Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Missy had bijna twee weken overal naar een woning gezocht voor haar en haar dochter, maar toen ze daar geen succes mee had ging ze ermee akkoord om een rijtjeshuis dicht bij Henk en haar zoon te nemen. Een kennis van hen was makelaar van de woninggebouw en had haar er snel ingekregen, hoewel er een lange wachtlijst voor de grote en tamelijk goedkope woningen bestond.
Missy vond het in het begin niet prettig, maar ze wou met alle geweld een eigen woning hebben. Bovendien dacht ze dat het op die manier makkelijk voor de kinderen zou zijn om elkaar te bezoeken en ook voor de oudere met wie ze samenwoonden.
Voor hen, en ook omdat ze genoeg van het zoeken had, stemde ze erin toe en bracht haar spulletjes naar de nieuwe woning. Wanneer ze een tijdje gewerkt had en wat geld opzij had kunnen leggen, kon ze altijd nog proberen iets te vinden dat niet zo dicht bij Henk en haar zoon in de buurt lag.
Ze moest toegeven dat Henk best aardig tegenover haar was geweest. Hij had haar alle meubelen gegeven die ze nodig had en voldoende geld voor haar en onze dochter om van te leven, tot ze hen beiden zelf kon onderhouden. Ze verlangde ernaar
om onafhankelijk van Henk te zijn, maar ze wist dat ze geduld moest hebben.
Dat zou mettertijd wel in orde komen. Voor alle betrokkenen scheen alles goed te marcheren.


Alleen dochterlief was het er totaal niet mee eens. Ze hield heel veel van haar vader en had wel een betere regeling kunnen bedenken als ze zelf had moeten beslissen. Haar vader behandelde haar als een jongedame inplaats van als een kind, zoals haar
moeder steeds had gedaan. Met hem zou ze ook meer vrijheid krijgen. Ze zou precies mogen doen waar ze zin in had en dat beviel haar best. Ze hield ook van haar moeder en zou haar wel een beetje missen, maar van pappie mocht ze alles en daardoor kon ze bij hem op bezoek gaan wanneer ze daar zin in had. Het was niet zo dat zij en haar broer buiten de stad waren gaan wonen.
Ze zou haar broer wel erg missen. Ze maakten weliswaar ruzie, net zoals andere broers en zusters dat deden, maar ze hielden echt van elkaar. Ze wist dat de echtscheiding van haar ouders haar niet van haar broer mocht verwijderen. Ze zou dikwijls bij hem op bezoek moeten gaan. Ze zei zelfs dat ze voor haar vader zorgen en voor huisvrouw spelen. Ze wou alle karweitjes opknappen waar haar moeder steeds over geklaagd had zoals schoonmaken, koken en meer van die dingen.
Ze was al vrij volwassen voor haar leeftijd en ze wou haar vader laten zien dat hij zijn vrouw helemaal niet hoefde te missen. Ze zou al het mogelijke doen om haar vader tot de gelukkigste man op aarde te maken.

Een paar deuren verder, maakte Missy het avondmaal klaar voor haar knappe dochter die elk moment thuis kon komen. Eigenlijk had ze een hekel aan koken, vooral voor Henk, maar het was nu heel iets anders nu het alleen maar voor haarzelf was. Ze vond het werkelijk prettig om te tonijn-met-macaroni casserole te bereiden, die ze uit de oven haalde toen ze de voordeur
hoorde, het was niet haar dochter maar een vriend van haar zoon.
"Hai, Rick", lachte ze, terwijl ze snel naar hem toeliep en hem omhelsde met haar armen rond zijn nek, terwijl ze hem stevig tegen zich aantrok, waardoor haar tieten platgedrukt werden tegen zijn krachtige borst.
Hij omhelsde haar ook, met zijn sterke armen rond haar nek.

Rick was buitengewoon atletisch en dol op alle soorten sport. Daarom deed hij zijn best om steeds in topvorm te zijn. Hij vond het heerlijk om na schooltijd naar huis te rennen, hoewel hij meestal nog een tijdje nableef om te turnen of om een beetje in het zwembad te zwemmen. Missy was buitengewoon gek op hem. Ze drukte hem stevig tegen zich aan, misschien wel een beetje steviger en langduriger dan gewoonlijk. Ze was zo blij dat ze hem weer zag, dat ze er niets aan kon doen.
Ze had hem al een hele tijd gemist en dat kon ze nu niet voor hem verborgen houden.
Missy had nog nooit eerder op het sexuele vlak aan Rick gedacht, maar terwijl ze hem nu in de keuken stond te omhelzen, moest ze toch bij zichzelf toegeven dat ze een warm gevoel in haar lichaam kreeg, een warmte die haar bang en tegelijkertijd opgewonden maakte.
Missy begreep dat gevoel niet en wist ook niet waar het vandaan kwam, maar ze wist wel dat haar liefde voor Rick zich op een ander niveau begon te bewegen. Ze had altijd al van hem gehouden, maar meer op de manier zoals een moeder van haar zoon houdt. Maar sinds ze deze woning had betrokken, zonder Henk, had ze er zich meer dan eens op betrapt dat ze zich afvroeg hoe het zou zijn om Rick zijn naakte, jonge vlees te liefkozen.
Ze deed vertwijfeld haar best om die smerige en perverse gedachten van zich af te zetten, maar het had geen zin. Beelden van hoe het zou zijn om met hem te neuken, bleven maar door haar brein flitsen. Ze werd verteerd door het verlangen om met de vriend van haar zoon te neuken!
Eindelijk liet ze hem los.
"Wauw!" zei hij een beetje hijgend. "Dat was even een omhelzing, Missy."
Hij maakte een stapje achteruit.
"Sorry, Rick", zei ze. "Ik heb je ook zo gemist!"
Missy voelde dat ze een rode kleur kreeg en hoe meer ze zich daartegen verzette, des te roder scheen haar gezicht te worden.
"Dat hindert niet, Missy. Ik vond het heerlijk!"
Missy vroeg zich af of er een verborgen bekentenis achter zijn woorden school, of dat hij alleen maar vriendelijk wou zijn. Ze kon dat met geen mogelijkheid vaststellen en daarom kon ze beter een beetje voorzichtig zijn. Ze bevond zich op gevaarlijk terrein. Een verkeerde zet kon noodlottige gevolgen hebben.
Als ze sexueel toenadering tot de vriend van haar eigen zoon zocht en hij daar niets van moest hebben en bij zijn ouders of Henk ging klagen, dan zou ze zeker een hoop gezeik over zich heen kreigen de voogdij over haar kinderen kwijtraken. Ze zou hem dan nooit kunnen houden, wat ze ook zei of deed. Ze zou uiterst voorzichtig te werk moeten gaan om haar doel te bereiken.

Haar mobieltje begon te zoemen, dochterlief liet weten niet thuis te komen eten! Hier was Missy niet blij mee, voor niets gekookt! Misschien wilde Rick meeeten vroeg ze hem snel, met natuurlijk een achterliggende gedachte.
"Kan ik dan voor het eten nog snel even douchen, Missy?" vroeg hij.
"Nee, dat gaat niet, jongeman. Was je handen maar en kom dan eten. Het is nu klaar en ik wil het niet nog een keer opwarmen. Na het eten kun je douchen zo lang je wil, ik wil zelfs je rug nog wel ff wassen dan grapte Missy. We gaan nu eten, voordat het koud wordt."
"Oke", zei Rick met een grijns op zijn knappe, jonge gezicht, een grijnslach waardoor het hart van Missy sneller begon te kloppen en de transpiratie op haar voorhoofd uitbrak. Missy had het werkelijk prettig gevonden om deze maaltijd te bereiden. Voor haar betekende dat iets nieuws en dat vond ze leuk. Ze had heelwat tijd en moeite aan het diner besteed en dat wierp nu op een heerlijke manier zijn vruchten af, want Rick zat er gretig van te eten.
Missy at met hem mee, terwijl ze af en toe tussen een paar happen door naar de knappe knul gluurde. Ze dacht terug aan de tijd toen ze hem nog samen met haar zoon in bad kon doen.
Kon ze dat nu nog maar doen! Ze verlangde ernaar om te zien hoe groot dat piemeltje van hem was geworden. Ze wou ernaar kijken, het voelen, het aanraken... en het afzuigen.
Missy wist dat ze er gevaarlijke gedachten op nahield, maar ze kon ze toch niet van zich afzetten. Hoe meer ze dat probeerde, des te heviger schenen ze te komen opzetten. Ze moest Rick neuken, hoe dan ook! Dat was een nieuw doel in haar leven,
een doel waarvan ze wist dat ze het moest bereiken.
Ze vroeg zich af of ze hem zou kunnen verleiden, of hij haar zou afwijzen of dat hij akkoord zo gaan met haar ongewone wens om een jonge god te neuken.
Ze kon alleen maar hopen dat hij het een goed idee vond. Ze wist dat hij inmiddels de meisjes van zijn school moest neuken. Hij was vijftien, maar goed ontwikkeld voor zijn leeftijd. Missy had eigenlijk nooit veel met hem over sex gepraat en daarom dacht ze dat dat misschien wel eens de manier zou kunnen zijn om het ijs te breken en haar sexueel perverse plannetje in werking te stellen.
"Ziezo. Ik denk dat ik nu ga douchen, Nissy", zei Rick, na zijn derde glas melk en tweede stuk chocoladetaart.
"Weet je wel zeker dat je genoeg gegeten hebt?" vroeg Missy spottend.
"Jawel! Wauw, wat had ik een honger of misschien kwam het door die fantastische casserole. Je bent werkelijk een prima kokkin, Missy", zei de sexy jongen terwijl hij van tafel opsprong.
"Rick", zei Missy, "waarom neem je geen bad? Dat is veel ontspannender.
Dan kunnen we daarna samen afwassen. "He, dat is geen gek idee, Missy."
Hij keek haar even aan en vervolgde toen: "Zeg, kun jij je nog herinneren dat je mij vroeger baadde? Ik weet het nog als de dag van gisteren. Dat was leuk! Je boende dan mijn rug op de plaatsen waar ik niet bijkon."
Het ging nog beter dan ze gehoopt had. Ze moest het risico nemen en het tegen hem zeggen... nu meteen!
"Ik zou je nog steeds kunnen baden, als je dat wilt", zei ze zo luchthartig mogelijk, net alsof het de gewoonste zaak van de wereld was dat vrouw van vijfendertig, de vriend van haar zoon van vijftien een bad geeft.
Ze zag hoe de knappe jongen begon te blozen en hoe hij hoe langer hoe roder werd.
"O, Missy, daar ben ik toch zeker te oud voor?"
"Dat vind ik niet. Ga nou maar alvast baden, dan kom ik wel zodra ik mijn sigaretje op heb. Oke?"
"Jeetje, Missy, denk je werkelijk dat het goed is?" "Dat is het heus wel. Ik vind het heerlijk om je te helpen. Je bent toch mijn schatje, domoor", zei ze. "Schiet op. Over een paar minuten ben ik bij je." "Oke", zei hij en liep met glinsterende ogen de keuken uit.
Missy keek hem na en zag hoe zijn broek strak rond zijn mooie, jonge billen gespannen zat. Ze verlangde ernaar te voelen en om haar tong in zijn aars te rammen.
Missy wist dat het door die jonge verkoper was gekomen dat ze zo in de jeugd geinteresseerd was. Ze had het gevoel dat als ze het geluk had om een nummertje met Rick de vriend van haar zoon te maken, haar verlangens nog heviger zouden worden
en ze die nog minder zou kunnen bedwingen.
Ze hoopte maar dat de zaak niet uit de hand zou lopen, maar ze was te heet en opgewonden om te stoppen met haar verleidingsplan.

Haar sigaret was in recordtijd op en ze ging toen naar de badkamer. Ze deed de deur langzaam open en stapte naar binnen. Rick had een hoop badzout in het water gegooid, zodat de badkuip tot aan de rand met een dikke laag schuim gevuld was. Het grootste gedeelte van zijn lichaam was ermee bedekt, in ieder geval zijn geslachtsdelen, die Missy het liefst wou zien.
Missy voelde hoe haar hart weer sneller begon te kloppen. Haar tieten zwoegden op en neer, toen ze naar de rand van de badkuip liep. Ze staarde omlaag naar Rick en genoot van zijn stevige, jonge lichaam. Hij zag er erg sexy uit
zoals hij daar lag, met de schuimblokken over zijn gespierde borst en buik.
Missy werd hoe langer hoe geiler toen ze naar hem stond te staren en ze wist dat ze verloren was. Ze kon nu niet meer terug. Ze moest ermee doorgaan, of het in ieder geval proberen. Ze moest de gevolgen maar onder ogen zien, als die ooit kwamen. Nu waren Rick en zijn naakte vlees het enige waaraan ze kon denken en waar het bij haar op aankwam.
"Dit is net als vroeger, he, Missy?" zei Rick, terwijl hij nog meer schuim op zijn onderlichaam legde, om er zeker van te zijn dat zijn lul en ballen bedekt waren.
"Ja, vind je ook niet?" antwoordde Missy.
Ze wist dat het niet precies als vroeger was wat ze met haar zoon ging doen.
Voordat ze de badkamer uitging, wou ze hem geneukt hebben. Ze moest zijn stevige, jonge lichaam tegen dat van haar aanvoelen, terwijl hij zijn lul in het gat van haar kut ramde.
Missy ging op haar knieen op de dikke zachte badmat naast de badkuip zitten.
Ze rolde haar mouwen op en pakte de spons op die in het rekje aan de zijkant van de kuip lag. Ze stak die even in het water en nadat ze het stuk zeep van Rick aangenomen had, begon ze zijn rug zachtjes maar stevig in te zepen.
"Oooo, wat is dat lekker, Missy", kreunde hij, terwijl hij de ogen sloot en zichtbaar genoot van de zinnelijke aanrakingvan de hand van Missy op zijn rug.
Rick was niet helemaal onkundig van wat er met hem gebeurde. Hij had precies dezelfde zinnelijke gedachten als zijn Missy. Hij wist dat ze een knappe vrouw was. Dit was niet de eerste keer dat hij zo over haar dacht, maar hij had dergelijke gedachten altijd onmiddelijk onderdrukt. Dit keer was het iets anders. Nu scheen ze hem aan te moedigen.
Dit keer waren zijn vriend en Henk natuurlijk ook niet in de buurt. Het maakte een groot verschil uit, dat hij alleen was met deze heerlijke milf. Hij vond niet dat zijn gedachten netjes waren, maar hij kon er niets aan verhelpen. Ze was ook zo verdomd knap en sexy!
"Wat ben jij sterk", zei Missy, toen ze de spons hard tegen zijn gespierde rug aandrukte.
Rick sloot alleen maar zijn ogen en kreunde zachtjes. Hij kreeg een vreemd opwindend gevoel over zich. Hij was niet onschuldig meer. Hij had al verscheidene meisjes uit zijn klas geneukt, meestal de ouderen die hij leuk had gevonden. Het gevoel dat hem toen overweldigde, was hetzelfde als nu...alleen dit keer was het heviger en wist hij niet wat hij ertegen moest doen.
Hij voelde zijn lul stijf worden. Daarom legde hij er nog meer schuim op, zodat Missy hem niet kon zien.
Hij voelde dat hij weer begon te blozen, toen zijn pik hoe langer hoe harder werd. Hoe meer Missy met de spons op en neer over zijn huid wreef, des te stijver werd zijn pik. Tenslotte stond hij keihard!
Hij wist niet wat hij moest doen!
Als Missy zijn stijve lid zag, dan zou ze hem misschien een standje geven omdat hij zo ongeugend was. Hij schaamde zich werkelijk. Missy bleef over de rug van de jongen wrijven, in de hoop dat ze hem opgewonden kon maken. Ze zag dat hij in de badkuip heen en weer zat te schuiven, maar ze wist niet of dat kwam doordat hij werkelijk op een sexuele manier opgewonden was of dat hij gewoon een vreemd gevoel had door de ietwat unieke situatie. In ieder geval merkte ze dat ze op hem inwerkte en dat vond ze al heel belangrijk.
Ze begon haar hand hoe langer hoe verder naar beneden te bewegen, in de richting van zijn kont onder het schuim.
Toen begon hij hardop te kreunen.
"Is het niet lekker?" vroeg ze hem, alsof er niets aan de hand was en ze niet kon begrijpen waarom hij zo zat te kermen.
"Uh, jawel", stamelde hij. "Wat is dat heerlijk, Missy", gaf Rick eindelijk toe.
Missy begon te beseffen dat alles precies zo ging als ze gehoopt had... misschien nog wel beter. Hij reageerde en dat vond ze heerlijk.
"Ik zou ook best een bad willen nemen. Zeg, ik krijg een geweldig idee..."
"Bedoel je... samen?" bracht Rick met moeite uit.
Missy verkeerde in de zevende hemel. Rick was degene die het eerst met dat voorstel gekomen was, ook al was het indirekt.
"Ja! Dat zou leuk zijn. Vind je ook niet?" vroeg ze rustig.
Rick deed zijn mond open, net op het moment dat Missy de knoopjes van haar bloes begon los te maken. Hij stak zijn hand onder water en pakte zijn bonzende pik beet.
Hij kon gewoon niet geloven wat Missy de moeder van zijn vriend op het punt stond om te doen...maar hij was helemaal niet van plan om haar tegen te houden. Het idee dat haar lichaam naast hem in het zeperige water kwam te liggen, maakte hem
vreselijk opgewonden.
Missy zag dat de ogen van Rick wijd opengingen, toen ze langzaam haar bloes openmaakte, waardoor haar enorme tetters in de tamelijk dunne zwarte beha zichtbaar werden. Hij kon haar tieten bijna helemaal zien!
"O, Missy!" kermde Rick, terwijl hij zijn lul stevig tussen zijn zeperige vingers vasthield, toen het prachtige lichaam van Missy goed te zien was.
"Vind je mijn lichaam mooi, Ricky?" vroeg Missy plagend.
"Ja, oooh ja, en of", kermde hij. "Ik wil het helemaal zien, Missy!"
Rick werd hoe langer hoe wilder van opwinding, toen Missy zich voor zijn geile blikken verder uitkleedde. Ze trok haar rok in een mum van tijd naar beneden, waardoor hij haar zwarte broekje kon zien dat bij haar beha behoorde. Het was een bikinislipje,
waardoor een flinke deel van haar ondertussen glad geschoren venusheuvel te zien was. (Dit was het eerste wat ze had gedaan toen ze haar nieuwe huisje betrok, heerlijk haar kutje glad geschoren)
Rick lag geil met grote ogen te kijken naar het prachtige lichaam van Missy en naar het dunne, zwarte broekje dat rond haar poesje geklemd zat.
Hij wist niet waar dit allemaal toe zou leiden, maar hij hoopte van harte dat het neuken geblazen zou worden. Hij verlangde ernaar om een volwassen vrouw te naaien en zo te zien ging Missy die wens vervullen!

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen