Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Op een zomerse ochtend tijdens mijn werkzaamheden krijg ik (Ron) een appje van een goede vriend (Kamil). Hij vraagt, als ik zijn moeder (Riny) kan helpen met het opknappen van haar nieuwe huisje? Wij kennen elkaar al vanaf de middelbare school en hebben vanaf die tijd ook goed contact gehouden. We komen op elkaars verjaardagen, zijn elkaars trouwdag geweest en onze kinderen spelen ook met elkaar. Ik heb een éénmanszaak dat zich bezighoud met opknappen van huizen. Schilderen, behangen, elektrische bedrading installeren, en dat soort dergelijke dingen.

Ik app terug, ja dat kan wel, laat maar weten wanneer. Een poosje later krijg ik weer een appje van hem, daarin laat hij weten dat hij zijn moeder mijn nummer heeft gegeven zo kan ik met haar verder afspreken. Riny lijkt het precies goed te timen want tijdens mijn lunch belt ze mij. We spreken dan af dat ik al dit weekend langs zal komen en zal beginnen. Na mijn lunch ga ik weer lekker aan het werk en zal hier tot vrijdagochtend mee bezig zijn. Aan het eind van de middag ga ik weer naar huis.

 

Daar vertel ik mijn vrouw dat ik dit weekend een klus heb, ze vind dat niet erg weer wat extra geld is goed voor ons gezin. Vroeger was het toch anders tussen mijn vrouw en mij. Voordat we kinderen hadden we echt elke dag seks met elkaar. Maar na de laatste is dat enorm afgenomen mag blij zijn als ik één keer in de maand seks met haar heb. Voor de rest zijn we goed voor elkaar en hebben twee zoons waar we natuurlijk ook veel tijd aanbesteden. We zijn nu 10 jaar getrouwd onze zoons zijn 7 en 4 jaar oud. Ik ben nu 35 jaar oud mijn vrouw is een jaartje jonger. De werkweek gaat rustig voorbij op vrijdag krijg ik nog wel een appje van Riny, met het adres en wil weten hoe laat ik morgen kom. Ik laat haar weten tussen negen en tien bij haar te zijn.


Die zaterdagochtend net voordat ik wil vertrekken vraagt mijn vrouw nog “hoe laat ben je weer terug schat”. Ik antwoord “denk aan het eind van de middag weet nog niet precies wat ik daar allemaal moet doen”. Geef haar een afscheidszoen en vertrek rond half tien kom ik aan op het opgegeven adres. Ik zie daar dat het een seniorenwoning is op de begane grond met goede parkeer gelegenheid. Ik parkeer mijn bus vlak bij haar huis en loop dan richting haar huis. Ik hoef niet eens aan te bellen net voor de deur gaat die al open.

Word dan begroet door Riny “goedemorgen Ron, mooi op tijd”. Ik groet terug “goedemorgen Riny, ja altijd” en stap naar binnen waarna Riny de deur achter mij sluit. Eerst laat ze haar huisje zien bijna meteen rechts is een kleine keuken, tegenover een deur waar een kleine logeerkamer is. Iets verder lopen aan de linkerkant is weer een deur waar een kleine berging is waar een wasmachine en koelkast met vriezer staat. Recht vooruit de deur naar een redelijke woonkamer net daarvoor aan de rechterkant het toilet. Deze heeft ook aan de andere kant een deur die leid naar de badkamer. In de woonkamer aan het eind aan de rechterkant is weer een deur. Deze leid naar de slaapkamer daar zit ook nog een deur die weer leid naar de badkamer. Overal moet nog aardig wat gebeuren en na de rond leiding lopen we naar de keuken. Riny vraagt daar “zin in een kop koffie Ron?”.

Ik antwoord “ja, graag lust nog wel een bakkie”. Ze schenkt voor ons tweeën een bakkie in melk en suiker staan al op het tafeltje waar twee stoelen staan. Beiden gaan we zitten gooi twee klontjes suiker en een scheutje melk in mijn koffie. Riny drinkt haar koffie zwart maar staat even snel op om een lepeltje voor mij te pakken. Al toen ik binnenkwam zag ik dat zij oude kleren aan heeft nu vraag ik haar “goh Riny, waarom heb je die oude kleren aan?”. Ze antwoord “nou, jij gaat hier niet alleen aan de gang ik wil je meehelpen Ron”. Ik knik goedkeurend vind dat niet erg ze is een mooie vrouw. Riny heeft lang oranje haar, groene ogen voor haar leeftijd is ze nog slank ook. Ik weet dat ze 55 jaar oud dus 20 jaar ouder als mij haar zoon mijn vriend is 1 jaar jonger dan mij ik ben een keer blijven zitten. Ik vraag haar “waar wil je zo beginnen Riny?”. Ze glimlacht lief en zegt “laten we eerst de keuken aanpakken er moeten hier dingen gebeuren waar ik mij mateloos aan irriteer”.

 

Mijn volgende vraag aan haar “oké, wat moet hier gebeuren dan?”. “De keukendeurkastjes hangen scheef, de gootsteen loopt niet goed door en de kozijnen moeten geschilderd worden” reageert ze. “Oké, na dit bakkie haal ik mijn gereedschap op en dan gaan we hier aan de gang” reageer ik daarop. We nemen dan een slok van onze koffie en kletsen over ditjes en datjes. Na de koffie kijk ik eerst even wat er aan de hand is met de keukendeurkastjes een aantal hoeft niet veel aan te gebeuren, wat bijstellen van de schroeven en een aantal waar de scharnieren vervangen moeten worden. Daarna haal ik gereedschap en scharnieren die ik mijn bus heb liggen op.

Nadat ik alles heb opgehaald stelt Riny voor dat zij begin met het schuren van de kozijnen en ik eerst de scharnieren bijstel en vervang. Zo gaan we aan de gang omdat ik goed gereedschap heb vooral voor het schuren kan Riny in een aardig tempo door werken. Na een uurtje heb ik alle scharnieren vervangen en bijgesteld en Riny is bijna klaar met schuren. Een minuut of tien later is zij ook klaar ik heb in die tijd wat blikken verf opgehaald uit haar berging die ze al heeft gekocht. Riny is erg georganiseerd op de blikken staat precies waar ze gebruikt moeten worden.

Eerst stoffen we alles af en ontvetten alle kozijnen. Riny vraagt “zou je eerst de gootsteen na kunnen kijken?”. Ik reageer “ja hoor, zal ik meteen mee beginnen”. Het zal de afvoer wel zijn open het keukenkastdeurtje onder de gootsteen. Zij haalt even een teiltje op en ik begin de zwanenhals los te maken. Er komt wel wat water uit maak dat meteen droog met een doekje krijg het teiltje van haar waar ik de zwanenhals in leg. Het is nu rond een uur of elf Riny zegt dan “ik ga mij snel even omkleden want ik ga zo lunch voor ons halen en wil niet zo naar de winkel toe”.

Ik reageer “oké, dan ga ik alvast de zwanenhals nakijken”. Terwijl ik dat doe is Riny zich aan het omkleden er komt aardig wat troep uit lange zwarte haren niet van deze zijn natuurlijk zwart. Ga dan ook nog even de buis die van de gootsteen naar de zwanenhals leid nakijken. Daar zit ook wat troep in ondertussen is Riny weer terug gekomen. Ze reageert “ik ga naar subway welk broodje wil jij?”. Ik lig nog steeds op de grond kijken even haar kant op. Moet meteen slikken want ik kijk precies in haar kruis en zie dat zij helemaal geen slipje aan heeft. Ik reageer “uhmm, uhmm, uhmmmm, doe maar een subway club”. Hoor Riny weer terwijl ik mijn ogen niet van haar mooie gladde poes kan houden “oké tot later”.

Ze staat op en vertrekt als ik de deur open en dicht hoor gaan gaat mijn hand eerst even naar mijn wat gegroeide pik om hem wat te verleggen. Waarna ik de buis ook schoonmaak daarna maak ik de zwanenhals ook weer vast en test alles dat het waterdicht en goed doorloopt wat ook gebeurt. Nu ga ik even zitten en denk terug aan vroeger toen ik fantaseerde ik wel eens al ik mij aftrok seks te hebben met Riny. Nu voor het eerst zag ik haar mooie gladde poes maar denk er nog niet verder over na. Ik begin dan al met wat schilderwerk en na een half uurtje gaat de deur weer open. Riny komt binnen en sluit die weer achter zich. Ze heeft een tasje van de subway bij zich en zegt “ben ik weer, kom we gaan lunchen”. Ik heb het raamkozijn al helemaal geschilderd leg en de vitrage weer terug gehangen.

Nadat ik de kwast heb weggelegd ga aan het tafeltje zitten. Riny gaat ook zitten geeft mij mijn broodje als we de broodje hebben uitgepakt beginnen te lunchen. Ik zie dat zij een leuk shirtje aan heeft en kan ook zien dat zij ook geen bh aanheeft. Haar tepels priemen door het shirtje heen, zij is duidelijk opgewonden. Ik staar veel te lang naar haar borsten en schrik ook een beetje wanneer ze ineens reageert “dit is niet het enige wat jou interesseert hé Ron?”. Doordat ik een beetje geschrokken ben natuurlijk ook erg afgeleid door haar borsten. Kijk haar toch aan reageer “huh, wat bedoel je Riny?”. Zij glundert en reageert “nou, toen jij onder de gootsteen bezig was jou vroeg wat je te eten wou, zag ik echt wel wat groeien toen jij onder mijn rokje kon kijken en volgens mij groeit hij nu ook weer”. Riny heeft gelijk met een rood wordend gezicht beaam ik “je hebt gelijk, maar je weet ook dat ik getrouwd ben Riny”. Ze zegt “ja, dat weet ik maar ik weet ook dat jij ook al een tijd droog staat of kan ik beter zeggen dat jij overloopt”. Ze heeft dat zeker van Kamil gehoord want ik heb dat weleens met hem overgehad. Op dit moment is mijn gezonde verstand aan de winnende had zeg “toch kan ik het niet maken tegenover mijn vrouw wat zou zij doen als ze erachter zou komen”.

Ze reageert “jij bent hier, ze zal niks ervan merken en jij kijkt nu weer op dezelfde manier zoals je vroeger ook deed, dat maakte mij ook geil maar toen had ik een lieve en goede man”. 

Ik ben stil en eet mijn broodje verder op Riny doet het zelfde. Nadat wij onze broodjes ophebben begint ze weer te praten “Ron, ik wil je hier en nu”. Wil toch reageren maar Riny gaat staan en in een heel korte tijd staat zij hier naakt voor mij. Nu begint mijn gezonde verstand te verliezen vroeger heb ik weleens in hun badkamer een bh van Riny gevonden. Nu zij hier zo naakt voor mij staat met haar mooie volle ronde cup C borsten en haar al iets opgezwollen gladde poesje.

In mijn broek groeit mijn pik snel en beklemmend. Riny zit dat ook komt naar mij toe schuift mijn benen uit elkaar gaat er dan tussen zitten. Ze wrijft met een hand over mijn krijs kijkt mij geil aan en zegt “zo, dat voelt goed aan Ron, kom verzet je er niet tegen we willen het allebei”. Ik zeg niks maar geef haar wel een goedkeurende blik dat ze verder mag gaan. Ze begint mijn broek te open trekt deze en tegelijkertijd mijn boxer nadat ik even ben opgewipt tot aan mijn enkels uit. Mijn pik springt de vrijheid in en zie Riny heel erg goedkeurend en smachtend naar mijn kale stijve kijken. Trots zeg ik tegen Riny “18.5 bij 5 is hij”. Waarop zij reageert “dat is mooi en goed gereedschap Ron”. Pakt met een hand mijn ballen vast reageert weer “zo te voelen ook nog goed gevuld ook”. Waarna ze voorover buigt mijn pik in haar mond neemt. Riny pijpt enorm lekker masseert mijn ballen als een expert. Ze heeft geen enkele moeite mijn pik helemaal in haar mond te krijgen.

Ik steun en kreun van genot hoe zij mij zalig pijpt. Ik geef aan “Riny als jij zo doorgaat zal het niet lang duren voordat ik ga klaarkomen”. Met heel geile ogen kijkt zij mij al pijpend aan en zie dat zij wil dat ik in haar mond ga klaarkomen. Nog geen minuut later reageer ik “oh ja, ik kom, ik kom klaar in jou geil pijpende mondje, Riny jij pijpt fantastisch”. Elke keer als ik in haar mond spuit knijpt ze in mijn ballen. Riny heeft ook geen enkele moeite om mijn zaad in haar mond te houden en door te slikken. Nadat zij mij heeft leeggezogen laat zij mijn verslappende pik uit haar mond komen en laat ook mijn ballen los.

Zij staat op gaat op de andere stoel zitten reageert “zo, Ron nu wil ik dat jij mij gaat beffen”. Daar hoef ik niet over na te denken en zij hoeft dat geen twee keer te zeggen. Ik kom van mijn stoel af ga tussen haar gespreide benen zitten. Om en om kus ik eerst op haar bovenbenen waarbij ik langzaam richting haar glinsterende en opgezwollen poesje ga. Als ik bij haar poesje kom zie ik ook dat haar klitje opgezwollen is even blaas ik erover. Haar trillende reactie bevestigd mij dat zij dat lekker vind. Ik plaag haar nog een beetje kus rondom haar poesje. Waarop Riny reageert “kom op Ron, lik mij zit niet zo te druilen”. Nu ben ik degene die haar geil en ondeugend aankijk en zij heel verlangend terugkijkt. Wanneer mijn tong tussen haar natte lipjes komt hoor ik een zucht van verlichting en genot.

Het laatste gaat verder vooral als ik sneller begin te likken. Riny smaakt heerlijk en produceert lekker veel van die goddelijke honing. Ze legt haar handen op mijn hoofd en drukt die steviger op haar poesje. Ik zuig en lik als een dolle hond en breng haar snel naar een heerlijk hoogtepunt. Daardoor drukt ze minder hard tegen mijn hoofd waardoor ik nu kans krijg mijn mond op haar klitje te zetten. Daar zuig en lik ik nu aan en breng twee vingers in haar natte druipende poesje. Ik voel haar klaarkomende poesje om mijn vinger samenknijpen. Hoor Riny geil reageren “ja Ron, ga door, ga door laat mij komen, oh, wat doe je het zalig”. Ook ik geniet want het is oh zo lekker en vrouw zo te laten klaarkomen. Mijn vingers bewegen heen en weer op en neer in deze heerlijke natte poes. Ik laat Riny wel een aantal keer klaarkomen daarna smeekt ze om geneukt te worden.

Ik stop met likken en vingeren kom omhoog doe mijn broek en boxer verder uit til haar van de stoel loop naar het aanrecht plaats haar met haar kont erop. Riny spreid haar benen als uitnodiging dat voor mijn nu weer stijve pik. Ik ga tussen haar gespreide benen staan leid mijn pik in haar grotje. Ik begin haar te neuken kom met mijn hoofd naar de hare en we beginnen innig te zoenen. Af en toe stopt ze even om op adem te komen en fluistert in mij oor “ja Ron, wat heb jij een heerlijk grote pik oh, ik voel hem zo diep in mij”.

Waarop ik fluisterend reageer “Riny, wat heb jij nog steeds een heerlijk strak en nat grotje”. Zak met mijn hoofd naar haar borsten om en om aan haar tepels begin te zuigen. Riny geniet enorm eindelijk weer een pik in haar en zalig hoe haar borsten worden verwend. Ook ik geniet eindelijk weer lekker neuken zonder dat ik daarvoor hoef te smeken. Een poosje later komt Riny weer geweldig klaar. Nadat orgasme is weggeëbd stop ik met zuigen aan haar borsten haal mijn pik uit haar grotje. Waarop zij een beetje verbaasd reageert “Ron, jij bent nog niet klaargekomen”. Ik kijk haar geil aan en zeg “dat klopt, maar ik wil jou in een andere positie neuken”. Til haar van het aanrecht af laat haar omdraaien waarop zij reageert “maar niet in mijn kont dat vind ik niet fijn en het is voor mij een enorme afknapper”. Waarop ik zeg “nee Riny, dat zal ik niet doen ben ook niet dol op anaal, wil jou van achterlangs nemen”.

Daar is zij erg blij mee en gaat goed staan. Van achterlangs leid ik mijn pik in haar grotje pak dan haar heupen vast begin haar nu hard en stevig te neuken. Dat vind Riny erg fijn en ze begint weer te steunen en kreunen van genot. Af en toe sneer ik tegen haar “hier geile teef, neem deze pik diep in je en geniet ervan”. Waarop zij alleen nog maar meer van geniet en voel haar als maar klaarkomen. Na een aardig poos voel en laat ik horen dat ik ook ga klaarkomen. Ram mijn pik nog een keer diep in haar en spuit haar vol. Ook Riny komt weer klaar en zo melkt zij mijn pik zalig leeg. Nadat onze orgasmen zijn weggeëbd floept mijn slap wordende pik uit haar grotje ze druipt na nog. Ze reageert “dankjewel Ron, dat had ik nodig en je evenaart mijn man met gemak”. Waarop ik reageer “graag gedaan Riny, jij bent een stuk beter dan mijn vrouw zelfs toen we seks hadden”. Ze draait zich om en we geven elkaar een innige tongzoen. Daarna ga ik snel even een plas doen waarna ik mijn pik was in de badkamer Riny gaat daarna douchen.

In de keuken weer aangekomen trek ik mijn boxer en broek weer aan. Waarna ik mijn werk weer hervat. Wanneer Riny weer terugkomt is ze weer aangekleed in een leuk shirtje en mooi rokje. Geen werkkleding want zij is aardig op maar erg voldaan. Ze gaat aan het keukentafeltje zitten en kijkt naar hoe ik mijn werk afmaak. Terwijl ik dat doe kletsen we nog lekker met elkaar. Wanneer ik klaar ben breng ik mijn gereedschap weer terug naar mijn bus. Als ik dat heb gedaan en terugkom geeft Riny mij een envelop. We nemen binnen nog afscheid van elkaar dit eindigt in een lekkere innige tongzoen. Waarna ze reageert “tot volgende week zaterdag, kijk uit naar jou komst”. “Ja, tot volgende week zal rond dezelfde tijd hier weer zijn” zeg ik tegen Riny. In mijn bus check ik wat erin de envelop zit meer om te weten hoeveel Riny mij heeft gegeven. Zo te zien veel te veel dat het op kan vallen het is 750 euro. Dus haal er 250 euro uit die ik hier in mijn bus verstop want hier zoekt mijn vrouw nooit. Daarna rijd ik naar huis het is rond etenstijd als ik aankom. Ga nog even snel opfrissen waarna ik bij mijn familie aan tafel schuif. Waar ik de envelop aan mijn vrouw overhandig als zij erin kijkt is ze erg blij met wat erin zit. Natuurlijk vraag ze mij “is dit niet teveel schat?”. Waarop ik antwoord “eigenlijk wel, maar Riny wilde het overige niet terugnemen het is een leuk bedrag en zal het elke keer krijgen”.

Ze glimlacht als een boer met kiespijn maar accepteert wel mijn antwoord. Waarna we gaan eten en doe net of er niks bijzonders is gebeurt.

 

Als het tijd word om te gaan slapen geef ik mijn vrouw een nachtzoen en wens haar een goedenacht. Ze is wel een beetje verbaasd dat ik niet aandring om seks te hebben. Geef haar een excuus dat ik vandaag hard gewerkt heb en er ook niet zoveel zin in heb waarna we gaan slapen.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen