Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Nancy en Henk hadden besloten om naar Missy toe te gaan, om te vragen of die wilde komen om een stukje met hen te eten. Sinds de scheiding was het toch wel wat beter gegaan tussen Henk en Missy, en hij wilde nog wat bespreken in het belang van de kinderen. De kinderen waren sinds de scheiding nooit meer thuis, niet dat het hem slecht uitkwam nu hij elke dag Nancy lag te neuken, maar het zat hem niet lekker die vervreemding.
Henk had zijn buurmeisje Nancy wel op het hart gedrukt dat ze haar mond moest houden over hun schandelijke verhouding, precies zoals Missy dat met Rick had gedaan.

Zowel Henk als Missy dacht dat hun verdorvenheid geheim voor elkaar was en dat zij genoten, terwijl de ander zich vreselijk verveelde.
Ze vermoedden geen moment dat ze allebei precies hetzelfde deden!
"Wat is dat?" fluisterde Nancy, toen ze de deur van het appartement van haar buurvrouw naderde.
"Ik weet het niet. Wacht even, nee, nou ja, kijk maar of de deur dicht is."
Henk was zenuwachtig. Per slot van rekening was zijn vrouw voor hem het huis uitgegaan en genoot ze kennelijk van haar vrijheid.
Misschien was het verkeerd van hem om zo bij haar binnen te komen vallen, zonder haar eerst opgebeld te hebben. Het zou best mogelijk zijn dat hij haar stoorde tijdens een 'prive'- ogenblik.


Per slot van rekening bestond er geen enkele reden waarom ze niet met iemand anders naar bed zou gaan. Hij neukte zelf als gek en hij wist dat ze net zo dol op sex was als hij. Het was alleen zo dat zij het niet meer met elkaar deden.
De deur stond op een kier.
"Zullen we naar binnen gaan om te kijken wat er aan de hand is?" vroeg Nancy, die het blijkbaar een opwindende gedachte vond om haar buurvrouw op het bedrijven van de liefde te betrappen.
Henk luisterde aandachtig aan de deur. Hij hoorde geluiden van sex uit de slaapkamer komen. Hij was ervan overtuigd dat zijn vrouw daar een man had en dat ze die te barsten neukte.
Hij wist dat hij eigenlijk weg zou moeten gaan. Uiteindelijk woonde ze op zichzelf en had ze het volste recht om te doen waar ze zin in had en met wie ze maar wou. Het ging hem werkelijk geen barst aan wat ze aan het doen was.
En toch kon hij de gelegenheid niet voorbij laten gaan om haar in verlegenheid te brengen, om haar te verrassen en om eens flink te kunnen uitlachen. Hij wou de uitdrukking op haar gezicht zien wanneer hij naar binnen ging en haar en een vreemde man erop betrapte dat ze elkaar lagen te neuken of af te zuigen of iets anders waar ze zin in hadden.
Henk had er geen idee van wat hij te zien zou krijgen en dat hij degene zou zijn die verrast zou zijn!

"Oke, maar laten we het heel zachtjes doen, meisje. Oke?"
"Oke, Henk. Muisstil", antwoordde Nancy.
Ze drukte haar hand tegen haar mond aan, om het gegiechel te onderdrukken dat naar de oppervlakte kwam. Ze vond het allemaal heerlijk avontuurlijk. Ze liepen zo zachtjes als onder de gegeven omstandigheden mogelijk was de zitkamer door. Nancy kwam vlak achter haar buurman aan. Ze hield zich aan zijn hemd vast en deed haar best om geen geluid te maken.
Centimeter voor centimeter slopen ze naar de deur van de slaapkamer toe. Toen ze daar eindelijk waren, kwamen ze tot de ontdekking dat die ook op een kier stond. Henk hield het niet meer uit. Met een geweldige duw gooide hij de deur open en stormde hij de kamer binnen met zijn knappe buurmeisje vlak op zijn hielen.
Rick lag in en uit de kut van zijn buurvrouw te rammen, met alle geestdrift die hij kon opbrengen. Zijn ronde rood geslagen billen vlogen snel en woest op en neer. Hij gaf haar een enorme beurt.

Hij ging zodanig op in zijn geneuk dat Missy hem op zijn kont moest slaan en hem van zich af moest duwen, voordat hij besefte dat zijn buurman en zijn zusje in de deuropening stonden te kijken wat hij aan het doen was.
Missy zei niets. Ze was teveel geschrokken om een kik te kunnen geven. Ze bleef op het bed liggen met een enigszins schaapachtige uitdrukking op haar gezicht, toen haar ex en buurmeisje haar met grote ogen van verbazing aankeken.

Henk staarde het langst, voordat hij bruusk in een hysterische lach uitbarstte.
Het was gewoon te veel voor hem om het ineens te kunnen bevatten. Hij had zich er steeds zorgen over gemaakt dat zij te weten zou komen wat hij met Nancy uitvoerde, terwijl zij haar buurjongen te barsten neukte.
Hij had toch kunnen weten dat zijn geile vrouw niet zou kunnen ophouden met neuken alleen maar omdat ze van elkaar gescheiden waren, maar hij moest toegeven dat het een geweldige verrassing voor hem was toen hij haar met hun buurjongen bezig zag.
Hij liet zich op de knieen vallen, terwijl hij bleef lachen. Nancy begon te grinniken toen ze naar haar buurvrouw en broer keek en barstte toen ook in een bulderend gelach uit.

Ze liet zich op haar knieen naast haar buurman zakken en sloeg haar armen rond zijn nek waarna ze hem hartstochtelijk begon te zoenen.
Missy lag toe te kijken hoe haar buurmeisje haar ex zoende en besefte meteen dat haar man hetzelfde met haar buurmeisje deed als wat zij met haar buurjongen aan het doen was. Daarom had Henk het natuurlijk zo vermakelijk gevonden.
De humor van de situatie drong opeens ook tot Missy en Rick door en even later zaten allevier hysterisch te brullen van de lach.
Het scheen dat ze elkaar weergevonden hadden. Natuurlijk was alles nu een beetje anders geworden... nu hadden ze allemaal een partner!
Maar ergens wisten ze allevier dat het tussen hen beter dan ooit zou worden.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen