Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Missy verlangde ernaar om zich in het warme, zeperige water te laten glijden.
Ze stak haar duimen onder de elastieken band van haar broekje en duwde dat over haar mooigevormde heupen heen. Nu was ze helemaal naakt op haar kleinebustehouder na en die was ook snel uit.
Haar enorme tieten flapten voor haar lichaam op en neer. Het waren twee vleesbergen en de ogen van Rick puilden bijna uit zijn hoofd. De meisjes die hij had geneukt hadden babytietjes, welke vergeleken bij de tetters van Missy in het niet verzonken. Ze was een lust voor het oog!
"Wauw, Missy, wat heb jij een mooie tieten!"
Rick had helemaal niet in de gaten dat hij met de moeder van zijn vriend praatte. Hij trok zich nergens anders iets van aan dan van het stijgende gevoel van verlangen naar haar.
"Die zijn helemaal voor jou, Ricky", zei Missy, waarna ze snel in de badkuip stapte.
Ze liet haar benen langs de zijkanten glijden, zodat ze de dijen van Rick ertussen kon klemmen.
Ze voelde zich enorm opgewonden. Het lichaam van Rick was heet en gewillig en dat was het enige wat ze wou weten. Niets maar dan ook niets kon haar nog van haar doel afhouden!


Ze sloeg haar armen langzaam rond Rick zijn nek en trok hem naar zich toe. Dat ging natuurlijker dan ze verwacht had. Het leek helemaal niet alsof ze samen met de vriend van haar zoon was, maar met een knappe jongeman die van haar alleen
was en waarmee ze kon doen wat ze wou. Zijn leeftijd en onschuldige vitaliteit maakten haar als dol van verlangen naar hem. Het feit dat hij zo jong was, werkte niet als een rem maar maakte de situatie nog meer prikkelend.
Missy had hevige behoefte aan sex en ze wist dat ze die ging krijgen. Zelfs voordat ze Rick een zoen had gegeven, wist ze instinktief dat hij haar een plezier ging doen, misschien nog meer dan ze oorspronkelijk verwacht had.
Rick kwam hoe langer hoe dichter naar haar toe en liet zijn mond door Missy naar die van haar toetrekken. Zijn hart klopte zo snel, dat hij dacht dat het uit zijn borstkas zou springen, maar toch kon hij zijn hoofd niet afwenden. Hij werd als door een magneet naar haar toegetrokken en hij wou de hartstocht die zij hem bood helemaal meemaken.
Hij had nog nooit eerder op een sexuele manier aan Missy gedacht, maar nu was dat het enige waaraan hij kon denken. Hij wou zijn lange, dikke jongenslul in haar sappige hete kut steken, haar zoenen en aan die fantastische tieten van haar voelen en haar in alle mogelijke standen neuken.
Hij deed zijn mond wijd open en gaf zich over aan haar agressieve zoen. Missy klemde haar hete, natte lippen rond de zijne en stak haar glibberige tong in zijn mond, waarna ze er een hoop speeksel in liet glijden. Rick slikte het speeksel gretig door en deed hetzelfde bij haar. Hij had een beetje ervaring op het gebied van zoenen, maar het talent van Missy was overweldigend. Hij deed zijn best om met haar mee te doen, maar bij haar vergeleken voelde hij zich een beginneling.
Toch was hij bereid om aan alles met haar mee te doen en hij was vastbesloten om haar zoveel hij maar kon een plezier te doen.
Missy merkte de bereidwilligheid van Rick op en dat scheen haar hartstocht nog meer aan te wakkeren.
Ze liet haar handen op en neer langs zijn lichaam glijden, terwijl ze doorging met hem te zoenen en haar tong als een cobra in en uit zijn gewillige mond te stoten. Ze streek met haar handen langs zijn bovendijen heen en toen langs de
binnenkant, tot ze zijn grote, met zaad gevulde ballen aanraakte.
"O! O, Missy!" kermde Rick, toen hij voelde dat geile Missy zijn ballen beetpakte en er zachtjes in kneep.
Zijn hart bonsde als een gek, toen ze zijn ballen begon te strelen. Hij wist dat ze zometeen zijn lul beet zou pakken en dat dat gevoel hemels zou zijn.
Zoals hij al verwacht had, begonnen de gretige handen van Missy zich van de onderkant van de steel van zijn lul naar boven te werken tot aan zijn dikke eikel, waar ze zijn handen opzij duwde. Daarna pakte ze zijn pik met beide handen beet en masseerde ze het warme, zeperige water in de fluweelachtige huid die zijn dikke jongenslul omsloot.
Missy vond het heerlijk om de pik van Rick te voelen. Dit was voor het eerst in lange tijd dat ze dat deed en hoewel hij niet uit een monsterachtig stuk vlees bestond, was hij toch goedgevormd en opwindend om aan te raken.
Ze verlangde ernaar dat hij haar in haar hete, sappige kut ging neuken. Ze duwde haar lichaam naar voren, waardoor haar poesje net hard genoeg tegen zijn ballen aanwreef om de jongen als dol van wellust te maken. Rick begon luid te kermen, toen hij de spleet van haar kut langs zijn gevoelige zak heen voelde glijden. Hij wou zijn lul in haar poesje steken, maar durfde niet. Hij moest de leiding aan haar overlaten. Per slot van rekening was zij de oudste en degene die hiermee begonnen was en hij was bang om iets te doen waardoor ze ermee zou ophouden.
"Ik wil dat je me neukt, Ricky", zei Missy.
Ze had diplomatiek te werk willen gaan en het allemaal langzaam willen opbouwen, maar nu ze eenmaal in het water lag met de sexy Ricky, kon ze haar gevoelens niet langer de baas blijven.
"O, Missy, dat kan ik niet, echt niet", antwoordde Rick.
Hoe graag hij ook zou willen, schrok het idee van het bedrijven van seks met de moeder van zijn vriend en het verwarde hem. Hij wist absoluut niet wat hij moest doen! "Wees maar niet bang. Je zult het best lekker vinden", drong Missy aan.
"Dat weet ik wel", zei hij, "maar het deugt toch niet! Jij bent de moeder van mijn beste vriend! We mogen elkaar toch niet neuken... of wel?"
Missy antwoordde niet. Ze boog zijn lul naar beneden, zodat de dikke eikel tegen haar spleet aandrukte en bewoog toen haar lichaam naar voren, waardoor de pik van Rick in haar kut gleed.
Rick pakte de zijkanten van de badkuip beet om zich te steunen, toen hij voelde hoe de knijpende kut van Missy zich rond zijn jonge, gretige steel sloot. Dit was iets anders dan het neuken van die andere meisjes. Hij merkte dat Missy wist wat ze deed. Haar kut was veel meer ervaren dan de andere en masseerde zijn gevoelige steel zo zinnelijk, dat hij dacht dat hij
hartstikke gek werd.
Rick duwde zijn heupen haar voren, waardoor zijn lul hoe langer hoe dieper de kut van Missy binnendrong.
"Oooo", kermde Missy. "Jaaaa, neuk me, Rick. Neuk me goed!"
Missy hoorde de woorden wel uit haar mond komen, maar het was net alsof iemand anders het gezegd had. Ze was opeens een heel andere persoon geworden, die bezeten was van een bloedgeile duivel die haar ertoe dwong om Rick te verleiden om de liefde te bedrijven met de jongeman die ze vijftien jaar geleden op de wereld had zien komen, de zoon van haar vriendin.
Het was verdorven... maar ze genoot met volle teugen!
"Neuk me, neuk me!" schreeuwde ze, toen Rick zijn penis in en uit haar kut begon te stoten. Rick begreep er niets van. Missy wou dat hij haar neukte en smeekte er zelfs om. Hoe kon hij dat weigeren? Dat was onmogelijk! Hij moest haar geven wat ze verlangde, want dat was precies wat hij zelf ook wou!
"Ja, Missy, ik wil je neuken. Ik ga je neuken! Ik zal je goed neuken!" kermde hij, terwijl hij zijn jonge lul nog dieper in haar scheur stootte.
Missy voelde hoe de energieke pik van Rick haar kutlippen opzij drukte en in haar poesje kriebelde, waardoor haar sap volop begon te stromen. Hoe sneller hij haar neukte, des te harder schreeuwde ze tegen hem dat hij door moest gaan en hoe meer opgewonden hij raakte. Missy was er verbaasd over hoe geroutineerd de jonge Rick zijn jongenslul in het gat van haar poesje stampte. Ze begon te beseffen dat dit onmogelijk de eerste keer kon zijn dat hij neukte.
Ze was er niet ondersteboven van dat hij al een ander meisje geneukt had. Dat vond ze zelfs prettig. Ze was echt niet van plan geweest om er de tijd voor te nemen om hem in te wijden. Ze verlangde er veel teveel naar om meteen te beginnen. Ze wou aktie hebben en die kreeg ze... en hoe!
"Neuk me, ja, neuk me goed!" kermde ze, toen ze voelde hoe iedere stoot sneller en harder scheen te worden.
Rick lag volop te genieten. Al die idiote meisjes van zijn school konden zich niet vergelijken met zijn volwassen sexy Missy. Hij kon nauwelijks geloven hoe opgewonden hij zich voelde, doordat de kut van Missy zich zo heerlijk rond zijn pik klemde. Het leek wel alsof twee warme, vochtige handen hem aftrokken en langzaam probeerden om zijn zaad uit zijn pisgleuf te persen.
Zijn eikel trilde, terwijl hij doorging met hem in en uit het gat van haar kut te stoten.
Hoe langer en hoe harder Rick in Missy neukte, des te hitsiger raakte hij.
Hij wist dat hij dat niet lang meer kon uithouden, zonder zijn vrachtje kwijt te raken.
Hij staarde naar de enorme tieten van Missy. Door al het geram en gespartel zaten die onder de zeepvlokken, waardoor hij nog heter werd. Hij besloot om aan de tieten Missy te voelen... dat moest hij gewoon!
Hij stak de handen uit en begon de uiteinden te masseren. "O, ja, knijp erin, voel aan mijn tepels. Jaaa!" riep Missy uit, toen ze de gulzige handen van Rick op haar tetters voelde.
"Knijp in mijn tepels. Doe het, alsjeblieft! Alsjeblieft, doe het nouuuuu!" kermde ze. Rick was er als de kippen bij om haar haar zin te geven. "O, Missy, wat heb jij toch mooie tieten", zei hij, terwijl hij eraan voelde, erin kneep en ze masseerde met zijn gewillige handen.
Hoe meer hij met haar tieten speelde, des te woester neukte hij haar. Het water spatte in hun gezichten en stroomde over de rand van de badkuip heen, waardoor er een grote troep op de grond onstond.
Dat kon hun niets schelen!
Ze waren allebei op weg om klaar te komen en dat was het enige wat voor hen belangrijk was. Ze hoefden elkaar niet te vertellen wanneer ze hun orgasme moesten laten beginnen. Instinktief wisten ze wanneer de ander zover was.
Missy voelde hoe de lul van Rick nog stijver en groter werd in haar kut.
Ze voelde de grote aderen aan de zijkanten zwellen, terwijl het tempo van zijn stoten geweldig toenam. Ze zag hem transpireren en zijn ogen rolden van genot in hun kassen. Hij was zo heet als hij maar kon zijn en stond op het punt om zijn zaad in het gladde natte kutje van Missy te spuiten.
Rick merkte hoe de kut van Missy met korte, ritmische bewegingen in zijn pik begon te knijpen. Het leek wel alsof ze hem beetpakte, losliet en weer beet pakte. Het was net alsof zijn pik in een bankschroef zat. Missy begon luid te kermen, toen haar orgasme kwam opzetten. Rick voelde hoe zijn lul met haar sap omspoeld werd. Hij kneep zo hard mogelijk in haar tieten
en tepels en toen spoot zijn zaad uit zijn eikel diep in haar wachtende poesje. Er kwam steeds meer uit, terwijl hij wild bleef doorstoten en hij zichzelf en zijn Missy een fantastisch orgasme bezorgde.
Net op het moment dat Missy dacht dat er een eind aan haar orgasme gekomen was, begon er weer een. Nog nooit had ze zich sexueel zo opgewonden gevoeld als op dat moment. Ze wist dat dat zo moest zijn, omdat ze door Rick geneukt werd. Deze extra-verdorvenheid maakte haar toch al zo hevige orgasme nog overweldigender.
De gelukkige Missy en Rick neukten door, tot ze allebei volkomen uitgeput waren. Ze sloegen hun armen om elkaar heen en klemden zich stevig aan elkaar vast. Woorden waren niet nodig!
Ze voelden een prachtige liefde voor elkaar, en die zich zodanig ontwikkeld had dat ze samen van elkaar konden genieten.

 

Ondertussen verderop in de straat was Nancy de zus van Rick druk bezig met het diner voor Henk de vader van haar vriendin klaar te maken. Dit was de eerste avond dat ze samen alleen zouden zijn en ze voelde zich dolgelukkig door dat idee. Nancy had altijd al van Henk gehouden en nu kreeg ze de kans om hem dat te bewijzen. Ze verlangde ernaar om Henk op alle mogelijke manieren een plezier te doen. Ze zou voor hem koken en het huis schoonhouden en hem laten zien dat hij Missy helemaal niet nodig had. Nancy was blij dat Missy nu ergens anders woonde, want nu had ze Henk helemaal voor zichzelf. Zo had ze het altijd al gewild!
Ze had nooit veel om koken gegeven, maar ze had haar moeder verscheidene keren in de keuken moeten helpen wanneer die het te druk had gehad. Wat ze goed geleerd had, was hoe ze een tonijncasserole moest maken. Ze was naar een winkel gegaan waar ze het geld dat Henk haar die ochtend gegeven had had uitgegeven aah alle dingen die ze nodig had.
De casserole was snel klaargemaakt en in de oven gezet. Henk kon nu ieder ogenblik thuiskomen en ze wou eerst nog snel douchen, zodat ze net zo fris als een hoentje zou zijn.
Nancy wou met Henk neuken!
Nancy was nog steeds maagd. Ze was knap en sexy, maar ze had geen van de jongens uit de buurt in haar kut laten zitten. Haar kostbare maagdelijkheid wou ze voor de juiste persoon bewaren, voor de man die haar hart zou veroveren.

Ze had altijd gedacht dat de man die haar zou ontmaagden ook de man zou zijn met wie ze ging trouwen. Maar inmiddels was ze volkomen van gedachten veranderd. Nu wist ze dat het Henk de vader van haar eigen vriendin zou worden!
Ja, zo ging het gebeuren. Henk moest haar neuken en een vrouw van haar maken! Daar was hij de meest geschikte persoon voor!
Ze hield veel van Henk en vertrouwde hem onvoorwaardelijk. Ze wist dat hij voorzichtig met haar om zou gaan en haar tegelijkertijd opgewonden zou maken. Hij zou haar alles leren wat ze over liefde en sex moest weten. Ze kon nauwelijks wachten!

Er was nog een beetje overgebleven van het geld dat Henk haar voor de boodschappen gegeven had. Hij had gezegd dat ze een kadootje voor zichzelf mocht kopen, als er nog wat van haar geld over was. Ze was toen naar een groot warenhuis toegegaan, waar ze een erg sexy nachthemdje had gekocht. Het was een leuk, met rose kant afgezet geval, waarmee ze Henk wou ophitsen.
Ze ging snel de badkamer binnen, waar ze zich helemaal uitkleedde. Toen bracht ze het water op de juiste temperatuur en dook ze onder de douche. Het water, dat op haar jonge, ontluikende tietjes spetterde, voelde heerlijk aan. Ze voelde hoe haar kleine tepels stijf begonnen te worden. Hoe langer ze zo bleef staan, des te meer opgewonden raakte ze.

Het hele lichaam van de jonge Nancy trilde van hartstocht. Ze kon nauwelijks wachten op het moment dat de eerste lul het gretige gaatje van haar poesje zou binnendringen. Ze wou een vrouw worden en wel zo snel mogelijk.
En wie kon daar beter voor zorgen dan Henk, de knappe vader van haar beste vriendin?
Voordat de avond voorbij was, ging ze met Henk neuken... al was dat het laatste wat ze op aarde nog zou doen!
Ze waste ieder stukje van haar lichaam met zeep. Ze speelde even met haar tepels, tot die keihard stonden. Toen ze aan de andere meisjes uit haar klas dacht, moest ze even glimlachen omdat hun tieten veel kleiner waren dan die van haar.
Ze was behoorlijk ontwikkeld voor haar leeftijd en had al een figuur dat beloofde om rijp en zinnelijk te worden. Het enige wat ze nog nodig had, was dat haar maagje ingepikt werd. Dan zou ze zoveel kunnen neuken als ze maar wou en met wie ze maar wou.
Dat eerste nummertje was belangrijk en daar moest Henk haar bij helpen. Hij moest haar leren noe ze moest neuken en haar dat verrukkelijke moment verschaffen dat ze geen kind meer was maar een vrouw!
Nancy speelde met haar schaamlippen en liet het zeperige water langs haar gevoelige gleuf heenstromen. Ze verlangde ernaar om haar vinger kompleet in haar kut te steken en haar maagdenvlies zelf kapot te stoten. Ze had van meisjes gehoord die dat ook hadden gedaan.
Het liefst zou ze de hele avond onder de douche blijven staan, zo heerlijk vond ze het, maar ze wist dat Henk nu ieder moment thuis kon komen en dat ze nog het een en ander te doen had.
Ze stapte onder de douche vandaan en droogde zich af. Toen rende ze de slaapkamer in en trok snel haar mooie nachthemdje met bijpassende broekje aan.
Het stond haar fantastisch. Het was een bikinislipje en liet net een beetje van de blonde schaamharen zien die rond haar maagdelijke kutje zaten.
Ze trok het nachthemdje aan dat strak rond haar lichaam zat, doordat ze het een maat te klein gekocht had waardoor haar jonge, stevige tietjes prachtig tot hun recht kwamen. Ze bekeek zich in de spiegel en zag hoe haar tepels tegen de dunne stof aandrukten en hoe haar tieten duidelijk te zien waren. Ze wist dat ze er zinnelijk uitzag en dat was precies wat ze wou. Ze wou Henk zodanig opgewonden maken, dat hij haar maagje ging inpikken, ook al moest dat met geweld gebeuren!
Haar nachthemd bedekte maar net haar kleine broekje. Wanneer ze zich voorover boog, zou dat te zien zijn. Het broekje bedekte haar kont naar net en liet een flink gedeelte van haar ronde billen vrij. Eigenlijk was ze dus bijna naakt en gereed voor aktie!
Haar hart sloeg een slag over, toen ze Henk zijn sleutel in het slot van de voordeur hoorde steken.
Ze kreeg een heel vreemd gevoel over zich, vooral in haar jonge, nog niet gebruikte kutje!

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen