Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

"Oké, ik heb er genoeg van", zei Missy.
"Wat is er nu weer?" vroeg een enigszins vermoeide en ongeïnteresseerde Henk haar.
"Je wilt me niet eens meer neuken wanneer ik probeer aardig tegen je te zijn. Je krijgt het zeker ergens anders en daar heb ik genoeg van!"
Ze had die dag zelf een slippertje gemaakt met die knappe, jonge dekhengst, maar toch wou ze het nog een keer met haar man uitproberen om te zien of ze samen nog iets konden bereiken. Maar zijn volkomen gebrek aan belangstelling was de druppel die de emmer deed overlopen.
"Ach, ga toch slapen. Ik heb morgen een drukke dag voor de boeg!" Missy keek hem woest aan. "Ja, dat zal wel!" schreeuwde ze.
Ze had haar woede nog nooit zo de baas laten worden, maar ze kon er gewoon niets aan doen. Ze had werkelijk goed de smoor in. Ze moest maken dat ze wegkwam. Het was haar onmogelijk om nog langer met deze man naar bed te gaan.
"Ik heb gezegd dat je moet gaan slapen!" schreeuwde Henk nog eens tegen haar. "Nou moet je eens goed naar me luisteren, Henk!" gilde ze. "Oké, wat is er verdomme?" zei hij, terwijl hij rechtop in bed gaan zitten en het licht aan deed.
Hij had ook zwaar de smoor in. Hij was uitgeput van de zware neukpartij met zijn nieuwe winkelmeisje en hij wou slapen om haar de volgende dag opnieuw te kunnen neuken. Zij was de enige die voor hem telde, niet zijn vervelende, mopperende vrouw.
"Ik heb er genoeg van!" schreeuwde ze.


Henk keek haar vuil aan. "Waar heb je genoeg van?" vroeg hij.
"Ik pik die weigeringen* van jou niet langer. Er klopt niets tussen ons en dat weet je verdomd goed. Ik vind dat we maar moeten gaan scheiden."
Henk staarde haar met grote ogen aan. De woorden brandden in zijn hersens, maar toch verbaasden ze hem niet zo erg. Hij wist dat hun huwelijk naar de knoppen was en dat al een hele tijd het geval was. Ze bleven eigenlijk alleen voor de kinderen bij elkaar en dat wisten ze allebei. Maar nu kon hem dat geen barst meer schelen. Snel dacht hij aan de vrijheid die hij door een
echtscheiding zou krijgen. Eigenlijk leek hem dat niet eens zo'n gek idee.
"Daar praten we morgenochtend wel over", zei hij. "Ga nou slapen, wil je?"
Missy kon haar ogen niet geloven. Nadat ze al die jaren met elkaar waren omgegaan, had ze hem zojuist verteld dat ze wou scheiden en het enige wat hij had gezegd was oké, daar praten we morgenochtend wel over. Ze was er nu meer dan ooit van overtuigd dat haar besluit om te gaan scheiden juist was.
"Stinkende rotschoft!" schreeuwde ze.
Ze begon het linnengoed uit de kast te halen.
"Waar ga jij in Jezusnaam naartoe?" vroeg Henk haar.
"Ik ga vannacht op de divan slapen en morgen zoek ik een andere woning."
"En de kinderen dan?" vroeg Henk. "Oooo, steek die kinderen toch in je reet!" gilde ze, waarna ze de kamer uitrende.

Zacht uitgedrukt, had Missy een onaangename nacht op de divan doorgebracht. Ze was dan ook helemaal niet in de stemming toen Henk zijn slaapkamer uit kwam schrompelen met zijn das los rond zijn nek, zijn hemd een beetje verkreukeld, zijn schoenen niet gepoetst en met zijn broek slordig rond zijn heupen, doordat hij zijn riem nog niet had vastgemaakt.
"Tjonge, wat zie jij er fantastisch uit", zei Missy sarcastisch. "Hou toch op met schreeuwen", zei hij terwijl hij zijn hoofd vasthield.
"Ik heb eens goed over alles nagedacht. Ik wil niets hier uit huis hebben. Ik begin liever voor mezelf opnieuw. Jij geeft me het geld om een woning in te richten en ik verdwijn. Jij mag al het meubilair houden. Daar heb ik toch nooit iets aangevonden."
Henk was helemaal niet geïnteresseerd in wat ze allemaal zei. Hij dacht alleen maar aan Gonny en hoopte dat hij die nog snel even voor de koffiepauze zou kunnen neuken.
"En?" drong ze aan.
"En wat?" antwoordde hij met zichzelf ingenomen, terwijl hij aan tafel ging zitten en een kopje koffie voor zichzelf inschonk.
"Geef je me het geld om een andere woning in te richten?"
"O, jawel, jawel. Zeg maar wat je wilt. Laat me alsjeblieft met rust en smeer hem zo snel mogelijk. Het kan me gewoon geen barst schelen."
"Henk, ik neem onze dochter mee, en onze zoon blijft bij jou, maar ik eis het recht om hem te bezoeken wanneer ik dat wil, oké?"
"Oké, oké, je zegt het maar."
"Dan vind ik het niet meer nodig om onze advocaat erbij te halen. Die hebben we dan niet nodig. Ik wil van jou alleen het geld voor mijn woning hebben. Ik zoek wel een baantje en zorg wel voor mezelf. Ik denk dat ik terug ga naar mijn vroegere baan als kapster. Daar zullen ze me wel kunnen gebruiken."

Het gesprek begon Henk stierlijk te vervelen. Hij was blij dat ze van hem vandaan ging, want nu kon hij tenminste zijn eigen leventje leiden. Hij dacht er geen moment aan dat hij een goede vrouw kwijtraakte of dat zijn gezin uiteenviel. Hij voelde zich aangetrokken tot zijn dertienjarige dochter en zijn vijftienjarige zoon. Het zou heus wel in orde komen. De kinderen moesten zich alleen maar aanpassen, meer niet. Eigenlijk was het zo maar het beste, in ieder geval voor hen beiden.
Missy zat aan de ontbijttafel koffie te drinken. Ze wist dat de kinderen zo meteen maar beneden zouden komen en vroeg zich al af of ze al dat geruzie van de vorige avond gehoord hadden en of ze hun zou vertellen wat er aan de hand was.
Zo spoedig al, tenminste.
De eerste kwam al naar beneden. Missy bekeek haar knappe, vijftienjarige zoon. Wat was die jongen toch knap! Hij had weer een strakzittende spijkerbroek aan en een T-shirt die zijn gebruinde en jongensachtig gespierde armen liet zien en gymschoenen en een baseball-pet.
"Moet je vanavond trainen?" vroeg ze.
"Ja. Goeiemorgen, mams. Voel jij je goed?"
"Natuurlijk. Waarom niet?" vroeg Missy zo onnozel mogelijk.
"Ik heb jou en pa gisteravond gehoord. Sorry!"
"Heb je alles gehoord?"
"Vanochtend ook", zei hij, terwijl hij ging zitten en van de roereieren met ham begon te eten die Missy snel had klaargemaakt nadat Henk was weggegaan.
"Nee toch? Ik wou helemaal niet dat je dat allemaal zou horen. Echt waar, ik..."
"Het hindert niet, mams, heus niet. Ik vind het fijn om alleen met jou te zijn. Je weet dat ik altijd ruzie met pa heb. Hij heeft een hekel aan mij en aan mijn vrienden en, nou ja, aan alles! Jij bent altijd fijn voor me geweest. Ik hou van je!"
Missy kreeg een brok in de keel. "Ik hou ook van jou, schat", zei ze. "Maar je vader houdt ook van jou, op zijn eigen manier."
"Ja, en daar vind ik geen barst aan!"
"Oké, kind, van nu af aan zal alles anders worden. Je zult het zien. Echt waar."
"Ja. We gaan het heus wel overleven, mams. Dat weet ik zeker. Waar ga je wonen?"
"Dat weet ik nog niet. Ik denk dat ik vandaag maar eens rond ga neuzen, terwijl jij naar school bent."
"Oké, mams. Ik moet nou weg, anders kom ik te laat. Tot ziens."
Zoals gewoonlijk had hij de helft van zijn ontbijt naar binnen geschrokt.
Hij omhelsde haar snel en was de deur uit voordat ze er erg in had.
Tussen haar en haar jonge dochter had er altijd een beetje afstand bestaan. Op een of andere manier voelde zei zich meer tot haar vader aangetrokken. Missy wist dat als er moeilijkheden tussen haar en haar man ontstonden, ze haar vast en zeker de schuld zou geven.
"Je vader en ik hebben een beetje ruzie gehad. Hij..."
"O, moeder! Waarom heb je toch altijd zo de pik op papa? Je weet dat hij zoveel aan zijn hoofd heeft met zijn werk en zo!"
Het jonge blondje ging aan tafel zitten. Ze droeg een nylon truitje dat haar soepele, jonge tieten goed tot hun recht liet komen. Ze was een beetje aan de ruige kant en Missy vroeg zich af of ze haar maagdenvlies nog had. Ze scheen zoveel te weten en de andere meisjes van haar leeftijd ver vooruit te zijn.
En toch was ze pas veertien! Missy vroeg zich af wat ze deed wanneer ze met een jongen uitging, maar omdat ze zich niet zo erg tot elkaar aangetrokken voelden was het onmogelijk om een inlichting uit het knappe kind te krijgen.
"Luister nou eens even kind. Je kent het hele verhaal nog niet eens. Begin jij nu ook niet. Ik heb al genoeg gemopper achter de rug en het is pas half negen." "Het spijt me, mams. Wat is er gebeurd?"
"Je vader en ik gaan scheiden."
"Wat?"
Ze staarde haar moeder aan. Ze was banger om haar vader kwijt te raken dan haar moeder en het was duidelijk dat dat het enige was wat haar dwarszat.
"Maak je maar niet ongerust, meisje", zei Missy, terwijl ze een hand op de schouder van haar dochter legde, iets wat ze niet vaak deed. Ze raakten elkaar maar heel weinig aan. "Wat bedoel je met 'maak je maar niet ongerust'? Jij gaat van mijn lieve pappie scheiden en het enige wat je weet te zeggen, is dat ik me niet ongerust hoef te maken?"
"Meisje, we hebben besloten dat jij bij mij blijft, als je dat tenminste goed vindt. En dat je broer voorlopig bij papa blijft wonen."
Missy zag hoe het gezicht van haar dochter op onweer stond. Ze begon opgewonden te schreeuwen en op haar stoel heen en weer te schuiven. Voor het eerst van haar leven wou Missy haar een harde klap verkopen. Ze trok zich niets van de gevoelens van haar moeder aan en van het feit dat ze van haar man ging scheiden. Het was duidelijk dat ze liever bij haar vader wilde blijven. Ze vond het werkelijk een kut-regeling.
"Jeetje, wat geweldig", zei ze, maar het was al te duidelijk dat ze daar niets van meende.
Missy had zwaar de smoor in.
"Pak je spullen en maak dat je naar school komt", snauwde Missy. "Ik wil alleen zijn."
Ze bedwong zich om het meisje een klap te verkopen en wou dat ze uit haar ogen verdween... en snel ook!
"Dag moeder. Ik hoop dat alles voor je in orde komt", zei het meisje en weg was ze.

Missy was hevig geschokt. Ze had zich nooit erg tot haar dochter aangetrokken gevoeld, maar toch was ze haar eigen vlees en bloed en had ze iets anders van haar verwacht. Ze had minstens een beetje begrip kunnen opbrengen.
Weer was Missy alleen.
Ze begon een vreemd opwindend gevoel in haar poesje te krijgen, toen ze aan de knappe jongeman begon te denken die de vorige dag bij haar op bezoek was geweest. Het sap droop uit haar spleet, toen ze dacht aan zijn sterke, jonge lul die in en uit het gat van haar kut stootte. Missy begon te beseffen dat ze zoveel zou kunnen neuken en met wie ze maar wou, wanneer ze op zichzelf woonde. Dat zou absoluut zijn voordelen hebben.
Missy stond op en ging de slaapkamer binnen, waar ze zich in de passpiegel bekeek. Snel trok ze haar nachthemd uit, waarna ze spiernaakt was.
"Je ziet er helemaal niet gek uit, meisje", zei ze tegen haar spiegelbeeld. Langzaam begon ze met haar handen over haar gewelfde lichaam heen te strijken. Ze speelde met haar enorme tieten en tepels en kneep er zachtjes in.
Missy maakte geen gewoonte van masturberen, maar opeens verlangde ze naar een orgasme. Ze bracht haar hand naar haar kut toe en voelde hoe nat die was.
"Mmmmmm", kreunde ze zachtjes, toen ze haar wijsvinger in het gat van haar poesje stak.

Ze opende de ogen en zag in de spiegel wat ze aan het doen was. Ze vond dat enorm opwindend en sloot daarom haar ogen niet meer. "O, wat zie je er goed uit", zei ze tegen zichzelf, terwijl ze haar vinger langzaam helemaal in haar kut stak. Ze zorgde ervoor dat ze daarbij haar vinger in de hoogte drukte, zodat die langs de zijkant van haar kittelaar heen schuurde, waardoor haar hele lichaam van opwinding en hartstocht tot leven kwam.
Hoe gretiger ze haar vinger in en uit haar kut bewoog, des te meer sap kwam eruit. Het duurde dan ook niet lang of haar vinger was drijfnat. Ze hoorde een zuigend geluid, toen ze met haar vinger begon te rammen. Iedere stoot bracht haar dichter bij een orgasme.
Ze moest nu wel klaarkomen, of ze wou of niet! Ze was enorm heet en werd met de seconde nog heter. In gedachten zag ze de lul van de jonge verkoper en zijn stevige, mannelijke lichaam waardoor haar hartstocht een hoogtepunt bereikte. Had ze maar naar zijn telefoonnummer gevraagd of hem dat van haar gegeven. Ze vroeg zich af of ze hem ooit nog eens zou ontmoeten.
Terwijl ze zo stond te dromen, merkte ze dat een vinger niet voldoende was om haar hunkerende poesje te bevredigen. Daarom stak ze nog een vinger in haar kut, waardoor haar schaamlipjes verder van elkaar gingen. Ze kon haar poesje duidelijk in de spiegel zien, terwijl ze koortsachtig doorging met het vingeren en met haar kittelaar spelen, waardoor het sap op haar hand droop.
Het duurde niet lang of ze had vier vingers in haar poesje zitten. Nu werd het pas goed! Ze stond op het punt een orgasme te krijgen, maar bedwong zichzelf met opzet omdat ze dit zolang mogelijk wilde laten duren.
Terwijl ze met haar ene hand haar poesje wild bewerkte, spuwde ze wat speeksel op haar andere hand en begon ze daarmee haar enorme tieten zinnelijk te bewerken. Terwijl ze dat deed, bekeek ze zich in de grote spiegel. Het leek toen net alsof ze de liefde met zichzelf aan het bedrijven was.
Dat was zo enorm erotisch, dat ze wist dat ze nu snel klaar ging komen. Ze kon het niet langer uitstellen. Haar hele lichaam transpireerde en spande zich in afwachting van het orgasme.
Opeens spoot een grote straal warm kutsap uit het gat van haar poesje. Ze bleef naar haar spiegelbeeld kijken, terwijl ze door haar orgasme geteisterd werd en zag het geil over haar vingers druipen. Ze ging door met haar vingers woest in en uit haar gat te stoten en met haar andere hand in haar tieten en tepels te knijpen.
Haar hele lichaam begon te schokken en het viel haar niet makkelijk om haar ogen open te houden, maar toch slaagde ze erin. Ze wou de opwinding niet mislopen om te zien hoe ze een orgasme kreeg. Het was een prachtige en natuurlijke aanblik en ze genoot er volop van. Het geil bleef uit haar kut stromen, toen het ene orgasme het andere opvolgde.
Ze dacht dat er geen einde aan zou komen!
Toen de orgasmes eindelijk ophielden, werden haar knieën zo slap dat ze uitgeput en volkomen bevredigd op het bed viel.
"Wauuuuw", kreunde ze zachtjes. Haar hart bonsde wild en ze hijgde als een krankzinnige. Langzaam stond ze op en liep naar de badkamer. Het beloofde een langdurige dag te worden, maar nu was ze er klaar voor... klaar voor alles wat er mocht komen!

Een van de grootste wensen van Henk was om een jong meisje in de kont te neuken. Dat was iets waarvan hij sinds zijn prille jeugd gedroomd had. Hij had al heel wat keren geprobeerd om een vrouw in haar reet te neuken, maar steeds was het resultaat catastrofaal geweest.
Eerst had hij het met zijn vrouw Missy geprobeerd, maar doordat die zo preuts was had ze botweg geweigerd. Niet lang daarna was hij met snollen of af en toe met een jong grietje uit de winkel naar bed gegaan en steeds had hij geprobeerd om hen in de kont te neuken. Sommigen van hen hadden behoorlijk de smoor in gekregen en een paar keer had hij zelfs een flinke klap in het gezicht gekregen.

Henk zat ongeduldig te wachten tot Gonny binnenkwam. Het was lunchtijd en de rest van het personeel waren snel wat gaan eten in de cafetaria's in de buurt.
Hij had tegen Gonny gezegd, die 's ochtends al vroeg was gekomen, dat ze in de winkel zou staan. Hij wou dat ze bij hem zou komen om wat extra werk te verrichten zodra iedereen weg was.
Gonny had natuurlijk geantwoord dat ze graag haar lunchpauze zou opofferen om hem te helpen. Ze wist verdomd goed dat dat 'extra werk' neuken betekende. En daar had ze best zin in. Ze had de vorige avond enorm genoten en verlangde ernaar om weer een nummertje te maken met de oudere, ervaren man. Hij was niet bepaald een schoonheid, maar hij neukte fel en maakte dat ze zich begeerd voelde, en dat was voor Gonny erg belangrijk.
Er werd zachtjes op de deur aangeklopt.
"Binnen", zei Henk.
Gonny stak schuchter haar hoofd om de deur heen. "Kom toch binnen", drong hij aan. Gonny kwam de kamer binnen en sloot de deur. Ze had een mooi broekpak aan, dat als een tweede huid rond haar lichaam gegoten zat. Het was van dun zwart leer gemaakt en liet alle welvingen van haar prachtige lichaam goed tot hun recht komen.

Toen Henk het sexy jonge grietje bekeek dat geduldig voor hem stond te wachten op zijn bevelen, besefte hij dat ze een beetje opzichtig gekleed was voor een kantoor, maar daar trok hij zich niets van aan. Hij had haar aangenomen als zijn privé-winkelmeisje en zo lang hij haar leuk vond kon iedereen doodvallen en mochten ze denken wat ze wilden. Hij was hier de baas en alleen zijn wensen waren belangrijk!
Voor het eerst van zijn leven voelde hij zich een vrij man. Hij kon nu doen en laten wat hij wou en hij zou zich geen moment schuldig hoeven voelen, over zijn affaires.
Eindelijk zou Henk zijn ruzie zoekende vrouw kwijtraken. Misschien kon hij later Gonny zelfs mee naar zijn huis nemen.
Zou dat even fantastisch zijn!
O, meisje, wat zie je er vandaag prachtig uit!" riep Henk uit, terwijl hij geil het jonge meisje bekeek dat voor hem stond.
Gonny schudde haar lange, blonde haren glimlachend op de rug. Het leer gaf door die beweging mee en liet haar grote tieten en stijve tepels goed tot uitdrukking komen.
Henk begon al een stijve te krijgen! Hij voelde zelfs het sap uit de punt van zijn lul stromen en de voorkant van zijn broek bevuilen. Hij stak zijn hand onder tafel en begon door de stof van zijn pantalon heen over zijn pik te wrijven, toen Gonny langzaam voor zijn schrijftafel heen en weer begon te paraderen waardoor hij nog opgewondener werd.
Opeens kreeg Henk een fantastisch idee.
"Zeg, zou je voor me willen dansen?"
"Zoals gisteravond?"
"Ja, precies!"
Henk had er een gewoonte van gemaakt om alle stripteasetenten aan de andere zijde van de stad te bezoeken. Hij vond het heerlijk om tussen het publiek te zitten en zijn grote, dikke lul af te trekken die hij met zijn overjas bedekte, terwijl hij zat te kijken hoe een of andere jonge vrouw haar kleren uittrok en voor hem heen en weer paradeerde. Hij nam altijd een plaats op de voorste rij, omdat hij vlakbij de actie wou zitten. Nu vond hij dat hij best zijn eigen stripvoorstelling kon hebben met deze jonge, blonde teef.
Zij zou al die andere strippers voor schut zetten. De striptease die ze de vorige avond had uitgevoerd stelde niets voor. Ze had toen weinig kleren aan gehad en had het snel gedaan. Dit zou veel erotischer worden!
"U bent mijn baas en u weet dat ik alles doe wat u wilt", zei Gonny grinnikend.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen