Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Mijn totaal onverwachte belevenis die ik meemaakte september vorig jaar.
Zal bij het begin beginnen, mijn naam is Johan twintig jaar, slank, redelijk sportief, 198 cm, woon in een kleine stad in het zuiden. Na mijn MTS diploma behaald te hebben, ga ik naar de HTS, daarvoor moet ik op kamers gaan wonen in Utrecht.
Mijn beste vriend is Pieter, we zijn al bevriend vanaf de lagere school, kennen elkaar door en door, ook hij mijn en ik zijn ouders natuurlijk.


Mijn ouders hebben een eigen bedrijf, zijn prima ouders, niets mis mee, maar met Pieter zijn moeder heb ik een betere band, kan heel goed met haar praten, maar ook mogen we elkaar graag pesten en stoeien wel eens wat met elkaar.
Ze heet Missy, is ergens in de tweede helft van de veertig, ziet er best goed uit vind ik, redelijk slank, wel een paar heerlijke dikke tieten, blond kort haar, gewoon een leuk en spontaan mens.
Voor de grap noem ik haar altijd mijn "spare mum" reserve moeder.
Eind augustus is mijn nieuwe schooljaar begonnen, vertrokken naar mijn nieuwe kamer, i.v.m.. introductie en dat soort dingen, bleef ik het eerste weekend in Utrecht, en reisde op donderdagavond erna weer naar mijn ouderlijk huis, veel te vertellen thuis natuurlijk, maar was erg leuk en spannend allemaal wel.
De vrijdagmorgen ga ik even op mijn fiets de stad in, bedenk mij: laat ik even kijken of Missy thuis is, even vertellen hoe het was geweest, mijn vriend Pieter is naar zijn werk, maar dat maakt niet uit.


Haar auto staat op de pad, dus ik fiets de tuin in, de deur staat open en ik naar binnen:" heeft spare mum tijd voor een bakkie?" uit de keuken hoor ik ze roepen:"hé lekkertje ben je er ook weer, ja hoor heb wel tijd" ik loop door de keuken in en ga op een stoel aan de keuken tafel zitten, we kletsen wat, ze is gekleed in een badjas en heeft een handdoek om haar hoofd, waarschijnlijk komt ze nog niet zo lang geleden onder de douche vandaan.
Als ze achter mij langs loopt pakt ze mijn hoofd beet en zegt: "even je haar lekker door de war gooien" en wrijft wild door mijn haar en trekt hard aan mijn oren "hé, doe eens voorzichtig met mij anders zal ik ook aan jou oren trekken"zeg ik, zo kletsen we wat en geinen wat, als ze weer achter mij langs loopt steekt ze een vinger in mijn zij, ik kan echt niet tegen kietelen, dus ik zeg: "laatste waarschuwing Missy, dan pak ik je terug".
"Jij blijft gewoon lekker van mij af, anders zet ik je buiten" ze zet de koffie op tafel, we kletsen verder, als we zo zitten horen we dat de post wat binnen gooit, als ze weer achter mij langs loopt om naar de hal te gaan, steekt ze zowel links als recht een vinger in mijn zij, van schrik spring ik op, "sodeju, ik heb je gewaarschuwd"roep ik en loop haar na, ze rent de kamer in, nog net kan ik bij haar badjas en trek eraan, ze laat zich op de bank vallen en ik val tegen haar aan, haar badjas is los gegaan en haar ene tiet ligt bloot, ik kijk ernaar, brutaal pak ik hem beet, en zeg "voor straf zal ik in je tiet knijpen", en brutaal knijp ik in haar tepel.

De tieten van Missy
Ze weert me niet af en zegt: "misschien vind ik dat wel lekker" even weet ik me nu geen raad, maar als weerwoord zeg ik: "dan moet ik ook in de andere maar even knijpen" mak hem ook bloot en doe hetzelfde.


Heerlijk kneed ik haar ferme grote tieten en zeg: "je hebt een paar heerlijke tieten, maar dit mag niet", en wil haar loslaten, met haar handen houdt ze mijn handen op haar tieten gedrukt....................
Dan plotseling slaat ze een arm om mijn nek en trekt mijn gezicht omlaag en geeft me een zoen, ook voel ik haar tong, ik open mijn mond en we tongen heerlijk met elkaar.
Automatisch daalt mijn hand naar beneden naar haar kut, voel dat ze haar benen spreid, en ik voel haar heerlijke kale kut.
OMG, wat gebeurt hier vraag ik mij af, als we even stoppen met zenen kijkt ze me aan en vraagt: "Johan, wil je me neuken?".
"Nee. Missy" zeg ik "dat kan en dat mag niet, je bent de moeder van Pieter". De hormonen gieren in middels door mijn lichaam natuurlijk, als ze dan ook nog een hand op mijn inmiddels harde paal legt denk ik: WTF, grijp haar kut weer en duw een paar vingers naar binnen, en zoen haar weer...............
Ze begint aan mijn broek te rommelen en weet mijn keiharde paal te bevrijden. "Johan mag ik je even pijpen?" vraagt ze, natuurlijk vind ik dat goed, als ze hem in haar mond neemt, en begint te pijpen................OMG, dit is pijpen, dit is ervaring, wat kan dit geile wijf pijpen, "Missy, ik ga zo komen stop even" roep ik hijgend, ze stopt niet en met grote snelheid ga ik richting klaarkomen, hier is geen ophouden voor gemaakt.

Missy pijpt meHeftig schokkend en stotend spuit ik alles in haar mond, het duizelt me even, wat kan deze vrouw pijpen, ze likt mijn paal schoon op een manier.................. even weet ik niet wat ik moet zeggen "ervaren en rijpe vrouwen" zijn plotseling favoriet bij mij.
Lachend kijkt ze me aan en zegt: "vond je het lekker?" dit was goddelijk om zo klaar gepijpt te worden, "op deze manier ben ik nog nooit gepijpt" zeg ik in alle eerlijkheid.
Even sta ik op doe al mijn kleding uit, en ga tussen haar benen om die heerlijk gladgeschoren natte kut te gaan likken, tijdens het likken geeft ze aan hoe en wat precies te doen. Wat is dit een vreselijk lekkere en vreselijk geile vrouw, alles mag bij haar, steek vingers in haar kut en ook in haar kont, nat, geil, heet en lekker, wat een heerlijke kut is dit, ze begint steeds meer met haar onderlichaam te bewegen, met haar hand op mijn achterhoofd duwt ze me hard tegen haar kut................
Dan gaat ze klaarkomen, haar benen slaat ze naar elkaar toe, mijn hoofd zit klem, ik hoor ze schreeuwen en roepen, ik voel ze schokken, en er komt vreselijk veel lekker vocht uit haar kut.


Sodeju, dit is klaarkomen zeg.................. als ze na even weer wat ontspant trekt ze me naar boven en wil zoenen met mij, mijn gezicht is nat van haar kut vocht, we zoenen en likt aan mijn gezicht.
"Wat heb je me super heerlijk klaar gelikt, moet je vaker komen doen" zegt ze, "nu moet je me vreselijk gaan neuken" geeft ze aan.
Mijn paal doet pijn zo stijf en zo hard is hij, hou hem voor haar kut, en erg gemakkelijk glij ik naar binnen en stoot direct mijn volle 19 cm in haar natte kut, met een langgerekt "oooooohhhhh jaaaaaaaaa" laat ze me binnen, haar pupillen van haar ogen zie ik wegdraaien.
Als ik helemaal in haar zit weet ik direct al, nog nooit heeft mijn paal in zo'n heerlijke warme en natte kut gezeten.
"Wat een heerlijke kut heb jij Missy" roep ik en begin met stoten in haar kutje................"geniet je zo van mijn kut, je moet me vaker komen neuken" roept ze. dan druk ik mijzelf iets omhoog en zie haar wiebelende tieten, wat is dit mooi, wat is dit geil, wat is dit heftig, dit ga ik nooit, en nooit meer vergeten..............
"Ram je paal diep in mij Johan, neuk me hard please" roept ze, na even geeft ze aan dat ik uit haar moet gaan en ook van haar af, op mijn rug moet ik op de vloer gaan liggen, met haar natte openstaande kut zakt ze over mijn harde paal, wat is dit vreselijk mooi, en mega geil om te zien....................


"Missy, wat ben jij lekker en vreselijk geil"roep ik, begin ook aan haar tepels te trekken en te knijpen, van alles wat ik bij haar doe wordt ze alleen maar geiler en geiler, tot op heden heb ik alleen maar leeftijd genoten geneukt, daar was niets mis mee............
Maar op alle gebied is dit de overtreffende van de overtreffende categorie.........."Missy, bijna ga ik weer klaarkomen"roep ik, dit alles is te veel, te geil en te lekker voor mij............
"Wrijf over mijn klit, knijp in mijn klit" roept ze, "dan kom ik ook klaar en moet je me volspuiten............"
"Jaaa, lekker geil wijf, ik ga je kut volspuiten, oohhhh wat ben jij geil en lekker " roep ik, steeds harder en dieper stoot ik in haar, en bewerk haar klit, dan zie ik haar pupillen weer wegdraaien en alleen het wit van haar ogen, ze komt klaar...................OMG.....................ze komt klaar en hoe, ze gaat tekeer op mijn paal en ik begin te spuiten, ik blijf spuiten, waar het vandaan komt weet ik niet..........., Missy roept, gilt, wordt helemaal gek lijkt het wel, en ik?........... ik zie sterren, zwarte vlekken, Missy haar grote tieten zie ik heen en weer slingeren...................
Ik droom, ik wordt gek van geilheid gek van genot................... als we een beetje tot rust komen komt ze voorover op mij liggen, als ik over haar rug wrijf, is deze helemaal nat van het transpiratie vocht.


"Missy" fluistert ik in haar oor "nog nooit heb ik zo heerlijk geneukt, en zo klaargekomen, dankjewel".........................
Ze geeft daar geen antwoord op, maar zegt wel: "kom dan gaan we even samen lekker douchen, als we onder de douche staan zie ik pas goed hoe mooi deze vrouw is, en zeg haar dat ook, we wassen en strelen elkaar, als we ons afgedroogd hebben zegt ze: "kom, we gaan even lekker samen in bed liggen".
Als ik naast haar lig zeg ik: "dit had natuurlijk nooit mogen gebeuren, en nu?" vraag ik aan haar, ze draait zich naar mij en antwoord: "Johan, wat er is gebeurt moeten we geheim houden, zoals je weet is mijn man vaak voor zijn werk van huis, daardoor heb ik te weinig seks, ik was geil en ik had zin, en dan stap jij binnen....................." en ze geeft me een zoen.
Tja, wat moet ik daarop zeggen, dus kijk haar aan met een blik van, het zal wel, maar zeg dan toch mijn of meer vragend: "begrijp ik hieruit dat jij het niet bij deze ene keer wilt houden?"


Met haar hand is ze weer heerlijk met mijn pik aan het spelen, en ik voel hem al weer stijver worden, geil kijkt ze me aan en zegt: "heerlijk en fantastisch zou ik het vinden als jij me af en toe een flinke beurt komt geven, zou je dat willen?"
"Is er een nee???????" vraag ik mij af, kan ik tegen deze seks, en deze vrouw nee zeggen?
Ik duw haar op haar rug, ga bovenop haar liggen en stoot mijn paal gelijk helemaal in haar kut "moet ik het antwoord zeggen of wil je het antwoord voelen" zeg ik haar........................
"Laat het me voelen, jaaaaa, ik wil je voelen, jaaaaa je wil het, neuk me zo vaak je wil" roept ze in mijn oor, ze is volgens mij de "verpersoonlijking" van seks, onverzadigbaar geil is deze vrouw.
Heerlijk hard en diep stoot ik in haar, omdat we vreselijk heftig klaar zijn gekomen, neuken we nu iets rustiger, tussen de stoten zeg ik: "je bent mijn spare mum, maar ook mijn privé hoertje, heerlijk geil wijf".


"Wil alles voor je zijn als je me maar lekker neukt"roept ze, ik ga achter haar zitten, duw haar benen zover mogelijk uit elkaar, kan prachtig zien hoe mijn paal in en uit haar openstaande kut gaat, haar grote tieten slingeren heen en weer.
"Mag ik zo meteen weer in je kut spuiten?" vraag ik, maar weet inmiddels zeker, dat ik nog heel veel zaad in haar buik ga spuiten.......................
Ze trekt haar kut open en met haar vingers bewerkt ze haar recht op staande klit en roept: "natuurlijk spuit me vol, ik wil je hoer zijn, spuit maar diep in me, ik kom ook"
Werkelijk onvoorstelbaar, vanmorgen kwam ik voor koffie, wat ik sindsdien heb meegemaakt en beleefd..................
Ze begint weer klaar te komen, ze gaat zo wild tekeer heb moeite om in haar kut te blijven, wild en ruw stoot ik in haar...........
Dan kom ik ook, het komt uit mijn tenen, vreselijk kom ik klaar, wat voor geluiden ik maak wet ik niet meer, heb het gevoel dat ik buiten mijzelf treed en van een afstand zie hoe mijn lichaam tekeer gaat tijdens het orgasme............
OMG, nooit, helemaal nooit heb ik geweten dat seks zo heftig en zo inspannend kan zijn, als ik uitgeraasd ben, en Missy ook weer rustiger lig, laat ik mij op haar vallen........................


"Missy, ik ben nu kapot en echt helemaal leeg" zeg ik met schorre stem, haar armen slaat ze om mij een en zegt: "ik ben ook kapot, maar belangrijker, ik ben bevredigd, je was geweldig, wat had ik dit nodig".
We liggen nog een poosje, en gaan weer douchen, naar beneden loop ik om daar mijn kleren te zoeken en deze aan te trekken, dan ga ik koffie zetten, daar ben ik wel aan toe.
Als ik weer aan de keukentafel zit komt Missy de keuken in gelopen, ze komt op mijn schoot zitten met aan elke kant een been legt haar armen om mijn nek, ze kijkt me aan en zegt: "het was fantastisch met jou", als ik lang haar been omhoog ga voel ik haar blote kut, ze heeft geen slip aan, ik antwoord: "zal ik eerlijk zijn tegen je?" ze knikt ja, "voor mij was het ook fantastisch, ik ben nu al verslaafd aan je", steek een vinger in haar kut en geef haar een lekkere tongzoen.


Zo zitten we even, als ze dan opstaat spreken we af: geen berichtjes en geen e mails naar elkaar sturen, we mogen geen enkel risico nemen.
Tijdens de koffie zeggen we weinig tegen elkaar, we zijn beide gelukkig en blij, maar elk heeft zijn eigen gedachten.
Als ik opsta vraagt ze zacht...........: "wanneer kom je weer?" geef haar een kus en zeg: "zo snel mogelijk spare mum of privé hoertje ....................."
Als ik naar huis fiets ga ik door het stadspark, ga een poos op een bankje zitten, moet even mijn bovenkamer ordenen, en een manier vinden om hiermee om te gaan...

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen