Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

"Hello, Henk", zei ze geil, terwijl ze naar hem toerende en haar armen rond zijn middel sloeg en haar stevige, jonge lichaam tegen het zijne aandrukte, voordat hij de kans kreeg om iets te zeggen of te doen.
Henk had niet eens de tijd om te reageren op het bijna naakte lichaam van deze jonge meid. Voordat hij de kans kreeg om zijn mond open te doen, omarmde ze hem wild.
Hij voelde haar warme, jonge tieten tegen zijn borstkas aandrukken, wat hem enorm ophitste. Ze had hem vroeger al heelwat keren omhelsd, maar nog nooit zo heftig... en zeker niet met zulke kleren aan.

Zijn buurmeisje groeide vlak voor zijn ogen op, maar hij had niet verwacht dat het zo snel zou gaan, hoewel hij wist dat zij graag voor hem wilde zorgen nu Missy er niet meer was.
"Zeg, zeg", zei Henk, terwijl hij zich uit de stevige greep bevrijdde. "Wat betekent dat allemaal? En waarom heb jij je in Jezusnaam aangekleed als..." Je zou toch voor me gaan koken? Wat is er allemaal aan de hand?


"O, Henk, kom binnen en ga zitten. Ik vervang vandaag Missy als de de vrouw des huizes en ik kleed me zoals ik wil. Oke?"
Ze zei dat zo beslist en ze zag er zo verdraaid knap uit, dat Henk geen woord kon uitbrengen. Hij ging aan tafel zitten kijken hoe ze de heerlijke maaltijd opdiende. Ze had een fles wijn uit de kast gehaald en die koud gezet. De casserole rook gewoonweg verrukkelijk en ze had er nog en paar broodjes bijgedaan ook.
Henk besefte dat ze haar uiterste best gedaan had en vroeg zich alleen af wat ze in vredesnaam van plan was.
Hij zag hoe ze in de keuken rondrende in het dunne nachthemdje. Langzaam maar zeker verzwonden zijn gedachten aan Gonny en aan de viswinkel en maakten plaats voor een zinnelijke begeerte naar de jonge heerlijke vriendin van zijn eigen dochter.
Hij probeerde om die gedachten van zich af te zetten, maar dat lukte hem niet.
Hij wist dat het smerig en verkeerd was om zo te denken, maar hij kon er niets aan doen dat hij naar haar verlangde.
Ze was zo jong en knap en haar nachthemd liet haar jonge lichaam in al zijn glorie zien. Hij had nog nooit de tijd genomen om haar goed te bekijken, maar nu besefte hij dat hij een kleine, hete sexbom in zijn omgeving had.

Henk hoopte maar dat hij niet teveel hooi op zijn vork genomen had, door ermee akkoord te gaan dat Nancy af en toe voor hem zou koken. Stiekem geilde hij al heel lang op dit meisje en ze bleek inderdaad een heet grietje te zijn en het zou een hoop moeite kosten om haar te dresseren en kort te houden, omdat ze anders binnen de kortste keren voor hoer zou gaan spelen en met iedereen zou neuken die ze te pakken kon krijgen.
Ze boog zich voorover om de broodjes uit de oven te halen en toen zag hij het kleine broekje dat strak rond haar billen zat. Dat was zo kort, dat hij bijna haar hele kont kon zien. Het zat zo strak, dat de spleet tussen haar billen duidelijk zichtbaar was. Het water liep hem in de mond!

Henk schrok, toen hij merkte dat hij zich sexueel tot dit jonge meisje aangetrokken voelde. Hij wist dat het verkeerd was, maar hij kon er niets aan doen dat hij haar wou hebben.
Toen begon het hem opeens te dagen! Dit was een strafbaar feit, alleen de gedachte kon hij al voor de cel in.
Maar waarom liep ze eigenlijk bijna half naakt te paraderen?
Probeerde ze haar lichaam aan hem te tonen?
Gebeurde dat per ongeluk, of was het een koel berekend plannetje om hem te verleiden? Hij besloot om zich kalm te houden en niet mee te doen aan wat hij dacht dat ze van plan was, maar gewoon af te wachten wat er in de loop van de avond ging gebeuren.
"Wat heb je een heerlijk diner klaargemaakt", zei hij tegen de jonge, hete kok. Hij twijfelde er nu geen moment meer aan wat ze van plan was, maar hij weigerde om er op in te gaan. Die weelde kon hij zich niet permitteren.
Het was te verdorven... of niet?
"Dank je wel, Henk", antwoordde ze, terwijl ze hem een knipoogje toestuurde, op een manier die zijn hart verwarmde.
Als een lieve, kleine echtgenote zette Nancy snel alles voor hem neer, waarbij ze ervoor zorgde dat Henk alles had wat hij nodig had voor een perfekte maaltijd. "Wil jij de wijn inschenken, Henk?" "Je wilt toch zeker niet beweren dat jij ook een glas wilt hebben, of wel?"
"Ach, kom nou. Met de feestdagen mag ik toch ook van je?" "Ja. Maar dit is geen feestdag." "Maar het is wel een bijzondere avond... of niet soms?" Henk voelde dat de val voor hem klaargezet werd, maar toch wou hij voorlopig het spelletje nog even meespelen. "Wat bedoel je?" "Nou, dit is de eerste avond dat we samen alleen zijn. Ik ben nu de vrouw des huizes en ik zorg voor jou. Moet dat soms niet een beetje gevierd worden?"
Ze wist dat ze hem te pakken had. "Tja, ik geloof dat je gelijk hebt, meisje", zei hij tegen zijn in spanning toekijkende jonge geile Nancy. Hij wist dat ze nog meer van plan was dan alleen maar een glas wijn te drinken. Waarom had ze dat sexy nachthemd aangetrokken?

Zou het mogelijk zijn dat ze wou hebben dat hij met haar ging flirten?
Henk begon een beetje in de war te raken. Wat als zijn dochter of haar ouders er achter kwamen? Om nog maar te zweigen over Missy, die zou hem met liefde aangeven bij justitie. Net op het moment dat hij dacht dat hij orde op zaken gesteld had, begon de verwarring opnieuw. Nancy begon hem heet te maken en dat zat hem dwars. Hij moest zichzelf en deze unieke situatie beter in de hand houden... maar dat deed hij niet!
"Oke, oke. Ik geef me gewonnen... maar een klein beetje dan maar!"
Haar ogen lichtten op.
"Wat zou je van een toast denken? Zal ik het doen, Henk?" Henk knikte instemmend tegen deze geile jonge vrouw. Ze leek opeens niet zo jong meer. Hij kreeg het gevoel dat hij tegenover een volwassen jongedame zat, die precies wist wat ze wou en hoe ze dat moest krijgen.

"Op ons, Henk", zei Nancy, terwijl ze het glas van Henk met dat van haar aanraakte.
Er was iets aan de manier waarop ze dat zei, waardoor Henk de wenkbrauwen optrok. Ze was ouder, verstandiger en scheen zekerder van zichzelf te zijn dan hij vroeger gedacht had. Was het mogelijk dat ze zo snel volwassen geworden was?
Het was allemaal gebeurd nadat Missy het huis uitgegaan was en dat was maar goed ook.
Het was heel wat opwekkender om het knappe gezicht van Nancy of Gonny te zien wanneer hij thuiskwam, dan het sjagrijnige gezicht van zijn ex-vrouw Missy.
Ja, Henk begon zo langzamerhand te denken dat deze regeling goed ging werken...heel goed zelfs!
Het diner was snel naar binnen gewerkt, waarna Nancy de kaarsen aanstak die ze speciaal voor deze gelegenheid gekocht had.
Voor Nancy was dit waarschijnlijk de meest bijzondere avond van haar leven. Dit was de avond dat ze haar maagdelijkheid ging verliezen en dat ze vrouw ging worden!

Na de maaltijd diende Nancy het dessert op. Ze had voor het eerst van haar leven een kleine appeltaart gebakken. Die was niet zo goed gelukt, maar toch roemde Henk hem. Ze wist dat hij vriendelijk tegen haar wou zijn en daardoor hield ze nog meer van hem. Hij was zo'n fantastische man en dat was dan ook de reden dat ze wou dat hij haar neukte en dat haar maagdenvlies voor hem en voor niemand anders zou zijn!
Na het tweede kopje koffie stond Nancy op en ruimde ze de tafel af. Daarna ging ze achter Henk staan en sloeg ze haar armen rond zijn nek, terwijl ze met haar tieten langs zijn achterhoofd heen wreef.
"Ik hou van je, Henk", zei ze hem zachtjes in een oor. De klank van haar stem was meer dan gewoon vriendelijk, maar Henk wou daar niet op letten. Hij was er nog steeds niet helemaal zeker van wat ze van plan was en hij wou niet de grote fout maken om op iets te reageren dat hij sexueel vond, om dan tot de ontdekking te komen dat het alleen maar genegenheid was die ze altijd voor hem gevoeld had, maar die ze nu op een andere manier tot uitdrukking bracht.

Hij moest afwachten!
Hij moest zeker van zijn zaak zijn!
Nancy liet haar greep niet verslappen. Ze had gezegd dat ze van hem hield en bleef hem daarom omhelzen. Ze begon zelf nog harder te knijpen.
"Ik hou van je, ik hou van je", bleef ze maar in zijn oor fluisteren.
Het werd voor Henk hoe langer hoe moeilijker om dat allemaal te beschouwen als genegenheid. Hij begon te beseffen dat dit hele geval het diner, de nachtjapon en nu haar omhelzing en haar gefluisterde, aanhalige woordjes... slechts tot een ding kon leiden... tot sex tussen hen beiden!
Gedachten aan de schande en morele verplichtingen flitsten door zijn brein, terwijl hij aan de moeilijke beslissing zat te denken, waarvan hij wist dat hij die over een paar seconden zou moeten nemen. De vriendin van zijn dochter wou met hem
neuken en het was aan hem om ja te zeggen of zijn poot stijf te houden en te weigeren.
Hij wist verdomd niet wat hij moest doen.
Zijn lul wou maar een ding, want hoe steviger zij hem omhelsde des te harder werd die. Zijn verstand vertelde hem daarentegen dat hij een vieze, oude, man zou zijn wanneer hij met dit jonge meisje ging donderjagen. Niet alleen was ze nog zo jong,
maar ze was ook nog maagd voor zover hij wist.
Zijn winkelmeisje was nog tot daar aan toe, maar de vijftienjarige vriendin van zijn dochter was iets heel anders!
Kon hij het doen?
Zou hij het doen?
Mocht hij het doen?
Hij wist het gewoon niet!
"Ik hou zoveel van je, Henk. Je bent zo groot en sterk en verstandig. Ik wil dat je me alles over de liefde leert. Alsjeblieft, Henk, wil jij deze kleine geile engel lesgeven in de liefde? Alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft?"
Het hoge woord was eruit.
Het moment om de beslissing te nemen, was aangebroken. Hij kon de doorzettende geile Nancy niet langer aan het lijntje houden. Ze wou iets van hem en ze zou niet ophouden voordat ze haar zin gekregen had. Hij moest haar antwoord geven en iets doen!

"Nancy, vind jij jezelf niet een beetje te jong om dergelijke dingen te leren?" "Zie ik daar naar uit?" vroeg ze, terwijl ze een paar stappen achteruit maakte en zich een paar keer in het rond draaide, waardoor haar nachthemd in de hoogte ging en de onderkant van haar prachtige tietjes zichtbaar werd.
Henk voelde hoe er een klein beetje sap uit de punt van zijn grote lul droop.
Nancy die geile donder maakte hem bloedheet... daar viel geen ontkennen aan!
Hij had Gonny die dag drie keer geneukt. 's Ochtends tijdens de koffiepauze, tijdens de lunch en 's middags nog een keer tijdens de koffiepauze. Normaal gesproken zou hij dus niet geil kunnen zijn, maar Nancy zag er zo adembenemend verleidelijk uit dat hij haar begeerde. Ja, hij moest en zou haar neuken!
"Je bent mooi, Nancy. God, wat ben je mooi!" zei hij en voor de eerste keer die avond had zijn stem een hartstochtelijke klank.
Toen wist Nancy dat ze het gewonnen had!
Ze wist dat alles precies zo ging als ze het gehoopt had en dat het niet lang meer zou duren, of ze zou het leven als een volwassen vrouw ingaan. Ze was geen klein meisje meer!
"Aljeblieft, Henk, ga mee naar de slaapkamer en leer me wat liefde is, ja?"
Hoe kon Henk haar weigeren? Ze waren helemaal alleen. Zijn vrouw was er niet meer om op hem te letten en om over alles wat hij deed te mopperen. Dit was nu zijn huis, zijn domein, met zijn geile jonge buurmeisje. Hij ging haar niet verkrachten of verleiden. Ze smeekte hem haar de verschillende manieren op het gebied van het neuken bij te brengen. Hij kreeg bijna het gevoel alsof dat zijn plicht was. Ja, zo zou hij het bekijken!

Het was net eender alsof hij Nancy levenswijsheid ging bijbrengen en dat zou hij doen door middel van een echte demonstratie. Hij zou haar laten zien hoe ze moest neuken!
Henk pakte de hand van het meisje beet en bracht haar haar slaapkamer binnen.
Hij was zo zenuwachtig dat hij een beetje beefde. Zijn lul stond keihard, misschien nog harder dan hij van zijn leven was geweest.
Hij wist niet hoe ver hij met Nancy zou gaan, maar wel wist hij dat ze wou hebben dat hij alles met haar deed. Ze was bloedheet en verlangde ernaar om geneukt te worden en om alles te onderzoeken wat er op seksueel gebied mogelijk was tussen een man en een vrouw. Hij vroeg zich af hoeveel hij haar zou kunnen leren en hoe ver hij zou gaan wanneer het puntje bij paaltje kwam.
Hij wist dat hij daar snel achter zou komen!
Toen ze eenmaal in de slaapkamer waren, voelde hij zijn knieën slap worden. Dit was nog opwindender dan hij gedacht had.
Hij hoopte maar dat hij niet teveel hooi op zijn vork had genomen!

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen