Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik zit op het terras te kijken waar ze blijft.... Ze appte me 10 minuten geleden al dat ze er bijna was. Haar cola light staat al klaar... Twee minuten later zie ik haar lach de hoek om komen... Ik bekijk haar even van top tot teen.

Wauw wat een lekker ding denk ik bij mezelf. Haar lange bruine haar heeft ze los op haar schouders hangen. Ze heeft een rood jurkje aan...Verder zwarte hoge laarzen...Verder niets...Tenminste wat ik zo kan zien.

Ze komt naast me zitten. We raken in gesprek en drinken rustig ons drankje op...Ik kan het niet laten om haar steeds even te bekijken van top tot teen. Wauw wat een lichaam denk ik. En dan te bedenken dat ze al moeder is. Een echte MILF dus.

 

We praten en praten maar door...Op den duur veranderd ons gesprek onderwerp naar seks... Dit vind ik helemaal niet erg... Word er zelfs een beetje opgewonden van... Ze vertelt honderduit over haar seksleven...Een lichte erectie begint zich te vormen in mijn boxershort.

Ook jij begint steeds geiler uit je ogen te kijken... Opeens zeg je ik moet even naar de wc. En loopt aan. 5 minuten later kom je weer terug. En gaat weer zitten. Ineens voel ik jou hand op mijn been...Ik pak jou hand vast. Terwijl ik dat doe krijg ik van jou iets in mijn hand gestopt. Voorzichtig open ik mijn hand. In mijn hand zit jou string. Mijn erectie word groter en groter. Dit moet jou ook opgevallen zijn. Steeds geiler kijk je uit je ogen. Ik zeg tegen je kom we gaan een stukje wandelen...Samen lopen wij het park op...Mijn bobbel in mijn broek is goed te zien. Jouw valt het ook op en streelt er overheen. Plotseling draai jij je om en begint mij hevig te tongzoenen. Heerlijk zoals jij dat doet.
Daar staan we dan midden op het voetpad. Ik kan het niet laten om ff onder je jurkje te voelen. Ik voel dat je al flink nat bent. In de verte komen voetgangers aan dus we lopen maar verder...Af en toe wrijf je even over mij erectie...Heerlijk. We komen langs een bungalow gelopen en de mensen rijden net weg.

Tot mijn verbazing zie ik dat ze vergeten zijn de voordeur goed dicht te doen. Uit goed fatsoen loop ik naar de deur om hem dicht te doen. Maar in de plaats dat ik de deur dicht kan doen duw je mij naar binnen...Je gooit de deur dicht en begint. Me te zoenen. Daar staan we dan in iemand anders zijn vakantie huisje. Je opent wat deuren en gooit me daar op een bedje...Langzaam begin je me uit te kleden.

Alles uit behalve mijn boxer. Langzaam kleed jij je ook uit...Je string was al uit dus je staat snel naakt. Je laarzen hou je aan. Dit is wel een heel geil gezicht...Je komt boven op mij zitten en schuurt met je clit over mijn boxer...Mijn stijve komt ondertussen boven mijn boxer uit.... Je draait je om en komt met je kletsnatte poes op mijn gezicht zitten.... Rustig begin ik je te likken... Aan je gekreun merk ik dat je het lekker vind...Natter en natter word je. Ik lik je clit.... Dan je poesje...En je anus sla ik ook niet over.

 

Ondertussen heb jij mijn boxer uitgedaan. En begint mijn eikel te likken. Heel langzaam totdat je hem helemaal in je mond hebt. Je begint me te pijpen zoals ik nog nooit heb gevoeld. Je houd op met me te pijpen en klimt van mijn gezicht af.... Langzaam laat jij je zakken over mijn stijve...Met je gezicht naar de deur. Eerst ga je langzaam op en neer maar dat word steeds sneller. Je eerste orgasme is bijna een feit...Totdat de slaapkamer deur opengaat. En een bloedmooie meid van een jaar of 22 in de deuropening staat. Ze blijkt de dochter te zijn van het stel da net wegreed. En zo te zien kwam ze van het zwembad af.... Bikini topje aan en een strak broekje. Verschrikt kijkt ze ons aan.... Maar jij stoort je er niet aan en rijd gewoon verder...Dit wind dat meiske heel erg op...Langzaam begeeft zij een hand haar broekje in...Waar ze haar clitje voelt...Ze begint er langzaam over heen te wrijven. Jij kijkt haar aan en wenkt haar dat ze dichterbij moet komen. Ze haalt haar hand uit haar broekje en de jouwe verdwijnt er in...

 

Jij begint het meisje te vingeren terwijl jij boven op mijn harde op en neer wipt. In een keer stap je van me af en dirigeert me naar de stoel die in de hoek van de kamer staat. Met allerlei kleding stukken bind je me vast...Naakt met een stijve. Je loopt terug naar het bed Dan kleed jij het meisje helemaal uit.... Daar staan ze voor me. 2 ontzettend mooie naakte vrouwen. De ene met een kaal geschoren poesje de andere met een mooi streepje. Jij legt het meisje op bed en gaat er standje 69 boven op liggen. Langzaam beginnen jullie elkaar te likken. Dit alles bekijk ik vanaf mijn stoel. Mijn stijve fier vooruit. Het gekreun word steeds harder en sneller.... Jullie orgasme zit er aan te komen. Heftig komen jullie schokkend samen klaar...Dan staat het meisje op en loopt weg. 2 tellen later komt ze terug. Kijk eens bij mijn moeder gejat...Trots laat. Ze. De paarse vibo zien. Ze gaat wijdbeens op bed liggen.... En begint haar zelf met de vibo te verwennen. Dit neem jij over en met je vrije hand begin je haar anus te masseren.... Ik zit nog steeds vastgebonden op de stoel...Zo stijf als ik weet niet wat. Het meisje begint te kreunen ik zie dat je een vinger in haar anus naar binnen hebt geduwd.... Ze gilt het uit van genot. Een 2de vinger duw je erbij...Ik zie haar kutje glinsteren van de nattigheid en de jouwe ook. De vibo glijd in en uit haar.... Plots trek jij de vibo uit haar kutje...En houd deze tegen haar anus. Door de nattigheid glijd de vibo makkelijk naar binnen. Je stapt van het bed en loopt naar mij toe...

De vrouw vertelt verder:
Ik trek je langzaam mee naar het bed hier wachtte je al veel te lang op. Je bent super geil en je vind het spannend omdat je geen idee hebt wat er komen gaat. Ik ben bij het bed. Ik draai me om zodat jij met je rug naar het bed staat en gooi je zo achterover op bed. Het meisje zit langs je en speelt lekker met zichzelf. Je hoort haar vingers haar natte kutje in en uit gaan. Je geeft haar een lekkere tongzoen en hoort haar zachtjes kreunen van genot Ze kijkt mij aan. Ik zit aan de andere zijde van jou op het bed. Ze kijkt me vragend aan of zij je nu mag hebben. Ik knik. Ze buigt over jou heen. Haar borsten vlak bij jouw gezicht. We kussen elkaar. Net toen je dacht dat je niet geiler kon worden stopt ze me met kussen en gaat zo bij je op schoot zitten. Alsof ze op een paard zit wordt je bereden. Je lul in haar. Ze fluistert in je oor dat je haar eerste bent. Je hebt een natuurtalent getroffen. Ze gaat lekker tekeer. Ze stopt en gaat van je af. Ze vraagt of ze op haar buik mag liggen. Jij gaat bovenop haar liggen en duwt je stijve lul en in haar nog veel te strakke kutje. Terwijl ik bezig ben met het meisje kijk jij toe... Je hand reikt naar de vibo die voor je op het bed ligt. Je pakt hem op en stopt hem in je mond. Je proeft het geil van het meisje nog... Eerst in je mond langzaam naar beneden over je borsten. Tot op je kletsnatte klitje. Hier hou je hem lekker tegen aan.

De man vertelt verder:
In mijn ooghoek zie ik de nattigheid uit je kutje druipen. Dit wind mij nog meer op. Het meisje ziet het ook en kruipt langzaam naar jou toe. Voorzichtig stop jij de vibo in je kutje... Een soppend geluid klinkt door de kamer. Het meisje neemt de vibo van je over... Opeens trekt zij de vibo uit je en likt deze helemaal schoon. Daarna gaat ze met haar mondje richting jou openstaande natte poesje. Ze begint lekker aan je clitje te likken. Wat een prachtig gezicht. Jij met je benen wijd zittend op bed. Het meisje op haar knieen voor je likkend aan je clit. Haar kontje fier omhoog. Dit kan ik niet laten zo en ga op mijn knieen achter haar zitten. Mijn stijve hou ik voor haar neukgrotje. Door al die nattigheid glijd hij er gemakkelijk in. Langzaam begin ik te stoten. Ik voel dat ik bijna ga komen. En zie aan jou gezicht dat het bij jou ook niet meer zo lang gaat duren. Het langzame stoten van mij word steeds sneller. Jou hoor ik steeds harder kreunen. En dan kom jij spuitend klaar in het gezicht van het meisje. Je gilt het uit... Dit word ook mij teveel en kom met een kreet klaar in het meisje... Jij kijkt mij aan en zegt dat je nog nooit zo heerlijk geneukt hebt. Nu kijk je naar het meisje dat imiddels languit op bed is gaan liggen. Je ziet mijn sperma uit haar kutje lopen en kunt het niet laten om dit lekker op te likken tot er niets meer over gebleven is... Zo blijven we nog een kwartier liggen. Ineens horen we de ouders van het meisje thuiskomen. Snel kleden we ons aan en klimmen door het raam naar buiten. Het meisje blijft naakt achter op bed.

Samen liepen we nu over het park. Niet wetend wat we moesten doen. Opeens gaat jouw gsm het is je man. Of je thuis bent en samen wilt lunchen. Ja zeg jij en samen lopen we naar de parkeerplaats waar we allebei in onze auto stappen. Shit denk ik. Weg geile dag. We rijden aan en bij het kanaal ga jij naar links en ik nar rechts... Terwijl ik halverwege het kanaal ben rammelt mijn gsm, een appje van Pappa Tjoello ( zo sta jij in mijn gsm ). Ik ben over een uurtje terug... Met mijn zwem spullen. Kom je ook. Dat staat in het berichtje... “natuurlijk” stuur ik terug. En rij naar huis om mijn zwem spullen te halen. Terwijl ik thuis alles bij elkaar aan het zoeken ben krijg ik weer een appje. Daarin staat: Ga maar vast naar binnen ik zie je daar. Dus zo gezegd zo gedaan. In de auto en terug naar de Weerterbergen. Ik koop een kaartje kleed me om en ga het water. Ik ga zo in het zwembad zitten dat ik jou zeker binnen zie komen. Na een kwartiertje kom jij binnen... Wat een lijf heb jij. En in een witte bikini. Als er iets is wat me geil maakt is het een witte bikini. Je zwaait naar me en loopt op me af. Je komt langs me zitten en geeft me een lekkere tongzoen... Ik voel dat ik een stijve krijg. En jij merkt dat ook en wrijft er gauw een keer over. Kom zeg je we gaan in het buitenbad. We lopen richting het trapje en zwemmen door de rubber flappen het buitenbad in... Daar zijn we helemaal alleen. Ik ga op het bankje in het water liggen en jij zwemt boven op me...

 

Daar liggen we dan. In eens voel ik jou hand over mijn zwembroek gaan... Je maakt het touwtje los en gaat met je hand naar binnen. Daar begin je aan mijn stijve te trekken... Ik begin te kreunen. Jouw hand en het warme water is een geweldige combinatie... Jij begint zeer geil uit je ogen te kijken...Langzaam doe je mijn zwembroek naar benden en mijn stijve komt tevoorschijn... Jouw ogen kijken nog geiler en je kreunt: ik wil je voelen nu...je komt iets omhoog en doet je bikini broekje iets op zij... Langzaam schuif je over mijn stijve heen... Daar liggen we dan in het water... Jij boven op mij... En mijn stijve in jou. Rustig ga je op en neer. Ik zie dat je aan het genieten bent. In een keer komt er om de hoek nog een stelletje aan gezwommen. Van onze leeftijd. Zij gaan langs elkaar tegenover ons op het bankje liggen. En bekijken wat wij aan het doen zijn... Jouw geile blik verraad alles. Natuurlijk hou ik hun ook in de gaten. Geil blijf jij op en neer wippen. In mijn ooghoek zie ik dat zij ondertussen haar hand in zijn zwembroek heeft... Je ziet dat zij hem aan het aftrekken is... Nu is ook de hand van de man in haar broekje verdwenen. Je ziet gewoon dat hij haar vingert. In de tussen tijd wip jij rustig verder op mijn stijve. Dan in eens heel brutaal komt het stelletje naar ons toe gezwommen en komt langs ons liggen. Zij kruipt boven op hem. En haar bikini broekje gaat aan de kant en schuift over zijn stijve. Jezus wat een geil gezicht is dat. Jij kijkt haar aan en zij kijkt naar jou... En dan gebeurd het jullie geven elkaar een geweldige tongzoen. Man wat geil... Jouw handen zoeken haar borsten en begint deze te masseren... Haar handen zoeken de rand van jouw bikini broekje. En haar vingers verdwijnen in jouw broekje. Haar vingers vinden jouw klit en begint hier over heen te wrijven. Ik voel haar vingers af en toe tegen mijn stijve. Ik word geiler en geiler. Opeens kijkt de man mij aan en vraagt: Zullen we ruilen?....

Wordt vervolgd...

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen