Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Het water was lekker warm toen ik mijzelf in het bad liet zakken. Het was niet erg druk in het zwembad, maar toch was er een gezellige sfeer. Ik had een nieuwe zwembroek aan en genoot met volle teugen van dit water. Waarom ik over die zwembroek begon? Omdat ik niet zeker wist of hij wel lekker zou zitten. Soms dan bobbelde het water in mijn zwembroek omhoog en dan zat dat voor geen meter, maar deze zwembroek zat gewoon heerlijk. Ik sloot even mijn ogen om te genieten van de bubbels die in het bad op kwamen zetten. Ik droomde weg met al die lekkere bubbels toen ik als het ware voelde dat er iemand bij mij kwam staan. Ik opende mijn ogen en ik zag een geweldig dikke negerin. Ik had nog nooit zo een dikke negerin gezien en ik was gek genoeg opgewonden door die massieve indruk die ze op mijn netvlies achterliet. Wat een lekker ding was dit. Ze wenkte mij om haar te volgen en als in een trance deed ik dit. We waren onderin het hotel, waar het zwembad zich bevond en ik volgde haar omhoog, druipend van het water liepen we door de gangen van het hotel. Toen we op haar kamer waren aangekomen trok ze haar enorme badpak uit en ik wist wat ze wilde. Dus nadat ik mijn zwembroek had uitgetrokken, klom ik op het bed, waar ze al op mij wachtte. Ik zat geknield voor haar en ze ging dus een beetje liggen, terwijl ze, zonder zichzelf voor te stellen, mijn pik bewonderde. Ze pakte het ding vast en trok de huid een beetje op en eer, heen en weer. Ze masseerde met haar vettige donkere handjes mijn zak en deze stond nu strak van de geilheid. Ik had al een hele tijd niet meer gespoten door toedoen van een vrouw, dus dit was een welkome verrassing. Haar zware en enorme tieten zwaaiden heen en weer toen ze ook op haar knie?n ging zitten en ze mijn pik in haar mond nam. Ik ging even van het bed af zodat ze mijn pik goed pijpen kon. Daar stond ik, naast het bed, terwijl ik afgezogen werd door een enorm dikke negerin. Dit was helemaal niet mijn soort vrouw, maar ik was wel geil op haar.

Imanuelle Grives

Ze ging achterover liggen met haar benen wijd en ze wilde dat ik bovenop haar klom. Maar eerst ging ik dat dikke zwarte lijf masseren met de ene hand, terwijl de andere hand mijn pik aftrok. De negerin was met haar zware borsten aan het spelen. Ze zoog op haar eigen tepels en keek mij bloedgeil aan. Nu klom ik bovenop haar en het was net het beklimmen van een berg. Ik moest inwendig echt lachen, maar wist uiterlijk de lach weg te houden. Het laatste wat ik wilde was dat ze kwaad zou worden op mij, voordat ik mijn zaad gespoten had. Ja, ik was op dat moment een enorme klootzak, een regelrechte ego?st, maar ik wilde spuiten. Mijn zaad moest tussen die dikke vetrollen stromen terwijl zij gillend van genot zelf klaar zou komen. Maar dat laatste was niet eens nodig. Zolang ik maar klaarkomen kon. Ik was mij ervan bewust dat de negerin een soort hoer was die in het hotel werkte en waarschijnlijk ook woonde. Maar het kon mij geen ene reet schelen. Ik wist dat ik nu lekker ging neuken en toen ik eenmaal die berg beklommen had, gebruikte ik mijn harde boor om te zoeken naar zwarte diamant, diep in de grot die ik kut noemde. Mijn eikel drukte tegen haar kut aan, terwijl mijn handen de vette benen nog wijder uit elkaar duwden. Ze was verbazingwekkend lenig voor haar grootte en gewicht. Dat was een pluspuntje erbij! Nu duwde ik mijn dikke lul voorzichtig naar binnen en ik voelde hoe de eikel omsloten werd door haar geweldig lekkere kut. Ik was nog nooit zo lekker in een kut binnengedrongen als in deze. Ik wist niet waar het aan lag. Of het nou het spannende gevoel was van een vreemde dikke negerin te neuken, of dat het was omdat ik zo lang niet geneukt had. Wat kon het ook schelen. Ik ramde nu mijn pik hard naar binnen en mijn ballen sloegen in een hoog tempo tegen het vet op haar kont aan, wat een kletsend geluid veroorzaakte, mede door het zweet wat al op onze lichamen had plaatsgenomen.

Imanuelle Grives Imanuelle Grives

Haar dikke lijf schudde door mijn wilde en passieve neuk instelling en ik pakte haar vette lijf goed beet, zodat ik het schudden wat erger kon maken. Ik hield van al dat vet. Heerlijk warm en vochtig was haar lijf. De negerin had haar ogen gesloten en likte vol passie aan haar lippen, alsof ze uitgedroogd was geraakt door deze uitputtende seksuele tocht. Ik rukte mijn pik uit haar kut terug en legde hem nu tussen haar zweterige tieten. Toen ze deze samenkneep, voelde ik dat de huid op mijn door kut vochtige pik plakte. Ik neukte haar tussen haar tieten en kon gewoon mijn lul niet terugzien, zo groot en zwaar waren haar tieten. Het was een heerlijk gevoel. Voordat ik nu dus klaar ging komen, wilde ik eerst nog even anaal. Ik maakte een wijzend gebaar richting haar kont en daarna naar mijn pik en wild van opwinding knikte ze. Ze was duidelijk gek op anale seks. Ik moest haar teleurstellen met de duur van het kontneuken, want ik stond op springen nu en ik wilde spuiten. Ze ging op handen en voeten zitten en terwijl ze draaide, schudde het bed door het verschuiven van dat enorme gewicht. Mijn pik was nog nat van haar kut en zweterige tieten dus hij schoof zonder enige problemen zo in haar kontje. Het voelde goed daar binnen. Het was net alsof haar kontje voor mijn pik was gemaakt. Nauw, maar niet te nauw. Gewoon precies perfect. Ik neukte haar keihard, terwijl ik het vet op haar heupen vastpakte en ik met de vlakke hand op haar billen kletste.

 

Imanuelle Grives

Ik kon niet meer ophouden. Ik trok mijn pik terug en de negerin wist wat haar te doen stond. Ze draaide zich wederom om en begon aan mijn pik te trekken en sprak geile buitenlandse woordjes. Tenminste, ze klonken geil in mijn oren op dat moment. Nu nam ik het heft in handen en trok ik mijzelf tot een orgasme. De tranen van genot rolden over mijn wangen, terwijl het zaad maar bleef komen. Ik spoot over haar hele lijf. Alle vetrollen werden opgevulde door straaltjes zaad die naar beneden liepen. De negerin bleef zo een paar minuten liggen. Ik wist niet of ze nou was klaargekomen al, of dat ze dat nog wilde.. Interesseerde mij ook niet. Ze ging nu douchen. Ik kleedde mij snel aan en verdween. Voordat ik de kamer verliet, liet ik een briefje achter met mijn naam en kamernummer, maar helaas, de negerin heb ik nooit weer gezien.

Imanuelle Grives

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen