Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Henk had Gonny, zijn nieuwe winkelmeisje, die ochtend aangesteld. Voor haar had hij nog drie andere meisjes ontvangen, maar toen Gonny zijn viswinkel binnenkwam wist hij dat hij niet verder hoefde te zoeken.
Ze was een knap, blond meisje met prachtige, stevige tieten. Over het algemeen genomen was ze een lust voor het oog! Ze had lichtgroene ogen, die onder het praten schenen te glimlachen en haar hele gezicht verhelderden.
Ze was nog jong, eenendertig, maar ze scheen en volwassenheid te bezitten die af en toe naar boven kwam in haar overigens kinderlijke uiterlijk. 
Henk had het meisje gevraagd of ze er bezwaar tegen had om 's avonds over te werken, omdat hij dat vaak moest doen. Hij wist verdomd goed dat hij dat overwerk makkelijk overdag kon doen, maar hij wou met dat meisje naar bed.
Hij kon merken dat ze het baantje hard nodig had en hij gebruikte die wetenschap om zijn eigen positie en zijn greep op haar te verstevigen.
Henk vond het heerlijk om met de zwakheden van vrouwen te spelen. Hij wou graag de grote jongen uithangen, de man met de macht en de positie. Hij genoot wanneer hij andere mensen, vooral vrouwen, voor hem in het stof zag kruipen
om zijn aandacht te trekken. Hij was de grote baas in de firma en hij nam elke kans waar om dat te laten merken.
Gonny had zijn vraag meteen bevestigend beantwoord, omdat ze een goede indruk wou maken.
"Zou je het erg vinden om vanavond al te beginnen?" had Henk gevraagd. "Ik heb een hoop wat ik je wil leren, maar daar kon ik pas na zessen toe. Je vindt het hopelijk toch niet erg?"
"Helemaal niet. Graag zelfs", had het meisje geantwoord.


Van dat moment af wist Henk dat hij haar moest neuken. Hij wist nog niet hoe, maar hij moest en zou haar neuken!
Henk wist dat na vijf uur maar weinig mensen in de winkel kwamen en dat hij het rijk praktisch alleen zou hebben.
Henk baalde van zijn vrouw Missy. Ze interesseerde hem sexueel al sedert jaren niet meer. Wanneer hij haar neukte, leek het wel alsof hij met een dode vis uit zijn winkel bezig was. Hij deed het alleen maar wanneer hij niets beters wist. Maar zelfs die nummertjes eens in de maand begonnen hem enorm te vervelen.
Hij verlangde naar jong bloed om een nieuw leven te kunnen beginnen en hij was ervan overtuigd dat Gonny precies degene was die hij nodig had!
Henk ging aan de werktafel in het keukentje zitten en wachtte ongeduldig tot Gonny kwam, zodat hij kon beginnen met haar te verleiden. Hij was vol vertrouwen dat hem dat zou lukken. Per slot van rekening was dit haar eerste avond en ze zou haar best doen om hem te behagen om het baantje te kunnen behouden.
Dat was de positie, waarin hij haar wou manouveren.
Opeens werd de deur geopend. Daar was ze! Henk voelde meteen beweging in zijn broek. Het meisje zag er nog knapper uit dat hij zich haar kon herinneren van hun gesprek eerder op de dag.

Ze had lang, golvend, blond haar dat scheen te schitteren in het lamplicht. Het bedekte op een zinnelijke manier de helft van haar gezicht, waardoor ze een beetje op een filmster leek. Af en toe moest ze haar hoofdje schudden, om de haren uit haar knappe gezicht te houden.
Haar glanzende ogen waren lichtgroen en konden iemand onschuldig aankijken.
Haar was perfect en was door de zon gebruind. Ze leek meer op een fotmodel dan op een winkelmeisje.
Hij wist verdraaid goed dat hij haar had aangenomen om haar sexy verschijning.
Ze kon gewoon vis verkopen door de mannen alleen maar aan te kijken, met haar goddelijke lichaam en die lange, mooigevormde benen maakten eventuele twijfelende mannen een gewillig slachtoffer.
"Goedenavond, Gonny", zei Henk, terwijl hij van zijn stoel opsprong alsof die bruusk vlam gevat had.
"Goeienavond, meneer Henk", antwoordde het roodharige meisje een beetje verlegen, terwijl ze hem glimlachend aankeek, waardoor haar prachtige regelmatige witte tanden blootkwamen.
Gonny was een kruising tussen een helleveeg en een heerlijk, onschuldig meisje en door die combinatie raakte Henk compleet de kluts kwijt. Hij wist niet precies wat hij aan haar had of hoe hij haar sexueel moest benaderen. Er waren niet veel meisjes die zijn belangstelling zo trokken als dit en hij vond het heerlijk!
"Ben je zover om aan de slag te gaan?" vroeg hij, terwijl hij zijn ogen langzaam op en neer liet glijden langs haar strakzittende truitje.
"Jawel", antwoordde ze onschuldig. "Zullen we dan maar naar mijn kantoor gaan? Ik wou graag wat met je doornemen, oke?"
"Natuurlijk, meneer Henk", zei Gonny, terwijl ze vriendelijk tegen haar nieuwe baas glimlachte.
Henk deed een stap opzij en liet de knappe jongedame voor zich zijn kantoor binnengaan, terwijl hij keek hoe haar strakke minirokje heen en weer wiegde.
Het was duidelijk te zien dat ze een flinke kont had. Haar mooigewelfde heupen vulden het rokje lekker en haar lange benen kwamen prachtig tot hun recht. Het meisje was inderdaad goed gebouwd en ze was nog jong, wat haar nog aantrekkelijker maakte.
Henk dacht nergens anders aan dan aan zijn eigen wellust, toen hij de deur van zijn kantoor sloot. Hij was zo geil als de hel en wou het liefste meteen neuken. Hij baalde al maanden van zijn vrouw en zelfs zijn slippertjes konden hem niet meer opkikkeren. Hij was op zoek geweest naar wat nieuws en opwindends, naar iemand die op sexueel gebied fantastisch was en in al zijn behoeftes kon voorzien.
Hij dacht dat in Gonny gevonden te hebben. "Ga daar maar zitten, meisje", zei hij, terwijl hij Gonny naar een draaistoel
bracht welke van opzij van zijn werktafel stond. 
Hij had die daar opzettelijk neergezet voordat ze kwam. Op die manier zou hij haar goed kunnen bekijken, terwijl hij net eender deed alsof hij met zijn werk bezig was.
Gonny ging zitten, waarna ze haar schoudertas over de rug van de stoel heenhing. Ze was zover... en Henk ook!
Hij zette zich achter zijn enorme mahoniehouten schrijftafel en nam de houding van een groot zakenman aan. Zijn lul was keihard en hij voelde een klein straaltje sap uit de pisgleuf in de punt van zijn eikel stromen.
Het luchtkoelingsapparaat in de kamer was ingeschakeld, maar toch begon Henk te transpireren. Hij had zich nooit eerder in een dergelijke toestand bevonden. Wanneer hij vreemd ging, deed hij dat meestal met snollen in een hotelkamer. Hij had er steeds van gedroomd om een nieuwe, jonge winkelmeisje te verleiden en nu was hij erin geslaagd om die droom tot waarheid te laten komen. Dat hoopte hij tenminste!
Henk begon een erg zakelijke praatje over verkoop en hygiene en het potlood van Gonny vloog over haar kladblok heen. Zo snel ze kon schreef ze alles op.
Gonny zat in haar stoel te schuiven en sloeg haar mooigevormde, lange dijen over elkaar, waardoor het net eender leek alsof haar korte minirokje tot aan haar middel omhoogkroop en haar prachtige, drijfnatte poesje zichbaar zou worden.
Henk likte zich de lippen, natuurlijk zonder dat Gonny dat zag, en begon het hoe langer hoe moeilijker te vinden om zich op de uitleg te concentreren. Het was gelukkig maar een gefingeerde uitleg en diende alleen om Gonny bezig te houden, terwijl hij erover nadacht hoe hij het best tot de aanval kon overgaan.
De lul van Henk was inmiddels zo hard geworden dat het pijnlijk aanvoelde. Hij begon heen en weer op zijn stoel te schuiven, terwijl hij met van wellust gloeiende ogen geil naar het knappe, jonge meisje bleef kijken.
Gonny was ook niet op haar achterhoofd gevallen. Ze had haar sexy uiterlijk gebruikt om de baan te krijgen en nu gebruikte ze het om de baas heet te maken. Maar dat wou ze hem niet laten merken. Ze wist dat de meeste mannen van de leeftijd van Henk en met zijn positie graag dachten dat zij altijd pienterder waren dan de jonge vrouwen uit hun omgeving, maar Gonny had zelf
al de nodige ervaring opgedaan en speelde het spelletje gewoon mee om haar zin te krijgen.

Opzettelijk deed ze haar benen over elkaar en weer van elkaar, waardoor ze hoe langer hoe meer van haar heerlijke, roomkleurige dijen liet zien. Ze had een buitengewoon kort rokje aan, waardoor ze wist dat waarschijnlijk een stukje van haar met rose kant afgezette broekje zichtbaar was.
Vanuit haar ooghoeken zag ze hoe de oudere man met grotye ogen naar haar kruis zat te staren.
Gonny wou dat baantje graag hebben en ze was bereid om alles te doen om het te houden. Het was niet zo makkelijk meer om aan werk te komen en deze meneer Henk bood haar een veel hoger salaris dan ze in al die andere betrekkingen had kunnen krijgen waarnaar ze gesolliciteerd had.
Gonny deed net eender alsof ze zich uitstrekte waardoor haar grote, ronde, stevige tieten naar voren gedrukt werden. Ze droeg geen beha (dat deed ze trouwens nooit) en daardoor duwden haar tepels op een sexy manier tegen haar truitje aan. De twee knobbeltjes waren duidelijk door de dunne wol heen te zien.
Henk raakte daar zo heet van, dat hij bijna in zijn broek klaarkwam. Hij wist niet waar hij het zoeken moest. Hij staarde naar de volle tieten van het meisje en verlangde ernaar om zijn hand uit te steken en ze aan te raken, om ze te strelen, om zijn mond en lippen eromheen te klemmen en ze hartstochtelijk te zoenen.
Henk vond dat hij al lang een lekker stuk nodig had. Zijn vrouw stelde niets meer voor. Die begon hem de keel uit te hangen!
"Zullen we even pauzeren? Kan ik iets te drinken voor je halen?"
"O, doe alsjeblieft geen moeite, meneer Henk", zei Gonny, terwijl ze zo verleidelijk mogelijk met haar ogen tegen hem knipperde.
Terwijl hij nog steeds dacht dat ze een engel was die de hemel hem gezonden had, zei Henk: "Ach, kom nou. Ik sta erop! Je zit nu al twee uur naar mijn onzin te luisteren. Kom nou... alsjeblieft?"
"Nou ja, als u erop staat kan ik moeilijk weigeren. U bent toch de baas?"
"Dat klopt, meisje. Dat ben ik inderdaad!"
Gonny wist dat hij een machtswellusteling was. Dat had ze al na vijf minuten doorgehad. Hij wou graag de baas spelen en de mensen voor zich laten rennen, wanneer hij maar met de vingers knipte.
Gonny wou de baan graag hebben, maar ze was niet van plan om net als de andere meisjes alles te doen wat hij zei. Ze zou de man aan haar kant zien te krijgen, hem tot haar slaaf te maken en dan verder doen wat ze wou.
Henk wist dat natuurlijk niet, maar ze was van plan om hem hulpeloos te maken door haar kut te gebruiken!
Gonny stond op en rekte zich weer uit. Het korte truitje ging een eindje naar boven, waardoor een smalle reep van haar slanke, blanke middel blootkwam.

Ze zag dat Henk bijna het glas uit zijn hand liet vallen, toen hij een borrel stond in te schenken. Ze liep de kamer rond en zag de grote sofa tegen een van de muren staan. Hij had haar die eerder op de dag lagen zien en had tegen haar gezegd dat hij af en toe overbleef wanneer hij teveel werk had. Ze had meteen geweten dat dat maar een smoesje was om haar vertrouwen te winnen. Hij had er geen idee van dat zij het van hem zou gaan winnen!
"Dank u wel", zei Gonny zo onschuldig mogelijk, toen ze het glas whisky van Henk aannam.
"Laten we daar op de sofa gaan zitten en het ons gemakkelijk maken", zei de gespierde baas, terwijl hij Gonny zinnelijk glimlachend aankeek.
Het kon Henk geen barst schelen dat zijn stijve lul een tent in de voorkant van zijn broek maakte. Hij hoopte zelfs dat Gonny het zou zien, want hij wou weten hoe zij erop zou reageren. Hij begon zich namelijk af te vragen of ze wel zo onschuldig was als ze zich voordeed.
Hij ging op de sofa zitten en legde zijn arm op de rugleuning waarna ze dicht naast hem kwam zitten.
"Ik stel het heel erg op prijs dat u me heeft aangenomen, meneer Henk. Het is zo moeilijk om een baantje te vinden. De meeste zaken nemen op dit moment geen personeel aan." "Ja, dat weet ik. Maar jij voldeed nou eenmaal aan alle eisen. Zolang je goed
voor me bent, ik bedoel, zolang jij je werk goed doet zie ik niet in waarom je hier niet in vaste dienst zou kunnen komen."
Hij was geschrokken doordat hij zich versproken had. Gonny had de grootste moeite om niet te glimlachen. Ze besloot om tot op de bodem door te gaan. "Wat bedoelt u met 'zo lang je goed voor me bent'?" vroeg ze zogenaamd onschuldig.
"Wat een dondersteen ben jij", antwoordde Henk. "Laten we het ons helemaal makkelijk maken en onze kleren uittrekken."
Hij kon geen moment meer langer wachten en begon meteen. Het ergste wat er kon gebeuren, was dat ze niet mee wou doen. Dan zou hij haar gewoon ontslaan. 
Niemand kon getuigen wat er gebeurd was. Zo had hij het helemaal uitgekiend! "Ik dacht dat u dat nooit zou vragen", zei Gonny, terwijl ze van de sofa opsprong en voor het eerst liet merken hoe erg ze ernaar verlangde om een nummertje te maken met de baas van de viswinkel.
Henk kon zijn oren niet geloven!
Was dit dat lieve,  jonge ding dat hij aangenomen had?
Was dit de maagdelijk uitziende jongedame, waarvan hij gedacht had dat ze niets van sex afwist? Ja, dat was ze inderdaad! Nu besefte hij pas goed hoe enorm hij het getroffen had en die gedachte maakte hem nog meer opgwonden.
Henk stond ook op en begon zich snel uit te kleden.
"He, wacht even op mij", zei Gonny, terwijl ze hetzelfde begon te doen.
"Ga daar eens middenin de kamer staan en doe een nummertje strippen voor me, wil je, baby?" zei Henk. 
Waarom ook eigenlijk niet? dacht hij. Waarom zou ik er niet uithalen wat eruit te halen is?
"Oke, schatje, ik zal een voorstelling geven die je niet gauw zult vergeten. 
Is hier muziek?"
"De radio", antwoordde Henk.
"Oke, baby, schakel hem dan in en ga daar op de sofa zitten. Gonny gaat voor je dansen, oke?"
"Ja, baby, jaaaa!" hijgde Henk.
Henk schakelde snel de radio in en terwijl hij bijna over zijn broek struikelde, die rond zijn enkels hing, slaagde hij erin om op de sofa te gaan zitten, waar hij de rest van zijn kleren uittrok. Hij was nu helemaal naakt en zijn enorm grote dikke pik stond schuin omhoog en was gereed voor de strijd.
Gonny wist dat ze een aandachtige toeschouwer had en verloor geen tijd met beginnen. Hij zat met grote ogen naar haar te kijken en zij wou hem zo heet mogelijk maken. Ze wist weliswaar dat ze de baan al had, maar ze wou er voor de volle honderd procent zeker van zijn. Bovendien kon ze best wat meer geld gebruiken en als ze hem goed beviel, dus ook sexueel goed beviel, dan wist ze dat ze praktisch elk salaris kon verlangen... en het waarschijnlijk nog zou krijgen ook!
Eerst trok Gonny haar minirokje uit. Terwijl ze met de rug naar Henk toe ging staan, kronkelde ze zich zinnelijk uit het kledingstuk en liet ze op het dikke tapijt vallen.
Henk slaakte een zachte kreet, toen hij haar met rose kant afgezette broekje zag. Het was zo kort, dat hij duidelijk de helft van haar kont kon zien. Hij zag de spleet tussen haar beide billen en daar werd hij zo heet van, dat er weer een straaltje sap uit de punt van zijn lul droop.
Gonny draaide zich langzaam om, terwijl ze de hele tijd op de maat van de muziek heen en weer wiegde. Toen ze zag dat hij gespannen naar haar zat te kijken, begon ze de knoopjes van haar rose truitje een voor een los te maken, tot haar hele bovenlichaam bloot was.

Haar enorm grote tieten sprongen haar voren. Ze schudde ze op en neer, terwijl Henk met zijn mond half open van wellust zat toe te kijken. Ze had hem nu waar ze hem hebben wilde. Ze stak haar duimen onder de strakke, elastieken band van haar broekje en begon dat langzaam over haar gewelfde heupen heen te duwen.
Terwijl ze zich zinnelijk op de muziek bleef bewegen, liet ze het slipje centimeter voor centimeter zakken. Stukje bij beetje werden plukjes blonde schaamharen zichbaar boven het rose broekje, totdat eindelijk haar mooie kut helemaal te zien was.
Henk snakte naar adem toen ze het slipje helemaal uittrok, waardoor ze spiernaakt voor hem stond.
Haar lichaam leek wel een kunstwerk. Nog nooit had Henk zulke volmaakte, vrouwelijke vormen gezien. Haar tieten waren niet enorm groot, maar stonden zonder beha recht vooruit. Aan de uiteinden kromden ze zelfs een beetje omhoog. De tepels waren helderrood en helemaal stijf. Ze staken als kleine speren uit van haar borsten.
Haar middel was slank en haar heupen waren aan de zijkanten prachtig gewelfd. Ze had geen onsje vet op haar lichaam. Iedere vierkante centimeter vlees scheen stevig en glad te zijn. Hij merkte dat ze heet was. Haar spleet glom van het vocht. Haar geil begon al te vloeien en de gedachte dat ze al zover was om te neuken, maakte dat Henk bijna als gek werd.
Hij had de hele dag aan dit moment gedacht en hoewel dit veel meer was dan hij verwacht had, vertrouwde hij erop dat hij haar niet zou teleurstellen.
"Ooo, wat ben je mooi, baby! Wat ben je enorm mooi!" fluisterde Henk, terwijl hij haar beduidde dat ze bij hem op de sofa moest komen zitten. Ze gleed naar hem toe en klom bovenop hem. Toen ging ze met haar mooigevormde lichaam op het zijne liggen en begon ze met haar blote vlees over hem heen te wrijven.
Henk kreunde luidkeels, toen hij haar tieten tegen zijn borst aan voelde drukken. Het leek wel alsof de stijve tepels er gaten in boorden.
"O, jaaaaa", kermde hij zachtjes.
Gonny wist dat ze hem nu te pakken had en dat ze een vaste baan had.
Henk klemde haar stevig tegen zich aan. Hij kronkelde onder haar en stootte met zijn stijve lul tegen haar bos schaamharen aan. Hij voelde het sap uit haar kut druipen en de punt van zijn dikke eikel drijfnat maken. Hij wist dat het niet lang meer zou duren of hij zou hem in haar drijfnatte doos laten glijden.
Hij kon nauwelijks wachten!
Henk streek langzaam met zijn handen over haar gladde, ongerimpelde rug heen.
Hij liet zijn vingers zinnelijk over haar grote maar buitengewoon stevige kont toeglijden en kneep hevig genietend in het sappige vlees.
Het leek Henk allemaal een droom toe, waaruit hij niet wou ontwaken. Hij kon over deze knappe, blonde teef beschikken en doen met haar wat hij wilde en hij was dan ook van plan om gebruik te maken van zijn machtige positie.
Hij bleef met zijn vingers op en neer gaan over haar billen, waarop Gonny reageerde door de spieren in haar kont te spannen en te ontspannen, waardoor haar nieuwe baas nog meer opgewonden raakte.
Henk kreeg veel meer van zijn nieuwe winkelmeisje dan hij verwacht had. Hij had gedacht dat hij misschien een vluggertje kon maken of afgezogen kon worden, maar dit! Dit was gewoon teveel!
Gonny voelde de stijve lul heen en weer langs haar natte doos wrijven en daardoor wist ze dat ze niet lang hoefde te neuken om de man klaar te laten komen. Ze hield van een lange, dikke lul in haar kut en het zou haar helemaal geen moeite kosten om zich door hem te laten neuken. Ze verlangde er nu net zo erg naar als hij! Ze wou voelen hoe zijn neukpaal haar kutlippen ver van elkaar drukte en haar gat helemaal volpropte, om haar bij iedere stoot genot te verschaffen.
"Ik wil je afzuigen. Ik wil je afzuigen!" kermde ze. 
Gonny wou zijn lul proeven, voordat hij die in haar kut liet glijden.
Henk kon zijn oren niet geloven! Hij was sprakeloos! Hij opende de mond, maar er kwam geen geluid uit.
Voordat hij wist wat er gebeurde, streek de jonge, knappe griet met haar tong over zijn borst, buik en onderlichaam. Om geen tijd te verliezen nam ze niet een maar allebei zijn ballen in haar hete, natte mond en begon ze die erin rond te rollen, terwijl ze er tegelijkertijd met haar tong aan likte.
"Zuig eraan! Ja, aahhh, zuig eraan, ahhh!" kreunde Henk.
Gonny had dat commando niet nodig, maar het hitste haar wel op. Ze begon er nu pas lol in te krijgen. Het was als een karwei begonnen, maar nu werd het leuk!
Opeens wou ze Henk een plezier doen. Hij werd zo heet van haar, dat ze hem de beste neukpartij van zijn leven wou geven!
Ze maakte hem tot het sexuele doelwit van haar genot en ze wou zich tot het uiterste inspannen om dat doel te bereiken.
Ze hield op met aan zijn ballen te zuigen en begon op en neer aan de gevoelige zijkant van de steel van de lul van Henk te likken, tot ze bij de punt was.
Meteen dook ze op zijn lul en hapte het hele ding van een centimeter of zeventien in haar natte mond op.
Gonny kokhalsde eerst even, maar ze ging snel zodanig liggen dat ze zonder moeite aan zijn pik kon zuigen. Daarna begon ze het hoofd op en neer te bewegen, waardoor Henk meer genoot dan voorheen. Henk begon zijn heupen als een wilde omhoog te stoten. Hij kon nauwelijks geloven dat ze zo energiek aan zijn penis zoog. Even moest hij aan zijn vrouw denken, hoe zachtjes die dat deed, waardoor hij na afloop meestal nog geiler dan in het begin was.
Die viel niet te vergelijken met dit jonge meisje. Die kon er wat van. Dat was meer dan duidelijk!
Gonny voelde hoe de lul in haar mond begon te trillen en te beven. Door de manier waarop de grote aderen aan de zijkant van de steel uitstaken, wist ze dat ze op het punt stond om een mondvol zaad te krijgen. Ze hield van de smaak van sperma, maar ze wou dat Henk haar neukte. Ze had er een hekel aan om het te doen, maar toch trok ze haar mond van het uiteinde van de lul af.
Met een luid slurpend geluid schoot de pik uit haar mond. Henk kermde, toen de druk van de lippen van het jonge grietje op de zijkanten van zijn machtige vleespaal ophield. Gonny liet er geen gras over groeien. Ze ging op haar hurken boven Henk zitten,
zodat haar tieten vlak boven hem hingen.
Henk stak zijn handen uit en begon in de vleesballen en tepels te knijpen.
Hij kwam tot de ontdekking dat hoe harder hij dat deed, des te heviger Gonny begon te kermen en te kreunen. Ze scheen het lekker te vinden om ruw behandeld te worden en hij vond het al lang best. Hij bleef knijpen, toen Gonny zodanig ging zitten dat hij bij haar naar binnen kon dringen. Ze pakte zijn enorme, stijve pik beet en stak die vakkundig tussen haar
druipende kutlippen. Ze duwde haar draaiende heupen naar voren, waarop zijn penis zonder moeite in haar natte kut schoof. Hij voelde nu nog dikker aan dan in haar mond en ze begon hartstochtelijk te kreunen, toen hij haar schaamlippen ver uit elkaar drukte en diep in haar natte gleuf schoof. De zijkanten van de steel schraapten langs haar stijve kittelaar, waardoor
rillingen van genot over haar rug gleden.
Ze begon zich op en neer op de lul te bewegen, net alsof ze tijdens een rodeo op een stijgerend paard reed. Ze kneep haar kutlippen tegen elkaar aan om de enorm gezwollen steel heen, terwijl die in en uit haar wijd openstaande gat karnde.
Door elke stoot van haar heupen kwamen ze dichter bij dat verrukkelijke moment, waar ze allebei zo verwoed naar verlangden... het moment van een daverend orgasme!
Henk voelde hoe de warme, vochtige lippen van het poesje van Gonny zich rond zijn pik sloten. Het sap uit haar opgewonden kut bedekte de steel van zijn pik, waardoor de stoten geen moeite kostten. Haar kut was nauw en nat. Zo'n poesje had hij nog nooit van zijn leven gevoeld en zijn lichaam gloeide van zinnelijk genot.
Henk had zijn vrouw Missy al in eeuwen niet geneukt. Het was al een hele tijd geleden dat hij zijn pik in een warme scheur gestoken had en daardoor wist hij dat het niet lang zou duren of hij zou zijn enorme lading zaad kwijtraken.
Gonny voelde het orgasme zowel bij haar partner als bij zichzelf naderen. 
Daarom begon ze nog sneller op en neer te rammen en kneep ze haar kutlippen nog harder samen. "Oooo, ik kom klaar, ik kom klaar!" schreeuwde Henk. 
Hij kon zijn vrachtje niet meer binnenhouden.
"Ja, ja, jaaaa!' schreeuwde Gonny, toen ze het zaad in haar kut voelde spuiten. Dat opwindende gevoel had ze net nodig om zelf klaar te komen. Gonny kreeg het ene orgasme na het andere. Zodra ze dacht dat het afgelopen was, kwam ze alweer klaar. Ze begon hevig te beven, toen de meervoudige orgasmes haar overweldigden.
Henk dacht ook dat hij nooit meer kon ophouden. Met zijn vrouw was sex zo verdomd mechanisch geworden, dat hij steeds blij was wanneer het achter de rug was. Maar met deze hete teef, wou hij maar dat er nooit een eind aan zijn heerlijke orgasme zou komen. Hij bleef in haar tieten en tepels knijpen, tot hij zijn laatste druppel sperma in haar druipende poesje gespoten had.
Henk wist dat hij de beste winkelmeisje ter wereld gevonden had.
En Gonny wist dat ze een baan had... en dat er een paar geweldige extraatjes aan verbonden waren. Ze waren allebei gelukkiger dan ze in lange tijd geweest waren!

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen