Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

"Hallo Jean… Fijn dat je bent gekomen en ooh, ik zie dat je Sloerie is meegekomen!"

Ik kijk van Annie naar Lianne. Haar enige reactie op de aantijging van het oude mens is een blos. "Kom toch binnen Jean. Ik ben erg benieuwd naar wat je hebt gemaakt." Ze negeert Lianne totaal. Op de salontafel staan, tegenover de tweezitter al twee kopjes, een thermoskan en een roomstelletje klaar. Zij gaat als eerste zitten en maakt met een klopje op de bank naast haar duidelijk waar ik dien te gaan zitten. Zittend vanaf de bank schenkt zij de kopjes koffie in. "Alleen een beetje melk als ik me goed kan herinneren." Ik knik en zoek even oogcontact met mij liefste, die inmiddels tegenover ons in een fauteuil is neergezegen. Blozend beduid ze me met een nauwelijks waarneembare nee beweging om niets te doen.


Ik zie hoe Annie nadat ze ons beiden van een scheutje koffiemelk heeft voorzien in haar eigen kopje drie volle lepels suiker schept. Ik kijk haar aan. Ze lacht. "Ja jongen. Ik heb ook zo mijn zwaktes, maar voor ieder lepeltje suiker, sport ik vijf minuten extra." Ze kijkt me indringend aan en lijkt even te twijfelen. "Dat is anders dan in jou relatie, waarbij jij je overspelige echtgenote, na haar slippertjes ook nog eens beloond door haar een orgasme te schenken." Mijn mond valt open van verbazing, bij deze op zijn minst verrassende opening van ons gesprek. Ze kijkt nu naar mijn blozende echtgenote "Ik snap jou niet Lianne. Je hebt een man die je lief hebt en die jou liefheeft. Hij respecteert je, bevredigt je en is, voor zover ik het kan beoordelen, ook verder een op zijn minst aangenaam persoon om mee samen te zijn, of zie ik dat verkeert?"

Lianne schudt met haar hoofd. "Maar waarom dan in godsnaam, gedraag jij je dan als een overspelige loopse teef." "Èh uh.. Ik wil geloof ik testen of ik uh, …of ik nog wel aantrekkel…" "Zo zo, het vrouwtje wil haar marktwaarde opnieuw onder bewijs stellen?" Lianne knikt. Ik voel mij als toeschouwer in een bizar toneelspel. "Kleed je uit slet!" Lianne staart Annie verstart en met open mond aan. "Waar wacht je op? Je schaamt je toch niet voor mij,,, een oude vrouw? Wanneer heb jij je voor het laatst aan zo'n jonge snotneus tentoongesteld?" Lianne kijkt naar de grond. "Ee..e.. één p..paar dagen geleden nog." "Heb je toen ook gestotterd? Of was jij het die hem liet stotteren?" Nu trekt een glimlacht over Lianne's gezicht "Ùh .. Hij stotterde en niet alleen bij het praten." "Voor de laatste keer.. Kleedt je uit slet… Of vertrek!" Ik breng met liefde en plezier wat tijd met Jean alleen door." "Maar Annie," probeer ik mijn eega te hulp te schieten.


Lianne recht haar rug. "Laat maar Jean." Haar handen beginnen, terwijl ze Annie strak aankijkt, de blouse los te knopen. En paar minuten later staat mijn lieverd naakt voor Annie. Beide vrouwen blozen en naast de herkenbare geur van Lianne's opwinding ruik ik ook een andere weeïg zoete geur."Mag ik je aanraken.. Jou lichaam is gemaakt om lief te hebben meisje." Annie staat op en streelt met trillende handen langs Linanne's hals en over haar borsten. Ik zie haar huid trillen onder de zachte aanrakingen. "Ja, mijn lijf is om lief te hebben," ik versta haar nauwelijks zo zacht als zij praat. "Dat is het hem juist, dat doet Jean ook. Zelfs wanneer ik hem vraag om …. Dan nog stelt hij mijn genot voorop.


Alleen als hij denkt dat ik mij heb laten bezoedelen door een ander, behandelt hij mij als de slet, de teef, die ik af en toe wil zijn. Ik wil dan alleen maar gebruikt worden. Een lust object zijn." Het duurt even voordat de implicatie van haar woorden tot mij doordringt. "Maar heb je dan nooit? Nooit echt? Ze draait zich naar mij om en schudt nee "Één keer in al die jaren. Daar schaam ik me nu nog voor. Maar de wraakseks die jij in de dagen na mijn vermeende overspel met mij had was steeds weer overweldigend." "M..m.. maar is dat wat je wil… Wreed genomen worden zonder dat er rekening gehouden wordt met jou plezier?" Het is Annie die het woord neemt "Ik geloof dat ik het begrijp. Over het algemeen is zij ze heel erg blij met jou empathische en liefdevolle aard. Maar soms… Dan wil ze gewoon gepakt worden. Gepakt worden zonder dat er rekening wordt gehouden met haar gevoelens." Lianne knikt. "Maar waarom heb je dat nooit gezegd lieverd?" "Dat heb ik gezegd Jean. In woord en daad. Maar je bent te lief. Het liep dan toch steeds weer uit op onze gewone, overigens heerlijke, liefdesseks…. Behalve als je dacht dat ik…" 


"Potjandorie… Wat heb ik gedaan! Ik moet me bij jou verontschuldigen Lianne." Annie kijkt geslagen naar de grond. Lianne legt een arm om haar heen. "Is al goed lieverd. Zelfs mijn lieverd wist niet beter dan dat ik regelmatig de, hoe noemde je me ook weer? De sloerie uithing… Maar zeg eens. Wat was je bedoeling?" 


Het oude mens zakt terug, naast mij op de bank. "Ùh, dat weet ik eigenlijk niet meer." Het initiatief ligt nu duidelijk bij mijn eega, ze knielt voor Annie. "Vrouwke toch… Wat is dat nou? Een acute vorm van Alzheimer of zit je glashard te liegen?" Ik zie hoe Lianne het bovenste knoopje van Annie's blouse losknoopt. "Je hebt je camera toch wel bij je Jean. Ik denk dat we de blootcollage van onze vriendin zo wel kunnen aanvullen met wat meer recent werk." Nadat alle knoopjes van de blouse zijn losgemaakt staat Lianne op. "Nu is het jou beurt vrouwke. Kleed je uit!" Ze blijft bewegingloos zitten en kijkt in haar schoot en begint te fluisteren "Èh, ik wilde je strelen… Ik wilde altijd al eens voelen hoe een andere vrouw voelt. Al sinds ik met jou kennis heb gemaakt, toen bij Maria op de koffie, voel ik mij op een vreemde manier tot je aangetrokken." Alsjeblieft Annie, Kijk me aan." Langzaam tilt zij haar hoofd op. "Die vreemde aantrekkingskracht, dat is wederzijds Annie." Het oude mens staat op. Een gespannen glimlach speelt om haar lippen terwijl zij haar blouse van haar schouders laat glijden. Korte tijd later staat ze naakt tussen ons.
Haar, ten opzichte van haar jeugdfoto's, wat geslonken B cup borstjes hangen op een charmante manier. Ze heeft grote bruin/roze tepelhoven De harde tepeltjes, die op een kort steeltje lijken te staan, verraden haar opwinding .


Haar bovenarmen en de binnenkant van haar bovenbenen vertonen op een vertederende manier wat rimpels. Het kontje hangt een beetje door maar is ondanks dat nog steeds bol en rond. Haar bolle venusheuvel is bedekt met een dun bijna, doorzichtig grijs schaamhaar tapijt. Voor het overige zie ik geen enkele lichaamsbeharing. 
Hoe anders is zij als mijn lieverd. Lianne heeft een echt Rubens figuur zonder dik te zijn. Al haar rondingen zijn uitgesproken. Ze heeft een flinke kont, brede ronde heupen, Dikke inmiddels doorhangende D cup borsten met roze tepelhoven en kleine punt tepeltjes. Haar bolle kut is kaalgeschoren en haar kleine schaamlippen zijn altijd zichtbaar. 

"Je ben mooi Annie." Het oude mens bloost. "Dat moet jij zeggen. Jij bent het prototype van vrouwelijkheid. Alles wat een vrouw uitmaakt is bij jou rond en mooi." 

Deze keer is het Lianne die, nu ongevraagd vanaf haar hals, over haar borsten; Annie streelt. Ik zie hou het oude mens rilt onder de aanrakingen. "Vind je het ongepast Annie?" "Ongepast maar heerlijk. Het kan me ook niet meer schelen."
Lianne kijkt mij plotseling blozend aan, het lijkt alsof ze opeens weer beseft dat ik er ook ben. "Jean… Niet boos zijn. Ik weet niet wat het is, maar ik verlang naar haar." 
"Doe je geen dwang aan liefje, het is enorm opwindend jullie beiden te zien." "Ze stuurt me een luchtzoentje stapt op Annie af en probeert haar te zoenen. Blozend wendt zij echter haar hoofd af. "Ùh, sorry Lianne, maar ik kan niet… tenminste nog niet." "Wat weerhoudt je vraag ik." Ze schudt met haar hoofd. "Ik weet het echt niet. Ik verlang er zelfs heel erg naar." "Ik denk dat we Annie een handje moeten helpen, of beter gezegd, een paar vingers." Lianne kijk nu naar Annie. "Vertrouw je ons lieverd?" "De oude vrouw kijkt van Lianne naar mij en terug."

Ze knikt. "Je gaat me toch geen pijn doen." Nu is het aan Lianne om met haar hoofd te schudden." "Nee lieverd integendeel. " Mijn liefste gaat op de fauteuil zitten en trekt Annie aan haar handen met zich mee zodat zij nu voor de zittende Lianne staat. "Spreid je benen lieverd. Weifelend zet ze haar benen een stukje uit elkaar. Ik wil dat je me aankijkt, wat er ook gebeurt. Doe je dat voor mij?" "Ze knikt, ik zal het proberen. Terwijl de vrouwen in elkaars blik gevangen zijn stopt mijn lief de wijs- en middelvinger van haar rechterhand eerst in haar mond om ze vervolgens langzaam door de spleet van de oude vrouw te bewegen.

Een zichtbare rilling trekt door het oude lijf. "Jean alsjeblieft wil jij onze schat van achteren een beetje ondersteunen?" vraagt ze." Zonder Annie's blik los te laten, stopt ze haar vingers nog eens in haar mond. Ik op mijn beurt ben achter Annie gaan staan, heb mijn armen onder haar oksels doorgeslagen en mijn handen op haar tietjes gelegd. Ik kan zien hoe Lianne's vinger een klein stukje in de oude, lang niet gebruikte vagina, dringen. Sissend tussen haar tanden ontsnapt de lucht aan Annie's longen. Ze rilt over haar hele lijf alsof ze het koud heeft. Plotseling verstart ze. "Ik geloof dat ik je G-pekje gevonden heb lieverd." Al snel hoor ik het soppen. Met snelle bewegingen streelt Lianne het Genotsplekje van het oude mens. Ik voel de tepeltjes in mijn handpalmen verstijven. Annie legt haar handen op de mijne en begint zo haar eigen melkzakjes te kneden. "Kijk me aan Annie!" Klinkt het plotseling streng uit lianne's mond. "Ze schudt met haar hoofd, ik kan niet. Ik moet plassen, zo meteen plas ik alles onder." "Je plast niet Annie.. Vertrouw me nu maar!" Ze lijkt zich in haar lot te schikken. Haar ademhaling wordt steeds onregelmatiger, ik voel hoe mijn handen nat worden en weet niet of het speeksel, tranen of wellicht door beiden komt. "Verzet je niet lieverd, je zult er geen spijt van krijgen… … Goed zo vrouwke laat 't maar komen."


Annie's adem stokt terwijl haar hele lichaam in de kramp schiet. Wanneer ik haar niet steviger had vastgegrepen was zij pardoes tegen de grond geklapt. Het duurt zeker een halve minuut voordat de kramp uit het oude lijf trek. Haar benen zijn echter nog steeds niet in staat haar gewicht te dragen Dus til ik haar op. "Kom maar Jean, breng haar maar naar de slaapkamer dan leggen wij haar op bed." Lianne gaat me voor naar de slaapkamer waar een groot tweepersoons bed staat. "Nadat ik haar op bed heb gelegd is er nog steeds geen reactie. "Er zal toch niets ???" "Nee gekkie, haar pols is krachtig en ze ademt goed door." Ïk denk dat dit haar eerste G-spot orgasme was. Misschien wel haar eerste orgasme sinds lang. Het is haar gewoon even teveel geworden. In tegenstelling tot het helderwitte, bijna reukloze sap uit mijn kut; druppelde bij haar een geelachtige stroperige, weeïg ruikende, vloeistof naar buiten. "Heb ik geplast. "komt fluisterend uit Annie's mond.

 

Gelijk gaat Lianne naast haar liggen en neemt het oude mens in haar armen. "Nee lieverd. Hooguit een paar druppels van je overheerlijke liefdessiroop zijn van mijn handen op het laminaat gedruppeld." Haar ogen worden groot terwijl ze mijn vrouw aankijkt. "Heb je dat dan geproe…" Mijn liefste knikt. "Zeker schatje, en dat was hopelijk niet voor het laatst dat ik jou nectar mocht proeven… Maar vertel eens hoe voelde het?" Het oude mens kleurt rood van haar haargrens tot de bovenkant van haar borstjes. "Èh, dat ùh was ,het heftigste dat ik ooit gevoeld heb. Bijna nog heftiger als de geboorte van mijn kinderen. In ieder geval anders heftig." Ze probeert overeind te komen. "Wat is het liefje? Blijf toch even nagenieten." "Ik heb dorst, mijn mond en keel voelen droog." "Jean, wil jij even…" Ik kijk naar Annie die knikt. "Er staat een fles witte wijn in de koeler. De glazen vind je wel."

Wanneer ik met de wijn en glazen terugkom in de slaapkamer liggen beide dames onder het dekbed. Ik schenk de drie glazen in en overhandig ook de dames elk een glas. "Waar drinken we op?" De vrouwen kijken mij direct aan. "Waar wil jij op drinken Jean." "Ik voel mij door deze directe vraag van mijn vrouw in verlegenheid gebracht." "Ja , Jean, waar drinken wij op?" Doet Annie ook een duit in het zakje. Het is duidelijk dat de vrouwen tijdens mijn korte afwezigheid iets met elkaar hebben besproken.


"Ik weet niet wat jullie willen horen maar.." "Wat had ik je gezegd Annie? Dat is mijn Jean, hij wil niemand tegen de borst stoten… Vertel op Jean… Wil je met Annie neuken?" Ik voel dat ik begin te blozen. "Euh, waarom wil je dat weten?" "Niet ik Jean… Wij willen dat weten." "Maar wat zou jij ervan vinden als…ik …?" "Dat is "nu de vraag niet lieverd." "Ùh ja…. In dat geval… Ik zou me kunnen voorstellen … èh nee ik zou zelfs graag de liefde met jou bedrijven Annie… Maar ik wil jou geen pijn doen en al helemaal niet verliezen Lianne."
"Mijn lieverd heft haar glas." "Nou dan… Op de liefde en dat al onze verlangens in vervulling mogen gaan." Ik drink mijn glas in een teug leeg. "Waar wacht je op? Kleed je uit Jean." Ik voel mijn handen beven wanneer ik mijn overhemd losknoop. 


Nadat ik met een diepe zucht mijn short naar onder heb geschoven en eruit ben gestapt zie ik Annie's ogen groot worden. Ze wijst naar mijn piemel die op oorlogssterkte staat. "Èh, dat gaat nooit passen." Lianne kijkt haar oude vriendin aan. "Waarom denk je dat Annie?" "De penis van mijn man, èh die was kleiner en vooral ook niet zo dik." "Vind je hem niet mooi dan?" Ik krijg een beetje een idee van wat een vrouw moet voelen wanneer zij door mannenogen wordt gekeurd. "Hij is erg mooi, vooral die blote kop. Mijn man en zijn broer hadden altijd z'n vleesslurfje over de peniskop."Kom bij Mama Jean." Ik gehoorzaam mijn eega en stap op haar af. Ze legt haar hand om mijn piemel en knijpt enkele druppels voorvocht naar buiten. Met en wijsvinger neemt ze omzichtig de zilveren druppel op en brengt deze naar Annie's gezicht. "Toe maar lieverd , proef maar." Weifelend opent ze haar mond en likt de glinsterende druppel van Lianne's vinger." "Èh, best lekker eigenlijk." "Wil je mijn lieverd pijpen Annie?" "Ùh.. Ik weet niet." "Wat weet je niet? Jij bent de eerste en waarschijnlijk ook de laatste vrouw die ik dit aanbod doe… Kleedt je maar weer aan Jean, lieverd. Het ziet er naar uit dat jij je lusten weer op mij moet botvieren." 


Ik voel me al bijna opgelucht als ik mijn short van de grond opraap. "Nee, alsjeblieft Jean wacht!" "Waarop moet hij wachten Annie?" "Ze kijkt nu brutaal naar Lianne." "Ik wil hem, of hij nou past of niet. Al scheurt hij me uit en is dat het laatste wat ik voel. Voor één keer in mijn leven wil ik contact maken met mijn diepste gevoel." "Heb je dan nog nooit, ben je nog nooit echt geraakt." "Voor één moment heeft mijn man, me diep van binnen geraakt. Ik had mijn benen helemaal opgetrokken, het moet de keer zijn geweest dat ik zwanger ben geworden van mijn meisje. Daarna is het nooit meer gebeurt. Het verlangen naar de herbeleving van dat gevoel is sindsdien alleen maar blijven groeien." Ik zie hoe tranen over Annies' gezicht rollen. Lianne slaat het dekbed terug. Kom Jean, maak onze oude vriendin gelukkig." Ik kijk mijn liefst vragend aan. "Ja man, ik weet het zeker. En ja, ik voel jaloezie, maar ik zou me niet meer in de spiegel kunnen aankijken wanneer ik deze lieverd datgene onthoud, waarvan ik al mijn hele leven mag genieten. 


Ik kniel op het bed. Als op automatische piloot spreidt Annie haar benen. Ik buig me omlaag om haar met mijn mond op te warmen. Gelijk voel ik een hand op mijn schouder. Ik kijk omhoog in het gezicht van Lianne. "Laat haar niet wachten Jean. Het voorspel heeft ze al gehad. Ze heeft genoeg van dat stroperige liefdessap om jou piemel pijnloos in zich op te nemen." Ik kijk naar Annie die met gesloten ogen ligt te beven. "Buig maar over haar heen lieverd. Ik zal je helpen. Terwijl ik mijn handen naast het oude mens in het matras duw voel ik hoe mijn lieverd mijn pik stevig vastgrijpt. "Laat je voorzichtig zakken." Gelijk voel ik de vochtige warmte van een hete kut. "Stop effè schat." Ik voel hoe mijn eikel even door de hete spleet wordt gewreven voordat de gloeiend hete spleet zich voor mij opent. "Zak maar jongen." Tergend langzaam, ik wil geen moment missen, zak in de gloeiende, strakke en goed gesmeerde slijmbuis. Eerst opent Annie haar ogen en dan haar mond. Ze zucht diep. Ik houd in. Lianne duwt op mijn kont. "Niet weer zo lief Jean. Vertrouw op mij. Maak haar gelukkig." Het zijn niet alleen Liannes woorden… Ook uit Annie's ogen spreekt een brandend verlangen. Even trek ik een stukje terug, stoot dan door. Mijn ballen slaan tegen haar kont en ik voel hoe mijn eikel op de weerstand van haar moedermondje stuit. Haar ogen kijken zonder te zien en haar mond slaakt een geluidloze gil. Een vinger baant zich een weg tussen mijn billen en dringt zonder verdere plichtplegingen in mij binnen. "Toe maar jongen, neuk die oude teef. Ontsteek het hellevuur in haar voordat de hemelpoorten zich voor haar openen."


Eerst heel bedachtzaam,maar door mijn verlangen en Liannes's vinger gedreven, steeds onstuimiger neuk ik de oude dame. Het strak hete gevoel om mijn pik is weergaloos. Het ooh mijn god dat Annie aanvankelijk prevelt wordt steeds luider en korter. Haar handen liggen om haar tietjes en met haar vingers lijkt ze haar eigen tepels zowat fijn te knijpen. Ondanks de pijnlijke grimas die over haar gezicht trekt, telkens als ik haar moedermondje raak, biedt zij tegenspel en stoot met haar heupen omhoog. Plotsklaps verstomt ze. Met alle kracht die zij in zich heeft stoten haar heupen nog een keer omhoog. Ze slaat met haar hoofd. Ik geef nog een laatste staccato aan stoten en spuit mijn zaad rechtstreeks in haar baarmoeder. Nog minuten nadat ik van haar ben afgerold trekken in kracht afnemende stuipjes door het oude lijf. Lianne heeft het nog naschokkende lijf in haar armen genomen en streelt door haar haren. Ik ga op de bedrand zitten en schenk de glazen nog eens in. "Geef me een glas Jean." Ik overhandig mijn lieverd een glas. Zij op haar beurt zet het glas aan Annie's mond. "Kom lieverd, drink een beetje. Het zal je goed doen." Bijna zonder te morsen drinkt ze het glas leeg. Dan kijkt ze beschaamd van Lianne naar mij en weer terug en begint onbedaarlijk te huilen. Lianne trekt het oude mens tegen haar volle borsten en sust haar. "Wijfie toch, was het zo erg?" Ik zie hoe Annie met haar hoofd schudt. "Ik schaam me ervoor dat ik me zo heb laten gaan. Ik had geen controle meer." "Wilde je die controle dan wel?" Ze lijkt verrast door mijn vraag en knikt. "Ik heb dat nooit uit handen gegeven.

Zelfs de paar keer dat ik aan mijn gerief ben gekomen had ik het onder controle… Maar daarstraks en net. Het lukte gewoon niet. Ik had geen controle, ik was totaal hulpeloos." "Dat is een groot compliment voor ons Annie." Ze kijkt me verbaasd aan. Ik knik. "Jij hebt je controle losgelaten; je hebt je laten vallen, ondanks dat je ons nauwelijks kent. Blijkbaar weet je diep van binnen dat je ons kunt vertrouwen." Ze heft haar hoof op en kijkt naar Lianne. "Ben je nou niet boos, nu Jean… ùh de liefde heeft bedreven met mij?" "Nee wijfie, ben je gek. Het had niet veel gescheeld of ik was ook klaargekomen.

Maar lieverd noem de dingen alsjeblieft bij hun naam. Jean heeft niet de liefde met je bedreven maar je tegen de klippen van de hel geneukt. En jij bent vandaag niet aan je gerief gekomen. Je bent klaargekomen als niet eerder in je leven." Ze kijk beschaamd naar het plafond. "Ùh ik, ik… èh ik zou er graag eens bij zijn als jullie de liefde bedrijven." "Wat bedoel je? Wil je zien dat Jean me neukt?" "Later misschien… Nee, precies dat wat ik zei… Ik wil erbij zijn als jullie de liefde bedrijven." Terwijl ik mijn glas leegdrink kijkt Lianne me aan. "Wat denk je lieverd. Zou jij je kunnen voorstellen mij lief te hebben waar zij bij is?"


Ik knik… "Lianne schat. Ik wil je hier en nu liefhebben. Ik wil je laten voelen dat alles wat er vanavond gebeurt is mijn liefde voor jou alleen maar heeft gesterkt." Annie staat op pakt een badjas uit haar kleerkast en trekt de stoel die bij haar toilettafel staat naar het bed. "Waar wacht je op Jean… Kus me." Ik kruip naar mijn liefste toe. Onze monden en tongen vinden elkaar. De kus is tijdloos en laat mij smelten. Onze soms wat ingeslapen liefdesvlinders kruipen uit hun cocon en fladderen dat het een lieve lust is. Liannes handen zijn eerst overal maar concentreren zich meer en meer op mijn stijf staande pik. Mijn handen leiden een eigen leven en laven zich aan het weelderige liefdesvlees van mijn schat. Ze slaan niets over. Haar uitbundige tieten, haar bolle uitnodigende kont, noch haar vlezige druipende liefdesgrot worden verwaarloosd. Nadat mijn mond een serenade heeft gebracht aan haar tieten en tepels zak ik als vanzelf naar haar bolle buikje. Het is Lianne die mij liefdevol omhoog trekt, totdat wij elkaar in de ogen kijken. 
"Ik wil dit delen Jean… Ik wil onze liefde… ik wil jou delen." Ze kijkt naar Annie. "Ik had dit nooit voor mogelijk gehouden, maar ik wil onze liefde met je delen Annie… Kom erbij alsjeblieft." 


Ik maak plaats en ze kruipt vol twijfel met een gespannen glimlach tussen ons in. Het is Lianne die haar hoofd teder naar zich toedraait. "Vraag me niet hoe het mogelijk is Annie, maar ik hou van je en ik wil je zoenen. Vind je dat goed?" Ze kijkt mij lief ongelovig aan. "Ùh ik geloof dat dat wederzijds is, m… maar ik heb nog nooit gekust, èh , ik bedoel met een vrouw." "Ik ook niet lieverd." Ik zie hoe Lianne's mond langzaam op die van Annie zakt. Het is duidelijk te zien dat het oude mens haar mond in eerste instantie nog gesloten houd. Desondanks is het kijken naar de zoen van de zo twee verschillende vrouwen, waarvan ook de oudste, nu al, een grote plaats in mijn hart heeft ingenomen, een erotisch feest. Met haar mond opent Annie ook haar ogen. Ik verdrink in haar bruine ogen en het voelt alsof ik via een onzichtbare draadverbonden ben met het erotisch genot van de twee zoenende vrouwen. Wanneer Lianne zich los maakt uit de kus om met haar mond langs haar hals af te zakken naar haar borstjes neem ik met mijn mond de vrijgekomen plaats in. Ze ontvangt mijn mond en laat mijn tong meteen toe tot haar warme mondholte de smaak van haar speeksel vermengd met dat van mijn liefste, is bedwelmend. Haar mond biedt nauwelijks tegenspel, zij ondergaat. 


Op eens voel ik hoe een hand zachtjes mijn piemel omvat. Het is mij als snel duidelijk dat dit Annie's hand moet zijn. Zij lost onze zoen, rolt op haar zij en trekt mijn jonge heer in de richting van haar mond. Ik zie dat Lianne's hoofd tussen haar benen ligt en hoe haar mond zich met smaak vastzuigt op het oude lustvlees. Ook ik rol op mijn zij. Terwijl een stel warme lippen zich om mijn eikel stulpen, trek ik mijn lief naar mij toe. Nu is het mijn beurt om mijn mond te begraven in, het mij bekende maar niet te versmaden, lustvlees van mijn vrouw. "Oergh ja Jean lekker, geef me je vinger." klinkt gesmoord door Annie's kut. Voor een moment smeer ik mijn wijsvinger in haar roompotje om hem daarna in haar anale poortje te draaien. Aan haar instemmend gekerm te horen doe ik goed. Kort daarop hoor ik ook uit Annie's keel een, door mijn eikel, gedempt genotvol gekreun. Weifelend wringt zich een vinger tussen mijn billen en dringt even later in mijn anus. Blijkbaar kopieert ze Lianne's handelen. De vinger draait dieper in mijn gat en masseert mijn binnenste. Ondanks dat de pijpkunsten van onze oude vriendin allesbehalve virtuoos zijn te noemen loopt de spanning in mijn lijf langzaam op. Ik verlies het besef van plaats en tijd, voel een allesoverheersende liefde en wordt één met de vrouwen. Wij vormen als het ware een cirkel van liefde. Geleidelijk, eerst nog nauwelijks voelbaar komen de genots golfjes opzetten. Ik doe niets om het opkomend orgasme te bespoedigen… Ik geniet, ik smelt…. Wij smelten en drinken van onze liefde.


Het is onduidelijk wie op enig moment lost uit onze cirkel. Het voelt bizar en onwerkelijk wanneer wij even later naast elkaar liggen en van de een naar de ander kijken. Het is Annie, die onder tranen haar mond als eerste haar mond opendoet. 


"Wat was dat? Zoiets moois… Ik heb me nooit eerder zo fijn, zo… geliefd gevoel."Lianne kijkt me onzeker aan. Ik voel haar twijfel. "Annie lieverd. Ik denk dat ik ook voor Lianne spreek als ik zeg dat het voor ons hetzelfde voelde." Ik zie opluchting op haar gezicht en kijk haar aan. "Ja lieverd laten we eerlijk zijn… Dat zojuist overtrof alle mooie momenten die wij samen al hebben mogen beleven. Ik weet niet wat het was, of dat het ooit nog te evenaren is, maar dat gevoel zal voor eeuwig in mijn ziel gebrand staan. Annie kijkt ons verdrietig aan. "Was het dat nou?" "Liefie toch, hoe kom je erbij. Wij houden van je. Heb je dat niet gevoeld?" Ze knikt beschaamd. "M… maar ik ben zoveel ouder als jullie.” "Nou en… Sinds wanneer is de intensiteit van gevoelde liefde te meten in jaren." "Het voelt zo gek… Ik hou niet van jullie apart, maar eigenlijk van jullie samen." 


Voorzichtig kruipt ze tussen ons uit, raapt haar badjas op van de grond en loop naar de slaapkamerdeur. "Wat ga je doen Annie?" Ze kijkt met een glimlach naar ons om. "Jullie blijven slapen." zegt ze beslist. "Ik haal de port. We drinken eerst een glaasje."

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen