Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

"O, Henk, oooo", kermde kleine Nancy, toen haar knappe buurman de deur achter hen sloot en haar naar het bed toebracht.
Hij liet haar voorzichtig op de matras neer en begon zich langzaam uit te kleden. Hij had niet eens de moeite genomen om te douchen. Op weg naar de slaapkamer had hij het wel voorgesteld, maar Nancy had geantwoord dat dat niet nodig was. Het was duidelijk dat ze er teveel naar verlangde om met haar les te beginnen om te kunnen wachten tot hij gebaad had.
Nancy lag op het bed te kronkelen en wreef heel zinnelijk met haar dijen langs elkaar, terwijl Henk zich helemaal uitkleedde.
Door de aanblik van zijn jonge buurmeisje die hem met haar lichaam scheen te smeken om haar te neuken, werd zijn lul nog stijver. Hij stond schuin omhoog, als een wapen dat gereed was voor de strijd.

"Ooooo, Henk, wat heb jij een grote", fluisterde Nancy, terwijl ze haar ogen op en neer liet glijden langs de eerste stijve pik die ze van haar leven had gezien. Het was veel opwindender dan ze verwacht had en ze likte zich de lippen, toen ze zijn lul als een lolly zag waar ze de hele dag aan wou zuigen.
Haar hart bonsde wild, toen ze naar de rand van het bed toeschoof. Henk opende zijn mond om haar precies te vertellen hoe ze de lul van een man moest afzuigen, maar hij kreeg de kans niet om wat te zeggen.


Net op het moment dat hij iets wou zeggen, gleed Nancy naar hem toe en raakte de onderkant van zijn zak aan, waardoor hij bijna omver viel van verbazing en opwinding.
"Oooo, mijn God", kreunde Henk, toen Nancy aan zijn grote, behaarde ballen begon te likken en te zuigen. Ze deed dat zo gulzig, dat hij vond dat ze helemaal geen lesje nodig had. Haar instinkt vertelde haar precies wat ze moest doen. Henk sloot de ogen en wierp het hoofd in de nek, toen het gevoel van puur genot als een vloedgolf over hem heenstroomde.
"Mmmmm", kermde de kleine Nancy, terwijl ze doorging met aan de ballen van Henk te zuigen. Ze was begonnen met haar tong over de gevoelige huid heen te laten strijken, maar daar had ze al gauw genoeg van gekregen en daarom had ze niet een maar allebei zijn ballen in haar mond genomen.
Henk viel bijna ondersteboven van verbazing en genot, toen hij voelde hoe zijn enorme met zaad gevulde ballen zo gretig in de mond van zijn jonge buurmeisje Nancy gezogen werden. Het was duidelijk dat ze zich door niets zou laten weerhouden.
Het leek wel alsof ze hem, of misschien wel zichzelf, wou bewijzen hoe goed ze dat kon.
Het viel Henk hoe langer hoe moeilijker om te denken dat het zijn buurmeisje was die aan zijn ballen lag te zuigen. Ze leek meer op een of andere slet die hij ergens opgepikt had, zo goed deed ze het.
"Zuig eraan. Zuig aan mijn ballen", hoorde Henk zich tegen Nancy zeggen, toen de enorme ballen in haar gretig zuigende mond in het rond gedraaid werden.
Dit was veel leuker en opwindender dan Nancy verwacht had. Ze had de meisjes uit haar klas horen praten over het afzuigen van een lul en ballen, over neuken en alle andere dingen die een man en een vrouw met elkaar deden, maar dat was allemaal niets vergeleken bij het erotische gevoel dat nu door haar lichaam heenstroomde.
De ballen waren zo enorm groot dat ze haar mond kompleet vulden, maar toch slaagde ze erin om ze in het rond te laten rollen!
Hoe meer ze aan de ballen van Henk zoog en met haar tong langs de gevoelige huid aan de onderkant van zijn zak likte, des te harder begon Henk te kreunen en hij moest zich aan de zijkant van het bed vasthouden om overeind te kunnen blijven. Terwijl ze met haar handen langs zijn lichaam op en neer streek, liet ze eindelijk de ballen uit haar mond glippen en begon ze
aan de onderkant van de steel van zijn lul te zuigen.
Henk kon niet geloven dat het gebeurde, maar toch was het zo!
Zijn buurmeisje van vijftien jaar lag als een volleerde hoer op het bed aan zijn pik te zuigen!
"Goed zo! Zuig aan die steel en ga helemaal naar boven naar mijn dikke eikel, Nancy", fluisterde hij, hoewel zijn buurmeisje helemaal geen aansporing nodig had. Ze deed dat allemaal wel uit zichzelf.
Centimeter voor centimeter ging ze langs de enorme paal naar boven, terwijl ze aan de fluweelzachte huid zoog en de pik met speeksel bedekte.

"Mmmmm, mmmmmmm", was het enige wat ze kon kreunen.
Eindelijk kwam ze bij de eikel van de lul. Ze stak haar tong in het pisgaatje en likte het sap op dat eruit droop.
"Mmmmm", kreunde ze weer, toen ze dat voor het eerst van haar leven proefde. Henk merkte dat ze dat lekker vond en hij besefte ook dat ze nog veel meer zou krijgen als ze zo doorging met zuigen. Dan zou ze een mondvol zaad krijgen. Er
was niet veel voor nodig om hem klaar te laten komen. Hij was die dag natuurlijk wel een paar keer zijn vrachtje in Gonny kwijtgeraakt, maar het gevoel dat hij nu bij Nancy zijn buurmeisje had was zo opwindend dat het met geen pen te beschrijven viel. Hij wist dat hij een enorme vracht sperma in haar mond ging spuiten, wanneer het moment daarvoor was aangebroken en dat moment naderde snel.
Nancy nam de eikel voorzichtig in haar mond. Ze dook er niet meteen bovenop, maar draaide haar lippen er omheen waardoor Henk bijna als gek van hartstocht werd.
Toen schoof ze met een machtige duik met haar mond voer de eikel heen. Henk kon nauwelijks geloven dat ze zoveel van zijn pik in haar mond kon verwerken. Ze was een geboren lulzuigster! Ze nam nog meer naar binnen dan Gonny had gedaan. Ze was gewoon superfantastisch!
"Zuig aan mijn lul", commandeerde Henk. Hij hoefde haar helemaal geen bevel te geven want ze deed het al uit zichzelf,
maar het hitste hem zowel als Nancy op.
Nancy stak de armen uit en pakte de grote billen van Henk beet, waarna ze haar mond op en neer langs de monsterachtige lul liet glijden. Ze zoog er tegelijkertijd als gek aan en bedekte de steel met een laag speeksel.
Henk werd bijna als dol van hartstocht. Hij kon gewoon niet geloven dat hij zo afgezogen werd door zijn buurmeisje van vijftien, die verondersteld werd nog maagd te zijn.
Hij begon zich af te vragen of dat wel zo was. Hoe kon dit de eerste lul zijn die ze afzoog, als ze dat zo vakkundig deed? Dat kon ze toch zeker niet instinctief doen, of wel? Hij kon zich indenken hoe wild ze zou worden, nadat ze hem nog een paar keer had afgezogen. Ze ging eeh heet loeder worden, dat was zeker!
"Zuig eraan, zuig eraan, Nancy. Zuig aan de lul van je buurman!"
Henk stond nu uit volle borst te schreeuwen. Hij trok zich niets aan van de buren of van wat dan ook. Het enige waar het voor hem op aan kwam, was het steeds groter wordende genot dat zijn buurmeisje hem bezorgde.

Hij begon nu over het hele lichaam te beven. Nancy voelde hoe de lul nog harder zwol en hoe de grote aderen aan de zijkanten dikker werden. Ze vroeg zich af wat er ging gebeuren, maar toen ze terugdacht aan de verhalen van de meisjes uit haar klas wist ze dat er een orgasme op komst was.
Net op het moment dat ze dacht dat haar buurman haar een mondvol zaad zou geven, trok hij zijn pik woest tussen haar lippen vandaan, waardoor haar mond van verbazing wijdopen bleef staan.
"Oooo, Henk, waarom doe je dat? Laat me er alsjeblieft nog even aan zuigen! Ik vind het heerlijk! Ik vind het heerlijk!" smeekte Nancy, maar Henk was iets anders van plan. Wat hem in het begin dwars had gezeten, het idee om zijn eigen buurmeisje te neuken, was nu het enige waar hij aan kon denken. Hij vond dat hij wel gek zou zijn, wanneer hij de situatie niet tenvolle zou uitbuiten.

Ze wou net toch zo graag? Dan zou ze het krijgen... en goed ook!
"Ga maar op je rug liggen en ontspan je lekker, schatje. Ik zal je leren wat liefde is!"
Henk zei dat zo beslist dat Nancy geen kik gaf. Ze deed wat hij zei. Ze ging op de rug liggen en deed haar benen van elkaar om haar maagdenvlies door haar enthousiaste buurman te laten pikken.
Nancy begon te beven, toen Henk zich voor haar kleine voeten liet vallen en aan haar tenen begon te likken. Hij nam daar alle tijd voor omdat hij wist dat hij nog een hele nacht voor zich had en desnoods de volgende dag en de volgende dag...
Nancy dacht dat ze knetter werd. Ze begon te kronkelen en te kreunen, terwijl ze van opwinding op haar lippen beet. Ze had zich nog nooit zo gevoeld en het was veel meer dan ze verwacht had.
"O, Henk, oooo", kreunde ze.
Henk hoorde niets.
Hij dacht nergens anders aan dan aan zijn eigen wellust!
Hij likte al haar tenen een voor een af en begon toen aan haar enkels, haar knieën en verder omhoog aan haar roomkleurige dijen. Hij draaide zijn tong in het rond over de binnenkant van haar dijen, waardoor hij haar als een gek maakte van verlangen naar wat er verder komen ging.

Nancy kon nauwelijks geloven dat ze zich zo zinnelijk voelde. Ze rilde van hartstocht toen haar hete buurman doorging met haar te bewerken, op een manier waarvan ze wist dat alleen hij daartoe in staat was.
Henk had het gevoel alsof hij met een heerlijke delicatesse bezig was, waarvan hij alleen maar kon genieten wanneer hij dat langzaam deed. Hij wou zich niet haasten. Daarvoor was het veel te lekker.
Hij stak zijn handen omhoog en trok haar bikinibroekje langzaam naar beneden.
Zo meteen zou haar prachtige kut hem in het gezicht staren. Die zou hij dan mogen verslinden!
"Ooooooo, Henk!"
Nancy begon te blozen, toen Henk haar broekje helemaal uittrok. Nu het moment van de waarheid was aangebroken, drong het volle besef van wat ze deed pas goed tot haar door.
Over een paar ogenblikken zou ze geen maagd meer zijn! Ze was opgewonden maar tegelijkertijd bang. Ze begon zenuwachtiger te worden dan ze gedacht had en ze hoopte maar dat Henk haar geen pijn zou doen. Maar aan de andere kant wist ze dat als iemand zacht met haar zou omspringen, hij dat zou zijn.
Ze had het volste vertrouwen in hem.
Henk genoot van het poesje vlak voor zijn ogen. Het zag er zo klein en opwindend uit. Hij wist dat er een maagdenvlies in zat dat hij mocht inpikken en dat het aan hem en alleen aan hem aangeboden werd.

Hij mocht dat openscheuren en er doorheen rammen en dat ging hij doen ook!
Hij had geen last meer van aan wat andere mensen misschien wel zouden zeggen.
Dit was een aangelegenheid tussen hem en zijn buurmeisje. Ze wou dat hij dat deed en daarom ging hij haar niet teleurstellen... en zichzelf ook niet!
Hij liet zich bovenop haar vallen en begon aan de lippen van haar poesje te likken. Nancy had nog nooit eerder een mond op haar kut gevoeld en daardoor dacht ze dat ze van opwinding gek zou worden. Ze begon te kermen en onder haar zuigende buurman op het bed te kronkelen, toen haar hartstocht nog groter werd. Henk duwde de kutlippen van elkaar en kietelde aan het poesje van zijn jonge buurmeisje. Het rook heerlijk fris, net alsof het nog nooit door iemand anders aangeraakt was. Het was een maagdelijk kutje, wat herinneringen bij hem naar boven bracht.
Henk had het genoegen gesmaakt om het maagdenvlies van zijn vrouw Missy in te pikken, maar dat was al heelwat jaren geleden. Dat was het laatste en eigenlijk het enige maagdenvlies dat hij ingepikt had en hij had er steeds naar verlangd om het
nog een keer te doen.
Nu werd die droom vervuld... en nog wel door zijn eigen buurmeisje!
Henk begon koortsachtig aan het poesje te likken en te zuigen. Hij stak zijn tong er niet de diep in, omdat hij haar nog niet van haar maagje wou beroven.
Bovendien wou hij zijn lul erin steken en het op die manier te doen. Hij moest het wel zo doen, omdat hij daar steeds aan gedacht had, van het moment af dat ze hem dit erotische en hartstochtelijke genot een paar uur geleden had aangeboden.

Hun voorspel had al een hele tijd geduurd en Henk kreeg een gevoel in zijn lul, alsof die elk moment uit zichzelf zou ontploffen. Hij voelde het zaad in zijn ballen en in de steel van zijn lul branden, doordat het ernaar verlangde om
uit zijn pisgleuf te schieten en als een vuurspuwende berg in de kut van zijn buurmeisje te spuiten.
Hij wou zich inhouden en er alle tijd voor nemen. Pas dan zou hij zijn buurmeisje helemaal nemen en van iedere seconde genieten die ervoor nodig was om zijn kleine buurmeisje, dit lieve, kleine maagdje, te ontmaagden!

Nancy had nog steeds haar nachthemdje aan. Henk besloot dat het tijd werd om die prachtige tieten van haar eens goed te bekijken.
Terwijl hij doorging met zijn mond op haar kut, begon hij langzaam het neglige op te heffen. Hij zag haar ronde navel en dook er onmiddelijk met zijn tong in, waarna hij eraan begon te likken, terwijl Nancy onder hem bleef kronkelen en als een wilde kermde en op het punt stond om te ontploffen.
Terwijl Henk aan het prachtige lichaam onder zich bleef likken en zuigen en de blanke, gladde huid met zijn tong bewerkte en zijn speeksel op haar stevige lichaam liet druipen, staarde hij omhoog naar haar tieten. Hij wou zijn ogen laten genieten, terwijl hij de ragfijne stof heel langzaam langs haar ribbenkast omhoog schoof, waardoor eerst de onderkant van haar tieten en daarna de hele bollen...tepels en al... zichtbaar werden!
Zonder op instrukties te wachten, hief Nancy instinktief de armen op en liet ze Henk haar nachthemd over haar soepele schouders trekken.
Ze was nu helemaal naakt en volkomen overgeleverd aan de zinnelijke blikken van Henk en aan zijn gretige tong. Ze begon zo zinnelijk mogelijk op het bed te kronkelen, omdat ze Henk zoveel mogelijk wou opwinden. Ze wist dat hij al heet was en ze was vastbesloten om hem zo te houden.
Nancy wist ook dat ze met Missy haar buurvrouw moest concurreren. Hoewel ze ervan overtuigd was dat ze veel beter kon neuken dan Missy, moest ze dat aan Henk bewijzen en daarvoor was nu het moment aangebroken.
"O, Henk, wat ben je groot en sterk. Neuk me, neuk me, Henk, neuk me, alsjeblieft!"
Henk kon zijn oren nauwelijks geloven.
Zijn eigen buurmeisje smeekte hem nu om zijn lul in haar kut te steken. Hoe kon hij haar wat weigeren? Met geen mogelijkheid!
"Ik zal het je laten zien, Nancy. Ik zal je laten zien hoe het is om vrouw te worden! Je buurman zal het je laten zien en goed doen", stamelde Henk aan een stuk door.
Hij was zo opgewonden, dat hij absoluut niet wist wat hij zei of deed. Hij werd uitsluitend door zijn dierlijke instinkten geleid, zonder erbij na te denken wat hij deed of wat de gevolgen daarvan zouden kunnen zijn. Klaarkomen was het enige belangrijke voor hem en klaarkomen in de maagdelijke kut van zijn buurmeisje was datgene waar hij die avond op uit was... niets maar ook niets kon hem daarvan weerhouden!

Opeens kon Henk zich niet langer beheersen. Hij liet zich bovenop zijn buurmeisje vallen en perste haar in de matras.
Hij nam haar rechtertiet helemaal in zijn mond en begon er hartstochtelijker aan te zuigen dan hij ooit van zijn leven had gedaan. Hij liet het speeksel uit zijn mond stromen, terwijl hij aan het roomkleurige vleesbergje zoog.
Eigenlijk was de tiet veel groter dan hij verwacht had. Zijn buurmeisje begon mooi groot te worden en erg snel ook. Haar tieten waren al aardig op weg om monsterachtig te worden.
De tepels voelden heerlijk verfrissend aan op zijn lippen. Wat waren ze jong en zacht en onberoerd. Hij zoog er als een wilde aan, terwijl hij besefte dat zijn mond de eerste was die ze aanraakte.
Henk verkeerde in de zevende hemel toen hij haar tieten een voor een naar binnen werkte, net alsof hij zijn eerste maaltijd kreeg nadat hij maandenlang honger geleden had. Hij kauwde hard op de tepels, toen hij tot de ontdekking was gekomen dat hoe
harder hij dat deed zijn jonge, maagdelijke buurmeisje nog veel positiever reageerde.
Dat was ook zo!

Nancy genoot van het gevoel van de lippen van Henk op haar tetters, vooral wanneer hij op haar tepels kauwde. Het deed een beetje pijn, maar het genot dat ze erdoor kreeg was veel groter dan de pijn.
"Bijt erin, zoen ze", bleef ze maar kermen.
Henk voldeed aan al haar wensen, omdat het precies was wat hij zelf wou.
Henk dacht niet dat hij ooit zo opgewonden was geweest als op dat moment. Geen enkele andere vrouw had hem een dergelijk gevoel bezorgd. Dit was de eerste maagd met wie hij naar bed ging, sinds zijn vrouw Missy, en het was nog wel zijn
eigen buurmeisje. Wat ironisch was de hele situatie maar ook wat mooi en sexy!
"Zuig eraan, Henk, zuig er goed aan!" schreeuwde de kleine Nancy, terwijl hij haar tieten hoe langer hoe woester begon te bewerken.
Hoe harder hij eraan zoog en likte, des te harder schreeuwde ze en des te meer aandacht besteedde hij aan haar ontluikende tieten.
Het duurde niet lang of hij had ze kompleet onder het speeksel zitten. Hij was begonnen met op en neer tussen haar tieten te glijden. Toen ging hij verder omhoog tot aan haar kleine kin, waar hij even aan likte. Hij deed zijn mond wijdopen, toen hij bij haar lichtelijk geopende lippen kwam. Haar reaktie was zo gewillig en gretig als hij gehoopt had dat die zou zijn.
Nancy deed haar lippen wijd uit elkaar en liet haar tong in de mond van Henk schieten. Het speeksel begon heen en weer te stromen, toen ze elkaar hartstochtelijk zoenden.
Henk vergat helemaal dat hij de liefde met zijn eigen buurmeisje aan het bedrijven was en dat de mensen, in ieder geval de meesten van hen, dat helemaal niet goed zouden vinden.

Wat hij deed was prachtig, heerlijk en opwindend. Wat kon er dan verkeerd aan zijn? En wie deden ze er in vredesnaam kwaad mee?
Hij deed een koortsachtige aanval op haar mond en bewoog zijn tong zo snel hij maar kon in haar mondholte heen en weer. Het speeksel droop van hun lippen en kwam op de tieten van Nancy terecht.
Ze begonnen te transpireren, doordat ze bloedheet van hartstocht werden. Samen begonnen ze op en neer te glijden, waarbij Henk met zijn gespierde borstkas zinnelijk en opwindend langs de ontluikende tieten van zijn buurmeisje wreef.
"O, Henk, neuk me alsjeblieft. Prik door mijn maagdenvlies, alsjeblieft!"

Nancy had zich bevrijd van de zoenende lippen van Henk om hem dat te kunnen vragen.
Henk had er nog een beetje langer over willen doen om hun kleine affaire zo lang mogelijk te laten duren, maar door het aandringen van zijn buurmeisje en door het drukkende gevoel in zijn lul en ballen kon hij het onvermijdelijke geen seconde langer meer uitstellen.
Hij ging op zijn knieen tussen haar dijen zitten en terwijl hij zijn grote, dikke lul met zijn rechterhand vastpakte, bracht hij die regelrecht naar het centrum van haar kut toe.
Henk liet zich weer bovenop haar vallen en begon zijn pik zachtjes in de spleet van zijn buurmeisje te persen. Opeens slaakte ze een hartverscheurende kreet, toen haar maagdenvlies doorboord werd.

Henk voelde hoe het warme bloed uit de ontploffende en ontwakende kut van zijn buurmeisje spatte en tussen hun dijen door naar beneden droop.
Nancy kon niet geloven hoeveel pijn het deed, maar het was nog verbazingwekkender hoe een opwindend gevoel ze een paar seconden later ervoer. Wat daarnet pure pijn was geweest, begon nu een hemels gevoel te worden.
Henk stootte zijn lul centimeter voor centimeter steeds dieper in het geopende en gewillig van elkaar gaande gat van haar poesje. Ze had het gevoel alsof hij zijn arm inplaats van zijn penis in haar poesje stak, zo verdomd groot voelde het ding aan.
Het leek wel alsof hij haar tot aan de rand toe vulde, net alsof het een telefoonpaal was die hoe langer hoe dieper bij haar naar binnen drong. Ze voelde hoe de lul haar bloederige schaamlippen van elkaar drukte en de holte in haar kut totaal vulde. Ze was nog heviger opgewonden dan ze van haar hele leven was geweest.

"O, neuk me, ooo, neuk me nou!"
Nancy lag hem te smeken en Henk was er als de kippen bij om aan haar wens te voldoen. Hij stootte zijn pik helemaal in de kut van zijn buurmeisje en voelde hoe zijn enorme zaad gevulde ballen tegen haar bebloede schaamharen aanklotsten.
"Oooo, kermde hij, toen hij besefte dat zijn pik eindelijk helemaal in het gat van het poesje van zijn verrukkelijke opwindende buurmeisje zat.
Hij had haar van haar maagdelijkheid beroofd en was nu bereid om haar de beurt van zijn leven te geven. Hij wou van haar eerste neukpartij iets maken dat ze nooit zou vergeten. Hij wou naar zo'n daverend orgasme bezorgen, dat ze lange tijd zou moeten zoeken om nog eens zoiets mee te maken. Hij had het beste met haar voor en wou haar laten genieten zoals ze dat nooit voor mogelijk had gehouden.
Hij zou haar woester neuken dan hij ooit iemand van zijn leven geneukt had. Ze was zijn buurmeisje en hij vond dat zij het allerbeste had verdiend!

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen