Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Dit verhaal speelt zicht af een jaar of tien twaalf geleden, ik woonde nog in Noord-Holland en was net gescheiden.

Ik kwam thuis van mijn werk en zag dat ik nieuwe buren had gekregen. Het huis naast de mijne was al 2 maanden leeg, maar nu niet meer. Toen ik binnen was en me lekker had omgekleed, liep ik met mijn bakkie Senseo de tuin in, om zo te genieten van de avondschemering. Opeens een geluid: Dag buurvrouw. 
Ik groette terug: hallo buurman. Hij zei: Ik ben Rachid. Een leuke Marokkaanse jongen van ongeveer 15 jaar stond te gluren tussen een schuttingspleetje. Hij vroeg of hij langs mocht komen om kennis te maken, ik ging hier natuurlijk meteen mee akkoord.


5 minuten later stond Rachid bij mij in de woonkamer. Zijn tengere lichaam, lekker in zijn strakke jeans, ik geilde van het aangezicht. Ik pakte wat te drinken en hij vertelde me mijn zijn verhaal. 
Hij zijn vader en moeder, zus van 13 en broer van 17 waren de nieuwe buren. Ze waren overgekomen van Amsterdam-West, daar had hij zijn hele jonge leven al gewoond, maar omdat er problemen waren met andere jongens in de buurt en de politie, vond zijn moeder het noodzakelijk weg te gaan uit die buurt. Hij wilde niet, maar moest wel mee. Zijn vader was vaak lang van huis, die zou ik vast nog wel een keer zien, nu woonden ze naast mij met z’n vijven.
Hij vroeg of ik een jointje had, want dat zou hem beter op zijn gemak stellen. Ik rook zelf zelden weed, (alleen als ik een paar mannen uitnodig voor een leuk nachtje) maar heb altijd wel een zakje thuis liggen met dat geil makende spul, dus ik gaf dat aan hem en ervaren als hij was hiermee, had hij zijn jointje binnen 5 minuten, gerold en aangestoken.


Ik bleef hem strak aankijken en zijn gitzwarte ogen keken mij ook heel geil aan. Toen vroeg hij me of ik wel eens seks had gehad met een jongen van zijn leeftijd. Ik zei; regelmatig pik ik jongens op in een of andere bar, of ik bied me aan op internet, maar nog nooit met een buurjongen, dat komt wel heel dichtbij.


Dit was dan voor hem ook het teken om door te gaan met zijn geile plan. 
Snel stond hij op en kwam naast me zitten op de bank, drukte zijn mond op de mijne, en begon wild met me te tongen. Hij fluisterde in mijn oor: je wilt me diep in je voelen hé buurvrouw, je wilt die lekkere grote pik van mij in je kutje laten spuiten.


Ik hield het niet meer vol. Ik greep hem bij zijn arm en sleurde hem mee naar boven de slaapkamer in. We trokken onze kleren uit en ik sleurde hem mijn bed in. Zijn paal stond recht overeind, mooi geschoren en zeker 22 centimeter, die wilde ik wel diep in mijn kutje voelen! Rachid stond zich aan mijn grote tieten te vergapen, en af en toe ging zijn blik naar mijn glad geschoren kutje. Ik nam zijn heerlijk dikke eikel tussen mijn lippen en proefde zijn voorvocht wat daar al uitdruppelde, zo geil was hij al.


Mogen de gordijnen niet dicht vroeg hij, hij was nu een beetje bang geworden dat zijn moeder hem zou zien. 
Ik stelde hem gerust, als je op bed ligt kan niemand je zien zei ik. Laat me eerst een lekker zuigen, je hebt een reuzenpaal. Maar daar wilde hij niets van horen. Ik wilde neuken gromde Rachid. 
Ik wilde je kutje verkrachten. Je helemaal vol spuiten met heet zaad. Heerlijk dacht ik, ik wilde deze jongen opeten.


Ik ging om aan zijn wensen te voldoen met opgetrokken benen op bed liggen, mijn kutje stond zo wijd open en hij dook tussen mijn benen. Even een paar keer likte hij aan mijn klitje, een keer tussen mijn lipjes en hij kroop over me heen.
Nat en geil als ik was voelde ik zijn dikke paal mijn buik in glijden tot zijn dikke eikel tegen mijn baarmoeder stopte. Je hebt geen condoom omgedaan probeerde ik nog, maar hij begon me diep te neuken, en die dikke paal snoerde me gelijk de mond. Ik genoot van zijn onervaren en onstuimige snelle neuken, hij zou wel snel klaarkomen als hij zo doorging.


Daar vergiste ik me dus in, ik was al drie keer gillend klaargekomen en het geil spoot uit mijn kutje over het bed. Rachid merkte dat ik verkocht was en trok zijn paal uit mijn buik, hij commandeerde "op je knieën hoer", snel draaide ik me om. Ik kan er zeker van genieten als ik doggy genomen wordt door een paal van dit formaat.


Daar had ik me in vergist, ik voelde zijn dikke eikel tegen mijn kontgaatje drukken, hij wilde me anaal neuken!
Dit was niet een van favoriete plekjes maar vandaag was ik zo geil dat ik het zonder morren toeliet. Zijn dikke eikel kreeg hij niet naar binnen gedrukt, hij gromde, kneep een keer hard in mijn klit en zei: Meewerken hoer! Ik wees hem op het glijmiddel op mijn nachtkastje en trok met mijn handen mijn billen zo ver ik kon uit elkaar.
Na wat glijmiddel op de juiste plekken te hebben aangebracht, kroop hij weer achter mijn opengesperde billen, stak zonder iets te zeggen zijn paal in een stoot diep in mij kutje, ik kreunde en gilde door deze verrassing, maar meteen trok hij weer terug en voelde ik zijn dikke eikel weer tegen mijn aarsje.


Hij drukte zijn eikel in een keer door mijn kringspier, de pijn was niet te beschrijven, ik verkrampte en gilde stop, stop! Goed zo knijp maar lekker hoer, was zijn reacktie, en hij pakte mijn heupen stevig vast en begon te stoten. Ik kon geen kan op en langzaam maar zeker betrad zijn grote lul mijn aarsje, weer zonder condoom
Elke stoot wat dieper dreef hij zijn keiharde paal dieper in mijn darmen, en langzaamaan begon ik te wennen aan dit vreemde gevoel in mijn kontje. Na een paar minuten verdewwen bij elke stoot zijn hele 22 centimeter diep in mijn buik, hij commandeerde: Trek je billen verder uit elkaar hoer! En nog dieper verdween zijn paal in mijn kontje, hij ramde en duwde en ik begon te genieten van dit vreemde onbekende gevoel.
Trok mijn kontje verder open om me goed te laten vullen en hem nog dieper te laten gaan met zijn pik.


In het begin stribbelde ik behoorlijk tegen, maar dat maakte hem dus alleen maar heter. Hij wilde me helemaal voor hem hebben en pompte en ramde steeds weer wat dieper met zijn pik. Duidelijk was te zien dat ik het niet kon hebben, want de lakens werden hier en daar wat rood, maar dat kon mij en rachid niet meer stoppen. Hij ragde door en vulde mijn kontje meer en meer. Ook ik kon mijn driften niet meer tegen houden, en schreeuwde, dieper, harder, sneller. Ik had mijzelf niet meer in toom en ging tekeer als een volleerde hoer.


Na zeker een klein uurtje, hield Rachid het niet meer vol en spoot zijn gloeiend hete zaad diep in mijn darmen. Zijn sperma had mijn kontje zo gevuld, dat het langs zijn lul naar buiten spoot.


Compleet verslagen vielen we naast elkaar, toen pas zag hij, dat ik heel wat tranen had laten vloeien. Je bent een lekkere geile MILF Missy; zei Rachid. 
Ik heb lekker genoten van je. Maar ik weet, nu mag ik nooit meer terugkomen bij jou, hé. Maar tot zijn verbazing zei ik; je mag iedere dag bij mij komen buurman. Ik zal iedere dag komen om je te verwennen buurvrouw lachte hij. 
Ik vond het lekker lachte ik, en wil je iedere dag je grote lul in mijn lichaam voelen.
Snel pakten we een douche, Rachid ging op huis aan en ik ging voor het eten zorgen voor mijn dochter thuis zou komen.


De volgende middag werd er aangebeld. In mijn bikini deed ik de voordeur open. Mijn buurvrouw stond daar bij mij aan de voordeur. Ik schrok wel even, wat had Rachid thuis verteld?
Maar gelukkig ging het om wat anders: Ze vroeg aan mij, of ik Rachid en zijn broer in de gaten wilde houden, want er was slecht nieuws van haar familie in België, maar de jongens konden niet mee, ze moesten naar school. Haar dochter mocht wel mee, die had schoolvakantie. Rachid had haar gezegt, dat ze zeker mochten blijven. Ik antwoordde dat het goed was, ik zou ze wel in de gaten houden.

Ik liet de jongens binnen en mams vertrok gelijk naar de busstation. Rachid stelde voor, dat we maar met z’n drieën in mijn bed zouden moeten slapen, omdat dit voldoende ruimte had. Ik wist het eigenlijk niet, want ik had Rachid liever voor mij alleen. Wat wist zijn broer over onze geile uitspatting?


Ik werd al geil bij de gedachte om 2 palen diep in mijn lijf te ontvangen vannacht, dus ik ging akkoord met zijn voorstel, dan zou zijn broer zich niet zo alleen voelen. De spanning in huis was om te snijden, de jongens keken wat tv, en ik was met het eten bezig. Gelukkig belde dochterlief op om te zeggen dat ze bij haar vader ging eten en daar ook bleef slapen.
Nu was er niets meer wat mijn geile geluk in de weg kon staan.


Na het eten een wijntje, snel de rommel in de vaatwasser, en naar boven. Ik wist nog steeds niet of Murat wist wat er gisteren gaande was.
We omkleedde ons langzaam uit, Murat keek zijn ogen uit toen ik mijn topje uittrok, mijn dikke tieten puiden uit het kleine bikini-topje, wat ik zonder naar hem om te kijken uittrok. 
Rachid trok lachend zijn kleren uit en ging met aleen zijn slip nog aan onder de dekens. Zijn broer Murat deed snel ook het zelfde en sprong in bed. Rachid stelde voor dat zijn broer in het midden moest liggen.


Ik deed de rest van mijn kleding uit, stapte uit het bikibroekje en pakte een string uit de lade. Met mijn rug naar de twee in bed toe bukte ik voorover en stapte in de string om me daarna om te draaien en in bed te stappen. Murat zijn boxershort was te klein voor de enorme paal die hij had gekregen toen ik hem mijn kale kutje liet zien. Die was nog fors groter dan die van zijn broer Rachid, en daar had ik al moeite genoeg mee gehad, dit beloofde nog wat! Ik deed natuurlijk net of ik niets zag, maar het geil stroomde al uit mijn kutje bij de gedachte aan die heerlijke paal.
We waren nauwelijk onder de dekens, toen Rachid begon te friemelen aan mijn tepels. Ik keek zogenaamd verbaasd, maar ook Murat begon aan mijn tieten te voelen.


Ik kon dat natuurlijk zomaar niet laten gebeuren, dus begon ik een beetje te protesteren. Murat en Rachid lachten me uit, dus besloot ik mee te doen met de boys en voor ik het wist, rukte Murad mijn string kapot, en waren waren hun boxersshorts verdwenen. Nu lagen we lekker naakt op bed. 
Ik moest van Rachid zijn pik in zijn mond nemen en zuigen en dat deed ik dan ook, Murat nam het glijmiddel en smeerde zijn pik en mijn in de lucht stekende aarsje daarmee in. Langzaam voelde ik voor de 2e keer in 2 dagen die vlammende pijn in mijn kontje, mijn kringspier protesteerde weer! Ik kreunde dat hij door moest drukken, en in een ferme stoot ramde hij zijn enorme paal mijn darmen in.


De tranen stoomden over mijn wangen op Rachid zijn buik, maar ik wilde doorgaan en dapper drukte ik mijn kontje verder over die paal van 26 centimeter en bleef vol overgave de paal van Rachid pijpen. Murat begon wild en ruw mijn kontje te neuken, terwijl de staaf van zijn broertje in mijn keel verdween. Na enige tijd wilde ik meer, en vroeg of ik 2 pikken in mijn buik mocht? Daar hadden de broers wel oren naar.
Ik kroop over Rachid heen en liet met een kreun zijn paal diep in mij buik glijden, mee dat ik wilde gaan bewegen drukte Murat me voorover en drukte met een beweging zijn enorme lul weer in mijn darmkanaal en begon me hard te neuken, zijn broer Rachid probeerde zo goed en kwaad als het ging mijn kutje te neuken, maar veel bewegingsvrijheid had hij daar niet voor. Heerlijk was dit, ik bleef klaarkomen en het bed was ondertussen doorweekt van mijn sappen, ik bewoog zo goed en zo kwaad als ik kon met mijn knijpende kut over de paal van Rachid, die hoe langer hoe harder begon te kreunen. Na enkele minuten kon Rachid het niet meer aan en spoot zichzelf leeg diep in mijn kutje.


Ik kroop langzaam wat achteruit en zoog zijn nog steeds harde paal naar binnen en zoog de laatste druppels van mijn geil en zijn zaad eraf.
Murat ramde zijn paal nu om beurten een paar stoten in mijn kutje en dan weer in mijn kontje. Toen pakte hij mij stevig bij mijn heupen en begon diep in mijn darmen stotend aan de finale, steeds sneller en harder duwde hij zijn harde paal in mijn kontje.


Ik voelde me wat schuldig omdat ik Rachid vergat, maar toen Murat lekker begon te bewegen en ritmisch zijn pik in mijn kontje op en neer stampte, zoog ik Rachid zijn lul weer diep in mijn keel, hij begon met zijn heupen omhoog te bewegen en schoop af en toe diep door in mijn keel, ik was zo geil dat het kokhalzen me niets kon schelen en ik begon harder en dieper te pijpen.
Rachid pakte plos mijn hoofd vast en drukte zijn 22 centimeter in een stoot mijn keel in, met mijn neus in het vlees van zijn buik gedrukt voelde ik straal na straal van zijn hete zaad mijn slokdarm in schieten. Ik kreeg geen lucht en begon me te verzetten, gelukkig begreep Rachid dit en liet mijn hoofd weer las.


Buiten adem viel ik voorover op bed, met een plop schoot Murat zijn paal uit mijn kontje. Murat gromde en draaide me op mijn buik, greep me bij mijn enkels en vouwdde me dubel. Daar lag ik dan, benen in de nek, kut en keel vol zaad, en de volgende lading kwam er al weer aan. Murat ging boven op me liggen. Richte zijn dikke eikel op mijn kontgaatje en drong in een stoot weer diep in mijn buik naar binnen. 
En weer kwam ik spuitend klaar, ik was een echte anaalhoer geworden, Murat kreunde en dieper en harder neukend kwam hij even later ook klaar.

Hun moeder kwam pas na 5 geile dagen weer thuis, Rachid en Murat zijn voor zeker 8 jaar mijn vaste neukvrienden geweest. Soms samen, soms de ene of de andere, maakte niet uit, maar ik neukte ze elke avond voor meer dan 8 jaar lang.

Nu ik in Brabant woon spreek ik nog wel eens met ze af als mijn mannetje niet thuis is, niet dat hij het erg zou vinden, maar stiekum maakt het nog geiler.

XXX Missy

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen