Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Mijn vrouw is een echt MILF. Ze heet Missy is lekker blond, is net vijftig en heeft een ontzettend lekker lijf om tegenaan te kruipen op meerdere manieren dan alleen maar slapen als je begrijpt wat ik bedoel. Mijn ervaring met haar als MILF is heel simpel. We hebben allebei besloten dat haar lichaam te geil is om voor alleen ons tweetjes te behouden en dus leen ik haar uit, voor een leuk bedrag per uur. Maar er is natuurlijk altijd een voorwaarde bij en dat is dat ikzelf altijd aanwezig ben bij de geile neukpartijen die mijn vrouw heeft tijdens zo’n super geile MILF party.

Ik wil even vertellen over de seks die ze vorige week heeft gehad met een tweetal heel erg groot geschapen negers.  Het was al laat in de middag toen er op onze website een reactie op mijn mooie vrouwtje binnenkwam. We zaten hem allebei te lezen en waren meteen om.

Het ging om twee goede vrienden die al heel lang op zoek waren naar een heel geil blond omaatje die ze eens lekker uit konden gaan wonen.

 

Ze beloofden dat ze haar niet erg veel zeer zouden doen omdat ze immers getrouwd was maar ze beloofden ook dat ze haar waar voor haar geld zouden gaan geven. Missy wilde nu meteen een afspraak met die grote negers maken, helemaal toen ze de bijgevoegde foto’s had gezien. Dus ik belde die jonge kerels op en maakte voor diezelfde avond nog een afspraak bij ons thuis. Ik heb een kamer voor mijn vrouw ingericht waar ze helemaal los kan gaan in haar rol als geile milf oma. Het duurde niet lang meer of de mannen – die in de buurt woonden – langs zouden komen dus mijn vrouw deed een heel erg sletterig jurkje aan en ging op bed liggen.

 

De mannen belden na een vijftal minuten aan en ik verwelkomde hen met een lekker drankje en stuurde ze met drank ik de hand naar boven. De mannen hadden het drankje onderweg al op en openden de deur en zagen daar mijn lekkere geile MILF liggen.

Mijn vrouw was echter de eerste die actie ging ondernemen door naar de mannen toe te kruipen en hun pikken vast te pakken, door de dunne trainingbroeken heen. Al snel werden hun slap al dik zijnde pikken hard en nu voelde mijn MILF wat voor vlees ze in de kuip had. Ze werd dol van geilheid en trok in één snelle beweging beide broeken helemaal naar beneden. Daar stonden onze geile negers helemaal hard voor haar en ze begon deze allebei rustig af te trekken terwijl ze één van die pikken rustig in haar mond nam. Terwijl de andere man van haar warme hand aan het genieten was, zoog ze de pik van de neger vlak voor haar lustig af. Ze liet het apparaat zo ver mogelijk in haar keel glijden en stikte bijna op die harde kloppende pik maar bleef met de tranen in haar ogen gewoon doorzuigen. Een van de negers liet zich op het bed vallen en trok Missy bij zich, meteen verzonken ze in een geile tongzoen.....


Missy kreunde van geilheid en genot, spreidde haar benen en toonde haar natte kutje aan de donkere mannen. De neger die haar zoende dwong haar hoofd naar beneden richting zijn enorme paal, Missy opende haar mond en liet een groot deel van de monsterlul in warme mondje glijden. Dit was geweldig om te zien, Missy stikte zowat in die dikke paal, het geil en slijm liep uit haar mond. De mannen hadden hier wel plezier in en grepen haar bij de haren zodat ze nog harder moest zuigen.

 

Ze wisselde van pik en deed dit een aantel keren. Nu werden de mannen het zat en drukten ze haar op haar rug en draaiden haar om. Eén van hen trok haar billen de lucht in door haar heupen vast te grijpen en de andere kroop voor haar en begon haar keel weer te neuken. Terwijl haar keel lekker geneukt werd, drukte de andere neger zijn enorme dikke negerpik diep in de kut van Missy

 

Ze kreunde van genot terwijl de man hard in haar aan het pompen was en haar op die fijne, dikke blanke billen sloeg. Wat een fantastisch gezicht was dat voor mij. Ik was alles op mijn gemak aan het filmen en genoot intens van die meer dan lekkere pikken die mijn vrouw aan het afraggen waren. Nu trokken ze allebei hun grote lullen uit haar lichaam en ging één van hen liggen terwijl mijn vrouw op hem kroop.

 

Ze liet zich tergend langzaam over zijn pik zakken en leunde voorover zodat de neger die nu in haar zat haar kon kussen en eventueel ook aan haar dikke tieten en tepels kon likken en zuigen.

 

Missy voelde nu dat de overgebleven neger achter haar kroop en haar billen aan het kneden was. Nu spuugde hij op haar anus en smeerde dit spuug als smeersel uit met zijn eikel. Langzaam maar zeker verdween de eikel en daarna de rest van de zwarte pik diep in het kontje van mijn eigen MILF.  Ik genoot met een harde pik in mijn broek en de camera in mijn handen. Ik wist gewoon dat als ik dit op het internet zou zetten, wij er goud geld mee zouden verdienen.

 

Missy wilde dat echter niet omdat ze het een beetje gesloten circuit wilde houden, maar ik zal haar hier nog wel van gaan overtuigen. Ondertussen werd ze keihard geneukt door twee heel erg geil negers. De man die onder haar lag kroop nu als het ware onder haar vandaan en besloot zich even terug te trekken om toe te kijken hoe zijn maatje mijn geile vrouwtje hard in haar kont aan het neuken was. Hij trok zichzelf af terwijl hij naast mij stond en hoewel mij dat niet een erg aangenaam gevoel gaf, besloot ik het toch te filmen.

 

Daarna ging mijn camera zich weer richten op Missy, mijn vrouw die heel erg hard in haar lekkere strakke reet geneukt werd. Ze gild het uit, zo hard en lekker werd ze gepakt. Nu trok de neger zijn pik uit haar kont en liet zich afzuigen,terwijl de andere neger achter haar kwam zitten en zijn pik van achteren in haar sappige kutje liet glijden. Hij greep haar heupen goed vast en drukte zijn dikke pik diep in mijn milf en begon haar flink uit te wonen, om het maar plat uit te drukken.

 

Beide mannen leken bijna klaar te gaan komen als ik naar hun gekreun en uitdrukkingen op hun gezichten keek en het bleek dat ik gelijk had, want al snel gingen ze naast elkaar staan, pakten mijn geile vrouwtje bij de haren en spoten al rukkend haar hete bezwete MILF gezicht helemaal onder. Missy deed haar mond open en likte in het wilde weg om zoveel mogelijk dik zaad in haar geile mondje te krijgen.

Nu slikte ze alles wat ze op had gevangen door en zoog ze nog even als naspel aan die harde lullen, die langzaamaan zachter werden.

 

De mannen hebben zich daarna in de badkamer samen met mijn vrouw opgefrist en bedankten ons allebei voor die heel erg geil neuksessie. Daarna ben ik bezig geweest mijn vrouw ervan te overtuigen het geile MILF neukfeest op het internet te zetten, maar ze is nog niet om. Misschien lukt het mij de volgende keer. Als ze ziet hoeveel geld ze kan gaan verdienen met deze milf/oma videos, dan is ze vast zo om.

 

Grtz Brabokoppel

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen