Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ze had net een nieuwe neukmachine gekocht en ze had er echt de meeste plezier mee. Meer dan met haar doorsnee dildo en vibrator. Die dingen lagen nu ook zomaar een beetje weg te kwijnen in de kast ergens onderin de doos waar ze alle seksspeeltjes opsloeg. Ze had gewoon veel meer plezier met dat ding.

Ze had een grote slaapkamer, dus daar had ze dan wel erg veel mazzel mee. Die apparaten waren normaal gesproken ook erg duur maar een vriendin van haar had er eentje aangeschaft maar kon er niets mee, vooral omdat haar man woest was geworden om het feit dat het ding in hun huis aanwezig was. Hij voelde zich bedreigd en had het idee dat het apparaat langzaam maar zeker zijn plek in zou gaan nemen.

Dus deed haar vriendin het ding de deur uit voor een vriendenprijsje. Nu zat ze dus met dat ding op de slaapkamer. Het was een simpele neukmachine met hier en daar een dildo erop gemonteerd. Eigenlijk had ze het ding ook gewoon lekker zelf kunnen maken. Ze was best handig, maar goed, nu had ze het ding zelf in huis en het scheelde haar niet zoveel moeite.


Ze kleedde zich uit en liet de gordijnen op haar slaapkamer open. Ze hoopte er stiekem op dat er iemand naar boven zou kijken en haar zou zien rijden en dan aan zou gaan bellen om mee te doen. Er kwam bij haar voor de deur haast niemand voorbij maar je wist maar nooit.

Ze woonde vrij afgelegen en haar huis was vrij laag, dus je kon makkelijk in haar slaapkamer kijken. Ze besteeg de dildo die op het midden van de neukmachine stond geplaatst en ze liet zich langzaam over het ding heen zakken.

Ze voelde haar kutje opgevuld worden door die heerlijke harde dildo, die best groot was. Ze had aardig wat moeite om het hele ding te verwerken maar toen ze met haar kaalgeschoren kut langzaam op en neer begon te bewegen, voelde ze dat het erg aangenaam aan het worden was en ze er best wel geil van werd.

Ze besloot harde te gaan rijden terwijl ze speelde met haar tietjes. Haar kont klapte telkens op het leer van de machine, waarmee het bedekt was, neer en ze bleef telkens een klein beetje eraan plakken door het zweet wat zich op haar zachte huid vormde. Ze keek naar buiten en zag iets erg aangenaams.

Er stond een stelletje buiten en ze zag hoe ze elkaar lekker aan het betasten waren terwijl ze naar haar keken. Dat was pas geil. Ze wed helemaal opgewonden toen ze zag hoe ze hun onderste kleren uitdeden en de vrouw op haar knieën ging zitten. Ze nam de paal van haar – naar alle waarschijnlijkheid – man in haar handen en trok hem even af zodat hij behoorlijk hard was en daarna nam ze zijn eikel in haar mond en begon ze zijn lul steeds dieper in haar mond te nemen, terwijl haar hoofd heen en weer bewoog en haar wangen zich hol zogen.

Nu zag ze dat haast die hele leuter in de vrouw haar mond verdween. Sneller begon ze zelf nu op de dildo te rijden tot ze besloot af te stappen, tegen het raam te tikken en het duo uit te nodigen naar binnen om bij haar op de slaapkamer waar het warmer was dan buiten, de neuksessie voort te zetten, terwijl ze zelf op de neukmachine los ging.


Ze rende snel naar beneden en deed de deur open en ging het botergeile stel voor de trap op,naar haar slaapkamer toe. Het stelletje liet zich na de neukmachine een aantal tellen te hebben bewonderd op het bed vallen en trokken de rest van hun kleren ook uit en gooide alles op een hoopje naast het bed, waar hun onderkleren ook al lagen. De vrouw zoog haar man lekker verder af in standje 69 terwijl de man haar heerlijk aan het beffen was.

Het stel keek ondertussen toe hoe de neukmachine heerlijk door de bewoonster werd bereden, ditmaal op anale wijze. Haar kontje leek bijna uit te scheuren.

Het was een heerlijke gevoel. Ze wist ook helemaal niet waarom ze deze keuze had genomen maar ze was achteraf toch blij dat ze hem gemaakt had. Ze liet de dildo dieper en dieper in haar kontje gaan en ze voelde zich steeds dichter bij haar orgasme komen als ze naar het geile stel keek. Haar kontje was nu goed opgevuld en ze speelde met haar klitje terwijl ze naar het geile stel keek.

De vrouw zat nu bij de man op schoot en bereed zijn heerlijke dikke pik hard en ze gilde en hijgde erbij. Ondertussen keken ze naar de vrouw en voelden ze zich ook dichter bij hun orgasme komen. De vrouw bereed de heerlijke pik van haar man op de meest snelle en brute wijze die je maar voor kon stellen.

Morge geef ik jullie het knetter geile vervolg van dit verhaal! Weet wel dat het er heftig aan toe gaat ;)

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen