Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Henk was de gedachte om Gonny in haar kont te neuken geen seconde kwijtgeraakt.
Hij wou alleen wachten met het haar te vragen, tot ze hem goed heet gemaakt had met haar strip. Dan zou hij met zijn speciale verzoek komen om zijn keiharde lul in haar kleine, nauwe aars te mogen rammen.
"Dans voor me, baby, dans voor me", fluisterde hij.
Hij schakelde de radio in, net zoals hij de vorige avond gedaan had, en zocht net zolang tot hij een goed stukje rockmuziek gevonden had. Gonny kende die melodie en begon meteen in het rond te draaien. Ze wou hem een plezier doen en hem heet maken, omdat zij dat zelf ook prettig vond.
Henk ging zitten en trok zijn gulp open. Hij haalde zijn lul tevoorschijn en begon zich langzaam af te trekken. HIj schaamde zich helemaal niet voor haar. Ze hadden allebei dezelfde belangstelling... sex... en dat was het enige waar het er voor hen beiden op aan kwam!
Henk bewoog zijn sterke hand op en neer langs de dikke, druipende steel terwijl het jonge grietje voor hem het tempo van de wilde muziek oppikte. Haar bewegingen werden hoe langer hoe zinnelijker en het duurde niet lang of ze ging als een gek tekeer.
Ze liet haar handen op en neer langs het leer glijden en schonk speciale aandacht aan haar venusheuvel en tieten en drukte het dunne, zwarte leer stevig tegen de gevoelige plekken van haar lichaam aan.
Ze begon heet te raken van dit dansnummer voor haar baas, die weer liet merken hoe hevig hij naar haar verlangde. Dat scheen haar op te winden en haar hartstocht tot het kookpunt te brengen.


Ze draaide zich om, zodat ze met haar rug naar hem toe kwam te staan en schudde haar kont heen en weer. Ze liep een eindje achteruit en stak haar met leer bedekte kont naar zijn gezicht uit.
"Ondeugende meid!" brulde Henk, terwijl hij een hand uitstak en haar speels een klap op haar mooie billen verkocht.
"Au!" schreeuwde Gonny, terwijl ze net eender deed alsof het pijn deed, hoewel ze nog harder en zinnelijker begon te kronkelen. Henk zat met grote ogen toe te kijken. Hij verlangde er nu nog harder naar om haar in de kont te neuken. Hij wou voelen hoe die nauwe anus het zaad uit zijn lul perste. Dat moest en zou hij gewoonweg doen!
Hij bekeek de billen van het meisje, terwijl zij doorging met dansen. Het leer zat zo strak, dat het haar billen duidelijk van elkaar drukte, waardoor hij de diepe gleuf kon zien die zijn doelwit verborgen hield... haar aars!
Henk moest een paar keer ophouden met aan zijn lul te trekken. Hij had makkelijk klaar kunnen komen, zo opgewonden was hij geworden door de erotische dans vlak voor zijn ogen, maar hij wou al zijn zaad en hartstocht voor haar kont bewaren. Dat ging hij niet verspillen aan een nummertje aftrekken!
"O ja! Ja, goed zo, jaaa", kreunde hij, toen Gonny zich voorover boog en de grond aanraakte met haar rug naar hem toe en met haar kont recht omhoog. Het leek wel alsof ze wist wat hij wou en hem smeekte om haar in de reet te neuken.
Natuurlijk wist Gonny dat nog niet, maar iedere keer dat ze zich omdraaide en hem haar in leer gevatte billen liet zien, merkte ze dat hij nog harder begon te kreunen. Als hij dan met alle geweld haar prachtig gevormde kont wou zien, dan zou ze hem die ook tonen!

Ze kronkelde met haar kont op een paar centimeter afstand van zijn gezicht en deed haar benen wijd uit elkaar. Het leer raakte hem bijna aan, waardoor hij bijna als dol werd van verlangen. Terwijl hij heel langzaam bleef aftrekken, omdat hij bang was dat hij anders klaar zou komen, kwam Gonny opeens overeind en begon ze de ritssluiting van haar broekpak open te trekken. Het bestond uit een stuk soepel leer en aan de zijkant zat een goudkleurige rits, die helemaal tot aan haar benen liep.
Ze draaide zich opzij en begon de rits centimeter voor centimeter naar beneden te trekken. Ze deed precies wat hij wou. Ze had net zo goed het leren kledingstuk snel kunnen uittrekken om bovenop hem te duiken en haar tieten tegen zijn gezicht aan te drukken, maar op deze manier zorgde ze ervoor dat hij erom moest smeken. Ze hoopte dat ze hem bloedheet gemaakt zou hebben tegen de tijd dat ze uitgedanst was.
Dat lukte haar prima. Henk begon helemaal als gek te worden!
Hij durfde zijn lul niet eens meer aan te raken, maar moest die laten afkoelen. Het sap drong volop uit de pisgleuf, ten teken dat een hevig orgasme op komst was.
"Kom hier, kom hier", zei hij tegen haar, toen ze de ritssluiting naar beneden bleef trekken.
"Wacht nou even en wees niet zo'n stoute jongen, anders zal Gonny je een pak voor je billen geven", zei ze, terwijl ze hem een knipoogje gaf om hem duidelijk te maken dat ze maar een grapje maakte.
De gedachte dat ze dat werkelijk zou doen, maakte hem nog meer opgewonden. Hij mocht niet vergeten om haar daar een andere keer om te vragen, misschien wel diezelfde middag tijdens de koffiepauze. Op dit moment wou hij echter hebben dat ze naakt met haar reet op zijn lul kwam zitten. Niets kon hem van dat doel afhouden... niets!
"Schiet op, schiet op, ik wil dat prachtige lichaam van je voelen, verdomde pestkop!" riep Henk hijgend uit, terwijl hij die opgewonden woorden nauwelijks over zijn lippen kon krijgen.
Opschieten was echter iets dat Gonny niet van plan was om te doen. Ze wist dat hoe langer ze erover zou doen om die rits naar beneden te trekken en dat strakzittende, zwarte pak uit te trekken zodat haar baas haar zinnelijke, jonge, roomkleurige lichaam kon zien, des te heter hij zo uworden en des te hartstochtelijker hun nummertje zou zijn.
De rits ging centimeter voor centimeter naar beneden. Stukje voor stukje legde Gonny haar prachtige lichaam bloot voor de zinnelijke blikken van Henk. Henk zat nog steeds met zijn lul te spelen, maar hij zorgde ervoor dat hij er niet te hard in kneep. Hij wou zijn vrachtig voorlopig nog niet kwijt. Hij moest in haar kont spuiten en wel zo spoedig mogelijk!

Gonny had de ritssluiting nu bijna helemaal open. Haar lichaam transpireerde van opwinding en het dunne, zwartleren kledingstuk plakte aan haar huid.
Ze moest het van haar lichaam trekken, om het heel langzaam langs haar tieten naar beneden te kunnen laten glijden.
Henk dacht dat hij krankzinnig werd, zo heet was het geworden van het toekijken hoe het glimmendzwarte leer langs haar blanke vlees naar beneden gleed.
Haar lange, blonde haren vielen naar beneden en streken over haar tepels, toen haar tieten uit het strakzittende kledingstuk tevoorschijn sprongen en er om schenen te vragen om bemind te worden.
Henk voelde weer een straaltje geil uit zijn eikel druipen, toen hij de twee tieten duidelijk kon zien.
Ze waren zo prachtig gevormd, dat de adem hem in de keel stokte. Hij wou zijn handen omhoog steken om erin te knijpen, maar hij had nu eenmaal om deze kleine striptease-voorstelling gevraagd en net zoals hij nooit een beroepsstripster aanraakte, wou hij dat nu ook niet bij Gonny doen om de ban te breken.
Gonny stak haar duimen en wijsvingers onder de elastieken band van haar pantalon en duwde die naar beneden, waardoor de geile, oudere man haar kutje stukje bij beetje tevoorschijn kon zien komen.
Het hele lichaam van Henk gloeide van opwinding. Het eerst zag hij de vlakke, gladde navel en toen de plukjes blond schaamhaar. Doordat hij wist dat haar poesje daar vlak onder zat, begon het water door zijn mond te lopen toen hij zag hoe ze verleidelijk haar leren broekpak over haar venusheuvel naar beneden duwde.
Het dunne, zwarte leer plakte aan de grote hoeveelheid sap die uit het poesje van Gonny stroomde. Er klonk een slurpend geluid, toen ze het leer van haar kut trok. De geur van haar poesje steeg omhoog en Henk boog zich een beetje voorover om die te kunnen inademen. De transpiratie en de geur van haar wellust drong zijn neusgaten binnen. Het liefst zou hij haar verslinden.
Gonny besefte dat ze met een liefhebber van een anus te maken had. Ze wist nu ook waar hij achterheen zat. Het was haar kont die er de oorzaak van was, dat hij zo hevig zat te snuiven en te kreunen.
De ogen van Henk werden net zo groot als schoteltjes, toen hij zag hoe het plagerige meisje haar vingers in de nauwe spleet tussen het gladde leer en haar blanke huid stak en de broek zinnelijk over haar billen naar beneden begon te trekken.
Hij zag de bovenkant van haar kont en toen hoe langer hoe meer en daarna...
de gleuf! Hij dacht dat hij gek werd en moest zijn lul weer loslaten. Met zo'n opwindend tafereel als de prachtige kont van dat knappe meisje die onder het sexy leer tevoorschijn kwam, zou iedere aanraking met zijn pik maken dat hij zijn lading zaad kwijtraakte.
"Oooo, trek hem uit, schatje, trek hem uit", kermde Henk zachtjes, terwijl hij achterover op de sofa ging liggen. Hij begon te kronkelen, maar durfde zijn penis niet aan te raken. Wat er voor zijn ogen gebeurde, bezorgde hem geen opluchting. Hij moest daar maar blijven liggen kijken hoe ze zich op een paar centimeter afstand van zijn gezicht uitkleedde en mocht haar niet aanraken... nog niet tenminste!
Ze boog zich voorover, terwijl ze de leren pantalon over haar prachtige, mooigevormde billen drukte. Langzaam maar zeker kwamen ze tevoorschijn.
Henk keek naar haar nauwe anus toen die verscheen. Hij wist dat het niet lang meer zo duren of hij zou zijn neukpaal regelrecht in die roos steken. Als ze dat tenminste toeliet. Dat moest ze gewoon!
Gonny deed net alsof ze hem niet hoorde, terwijl ze zich verder uitkleedde.
Ze trok het leren kledingstuk helemaal naar beneden, terwijl ze met haar rug naar Henk toegekeerd bleef staan en hem plaagde met haar prachtige reet.

Eindelijk was ze naakt!
"Ja, ja, mijn engel, jaaaa!" kermde hij. Hij kon zich niet langer inhouden. Het lukte hem niet meer om niets te doen, terwijl die aantrekkelijke, naakte teef zo dicht bij hem stond.
Hij moest iets doen en wel meteen! Henk liet zich op zijn knieen vlak voor het meisje vallen en begroef zijn gezicht in haar kut. Zonder verder voorspel ramde hij zijn tong diep in haar gat. Het sap droop uit haar kut, toen hij die met zijn tong begon te neuken.
Gonny hield zich aan de zijkant van de sofa vast om op de been te kunnen blijven. Ze had niet verwacht dat hij zo wild tekeer zou gaan en haar knieen begonnen slap te worden van de opwinding.
Die man mocht haar werkelijk en het maakte haar heet dat ze hem zoveel genot bezorgde. Ze begon haar mooigevormde heupen naar voren te stoten en drukte haar kut tegen zijn gezicht aan, waarbij ze met haar kutlippen heen en weer over zijn gretig zuigende lippen heenschoof.
Zijn tong drong hoe langer hoe dieper haar scheur binnen, terwijl het sap bleef stromen. Henk legde zijn handen op zijn rug, omdat hij bang was dat hij anders zijn lul zou aanraken en zijn vrachtje warm zaad kwijt zou raken.
Toen herinnerde hij zich haar prachtige kont, het einddoel van zijn daverende orgasme, die plek van haar lichaam die hij nog niet geneukt had. Hij bracht zijn handen achter het lichaam van Gonny en pakte haar billen woest beet. Hij begroef zijn vingers diep in het vlees, terwijl hij er hard in kneep. Toen hief hij zijn hand even op en liet hij zijn open handpalmen keihard op haar blote kont terechtkomen.

De klap weerklonk door de kamer, toen Gonny stomverbaasd overeind sprong. Ze had niet verwacht dat hij haar zou slaan en daardoor was ze nergens op bedacht geweest. Maar het duurde niet lang of ze besefte hoe graag hij dat wou doen en meteen nam ze de houding van 'de baas een plezier doen' weer aan.
Ze begon haar heupen verleidelijk heen en weer te bewegen, om hem ertoe te bewegen haar nog harder te slaan. Ze deed net alsof ze het uitschreeuwde van de pijn toen hij haar herhaaldelijk op de billen sloeg, maar diep in haar binnenste genoot ze van iedere klap.
"O, sla me, sla me", kermde ze, terwijl ze bleef kronkelen opdat hij niet zou ophouden. Henk zat met volle teugen te genieten. Doordat hij van zijn vrouw bevrijd was, kon hij zich laten gaan op een manier waarop hij dat nog nooit eerder had kunnen doen. Hij had zich als vrij man beschouwd, maar pas toen zijn vrouw en hij tijdens het ontbijt mondeling tot overeenstemming waren gekomen was het pas echt zover.

Hij kon nu doen en laten wat hij wou. Hij ging zoveel mogelijk van sex genieten, zonder zich zorgen te hoeven maken over zijn vrouw Missy, of er zich iets van aan te trekken wat ze zou denken wanneer ze dat te weten zou komen. De wereld was er voor hem om te veroveren en te oordelen naar het gevoel in zijn lul terwijl hij aan de kut van Gonny zoog en haar op de kont sloeg zou dat
makkelijk gaan!
Henk kon niet langer wachten om serieus te gaan beginnen. Hij had al lang genoeg gedonderjaagd. Nu was het tijd voor werkelijke aktie! Met een snelle beweging draaide hij Gonny om, waardoor haar prachtige kont hem weer in het gezicht staarde. Maar dit keer ging hij daar iets anders aan doen.
Hij ging een beetje anders op zijn knieen zitten en duwde haar zodanig voorover, dat ze op zijn hondjes tegen de rand van de sofa aanleunde. Nu zat hij tussen haar benen die hij steeds verder van elkaar duwde, terwijl zich gereed maakte voor de aanval.
Meteen dook hij bovenop haar en drukte zijn lange met speeksel bedekte tong tegen haar anus aan. Gonny begon hartstochtelijk te schreeuwen, toen zijn lange tong regelrecht haar reet binnendook. Hoewel Gonny over veel talenten beschikte en zogezegd precies wist waar Abraham de mosterd haalde, had ze nog nooit een man zijn lul in haar anus laten steken. Ze had hen er wel met hun vingers mee laten spelen, maar meer ook niet.
Dit ging iets anders worden!
Ze wist niet wat het met deze baas was, maar hij beschikte over een soort dierlijke aantrekkingskracht die ze geweldig vond en waardoor ze buitengewoon kwetsbaar was.
Door haar zinnelijkheid en zucht naar erotisch avontuur, deed ze dingen die ze anders nooit gedaan zou hebben en werd ze zijn sexuele slavin!
"Lik eraan! Lik aan mijn anus!" schreeuwde ze uit alle macht. Ze was al lang vergeten dat ze zich in het kantoor van de baas bevond en dat dit alleen maar de lunchpauze was. Het zou niet lang meer duren dat het personeel weer aan zijn werk ging. Misschien waren er al een paar gekomen.
Het kon haar niets schelen. Bij haar kwam het nu alleen maar op genot aan. Ze moest haar baas klaar laten komen, op welke manier hij dat het liefst wou.
Dat was haar enige doel!
Ze boog zich nog verder voorover, waardoor haar kleine aars helemaal openging en gereed was om woest geneukt te worden. Ze wist wat hij wou en ze was bereid om hem overal zijn zin in te geven. Toen hij zag dat ze, niet zoals de vele andere vrouwen die hij in hun reet had willen neuken, niet tegenspartelde, kwam Henk overeind en pakte zijn lul stevig vast. Hij wist dat hij nu zijn allereerste kont ging neuken!
"Wat heb jij een prachtige kont, baby", fluisterde hij met een stem die meer als die van een bronstig dier dan van een menselijk wezen klonk. "Wat een heerlijke kont om te neuken!"
"Des te beter kan hij je lul hebben, baby", antwoordde Gonny.
Ze maakte Henk helemaal gek. Hij wist van te voren niet of hij van achteren leefde. Henk hoefde zijn pik niet in te smeren. Hij had haar aars al nat gemaakt met zijn speeksel. Hij was klaar en zij ook.
Het werd tijd om te gaan neuken!
Gonny drukte haar vingers in de sofa. Hoewel ze niet precies wist hoe het zou worden, wist ze toch wel dat het op zijn minst een wilde beweging ging worden. Ze moest zich schrap zetten. Ze had nog nooit eerder een grote, stijve lul in haar kont gehad en ze hoopte maar dat het niet teveel pijn zou doen, in ieder geval niet meer dan ze wou!
Ze voelde de pik tegen haar bil aan en slaakte een zachte kreet.
"Neuk me, baby! Ja, neuk me in de kont, neuk me in de reet!" kermde ze aan een stuk door. Ze verlangde er nu naar en liet dat duidelijk aan haar baas merken. "Je hebt erom gevraagd, teef", zei Henk kreunend.
Hij was van plan geweest om zijn lul zachtjes in haar anus te persen, maar door haar aanmoedigingen raakte hij zijn zelfbeheersing kwijt. Hij had zich al opgejut tot een enorme hoogte en had nu een geweldige behoefte aan een zaadlozing. Niets, maar dan ook niets, kon hem nog tegenhouden!
Met een keiharde stoot ramde hij zijn stijve pik in haar anus. Hij verprutste geen tijd, maar begon hevig heen en weer te stoten terwijl Gonny kennelijk goed vond wat hij deed.

"Ja! Neuk me*! NEUK ME!" schreeuwde ze, terwijl de spieren in haar kont spanden en ontspanden die zich rond zijn gevoelige steel klemden. Daardoor werd Henk nog heter.
Gonny genoot van het gevoel van de neukpaal die in haar aars ramde. Ze voelde hem in haar ingewanden rondwoelen en hij veroorzaakte een gloeiendhete wrijving in haar kont, waardoor ze over het hele lichaam begon te beven.
Gonny had niet verwacht dat het gevoel zo opwindend zou zijn en nu dat het wel het geval was, dacht ze dat ze knetter werd. Ze werd verteerd door hartstocht en genot.
Terwijl Henk zijn paal woest in en uit haar kont bleef rammen, bracht hij zijn handen omhoog en pakte hij haar heerlijke tieten beet die verleidelijk aan haar mooie, jonge lichaam omlaag hingen te zwaaien. Hij begon ze te kneden en kneep
hard met zijn vingertoppen in de tepels.
Gonny kermde luid, toen ze voelde hoe haar baas met haar tieten speelde terwijl hij zijn machtige pik uit alle macht in en uit haar reet ramde.
Terwijl Henk haar tieten tegen haar borst aantrok, stootte hij zijn lul nog dieper in haar rectum. Hij zette een ritme in, dat slechts tot een ding kon leiden... een wederzijds bevredigend orgasme!
Zowel Henk als Gonny bereikten het punt dat ze niet meer terug konden. Nog even en dan zouden ze zich niet meer kunnen beheersen. Gonny beefde over het hele lichaam. Ze zweette als een otter, doordat ze door haar hartstocht verteerd werd. Opeens stak ze niet een, maar drie vingers in haar poesje. Ze duwde de kutlippen ver van elkaar, terwijl het sap uit haar
poesje droop en haar stotende vingers met een dikke laag bedekte.
Ze begon haar vingers wild in en uit haar kut te bewegen. Hoe harder hij haar in haar kont neukte, des te wilder vingerde ze in haar poesje. Ze wou tegelijk met haar baas klaarkomen en dat was het enige waar het op aankwam.
Henk voelde dat de spanning en opwinding in haar lichaam toenamen en dat het nog maar een kwestie van tijd was, voordat ze simultaan klaar zouden komen.
Hij kreeg een beetje pijn in zijn ballen, toen die reusachtige afmetingen begonnen aan te nemen. Hij moest gaan schieten. De tijd voor zijn spuitconcert was aangebroken. Niets kon hen nu nog tegenhouden. Ze waren hun zelfbeheersing kwijt.
"Ik ga klaarkomen, baby! Je baas gaat klaarkomen!" schreeuwde Henk, terwijl hij zijn lul zo snel hij maar kon in en uit haar anus ramde. Hij pakte haar heupen beet om zich te ondersteunen. Zijn onderlichaam kletste met een hard geluid tegen haar billen aan, waardoor ze steeds een eindje naar voren schoot. Als ze zich niet met haar handen schrap had gezet, zou ze zeker
plat op haar gezicht zijn gevallen.
"Spuit dat zaad in me, baby! Spuit al dat warme sperma in mijn nauwe anus!" kermde Gonny. Ze smeekte er nu om. Ze ramde nog steeds drie vingers in en uit haar kut, vastbesloten om tegelijk met hem klaar te komen.

Gonny begon te schreeuwen, misschien wel een beetje te hard met het oog op de plaats en de tijd, maar daar trok ze zich niets van aan... en Henk ook niet. Op dat moment bestond er voor hen niets belangrijkers dan hun eigen sexuele genot.
Opeens slaakte Henk een luide kreet, toen zijn ballen ontploften en een stroom zaad in de steel van zijn lul persten dat uit de punt in haar nauwe, hete aars spoot. Ze raakte zo vol, dat het er onmiddelijk over haar kont uitstroomde.
Gonny verhoogde het tempo van haar wilde gevinger en volgde haar baas snel met een zalig orgasme.
Met z'n tweeen zaten ze als een stel wilde dieren te kronkelen en aan een stuk door klaar te komen. Ze schreeuwden het allebei uit en trokken zich er niets van aan of het hele winkelpersoneel aan de deur stond te luisteren.
Ze waren alletwee in een sexuele hemel beland en genoten daar met volle teugen van.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen