als ik een spiegel passeerde zag ik hoe de tepels van mijn borsten hard stonden. Over de grootte daarvan heb ik niet te klagen. Mijn cup C is een gift van god. De tepels zijn ook mooi geplaatst en ze zijn lekker stevig. Hierdoor kan ik ook lekker truitjes dragen zonder dat ik een bh aan hoef. Ik zie de jongens dan vaak staren en denken. Verder geniet ik gewoon van mijn slanke lichaam. Ik had mijn kutje al lekker kaal geschoren. Even genoot ik voor de spiegel hier nog van. Mijn lipjes voelden altijd zo lekker als ik me net had geschoren. Die dagen had ik altijd de hele dag zin in sex. Die zin zou vandaag mijn dag een extra dimensie geven.
Ik zat wat op de bank, en dacht aan een lekkere verwenbeurt voor mezelf. Wat zou ik graag iets van een dildo hebben om het wat leuker te maken. De laatste keer had ik uit uiterste nood een komkommer gebruikt. Ik moet toegeven dat dit wel erg geil was geweest. Ik pakte mijn laptop en zocht op internet wat naar seksshops, want nu wilde ik er gewoon één. Ik vond een kleine ietwat discrete shop in een grote plaats in de buurt.
Niet veel later zat ik in de auto naar op weg naar mijn eerste bezoek aan een sexshop ooit. Toen ik daar aan kwam, keek ik eerst heel goed rond of ik niemand zag die mij kende. Onwennig liep ik een paar keek voorbij de winkel. Uiteindelijk ging ik er toch naar binnen.


Ik keek mijn ogen uit in de winkel. Overal had je seksspeeltjes. De meest uiteenlopende dingen trof ik aan. Ik keek op van de vibrators. Sommige waren wel heel groot. De vrouw kwam naar me toe lopen. Die was enorm sexy gekleed. Ze had een zwart lakleren lingeriesetje met jarretels aan. Meer niet.
De vrouw was vriendelijk en vroeg me wat ik zocht. Ik stamelde wat van de zenuwen en al snel begreep ze dat dit me eerste bezoek was aan zo’n winkel. Ze stelde me gerust en liep samen met me wat dingen langs. Ze reikte me allerlei soorten dildo’s, vibrators en balletjes aan. Ze liet ze me voelen en vertelde er soms sappige verhalen bij.
Eigenlijk wist ik niet goed wat ik moest nemen. De dame zag me twijfelen en zei me toen dat er nog iets was, maar dat was wat groter. Ik had geen idee wat ze bedoelde, maar het was dus iets speciaals.
Ze nam me bij de hand en leidde me naar achter in de winkel. Daar liepen we een gangetje in. Ik zag wat videokamers. Daar ging ik niet in. Ik werd geleid naar een ander kamertje, nog iets verder. Dit was het laatste kamertje. De dame liet me naar binnen gaan. Wat daar stond kon ik haast niet geloven.
Het was een soort paardrijzadel met een flinke pik erop. Daarachter stond een stellage met een iets dunnere kunstpik. Voor de pik op het zadel zat nog iets. De winkelier vertelde me dat dit was om je klitje te stimuleren. Het scheen een geweldig apparaat te zijn. Ik mocht het testen. Zij zou terug naar de winkel gaan. Oké, dat wilde ik wel. Ik had een rokje aan en deed mijn string uit. Mijn blouseje opende ik, zodat ik lekker met mijn borsten kon spelen.
Ik nam plaats op de grootste pik, die op het zadel zat. Ik voelde hem diep naar binnen schuiven. Daarna duwde ik de andere pik in mijn kontgaatje. Dat was wat pijnlijker. Toen het eenmaal zat, voelde het ontzettend geil. Ik voelde mijn vrouwelijke sappen vloeien. Ik drukte op de knopjes van de afstandbediening. De twee penissen begonnen lekker in mijn twee gaatjes te neuken. Op mijn klitje was ook een klein iets wat me duizelig liet voelen van geilheid. Dit wat abnormaal, zo geweldig. Ik voelde mijn orgasme al komen. Mijn kutje trok zich al samen. Nog nooit was ik zo snel gekomen. Een pik in mijn kontje en één in mijn soppende kutje. Wat was dit geil. Ik kon me niet inhouden. Gillend kwam ik klaar. Dat er nog mensen in de winkel konden zijn, maakte me niet uit. De pikken neukten gewoon door. Dit voelde super. Ook mijn klitje werd nog steeds bevredigd. Ik werd gek. Ik zag gewoon sterretjes van opwinding. Een tweede orgasme liet niet lang op zich wachten!
Luid kreunend kwam ik voor de tweede keer in nog geen tien minuten klaar. De pikken neukten diep in mijn gaatjes. Die in mijn kont was wel heel geil, terwijl die in mijn kutje lekker groot was! Oh, wat was dit hemels. Ik stopte het ding. Ik wist dat ik deze moest gaan kopen.
Ik kleedde me aan en liep duizelig naar de toonbank. Daar zag ik mensen naar me kijken met een geile blik. De vrouw vroeg me of ik lekker had genoten. Dat had ik zeker. Ik zei dat ik het wilde kopen. Mijn kutje stond nog steeds in brand. Het kostte veel, maar dan had je ook wat. Ze zei me dat er zes verschillende maten pikken bij zaten, en een video. Ik vroeg verbaasd naar de video. Toen vertelde ze me dat ik de hele tijd ben gefilmd, zodat ik als ik het niet kocht, nog wel lekker kon nagenieten.
Voortaan als ik niet bevredigd kan worden door mijn vriend, dan weet ik waar ik op zit. Anders ga ik gewoon nog even langs bij deze geile vriendelijke vrouw! Mijn machine is hemels!

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen