Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mark zat tegenover me aan tafel. Ik schonk nog een keer zijn kopje vol en met een glimlach zette hij het aan zijn lippen. ‘Eigenlijk moet ik aan het werk, Ann.’

‘Onzin,’ zei ik. ‘Jij werkt voor mij en ik wil dat je samen met mij gezellig nog een bakkie doet.’ Hij lachte.
‘Nee, echt. Wat kan ik voor je doen vandaag?’
‘Koffie drinken,’ zei ik resoluut. ‘Ik heb liever een leuk gesprek met zo’n lieve jongeman als propere ramen.’ Hij deed er even het zwijgen toe en keek me recht aan.
‘Mis je het gezelschap?’
‘Natuurlijk mis ik dat, jongen. Op mijn leeftijd heb je al een tijdje geleerd dat dat het enige is dat telt.’ Hij glimlachte.
‘Hoe oud ben je nu eigenlijk, Ann?’
‘Negenenzeventig, jongen. Doe me er niet aan denken alsjeblieft.’ Hij glimlachte weer. ‘Hoe oud was jij ook alweer, Mark?’
‘Vijfentwintig.’
‘Vijfentwintig, jongen toch. Stop dan maar met flirten. Ik ben drie keer zou oud als jij en dan heb ik nog best wat jaartjes over.’
Hij lachte bulderend. ‘Flirten? Ik? Kijk naar jezelf! Ik heb wel gezien hoe je naar gluurt hoor.’ Hij gooide er een knipoogje achteraan, de deugeniet. Nou, als hij dacht dat hij me kon overtroeven dan kende hij mij nog niet.‘Ik gluur niet, jongeman, maar ik herken een mooie kont als ik er één zie. Ik kijk inderdaad graag naar dat mooie lijf van je. Mag het?’ Ik genoot van zijn verbijsterde blik. Eén – nul.
Hij nam een slok voor hij weer iets zei. ‘Mis je dat?’
‘Wat?’
‘Intimiteit?’ Zou ik open zijn tegen hem? We kenden elkaar nu al een hele tijd. Het zou onbeleefd zijn om hem niet de waarheid te zeggen. ‘Ja, ik mis dat wel.’ Hij knikte ernstig, maar zei niets. Er hing stilte tussen ons in. ‘Weet je, op een gegeven moment word je oud, maar dat wil niet zeggen dat je geen zin meer hebt in seks. Mannen kijken niet meer naar je om, maar dat wil niet zeggen dat je zelf niet nog behoeften hebt. Snap je?’
Hij knikte weer. ‘Doe je dan wel eens…?’ Hij kreeg een lieve blos op zijn wangen en we grijnsden naar elkaar.
‘Nee. Vroeger deed ik dat wel, maar op een gegeven moment vind je daar ook geen heil meer in. Je wil gewoon het echte werk.’ Hij knikte weer. ‘Maar mannen van mijn leeftijd kunnen het niet meer en jongere willen zo’n oude doos niet meer.’ Ik lachte naar hem om de spanning wat uit het gesprek te halen, maar hij bleef me heel erg ernstig aankijken.
‘Wie zegt dat?’
‘Wat?’
‘Dat een jonge man een oudere vrouw niet meer aantrekkelijk kan vinden?
‘Hou op jongen, je hebt me al geil gemaakt. Verpest het nou niet. Die tijd ligt achter me.’ Hij nam nog een slok en keek naar iets in de verte terwijl ik me bewust was van een kriebel die ik al lang niet meer gevoeld had. Het was weer stil, maar niet de ongemakkelijke stilte van daarnet.

Plots schudde zijn hoofd alsof hij wakker werd. Waar hij ook over aan het peinzen was geweest, hij had een besluit genomen. Hij draaide zijn stoel opzij en boog zich voorover om zijn schoenen uit te doen. Ik vroeg me af wat hij van plan was, maar hij gaf geen uitleg. Toen hij zijn blote voeten op het tapijt zette, stond hij op en zette de stoel weer aan de kant. Plots greep hij naar de onderkant van zijn T-shirt en trok dat met één beweging over zijn hoofd. Ik slikte onwillekeurig bij de aanblik van zijn gladde huid over strakke spieren. Hij legde zijn shirt op tafel en liep om de tafel tot hij voor me stond. Toen pakte hij de rand van zijn broek vast, maakte die open en trok hem naar beneden.
Mark stapte uit zijn jeans en stond toen poedelnaakt voor mijn neus. Hij was prachtig slank en gespierd, maar niet te. Mijn blik bleef hangen op zijn penis die volkomen kaal was. Wat had hij een mooie lul! Wat wilde hij? Toen zette hij een stap naar voor.
‘Geef je me handen,’ zei hij met schorre stem. Als in een trance deed ik wat hij me opdroeg. Hij even keek naar mijn handen in de zijne en legde toen mijn linkerhand op zijn buik.
Wat was het lang geleden dat ik een naakte man had aangeraakt. 15 jaar? Misschien langer. Ik genoot van de aanblik en zijn warme huid onder mijn vingers.
Plots kwam er beweging in mijn andere hand. Mijn hart bonkte in mijn keel toen ik besefte dat hij me zijn penis wilde laten voelen. Maar ik trok mijn hand niet terug. Zachtjes legde hij zijn ballen in mijn hand en sloot mijn vingers erom heen.
Hij had nog een slappe lul, maar zodra ik hem daar zachtjes begon te betasten, verstijfde zijn lid. Langzaam richtte zijn paal zich op terwijl ik mijn vingers met korte bewegingen langs zijn schacht op en neer bewoog.
‘Weet je dit zeker, Mark?’ Hij knikte en gromde in zijn keel. Nou… na 15 jaar ging dit ouwe vrouwtje zich deze kans niet ontzeggen hoor. Aan zijn stijve trok ik hem wat dichter en omdat ik nog op mijn stoel zat, zat ik op de perfecte hoogte om hem zachtjes te pijpen. Ik zou hem eens laten voelen hoe een vrouw met 40 jaar ervaring dat deed.

Voorzichtig nam ik zijn dikke eikel in mijn mond. Langzaam draaide ik mijn tong errond om hem nat te maken en toen begon ik zijn paal met diepe halen te verwennen. Zijn hand lag in mijn korte grijze haar en bepaalde mee mijn ritme. Mijn God wat was ik geil!
‘Stop Ann,’ kreunde hij, ‘je laat me klaarkomen.’
Met een smak liet ik zijn lul uit mijn mond floepen. Dat was eigenlijk wel de bedoeling. Dat is ook al lang geleden.
‘Ik wil je eerst nog neuken,’ zei hij. ‘Mag ik je neuken?’
Het was een slecht idee. Ik wilde mijn oude lichaam helemaal niet tonen aan die strakke viriele jongen, maar ik voelde hoe mijn hoofd onwillekeurig “ja” knikte.
Hij grijnsde. ‘Sta eens op?’
Mijn oude knoken protesteerden, maar Mark (naakt even galant als aangekleed), hielp me overeind. Toen ik recht stond zakte hij door zijn knieën en hurkte voor me op de grond. Zijn handen gleden onder mijn halflange rok en volgden mijn rimpels tot aan mijn witte slip. Zijn handen zochten naar de rand, vonden die en trokken mijn slip naar beneden. Steunend op de tafel stapte ik eruit en langzaam draaide Mark me om. Hij legde zijn handen op mijn kont en terwijl hij zijn erectie tegen me aan drukte, telde hij me op en zette me op de tafel.
We keken elkaar recht in de ogen. Ik een oude vrouw, hij in de kracht van zijn leven. Ik deed mijn benen open en zonder zijn blik af te wenden, nam hij zijn penis vast en duwde die tegen mijn kut.
Ik was nat. Natter dan ik me ooit kon herinneren. Zijn dikke lul glibberde als vanzelf door mijn schaamhaar tot hij mijn schaamlippen vond en die naar boven volgde. Hij duwde zijn eikel stevig tegen mijn klit en begon zijn penis langzaam op en neer te bewegen.
Vanzelf sloeg ik mijn armen om zijn naakte lijf en begroef mijn nagels in zijn schouders. God, wat voelde het heerlijk om nog eens zo verwend te worden!
Langzaam. Tergend en heerlijk langzaam bleef hij de kop van zijn stijve lul over mijn klitje heen en weer te bewegen. Hij smeerde mijn geil uit over mijn hele kut en bracht me tot op het randje van een orgasme. Ik had niet eens door dat ik mijn hoofd in zijn nek had gelegd en dat hij – terwijl zijn rechterhand kundig zijn lul hanteerde – zijn linkerarm om me heen had geslagen.
‘Je gaat me laten klaarkomen, Mark,’ fluisterde ik.
‘Mag ik in je komen?’
‘Ja. Stop die lul van je maar in m’n kutje.’ En zo geschiedde. In één beweging gleed zijn lul van mijn clitoris nog een laatste keer naar beneden waarna hij in één vloeiende beweging in mij naar binnen stootte. Naar adem happend - ik had al jaren niets meer in me gevoeld – groef ik mijn vingers weer in zijn rug. Met één hand nam hij mijn heupen vast en begon me met stevige stoten te neuken. Zijn andere hand gleed over mijn kleren naar mijn tieten die hij vastpakte en door de stof heen niet zo zacht begon te kneden.
‘Mark, je laat me komen… Mark. Mark! Ik… Oooooooh.’ Ik verkrampte in mijn benen, mijn kut trok spastisch samen en ik en beleefde duizend geneugten terwijl Marks lul onophoudelijk langs mijn gezwollen klit bleef schuren. ‘Oh ja, Mark. Oh, Mark. Je… Ooh!’

‘Ik kom ook!’ Zijn fluisterende kreun was moeilijk te verstaan door zijn inspanning, maar hij voegde de daad bij het woord. Zijn dikke, pompende lul verstrakte in mijn geile kut en toen, met vier korte, krachtige stoten, kwam hij diep in me klaar. Hijgend bleef hij even op mijn schouder liggen.
‘Dat was heerlijk, Mark. Dank je wel.’
‘Waarvoor,’ vroeg hij terwijl hij, zijn lul nog steeds in mijn kutje, zich oprichtte en me aankeek.
‘Om een oude vrouw nog eens zo te willen verwennen.’
‘Denk je dat ik het niet wilde?’ Ik legde mijn arm in zijn nek en trok hem dichterbij voor een kus. De lichte, moederlijke kus op zijn lippen voelde raar met zijn verslappende paal nog in me, maar het leek hem gerust te stellen. Toen deed hij een stap terug zodat zijn half stijve lid uit me floepte. Hij keek me grijnzend aan. ‘Zo’n druipende kut staat je goed,’ lachte hij. ‘Ik denk dat dit mijn favoriete adresje wordt.’ Ik keek hem in de ogen terwijl ik vinger tussen mijn schaamlippen haalde en zijn sperma ervan af likte.
Ik bleef op de tafel zitten en keek onbeschaamd toe terwijl hij zich weer aankleedde. ‘Zo. En help nu deze oude vrouw ook maar weer van haar tafel af.’

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen