Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Een echt verhaal van een ruimdenkend echtpaar, Brabokoppel, Brabo (48) en Milf Missy (50), ze hadden al wel ervaring met trio's met jonge mannen meestal tijdens hun vrije avonden in de weekeinden. Onder het vrijen fantaseerde Missy dikwijls dat ze een gangbang zou willen met fors geschapen negers. Dus Brabo had op internet een advertentie geplaatst en contact gelegd met een "neger Gunna uit Tilburg (35 jaar), fors geschapen, die contact zocht met een oudere dame of koppel om samen het vrouwtje op te geilen en een maximaal genot verschaffen". Brabo en Missy overlegden en maakten met de neger een afspraak voor volgend weekend en Brabo zou alles vastleggen op film.

De afspraak was bij de neger in zijn woning, niet bij Brabo en Missy thuis, zoals ze wel vaker deden bij een eerste ontmoeting. Die vrijdag omstreeks drie uur in de middag belden ze bij hem aan. Missy was zenuwachtig, zou hij een aantrekkelijke neger zijn of zou zij bij hem in de smaak vallen? Hij, Gunna was een donkere atletisch gebouwde neger uit Mozambique en nodigt hen uit in zijn flat, een ruime kamer met in de hoek op de grond een grote matras met een doorzichtig plastiek folie overtrokken "om ongewenste sporen gemakkelijk te kunnen verwijderen" gekte Gunna. Hij pakte een paar blikjes frisdrank, een heerlijk energiedrankje wat later zal blijken heel stimulerend te werken. Gunna trekt zijn t-shirt uit en showt, zijn atletisch gebouwd bovenlichaam, zij keek als geobsedeerd en haar eerste indruk: "wow als hij er van onder zo uitziet als van boven  moet hij een enorme lul hebben hangen.


"Gunna stelde voor dat iedereen zich van zijn bovenkleding ontdoet: "zo voelen we ons losser en het loopt vlotter" zegt hij. Brabo zit in zijn slip, Gunna in boxershort en Missy in een minuscule string en doorschijnende beha die haar D-cup amper verbergen en de grote bruine tepels die recht naar voor priemden laten zien. Gunna als galante gastheer vraagt of Missy op haar rug wil gaan liggen met gespreide armen en benen.
Ze ligt daar als een verrukkelijke Venus en het doorzichtig slipje verraadt dat er al geile sappen haar kutje hebben verlaten. Gunna knielt naast Missy met in zijn hand een grote pauwenveer. Brabo zit in aanslag met de camera klaar om te filmen. Missy ligt vol spanning over wat de plannen zijn die de neger zou willen uitproberen. Haar buikspieren staan strak gespannen, ze voelt kriebels rond de venusheuvel en haar kutje lost, zijn geile sappen.
Gunna laat de pluim over haar hals en gezicht strelen, zo verder over de borstjes die zwellen en de beha en de tepels die stijf en hard naar boven priemden en pijn doen van de spanning, er wordt geen centimeter overgeslagen en zo gaat het naar onder, kringetjes maken over de buik, rond de navel. de spieren doen haar lichaam nog meer opspannen.

Gunna maakte Missy haar BH los, en ze voelt het als een verlossing wanneer haar borsten hun vrijheid krijgen. Hij neemt de tepels tussen zijn lippen en zuigt er op om er dan zijn tanden op te zetten en zacht in te bijten. Ze verlangt naar meer. Hij verplaatst zijn werkterrein en streelt nu met de pluim over de venusheuvel, langs de binnenzijde van de dijen over de knie naar de voet tot bij de voetzool. De spanning stijgt ten top, het wordt haar te veel. Met een ruk trekt ze beide omhoog, voor Gunna het teken om de pluim opzij te leggen, hij plaatst zijn vingers tussen de randen van haar string en tergend traag rolt hij deze naar onder over haar dijen, benen en haar voeten. Ze merkt de bult in zijn boxershort die enorm van formaat is toegenomen. Missy ligt te hunkeren naar het verlossende moment dat steeds wordt uitgesteld, haar sappen vloeien welig, ze kneedt haar borsten en trekt hard aan de spenen, "neuk me, ja neuk me nu" roept ze. Gunna verplaatst zijn werkterrein en gaat voor haar kutje zitten en plaatst zijn mond op haar kut-lipjes die hij likt van boven naar onder en terug en maakt kringetjes rond de clitoris. Missy houdt het niet meer, haar ganse lichaam ligt te trillen ze zit bijna aan haar eerste orgasme. Gunna blijft op het clitje zuigen en knabbelen, haar onderlichaam wipt omhoog daar loopt het orgasme doorheen haar lichaam, een ware climax zoals ze maar weinig gekend heeft en het duurt zeker 5 minuten. Gunna steekt 3 vingers in haar kutje, de sappen stromen over zijn hand. Brabo heeft alles tot in de kleinste details gefilmd. Gunna neemt een fles: "het beste glijmiddel dat er bestaat" zegt hij en laat enkele druppels in en over haar kutje lopen wat hij met zijn hand uitsmeert. Ook zijn hand smeert hij in en nogmaals enkele druppels diep in haar kutje smeren. Dan laat hij zijn boxershort zaken en floep daar springt de lul naar voor waar Missy al zo lang naar hunkert. Ze had al veel verhalen horen vertellen over grote neger-lullen, maar hierbij verbleekt elke fantasie of verbeelding, ze ziet een lul zo groot als van een hengst en met een eikel zo dik als een tennisbal. Ze vraag Brabo om de lintcentimeter uit haar handtas te pakken en meet de lul: 36 cm lang, 19 cm omtrek en de eikel 23 cm.

"Zo'n knots kan er bij haar niet in" zegt Brabo en Missy kijkt angstig: "Hiermee zal mijn kutje openscheuren" roept ze. Geen angst lacht Gunna: "daarom ben ik altijd op zoek naar oudere dames met veel ervaring. Bij jongere meiden die mijn lul zien is het al meteen voorbij, en haken ze af. Alleen Oudere dames willen met mij neuken. Onlangs nog ontmoette ik een heerlijk vrouwtje van achtendertig met 3 kinderen. Die kinderhoofdjes zijn er doorgegaan zei ze, dus dan moet die lul er ook in passen.
Dus lieve Missy met wat oprekken zal het ook bij jou lukken" Hij drupt nog wat olie in haar kutje en duwt 2 vingers naar binnen om alle wanden goed in te smeren, dan komt er een derde en een vierde vinger bij. De vingers draaien in alle richtingen en pompen heen en weer, dan komt de duim erbij. Missy spreidt maximaal haar benen zodat Gunna meer ruimt krijgt, dan voelt ze haar kutlipes uit elkaar drukken en met een forse duw gaat de volle hand tot aan de pols in haar kutje. Missy kreunt luid, en Gunna laat zijn hand even rusten om Missy wat bij haar positieven te laten komen, om dan met zijn vingers de wanden van haar kutje af te tasten op zoek naar haar G-spot. Deze heeft deze ervaren neger snel gevonden, en als hij hier wat druk op uitoefent begint uit haar kut een stroom geil te spuiten, Missy kreunt en steunt haar lichaam trilt en schokt, hoeveel keer of hoelang ze aan het klaarkomen is lijkt niet te tellen, het lijkt wel of ze plast, wat een fonteinen aan vocht spuiten er uit dat heerlijke opgerekte kutje.

"Hiervoor dient nu die matrasbeschermer" zeg Gunna. Hij maakt van zijn hand een vuist en begint langzame neukbewegingen te maken tot diep in haar kutje, en steeds even wat druk op haar baarmoeder met een paar knokkels. Wat een geil gezicht is dat zeg "zo'n donkere arm op en neer in haar kutje" Missy gilt het ondertussen uit van genot, haar hele lichaam trilt, haar borsten staan nog boller dan daarstraks en de tepels zijn gegroeid tot zeker twee centimeter lang. Ze begint zelf haar borsten te masseren en trekt hard aan de spenen, ze heeft een droge mond, haar lichaam roep om bevrediging, ze is een stuk geil verlangen.

Ook Brabo zijn lul staat op springen maar de camera loopt verder, een ideaal moment om een snapshot te maken. Missy slaakt een luide gil en met de handen in har nek om haar hoofd te ondersteunen voltrekt een tweede orgasme nog sterker dan het eerste, haar buikspieren trekken aanzienlijk samen en haar kontje wipt telkens omhoog en nog altijd heeft ze geen lul in haar kutje gevoeld.
Haar orgasme duurt meerdere minuten, steeds strakker knijpen haar kutspieren om Gunna zijn pols, maar na een paar minuten komt er wat ruimte en verslapt haar grip op Gunna zijn onderarm. Gunna kan zijn hand terugtrekken uit haar kutje en zegt tegen  Brabo: "nu is het uw beurt, smeer je vingers in en ook haar anus voor het naspel. Probeer nu haar kontje te rekken met jouw vingers, begin met een, dan twee, en uiteindelijk drie vingers langzaam diep in haar kontje te drukken en neukbewegingen te maken".

Brabo voldoet aan de wens en begint zijn vingers een voor een zo diep mogelijk in haar kontje te duwen. "Dat voelt goed, zegt Missy, neuk mijn kontje hard en diep". Terwijl hij haar kontje neukt met zijn vingers, zet hij zijn mond op haar kutje en in snel tempo likt hij haar klitje, zijn tong dringt tussen de kutlipjes tot diep in haar grotje. Gunna zit naast Missy die beide handen nodig heeft om zijn lul af te trekken en probeert om de eikel in haar mond te krijgen. Ze moet tevreden zijn met het puntje van haar tong dat ze in het pisgaatje drukt en het voorvocht oplikt, hmm dat smaakt lekker.
Ze laat haar tong langs de stam glijden tot aan de balzak om dan een van zijn enorme testikels in haar mond te nemen en erop te zuigen. Zijn lul steigert en het is of ze hem nog voelt groeien in haar handen.
Gunna gaat nu voor haar kutje zitten, "nee niet in mijn kontje, daar ben ik niet klaar voor", roept Missy. "Inderdaad hierop ben je niet voorbereid glimlacht Gunna, dat komt later wel; eerst wil ik je kutje penetreren en als voorbereiding nog eens goed insmeren met het beste glijmiddel in de wereld".
Gunna gaat ruggelings op het matras liggen, "Nu kom jij wijdbeens boven mij staan en zakt langzaam door je knieën tot je kutje mijn lul raakt" zegt hij en Missy gehoorzaamd gewillig, want ze wil zo vlug mogelijk die enorme grote super neuklul in zich voelen. Ze hurkt door haar knieën en wanneer haar kutje de eikel voelt trekt ze met beide handen haar kutlipjes uiteen om voldoende opening te creëren.

Centimeter voor centimeter laat ze haar kutje over die enorme zwarte eikel glijden, het oprekken met vuist van Gunna heeft zeker zin gehad, zijn enorme eikel gaat zonder al teveel moeite naar binnen en nu zit de lul voor zo'n driekwart tussen haar kutlipjes en dus al een flink eind in haar buik. Bij elke beweging stoot de dikke eikel tegen haar baarmoeder, wat haar gek maakt, van pijn en genot. Maar ze wil hem helemaal in haar buik hebben, stevig drukt ze haar baarmoeder tegen zijn enorme eikel, waardoor deze door de constante druk steeds iets verder opengaat. Nog een paar keer op de tanden bijten en hij gaat er zeker in, maar dan gooit Gunna roet in het eten. Hij beveelt Missy te stoppen en stil te zitten.
Brabo moet nu het overgebleven stuk lul opmeten, er zit nog ongeveer zes centimeter tussen Gunna zijn buik en Missy haar kutje, dus zit er al dertig centimeter hard neukvlees diep in haar opgerekte kut.
Ga maar weer verder glimlacht Gunna. Missy beweegt haar lichaam weer op en neer in steeds sneller tempo en ze krijgt een hemels gevoel, ze hoort de sappen een zuigend geluid maken, met een van genot en pijn vertrokken gezicht beukt ze haar baarmoeder op zijn paal, hij moet er helemaal in. Ze geilde er al zo lang op om door een gigantische negerlul geneukt te worden, en kreunend en kermend neukt en beukt ze zich richting een orgasme zoals ze nog nooit heeft meegemaakt.
Gunna heeft al snel in de gaten dat Missy tegen een volgend orgasme aanzit, maar Gunna wil hier een stokje voor steken. "Trek je kutje van mijn penis" zegt hij "we moeten nog van werkwijze wisselen".
Zichtbaar teleurgesteld gehoorzaamd Missy, langzaam gaat ze omhoog, de dikke eikel trekt haar kutlipjes mee naar buiten en met een plop komt Gunna zijn enorme zwarte paal weer tevoorschijn.
Hij neemt Missy in zijn armen en draagt haar naar de tafel. Voorzichtig legt hij haar op haar rug op de tafel en schuift een kussen onder haar billen, Missy haar voeten rusten naast de tafel aan beide zijden op een stoel. Ze is nieuwsgierig naar het volgende experiment.
Missy haar kutje staat wij open door de vuist en de enorme zwarte lul die haar flink hebben opgerekt. "Nu kunnen we pas beginnen met het echte neukwerk en kun je bewijzen dat je beter bent dan de meest hoerige neukslet uit Amsterdam." Zo'n uitdrukking was Missy niet gewoon, maar het klonk wel als muziek in haar oren dat ze zich kon en mocht meten met een beroeps hoer en misschien nog beter doen.
Met haar kont op de rand van de tafel en haar druipende opengesperde kut lag ze klaar om de grootste en dikste lul te ontvangen dat ze waarschijnlijk ooit in haar leven zou tegenkomen. Gunna trekt met zijn vingers haar kutlipjes uit elkaar en drukt langzaam zijn enorme eikel naar binnen, het voelt aan of haar kut op een paal wordt gespiesd. Gunna gaat langzaam maar onverbiddelijk door en penetreert haar centimeter voor centimeter tot diep in haar buik. Na een paar keer rustig stoten zit die dertig centimeter zwart genot weer diep in haar buik, de dikke eikel strak tegen haar baarmoeder, die bij elke beweging zich steeds meer lijkt te openen. Met haar heupen omhoog pompend komt ze zijn zwarte paal tegemoet. Wat is ze toch geil, ze wil hem helemaal diep in haar buik hebben en schreeuwt tegen Gunna "dieper neuk me dieper". Even stopt Gunna, glimlacht en hij legt Missy haar benen over zijn schouders om hierna nog dieper in haar te kunnen komen.
De dikke eikel van Gunna gaat nu soepel haar kutje in, en langzaam begint hij weer te pompen, Missy kan hem nu niet meer met haar heupen tegemoet komen, Gunna heeft haar bovenbenen stevig vast en trekt haar tegen zich aan. Maar tegemoetkomen hoeft ook niet, Gunna heeft heel goed door wat de bedoeling is. Langzaam neukt hij verder, maar steeds als hij de weerstand van haar baarmoeder voelt houd hij even stil, maar houdt wel flink druk op haar baarmoedermond. Het voelt aan of haar ingewanden worden opgeschoven, alsof ze wordt opengereten.
Maar de wens en het genot zijn sterker dan de pijn, ze wil die hele paal diep in haar buik. En volgens mij is dat ook precies wat Gunna wil, dus al zou ze wat anders willen hij is veel te sterk voor haar. Gunna blijft de druk opvoeren, maar kijkt af en toe wel of Missy het nog aankan. Missy heeft het gevoel dat Gunna terughoudend is en schreeuwt hem toe "Ram die paal erin, schiet op neuk me diep". Gunna heeft he begrepen, met een brute stoot duwt hij nu de volle lengte van zijn lul diep in haar buik. Missy gilt het uit van de pijn, haar vingernagels krabben over de tafel, ze hapt naar adem en tranen rollen over haar wangen. Gunna laat haar even tot rust komen en kust haar waar hij maar bij kan tot de pijn is weggeëbd.

Na dertig seconden, schreeuwt Missy "Yes" Ze is erin geslaagd om de volle zesendertig centimeter neukpaal in zich op te nemen. Een glimlacht siert haar gezicht, ze begint met de heupen te draaien, ze wil de lul zo lang mogelijk heel diep in zich voelen. Gunna wil ook weer langzaam gaan bewegen, maar dat valt dus tegen, zijn eikel zit stevig vast in Missy haar baarmoeder. Met korte rukjes neuken ze rustig verder, af en toe vertrekt het gezicht van Missy even en spert ze haar ogen wijd open. Maar direct daarop begint ze weer te bewegen, steeds sneller en langer worden de bewegingen. Plots schiet de eikel los uit haar baarmoedermond en is Gunna weer vrij, maar die wacht geen seconde en drukt zijn machtige paal direct weer diep in haar buik. Het hek is nu van de dam, Gunna stampt nu stevig door. Haar buik schokt op en neer als Gunna zijn penis in en uit haar kut schuift en het tempo van zijn neukbewegingen versnelt. Steeds weer bij iedere stoot haar baarmoeder penetrerend, het voelt heel anders aan en is niet te vergelijken met wat ze voelt bij de seksen met haar man die klein geschapen is, maar hier gaat het om bijna drie keer de lengte en wel vier keer de dikte.
Ze is Brabo dankbaar dat hij haar dit geluk gunt en er van laat genieten. Terwijl Gunna Missy diep in haar kutje neukt, vraagt hij Brabo om Missy haar clitoris te likken en gelijktijdig haar kontje te vingeren. Dit gaat nu op een heerlijke trio lijken waarbij Missy door twee mannen gelijk haar fantasie beleeft en naar een orgasme wordt geneukt zoals ze het enkel maar in een droom durfde te ervaren.
Haar buik- en kutspieren trekken ritmisch samen, haar kontje voelt zalig als ze in haar darmen wordt gevingerneukt, haar borsten staan gespannen als opgeblazen ballonnen en de tepels steken naar voor als puntige messen en doen echt pijn van de spanning. Ze hapt naar lucht, zweetdruppels parelen op haar gezicht, de enorme massieve eikel diep in haar baarmoeder voelt ze opzwellen, haar kutspieren spannen zich rond de schacht van deze heerlijke zwarte paal, ook haar anusspieren spannen zich rond de vingers van Brabo en haar clitoris staat keihard omhoog boven haar kutlipjes, dit is zo lekker, zo geil, de kutsappen stromen over Brabo's hand.
Gunna stampt stevig door in haar kutje en baarmoeder en begint ook steeds harder te kreunen, het lijkt wel of zijn lul en eikel nog dikker worden. En dan is het zo ver, Gunna zijn paal begint te trillen en te pulseren, hij komt klaar, oh jaaa diep in haar buik gaat hij komen. Ze voelt Gunna schokken, en de slierten zwart zaad diep in haar buik spuiten en gelijkmatig krijgt Missy ook het orgasme van haar leven.
Ze krijst haar keel rauw de orgasmen volgen elkaar op, haar kut omklemt de zwarte genotspaal, Gunna kan geen kant meer op zijn lul zit klem. Brabo's gezicht zit onder de kutsappen. Hij wil ook een deel van het genot en komt naast Missy staan, steekt zijn pik in haar mond en Missy begint hem te pijpen terwijl haar hand masturberende bewegingen maakt. Het duurt niet lang of  ook haar mond wordt gevuld met slierten sperma van Brabo, zijn eerste zaadlozing. Dank je schat, kreunen Brabo en Gunna, "jij bent echt de geilste slet" het komt als in duet uit de twee mannen.
Gunna neemt een maatbeker en probeert het sperma uit Missy haar kutje op te vangen. "Het resultaat van een maand sparen" zegt hij schalks.

In het heetst van de strijd had niemand gemerkt dat er nog meer mensen in de kamer waren binnengeslopen. Tegen de deur stonden twee naakte negers te masturberen, ze hadden het ganse spektakel kunnen volgen. Het was Brabo die hen het eerst opmerkte. "Dit zijn twee vrienden, Richard en Sam, ze wonen hier in het gebouw aan het eind van de gang. Ik heb hen vertelt over jullie bezoek en van Missy's fantasie naar een negergangbang". En hierop riep Gunna lachend tot de bezoekers: "Wij hebben niet op jullie gewacht en zijn maar met het voorgerecht begonnen, zoals je wel gemerkt hebt".

 

Wordt vervolgt.....

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen