Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik woonde in een middelgrote plaats in het oosten van Nederland. Ik had daar een leuk herenhuis gekocht met een mooi vrij liggende tuin. In de gehele buurt stonden dezelfde soort huizen, mooi en met grote tuinen.

Het was warm die zomer, en ik lag geheel bloot in de tuin, lekker in het zonnetje. De zon wond mij op en ik had vrijwel de gehele tijd een stijve. Plots werd er gebeld. Ik schrok op uit mijn soezerige toestand en trok snel iets aan. Het was Annie, de werkster. Annie was pas vijftig geworden maar zag er heel goed uit, prima verzorgd en een flinke bos blonde krullen. Ze was stevig en welgevormd. Ik liet haar binnen. Even praatten ze wat en toen ging Annie aan de slag. Boven de boel schoonmaken. Ik ging weer in de zon zitten. Nu wel met mijn broek aan. Na een uurtje kwam Annie beneden, het was toch wel erg warm en ik had afgesproken dat wanneer ze het te warm kreeg ze maar moest ophouden. Ook Annie kwam buiten zitten, waar ze het al gauw te warm kreeg met al haar kleren aan. Ze vroeg ik of het goed was dat ze wat uitdeed. Ik vond dat goed. Annie trok haar truitje en broek uit. Ze was stevig gebouwd en had flinke borsten. Haar bh en slip waren van goede kwaliteit en lieten haar nog beter uitkomen. Ik vroeg of ze niet wat zonnebrandmiddel zou opdoen, anders verbrandde ze misschien. Annie vond dat goed, ze ging op haar buik op de stretcher liggen. Ik begon haar rug in te smeren, maar maakte eerst het bandje van haar bh los. Zachtjes smeerde ik haar in. Annie kreunde zachtjes dat ik dat goed deed. Toen begon ik haar benen in te smeren. Eerst haar kuiten en toen langzaam naar boven. Met zachte vingers smeerde ik haar benen in, waarbij ik langzaam steeds hoger kwam. Annie spreidde haar benen een beetje en ik smeerde de binnenkant van haar benen in, langzaam steeds hoger komend. 

Het slipje was een beetje doorzichtig en ik kon vaag de spleet van Annie zien. Een klein nat plekje verscheen op de plaats van haar kut. Schaamhaar zag ik niet. Nog steeds smeerde ik Annie in. Steeds dichterbij haar kruis komend. Annie spreidde haar benen wat meer. Langzaam liet ik mijn vingers langs de rand van haar slip glijden. Het plekje werd snel groter en Annie bewoog nu en dan haar volle billen. Ook ik had weer een stijve van jewelste en de top van mijn lul stak boven de rand van mijn broekje uit. 

Nu durfde ik wat meer en ik gleed nu over de kut van Annie, over haar slipje. Annie zei niets en liet hem mijn gang gaan. Ik liet nogmaals mijn vingers zachtjes over de spleet van Annie glijden, ze zei nog steeds niks maar ademde wel erg diep in. Nu werd ik brutaler en voelde voorzichtig met mijn vinger langs de rand van de slip, ik gleed voorzichtig over de schaamlippen, nog steeds liet Annie hem mijn gang gaan, maar het natte plekje werd wel een natte plek. Door het nu heel doorschijnende stof van de slip kon ik de volle schaamlippen zien van de kut van Annie. Voorzichtig deed ik de slip naar beneden, Annie kwam wat omhoog en ik kon de slip ver naar beneden trekken. Nu had ik vrij uitzicht op de volle kont en sappige en volledig geschoren kut van Annie. Forse schaamlippen, glanzend van geil, stulpten naar buiten. Ik deed ook mijn broek uit. Toen draaide Annie zich om, deed haar bh af en trok haar slip helemaal uit. Ze glimlachte naar mij en nam mijn stijve pik in haar handen. Haar dikke tieten schommelden met haar bewegingen. Forse donkerbruine tepels stonden recht naar voren. Ik vatte beide borsten in mijn handen en speelde met die beide joekels. Ondertussen speelde Annie met mijn pik. Ik duwde Annie zachtjes op haar rug en spreidde haar benen. Toen begon ik haar te likken, haar pruim was geurig en drijfnat. Ik likte haar forse klit met langzame zachte bewegingen van mijn tong. Annie speelde met haar eigen tieten, trok aan haar tepels en kreunde. Terwijl ik haar likte duwde ik twee vingers in de forse natte kut, en twee vingers in haar kont. Annie kreunde nu harder en even later kwam ze kreunend klaar. Nu ging ik op haar liggen, mijn stijve pik bereid om haar te penetreren. Langzaam schoof ik mijn keiharde pik in haar smachtende kut. Even bleef ik zo liggen, maar toen begon ik te stoten, met felle diepe stoten boorde ik mijn keiharde lul in die natte warme kut. Keer op keer bonkte ik naar binnen. Weer begon Annie te kreunen. Ik speelde met de tieten van Annie en ik bleef mijn lul in die spekgladde spleet heen en weer bewegen. Lang duurde het niet ik voelde dat klaar ging komen. Vlak voordat ik kwam trok ik zich terug, ik stapte naar voren en hield mijn gladde pik voor de mond van Annie. Twee vuurrode lippen omsloten mijn pik en een rappe tong gleed over mijn eikel. Met een hand begon Annie hem af te trekken terwijl ze haar hoofd op en neer bewoog. 

Dit was zo lekker, ik kreunde en even later spoot ik straal na straal in de geile mond van Annie, ze zoog hem helemaal leeg en slikte mijn geil door. Even later lagen ze naast elkaar. Annie met haar kale gladde kut en ik met een nog half stijve glanzende lul. We kusten elkaar en ik proefde mijn eigen zaad. Nog even bleven we zo liggen. Toen ging Annie staan en trok haar kleren aan, ik moet gaan lieverd zei ze, je ziet me volgende week weer, en ik zal aan je denken. Terwijl ze dat zei streelde ze zachtjes over de mijn alweer halfstijve pik. Met “ik kom er wel uit”, verdween Annie. Mij nog steeds flink geil achterlatend. Ik ging naar binnen en zette wat koffie. Terwijl ik mijn koffie dronk en een koekje at voelde ik dat mijn pik maar stijf bleef, het warme weer maakte ik erg opgewonden. Ik liep weer de tuin in, helemaal naakt. Tenslotte was het heel moeilijk om in mijn tuin te kijken, handig hoor. Alleen aan de achterkant was een stukje waar je als je daar voor een gat in de heg ging staan, je in de tuin kon kijken. Ik liep achter wat struiken langs om daar eens naar toe te gaan, je kon namelijk ook in de tuin van de buren kijken dan. Terwijl ik dichterbij kwam schrok ik, de achterbuurvrouw, een wat oudere vrouw, stond voor het gat in de heg en keek mijn tuin in. Ik kon haar net zien tussen de takken door. Hoe lang zou ze daar al staan? Ik sloop zachtjes dichterbij. Ze had me niet gezien of gehoord. Dat kon ook niet anders, haar aandacht was ergens anders op gericht, haar blouse was open geknoopt en haar bh omhooggeschoven, en haar broek hing op haar knieën. Ik keek toe hoe mijn achterbuurvrouw zichzelf bevredigde. Ze streelde haar forse maar hangende borsten en met haar andere hand streelde ze door het dikke donkere schaamhaar. Nog dichterbij kwam ik, nog steeds helemaal naakt en met mijn harde stijve pik weer kaarsrecht omhoog. Toen stapte ik op een takje en door het gekraak schrok de buurvrouw op, ze zag ik vlakbij staan en ze schrok erg en begon meteen te blozen en haar broek op te trekken. Maar nu zag ik mijn kans en vroeg of ze niet bij me kwam om wat te drinken, als we toch zo veel van elkaar hadden gezien, ging dat best. De buurvrouw stamelde wat, maar keek tegelijkertijd strak naar de harde stijve pik. Ik kwam nu nog dichterbij en vroeg nogmaals heel vriendelijk of ze niet bij me in de tuin wilde komen. Ze aarzelde nog even maar wilde toen wel. 

“Wacht even”, zei ze en ze liep naar een hoek in de tuin, even later kwam ze de tuin in. Ik begreep er even niets van. Toen ik ook naar die hoek toeliep zag ik dat de heg daar niet helemaal meer aansloot. Ervoor stonden enkele dichte bomen en struiken, dus vanuit mijn tuin kon je dit niet zien. De buurvrouw glimlachte wat verlegen naar me. Ik was nog steeds helemaal bloot, terwijl de buurvrouw nu haar kleren weer netjes had. Ze was een wat oudere vrouw van ongeveer zestig, met blond goedzittend haren, slank maar wel beetje gevuld en forse borsten. Niet groot en niet klein. Haar benen kwamen fraai uit in haar halflange strakke broek. Ik kende vrouwen van de helft van haar leeftijd die er minder goed uitzagen. Ze had een vriendelijk en regelmatig gezicht, zeker niet onknap. Op een heel subtiele manier opgemaakt. Eigenlijk kende ik haar niet zo goed, wel van gezicht en altijd vriendelijk dag zeggen, maar meer ook niet. Ze zag eruit als een echte dame en was altijd heel goed verzorgd en heel beleefd. Ze glimlachte wat verlegen en keek onderwijl regelmatig naar mijn nu halfstijve pik. Met een warme vriendelijke stem vertelde ze dat ze wel wist ik heette, maar ik vast niet hoe haar naam was. Zij heette Renate. Samen liepen ze terug naar het terras en ik vroeg of ze koffie wilde. Dat wilde ze wel. Renate ging op de stretcher zitten en ik haalde twee mokken met koffie. Toen ik naast haar ging zitten vertelde ik dat het niet helemaal eerlijk was, ik was bloot en zij niet. Renate stond op en begon zich uit te kleden. Haar niet meer piepjonge maar behoorlijk strakke lijf werd ontdaan van de kleren. Even later had ze haar kleren netjes op een stapeltje gelegd en stond ze naakt voor me, een beetje verlegen. Haar lichaam was licht gebruind, haar borsten fors en hangend met zachtroze kleine tepels, overvloedig schaamhaar sierde kaar kruis. Mijn pik stond nu weer keihard omhoog. Renate kon haar ogen er niet van af houden. Toen ging ze naast me zitten en begon mijn pik te strelen. Het duurde niet lang of haar slanke handen omvatte de dikke lul.

Gebiologeerd staarde ze naar de paarsrode eikel, zachtjes de voorhuid bewegend. Ik streelde haar zachte borsten en haar kleine tepels werden erg hard, net kersenpitten, rond en rozerood. Haar slappe memmen schommelden in mijn handen. Zachtjes duwde ik haar op haar rug, ze ging liggen, met opgetrokken benen, langzaam opende ik haar benen en keek in het zwaarbehaarde kruis van Renate. Tussen het haar zag ik een zachtroze en nogal klein kutje, een gesloten mondje met boven aan een piepklein knopje dat tussen de schaamlippen naar buiten piepte. Aan het haar hingen heldere druppels van haar geil. Ik bukte en likte aan haar harige spleetje, Renate schokte en kreunde, alsof ze dit niet gewend was. Ik proefde haar zoete geil en begon langzaam haar lipjes en klitje te likken. Ieder keer dat ik haar klitje likte schokte Renate omhoog met haar bekken. Nu streelde ik met een hand haar zachte warme tieten en met de andere hand streelde ik haar kutje terwijl ik haar klitje bleef likken. Mijn vingers vonden de smalle nauwe ingang van haar schede en ik gleed met een vinger haar bijzonder nauwe kutje in. Met mijn andere vingers gleed ik langs haar poepgaatje. Ik voelde hoe haar kutje zich samentrok ieder keer dat ik mijn tong over haar klitje liet glijden. Renate kreunde zachtjes en mompelde dat het zo lekker was. Ik bleef doorgaan met het strelen van haar zachte slappe tieten met die keiharde kleine tepels. Steeds sneller bewoog ik mijn tong over het klitje van Renate terwijl ik dieper in haar nauwe kutje stootte met mijn wijsvinger. Met mijn middelvinger duwde ik tegen het bruinrode poepgaatje en tot mijn verbazing gleed ik makkelijk naar binnen. Ik voelde hoe Renate haar kontje strak trok rond mijn vinger, maar ik was al diep in haar aars. Nu likte ik dubbel hard haar klitje en Renate begon te hijgen en harder te kreunen. Ohh, kreunde ze, “ja neem me, oh lik me, harder, ja, ohhh”. Ik likte nu nog sneller en vingerde haar kut en kont met snelle ritmische bewegingen. Renate duwde haar bekken onhoog tegen het gezicht van ik en even later begon ze nog dieper te hijgen, toen ze hield even haar adem in en liet toen kreunend de adem ontsnappen, haar kutje en kontje knepen ritmisch samen en Renate kwam hevig klaar, er leek geen eind aan te komen. 

Langzaam trok ik mijn vingers uit het warme hete lijf. Mijn pik stond recht omhoog Renate keek ik wat wazig aan en trok hem toen tegen zich aan, ze spreidde haar benen en duwde haar bekken omhoog, zodat haar kleine zwaar behaarde kutje klaar was voor de harde stijve pik. Ik zetten mijn dikke pik tegen haar schaamlipjes en duwde zachtjes, ze was glad maar ook heel nauw en slechts moeizaam gleed ik naar binnen. Renate scheen er geen moeite mee te hebben, maar ik voelde een heel nauw heel glad en heet kutje mijn dikke pik omvatten. Ik had nog nooit zoiets gevoeld, zo nauw. Ik begon zachtjes te stoten en even later had Renate het ritme te pakken en stootte op ritmisch terug. Ik voelde dat ik ging komen, wat en geweldig nauw kutje had Renate, dit was bijna niet mogelijk, nog harder stootte ik terwijl Renate weer begon te kreunen. Bij elke stoot kreunde ze en ze werd steeds wilder, ze krabde met haar lange mooi gelakte nagels over mijn rug en kromde zich om hem dieper in haar kutje te voelen. “Neuk me, neuk mijn geile kut, stoot maar met die dikke pik van je, jaaa” met geile woorden moedigde ze hem aan. Ik was verbaasd dat uit deze vrouw zo’n praat kwam. “Stoot maar met die dikke paal van je, ram hem maar lekker in die snollenkut van mij, neuk me dan, jij geile hengst”. Ze bleef doorgaan met geile opmerkingen te maken. Ik kon bijna niet meer van geilheid en ik voelde mijn zaad komen, hijgend stootte ik nog eens extra diep en warme stralen zaad spoten diep in de kut van Renate. ik kreunde tijdens het klaarkomen en terwijl ik spoot kneep Renate hard in mijn tepels, geile rillingen vlogen door mijn lijf terwijl ik de laatste druppels zaad in haar nauwe kutje loosde. Even bleef ik op haar liggen, waarna ik van haar af rolde. Ze hijgde en had een hoogrode kleur. Lange tijd hielden ze elkaar vast, naakt en nat van het geil, zaad en zweet. Toen ze na een poos wat waren bijgekomen vertelde Renate dat ze al een hele tijd naar ik had staan kijken, al maanden en dat ze zichzelf iedere keer had klaargevingerd. Ze was ook heel opgewonden geworden toen ze had gezien dat ik mijn werkster had geneukt, met die lekkere dikke tieten en haar kale kut. Renate wilde ook wel een kaal kutje maar haar huid kon niet goed tegen scheren, dus was ze zo behaard. Vol verbazing was ik over de taal die Renate gebruikte, ook nu ze niet meer zo was opgewonden gebruikte ze schuttingtaal alsof het heel normaal was. 

Renate wist dat ze een heel klein en nauw kutje had. Haar man die vrijwel altijd op zakenreis was geweest, ze was nu gescheiden, had haar daarom vaker in haar kont geneukt die was ruimer dan haar kutje. Dat was ze eigenlijk ook wel lekker gaan vinden, maar het liefst had ze toch een pik in haar smalle kutje. Vanaf dat moment gingen ik en Renate veel met elkaar om, maar vooral veel met elkaar naar bed. Helaas moest ik na drie jaar voor mijn werk verhuizen. En ik ben Renate uit het oog verloren, maar niet uit mijn herinnering.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen