Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Het enige probleem waarmee Henk de daarop volgende paar minuten te kampen had, was om te voorkomen dat hij zijn vrachtje in de nauwe kut van zijn knappe sexy buurmeisje zou spuiten.
Haar kutlippen knelden zich zo woest rond zijn lul en maakten hem zodanig opgewonden, dat hij al op het punt stond om te spuiten voordat hij eigenlijk goed was begonnen met zijn lul in en uit haar kutje te bewegen.
Hij wist dat hij niet te snel klaar mocht komen, in ieder geval niet voordat zij zover was dat ze haar eerste orgasme ging krijgen. Dat zou alles bederven!
Hij moest het tempo vertragen, het kalm aan doen en ervoor zorgen dat het nummertje zo lang duurde dat het tijd voor hen beiden werd om tegelijk klaar te komen. Dat was de enige manier waarop het mocht gebeuren! Henk begon langzaam maar vastberaden in en uit het gat van haar poesje te stoten. Hij perste zijn hele grote, dikke lul in haar kut en trok hem dan
langzaam terug waarbij hij langs de zijkanten van haar poesje heenschraapte en pas goed voelde hoe nauw haar pas ontwaakte kut eingelijk wel was.
Hij schokte hevig van hartstocht, maar weigerde om zijn lul door een orgasme te laten ontploffen.
Hij moest gewoon wachten!
"O, Henk, neuk me sneller! Neuk me harder! Ik voel me zo raar, oooo, Henk, ooooo, ahhh", bleef ze maar kreunen.
Henk wist dat het orgasme van zijn buurmeisje op komst was. Hij wou nog wachten, tot hij voelde hoe haar kut zich met kleine stuiptrekkingen samentrok en pas dan zou hij zijn enorme voorraad opgekropt zaad in haar nauwe kanaal spuiten.
"NEUK ME, HENK! NEUK ME NU! NEUK ME FLINK!"
Ze lag nu te schreeuwen als een wilde, doordat haar hartstocht snel een hoogtepunt bereikte.
Henk bleef zijn grote, zware lichaam op dat van haar rammen en zij drukte de nagels van haar vingers diep in zijn rug.
Nancy begon het ritme goed te pakken te krijgen. Ze duwde haar hete, kleine heupen omhoog om zijn neerwaartse stoten te kunnen opvangen. Ze deed dat fantastisch, beter dan Henk ooit had meegemaakt.


Henk wist dat ze met een beetje oefening en ervaring geweldig goed kon worden!
Ze was gewoon het einde... en ze was zijn eigen buurmeisje nog wel!
"Ooooo", mompelde Henk tenslotte, toen hij voelde dat zijn enorme met zaad gevulde ballen zich gereed maakten om te ontploffen. Hij voelde het sperma in zijn ballen branden. Het verlangde ernaar om omhoog in zijn steel te schieten en eruit te barsten, in het gat van de kut van zijn buurmeisje.
Hij kon zich niet langer in toom houden; hij raakte zijn zelfbeheersing kwijt. Ze was te goed, haar kut was te nauw en hij had zichzelf veel te geil gemaakt. "Kom klaaarrrr!" kermde hij tegen zijn buurmeisje.
Haar instinkt gehoorzaamde. De kleine Nancy begon klaar te komen.
Ze schreeuwde het uit, toen het eerste orgasme van haar jonge leven als een vloedgolf over haar heen daverde. Ze werd er totaal door verrast en ze werd er als gek van hartstocht van hartstocht door. Haar hart begon zo snel te kloppen, dat ze dacht dat het uit haar borstkas zou springen.
"O, BUURMAN! OOOOOO!" schreeuwde ze, terwijl Henk voelde hoe haar nauwe poesje met kleine spuittrekkingen in de zijkanten van zijn stotende pik begon te knijpen.
Henk moest zijn zaad laten gaan. Zijn ballen voelden pijnlijk aan en zijn lul begon als een gek te trillen. Hij ontspande zich heel even en toen begon het zaad in het drijfnatte nauwe gat van haar poesje te spuiten.
Hij bleef zo snel hij maar kon in en uit haar kut stoten, tot de allerlaatste druppel zaad uit zijn ballen geperst was. Hij voelde hoe het dikke, kleverige spul door de geaderde steel van zijn lul schoot en uit zijn pisgleuf spoot.
Op hetzelfde moment lag Nancy als een krankzinnige te kronkelen en liet ze het sap uit haar kut druipen en de lul van haar buurman bedekken.

Ze lagen ineengestrengeld door een combinatie van sex en liefde... heerlijk was het!
Nancy was nu een vrouw en voor het eerst van haar leven had ze het gevoel dat ze werkelijk leefde. Ze had veel meer gekregen dan ze gehoopt had en ergens diep in haar binnenste had ze het gevoel dat dit pas het begin was.
Uiteindelijk woonde ze nu naast een alleenstaande knappe, sterke en duidelijk mannelijke buurman. Ze wist nu dat de iedere avond met hem zou kunnen neuken, als ze dat wou. Hij verlangde blijkbaar naar haar en was meer dan bereid om haar suf te neuken!
Nancy voelde zich prettiger dan ooit. Ze was opeens volwassen geworden en dat vond ze heerlijk. Ze bezat een gretig en gewillig poesje en wou met iedereen naar bed die daar maar zin in had. Maar natuurlijk zou haar buurman altijd voorrang krijgen. Ieder ander moest er tevreden mee zijn dat hij na hem kwam.
Ze was zijn kleine geile sletje... en dat zou ze altijd blijven!

De daaropvolgende weken schenen ongemerkt snel voorbij te gaan.

In haar nieuwe huisje was Missy al heel vaak afgeneukt door Rick. Rick was nu dagelijks bij Missy over de vloer, ze leefden het leventje van een stel roekeloze, onbezorgde minnaars. Natuurlijk hielden ze hun liefdesaffaire geheim... voor iedereen!
Rick zorgde ervoor dat hij er met niemand over praatte dat hij met zijn buurvrouw naaide, zelfs niet met zijn beste vrienden op school. Zijn buurvrouw had hem duidelijk aan zijn verstand gebracht hoe belangrijk het was om zijn mond te houden.

Wanneer hij tegen iemand iets zou zeggen wat ze met elkaar deden, zou dat onherroepelijk het einde van hun affaire betekenen. De een zou het aan de ander vertellen en dat zou dan zo doorgaan tot de hele stad over hun illegale verhouding kletste. Dan zouden ze vast en zeker met schande beladen de stad moeten verlaten, of misschien zou Missy zelfs een gevangenisstraf boven het hoofd hangen en de voogdij over haar kinderen verliezen, wat zoiets ergs was dat ze er geen van beiden aan wilden denken.
Dus mondje dicht was het parool!

Eenmaal per week ging Missy naar de kapsalon, waar ze onder de droogkap zat te luisteren hoe al die andere vrouwen over hun affaires roddelden, hoe ze vreemd gingen wanneer hun man er niet was en hoe ze het met de buurman of de melkman of de loopjongen van de kruidenier deden.
Missy stierf bijna van verlangen om al die vrouwen te vertellen dat ze een verhouding met haar jonge buurjongen Rick had en wat een superdekhengst hij bleek te zijn, maar dat was gewoon onmogelijk. Ze moest haar mond houden en haar geheim bewaren.
Missy wou dat de verhouding met haar buurjongen eeuwig zou duren. Ze wou dat er niets tussen zou komen.

Ze was altijd thuis, wanneer Rick uit school kwam.
Ze hadden een schema opgesteld. Hij kwam binnen, ging douchen en liep dan regelrecht naar haar slaapkamer toe.
Missy had zich dan inmiddels al gebaad, gepoederd en een beetje parfum aangebracht en iets verleidelijks aangetrokken om haar jonge, knappe dekhengst van een buurjongen heet te maken.
Ze neukten en zogen elkaar hartstochtelijk af tot een uur of vijf, zes, stonden dan op om een stukje te gaan eten en gingen de rest van de avond weer naar bed.
Wanneer de lul van Rick vermoeid begon te raken eiste ze van hem dat hij ophield met haar te neuken. Meestal hielp ze hem met zijn huiswerk of ze zaten gewoon met elkaar te babbelen, tot ze weer heet begonnen te worden en weer gingen neuken.

Missy had het opgegeven om een baantje te zoeken. Dat zou teveel van haar kostbare tijd in beslag nemen om de liefde met Rick te bedrijven. Henk stuurde haar nog steeds iedere week geld voor het levensonderhoud van hen beiden en daarom had ze besloten om een tijdje op zijn kosten te leven. Ze zou snel genoeg een baan kunnen krijgen, maar voorlopig ging haar verhouding met haar buurjongen voor.
Al haar aandacht moest op hem gericht zijn en niets mocht haar genoegen in de war sturen.
Op zekere dag besloot Missy om de zaak een beetje op te peppen en met een nieuw soort perversheid te beginnen. Tot op dat moment hadden ze alles nogal normaal gedaan en daarom dacht ze dat een beetje sadisme en masochisme wat leven in de brouwerij kon brengen, waardoor de kennis van Rick op het gebied van sexueliteit zich kon uitbreiden.

Uiteindelijk voelde ze zich
verantwoordelijk voor hem en moest ze hem alles bijbrengen wat er te leren viel. Ze had zelf nog niet iets dergelijks gedaan, maar ze wist dat het tijd begon te worden. Het laatste wat ze wou, was dat Rick genoeg van haar zou krijgen.
Missy wou Rick konstant opgewonden houden en steeds ernaar laten verlangen om haar te neuken.
Missy ging die dag snel de stad in om wat leren kleding en andere dingen voor hen beiden te kopen. 's Middags legde ze alles klaar en wachtte ze tot hij uit school kwam.
Opgewonden trok ze de leren spullen aan, in afwachting van zijn thuiskomst.
Ze trok een strakleren broekje aan. In het midden van haar kruis zat een spleet, waardoor het gat van haar kut duidelijk te zien was.
Op die manier zou het voor Rick makkelijk zijn om zijn lul in haar scheur te rammen en dat was uiteindelijk haar hele bedoeling.
Ze wou geen tijd meer verliezen met zich uit te kleden, wanneer ze hem eenmaal heet gemaakt had. Ze wou meteen met neuken beginnen en uit ervaring wist ze dat Rick er precies zo over dacht... vooral wanneer hij haar in die sexy kleding zou zien!
Op haar bovenlichaam droeg Missy een heel korte, leren beha. Die was ook glimmend zwart en zat als een tweede huid rond haar tieten gegoten. Net als in het broekje zaten er gaten in het midden van de cups, zodat haar stijve tepels er doorheen konden steken.
Ze spuwde een flinke portie speeksel op haar vingertoppen en wreef het zwarte leer daarmee in. Dat begon daardoor nog harder te glimmen en door het gevoel van het leer op haar huid, raakte ze enorm opgewonden. Ze kon nauwelijks wachten tot haar buurjongen thuiskwam!

Ze had ook nog een paar zwepen en pingpong bats gekocht, voor het geval Rick werkelijk wou meedoen aan het spelletje.
Ze was op alles voorbereid, wanneer het te wild zou kunnen worden. Missy was altijd bereid om iets nieuws te verzinnen, zolang ze dat maar met haar knappe, zwaargeschapen buurjongen kon doen.
Ze had de gedachte opgegeven aan een sexuele verhouding met iemand anders dan haar buurjongen. Wanneer ze boodschappen ging doen werd ze regelmatig door mannen aangesproken vooral, doordat de beschikbare vrijgezellen en zelfs getrouwde mannen nu wisten dat ze vrij was en gescheiden van haar man Henk leefde.

Missy wees hen echter allemaal af en zei dat ze niet geinteresseerd was. Het enige wat ze wou, was met haar knappe, vijftienjarige buurjongen neuken en hem afzuigen. Dat was het enige wat voor haar belangrijk was!
Ze ging languit op het bed liggen en legde een zweep en een pingpong bat aan het voeteinde neer. Ze wist dat ze hem op die manier hevig aan het schrikken zou maken zodra hij de kamer binnenkwam. Meestal zaten ze dan alleen een beha en een broekje aan, maar niet van leer en dan lag ze er ook niet zo uitnodigend bij.
Ze hoorde hoe de voordeur geopend werd en Rick de gang doorliep naar haar slaapkamer.
"Missy? Ben je daar?"
Ze gaf geen antwoord.
"Missy, ben je..." Rick bleef stokstijf staan, toen hij de deur van de slaapkamer opgengeduwd had en zijn buurvrouw in die leren kleding op het bed zag liggen wachten om gedomineerd te worden of om hem te domineren.
Rick was geschokt, maar toch ging zijn lul onmiddelijk overeind staan. Op zijn voorhoofd braken kleine zweetdruppeltjes uit, toen hij eraan dacht wat dat allemaal inhield.
"Trek die aan", zei Missy, terwijl ze hem snel en buitengewoon kort leren broekje toewierp. Net als in haar eigen slipje zat er een gat in het midden, waar zijn lul doorheen kon om haar flink te neuken! Ze had aan alles gedacht!
Ze had zich een beetje verlegen gevoeld toen ze al die dingen kocht, maar toen ze eraan dacht hoe erotisch haar verhouding met haar buurjongen erdoor kon worden vond ze dat het ongemak dubbel en dwars waard. Rick stelde zijn buurvrouw geen vragen. Hij was al lang tot de ontdekking gekomen, dat hij het prettig vond wat ze met hem deed. Ze had allerlei verschillende dingen uitgeprobeerd en hoewel het in het begin af en toe een beetje vreemd had geleken, was ze er toch steeds in geslaagd om hem een daverend orgasme te bezorgen.

Rick kleedde zich snel uit.
Missy snakte naar adem, toen ze zag dat zijn jongenslul al recht vooruit stond. Met een beetje moeite trok hij de leren onderbroek aan die ze met opzet een maat te klein had gekocht, zodat ze enorm strak rond zijn gezonde en mannelijk, jonge lichaam zou zitten."Steek die dikke lul door het gat heen", zei Missy hijgend, terwijl ze op het bed begon te kronkelen en met het zwarte dunne leer van de beha over haar gezwollen tieten en stijve recht omhoog staande tepels heenwreef.
Rick deed was hem gezegd werd. Zijn lul stond zo keihard, dat het een beetje moeite kostte, maar uiteindelijk kreeg hij zijn pik toch door het gat heen.
Daar stond hij dan met zijn lul recht vooruit, omringd door het leren materiaal van de nieuwe onderbroek.
Missy kon niet geloven hoe sexy hij eruit zag. Toen ze die kleren kocht had ze aan dit moment gedacht, maar het was nog erotischer dan ze verwacht had.
"Je ziet er prachtig uit, schat", zei ze zachtjes. "Kom nu hier en lik aan de tieten van je buurvrouw!"

Het was een bevel, op een bepaalde toon die Rick haar nog niet eerder had horen gebruiken.
Hij keek omlaaq naar de zweep en het pingpong bat op het voeteneinde van het bed en wist toen wat zijn buurvrouw van plan was. Ze ging voor in het leer geklede meesteres spelen en hem misschien slaan, tot hij zich totaal aan haar overgaf.
Aan die ene kant was hij een beetje bang, maar aan de andere kant kon hij nauwelijks wachten.
Hij wist dat zijn buurvrouw hem niet echt pijn wou doen, in ieder geval niet erger dan hij toeliet. Het was een spelletje dat hem een enorm orgasme zou bezorgen... een spelletje niet van leer om leer maar van leer op leer!
Rick sprong op het bed en deed wat hem bevolen was. Hij was nu haar slaaf en hij was vast van plan om het spelletje helemaal mee te spelen. Hij zou al haar bevelen opvolgen; ze kon met hem doen wat ze wou.
Hij boog zich voorover en begon haar in het leer verpakte tieten te zoenen.
Het dunne, zwarte leer maakte hem opgewonden, waardoor hij nog energieker en hartstochtelijker op de tetters van zijn buurvrouw aanviel dan ooit tevoren. Bijna op hetzelfde moment dat hij bij haar in bed kwam, besefte Missy dat ze
juist gehandeld had door deze sexy kledingstukken te kopen. Het was precies dat kleine beetje opwinding dat ze nodig hadden om van een reeks prikkelende affaire een wilde orgie te maken.

Rick begon nu pas goed. Hij wreef op en neer met zijn lul langs haar met leer bedekte onderlichaam. Ze kon zijn blote lul tegen haar naakte kut aanvoelen.
"Steek hem in me! Steek je lul in mijn kut!' schreeuwde Missy uit volle borst.
Ze raakte zo snel zo hevig opgewonden, dat ze niets te maken wou hebben met hun gebruikelijke uurtje voorspel. Meestal vonden ze het prettig om elkaar goed heet te maken voordat ze echt met neuken begonnen, maar die middag had de hartstocht van Missy al bijna een hoogtepunt bereikt op het moment dat ze in aanraking kwam met haar sexy dekhengst van een buurjongen.
Ze besefte dat haar leren kleding haar extra opgewonden maakte en ze wou helemaal ingaan op die erotische gevoelens.
Rick deed wat hem gezegd werd.
Hij wist dat zijn buurvrouw vandaag de baas was. Hij kon beter doen wat ze zei, omdat hij anders gestraft zou worden. Natuurlijk zou die straf waarschijnlijk niet zo heel erg zwaar zijn, maar voorlopig zou hij haar maar blindelings
gehoorzamen.

Per slot van rekening was dat zijn hoofddoel. Niets was voor hem zo belangrijk als zijn knappe, sexuele buurvrouw gelukkig te maken en al haar wensen te vervullen... op sexueel of welk ander gebied dan ook.
"Neuk me! Neuk me nouuuu!" schreeuwde Missy, maar voordat de jongen de kans kreeg om zijn lul in haar openstaande en gewillige kut te steken, verkocht ze hem een harde klap met het pingpong bat op zijn kont.
Het hout kletste zo hard op zijn met leer beklede kont, dat hij begon te schreeuwen, zowel van verbazing als van pijn.
"Auuuuw!" gilde hij, toen hij het bat in zijn ronde, stevige billen voelde bijten. Wat de jongen verbaasde was dat het branderige gevoel al snel plaats maakte voor genot en daarom verlangde hij ernaar dat ze het nog een keer zou doen. Met opzet stak hij zijn lul niet in haar kut, in de hoop dat ze hem dan weer zou slaan.
Zijn wens ging snel in vervulling.
"Neuk me! Neuk me! Ik heb je gezegd dat je me moest neuken!" schreeuwde Missy als een krankzinnige, terwijl ze het pingponh bat nog harder op de mooie kont van de jongen liet neerkomen.
En toch neukte hij haar nog niet. Hij speelde een spelletje met haar en daardoor haalde hij zich haar woede op zijn hals en de straf die daarmee gepaard ging. Hij vond het heerlijk!
Missy besefte nu dat hij het met opzet deed, zodat ze hem weer op de billen zou slaan. Daardoor wist ze dat ze een ontzettend hete dekhengst in de dop onder handen had.

Ze hield enorm veel van haar buurjongen, zelfs nog meer dan van het leven zelf.
Ze wist dat ze alle aspecten van het op een erotische manier liefde bedrijven zouden delen. Dat gingen ze allemaal doen. Sadisme en masochisme zou alleen maar een onderdeel vormen van de vele manieren waarop ze samen sex gingen bedrijven.
"Neuk me! Neuk me, waardeloze slaaf!" schreeuwde Missy, terwijl er een vuur in haar ogen gloeide zoals Rick nog nooit van zijn leven bij iemand gezien had.
Hij werd er bang van.
Hij begreep dat hij beter niet te ver kon gaan. Bovendien deden zijn lul en ballen zeer, vooral de laatsten, die vol zaad zaten en brandden van verlangen om hun lading kwijt te raken.

Hij wou haar neuken en zijn jongenslul diep in het nauwe, natte uitnodigende gat van haar kut rammen en daarom besloot hij om geen seconde langer te wachten.
"Ja, ik zal je neuken! Ik zal je neuken, ik zal je neuken!" begon hij aan een stuk door te schreeuwen. Hij stak een hand naar beneden en bracht zijn stijve jongenslul regelrecht naar het gat in het midden van het leren broekje van zijn buurvrouw, waarna hij hem er zo woest mogelijk in ramde.
Missy voelde hoe de lul van de jongen tussen de lippen van haar kut doordrong en toen in de roos dook.
De pik van de jongen kietelde aan haar klitoris en maakte dat het sap hevig uit het gat van haar kut begon te stromen. Het bedekte zijn stotende pik en maakte het pad voor zijn stoten lekker nat. Rick voelde de hitte van de hartstocht van zijn buurvrouw omhoog komen, toen haar kutlippen zich rond zijn lul klemden en in de zijkanten van zijn steel knepen om te maken dat het zaad in zijn ballen begon te borrelen en zich gereed maakte om uit de pisgleuf te schieten, welke aan de bovenkant van zijn bolle, trillende eikel zat.
Rick lag nu overvloedig te transpireren en zijn bespierde borstkas wreef zinnelijk heen en weer over de in leer gevatte tieten van zijn buurvrouw.
Haar enorme tetters voelden heerlijk aan, vooral onder de dunne laag sexy zwart leer. Rick wist dat zijn buurvrouw werkelijk een natuurlijk gevoel voor zinnelijkheid had. Ze scheen precies te weten wat ze moest doen om hem heet te maken, om hem
hartstikke gek te maken en om hem het daverendste orgasme te bezorgen dat men zich maar kan voorstellen.
Rick bleef haar uit alle macht neuken. Hij ramde sneller en harder in en uit het gat van haar kut dan hij tot nu toe gedaan had, zo snel en woest dat hij niet eens hoorde dat de voordeur van het huis geopend werd.

Rick had er zo naar verlangd om bij zijn buurvrouw in bed te kruipen voor zijn gewoonlijke namiddagse neukpartij dat hij per ongeluk vergeten had om de deur op slot te doen.
Missy lag zo hard op het bed te schreeuwen en te kronkelen, dat ze ook niemand binnen hoorde komen.
Natuurlijk hielp het geluid van het grote pingpong bat, waarmee ze Rick op zijn stevige ronde billen sloeg, om het geluid van de naderende voetstappen uit te wissen.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen