Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

"Jean… Die collage die jij gemaakt hebt waar wij allemaal opstaan. Je weet wel die jullie op linnen hebben laten afdrukken voor mijn 80e verjaardag. Waar je zelfs mijn Hans, jou Pa nog hebt ingeplakt. Nou èh. Annie vindt die heel erg mooi." "Annie? " "Ja mijn vriendin. Ze woont verderop op de galerij, we drinken elke dag koffie samen." Ik denk even na. Ik herinner me dat mijn moeder het vaker over een Annie heeft als haar vriendin. Eigenlijk ben ik blij dat mijn moeder, die de laatste jaren van zijn leven uitsluitend op mijn vader gericht was, in deze flat voor ouderen een vriendin heeft gevonden. Omdat ik, maar ook mijn zus fulltime en onregelmatig, werken, schiet een bezoekje aan onze moeder er wel eens bij in. Ik voel haar hand op mijn schouder. "Zit je weer te dromen jongen? Je zou Annie, maar ook mij, een enorm plezier doen als je voor haar ook zo'n collage maakt. Ik betaal je wel. Over twee maanden wordt ze 75. Ik wil haar dat dolgraag cadeau doen." Ik kijk mijn moeder aan. "Is goed Ma…" Ik kijk in mijn agenda. Ik kom over één week, vrijdagavond 12 juli naar je toe. Nodig Annie maar uit en laat haar de foto's maar meenemen." "Bedankt jongen." "Is al goed Ma." "Ik sla de afspraak op in mijn smartphone en zie hoe mijn Ma een aantekening maakt op de kalender in haar kleine keukentje."


"Jean? … Hallo jongen.. je moeder hier." "Hallo Ma." "Aanstaande vrijdag, Jongen?!" "Ik ben het niet vergeten Ma… Ik kom naar je toe voor de collage van die Annie." "Dat is het hem juist Jean… Je zus; Louise, heeft me uitgenodigd voor een tupperware party. Je weet hoe leuk ik dat vind. Is het teveel gevraagd als jij naar Annie gaat en samen met haar de foto's uitzoekt." "Tuurlijk niet Ma."
Zo moet Doutzen Kroes uitzien als ze 75 jaar oud is.' Schiet het door mijn hoofd wanneer ze de deur opent. Ze steekt haar hand uit. "U moet Jean zijn, de zoon van Maria." Wij schudden elkaars hand. "Aangenaam Annie van Mueren… Kom toch binnen Jean." Ik mag toch Jean zeggen?" Natuurlijk mevrouw. "Mevrouw, ik ben wel oud. Maar noem me maar gewoon Annie." Ze gaat me voor naar de woonkamer. Het valt me op dat haar flat een gespiegelde uitvoering is van die van mijn moeder. Dat is dan ook meteen de enige overeenkomst. Mijn moeder is op zijn zachts gezegd archaïsch te noemen. Annie's inrichting daarentegen is fris, strak en modern. Op een dressoir staan veel familiefoto's in verschillende lijstjes. Dit zij niet de standaard kiekjes maar duidelijk geregisseerde en professioneel gemaakte foto's. "Wilt U, ik bedoel je, deze gebruiken voor de collage." Nee dat is een familie altaar. Dat is de van Mueren show. Ik heb genoeg van die show. Dat spul verhuist naar de prullenbak en ik wil zo'n grote collage op linnen als je Ma. Daarvoor wil ik foto's gebruiken uit die albums" Ze wijst op een boekenkast waar een stuk of 5 zwartleren fotoalbums staan. Maar ik wil wel je advies. Die compositie bij Maria is zo mooi, die geeft een echt beeld van jullie familie door de jaren heen… Pak jij de eerste albums maar dan haal ik vast de koffie."

Ik pak de eerste 3 albums, leg 2 op de salontafel, ga op de tweezitter zitten en begin te bladeren. De eerste foto's zijn zwart wit foto's gemaakt op en huwelijks feest. De meeste mensen op de foto's zijn blij en uitgelaten, alleen een stel, duidelijk de ouders van de bruidegom, kijken alsof ze op een begrafenis zijn. Ik kijk nog eens goed op de foto van de jonge Doutzen look a like. Ondanks dat haar jurk nog al wijd is, bolt het onderliggende buikje de bruidsrobe." Annie komt binnen met een dienblad met koffie en koekjes. Ze begint te blozen. "`t was een moetje, is het niet?" "Ze knikt, maar we hielden van elkaar. Althans toen nog." "Je schoonouders waren duidelijk minder blij." "Dat was ook wel begrijpelijk. De zoon van een gerenommeerd notaris bezwangerd de stagiaire van nota bene, boeren afkomst… Mijn schoonvader heeft er alles aan gedaan om mij te bewegen tot een abortus. Hoe heb je hem kunnen overtuigen? " Ze lacht, die crèdits zijn voor mijn Pa. Na een 'goed' gesprek tussen mannen werd het huwelijk gearrangeerd. Mijn schoonvader heeft na dat gesprek minstens twee weken een grote donkere zonnebril gedragen." Ik leg het album open op de salontafel en neem de kop koffie aan die ze me aanreikt. Ze komt naast me zitten en drinkt van haar koffie. "Hebben je schoonouders je later wel geaccepteerd?" "Mijn schoonmoeder wel. Mijn schoonvader is mij blijven beschouwen als een indringster in zijn imperium." Ik zet mijn kopje weg en neem de album weer op mijn schoot. "Deze foto, waar bij jij de dans opent met je Man… Die zou ik willen nemen als het centrale beeld waaraan we de rest van de collage 'ophangen'." "Maar daar is het duidelijkst op te zien dat ik al zwanger was." "Juist daarom toch. Dat is de start van je gezinnetje. Zo staat je zoon al mee op de foto." Ze begint te stralen en wijst op haar buikje op de foto. "Dat was Evelien; m'n dochter." We bladeren verder door de albums en halen de foto's die ik wil gebruiken er voorzichtig uit." Nadat ik het derde album hebt dichtgeslagen, kijkt ze me aan en legt een hand op mijn knie. Ik vind het leuk om zo samen door mijn leven te bladeren. Het voelt zo èh familiair." Ik kijk haar aan en zie een verdrietige trek op haar gezicht. "Maar doe je dat dan nooit met je kinderen en kleinkinderen?" Ze schudt met haar hoofd. "Evelien is haar grote liefde gevolgd en woont in Canada. Ik zie haar en de kinderen vooral via Skype." "Maar je zoon dan. Hij heeft toch het kantoor van je man overgenomen." "M`n zoon?" Ik voel hoe haar hand trilt op mijn knie. "Victor, die zie ik hooguit eens in de drie maanden , als ze zich verplicht voelen hun oude moeder weer eens uit de nodigen. Op mijn verjaardagen, bezorgt de bloemist een bloemetje. Nog niet eens een telefoontje kan er af." "Maar je schoondochter…?" "Je bedoelt Jonkvrouwe van Westeflier? Victor heeft het beter gedaan dan zijn vader. Hij is wel binnen zijn stand getrouwd. Deze boerendochter past niet in dat plaatje.

Op het moment dat ik mijn troosten om haar heen wil leggen, springt zij op. "Jij drinkt toch ook nog een kopje koffie?" "Lekker Annie." 
Doordat ik de eerste 3 albums van de plank zijn gehaald , zijn de overgebleven zwarte en zoals ik nu zie een veel dunner rood album omgevallen. Nadat ik die albums op de salontafel heb gelegd, zet ik de vorige terug op de plank.
Ik ga zitten en leg het rode album op mijn knieën Nadat ik de dekpagina heb opengeslagen kijk ik tot mijn verbazing tegen een grote zwart wit foto van een naakt poserende, zich duidelijk schamende en nog erg jonge Annie aan. Ik sla om en zie nog enkel foto's van een nu wat vrijer poserende naakt jonge vrouw. Ik besef dat ik een wel erg privé album heb gepakt en wil het net dichtmaken als Annie met de koffie de woonkamer binnenstapt. Voor een moment kijken we elkaar aan, ze zie het haar bekende album op mijn knieën, haar ogen worden groot. Het dienblad met koffie glijdt uit haar handen en valt met een klap op het laminaat. 
Ze wil naar mij toestappen maar glijdt uit over de koffie. Ik ben maar net op tijd om haar op te vangen en naar de bank te begeleiden. Door mijn snelle actie is ook het album op de grond gevallen. . Gelukkig is alleen op de rode kaft een spoortje koffie te zien. Ik sla het dicht en leg het omgekeerd op de tafel. Wanneer ze een beetje van schrik is bekomen kijkt ze me aan. "Misschien dat je beter kunt gaan. " Ik leg mijn handen op die van haar. Voor een moment voel ik dat ze terug wil trekken, maar dan berust ze en kijk me gespannen en beschaamd aan. "Waarom Annie? Wat is er nu gebeurt. Per ongeluk heb ik naaktfoto's gezien van een erg mooie jonge vrouw." Ze lijkt opgelucht. "Alleen naaktfoto's?" ' Zo zo er is dus meer' denk ik "Vond je me echt mooi?" "Vond??? Je bent nog steeds een erg mooie vrouw Annie." "Ja ja . Dat zal wel?" Ondanks haar ontkenning zie ik dat zij haar rug recht onder mijn compliment.
Ik sta op een begin met het opruimen van de ravage op de grond. "Laat nou Jean, dat doe ik zo wel. Dat is vrouwenwerk" "Haal jij maar vast een vochtige doek om de koffie op te poetsen." Ze doet haar met koffie besmeurde glijdsloffen uit. Er verschijnen twee goed verzorgde voeten met de nagels gelakt in dezelfde roze kleur als de nagels aan haar handen.
Ik zie dat een van de kommetjes door de val zijn oortje is kwijtgeraakt. Annie komt de kamer weer in. "Ik vrees dat je deze kunt weggooien." Ze lacht. "Scherven brengen geluk."

Tien minuten later zitten we samen op de bank en selecteren nog enkele foto's uit de zwarte albums. "Ik weet niet of ik ze allemaal ga gebruiken Annie." "Kijk maar jongen, dat laat ik helemaal aan jou over. Als ik aan Maria's collage denk, heb ik er alle vertrouwen in."
Ik sluit het album en leg het op de salontafel, naast het nog steeds opengeklapte rode album. "Had je de cover van dat album ook al schoongemaakt." Ze knikt. "Ik twijfel al jaren of ik het wel wil bewaren. Wijlen mijn man heeft het samengesteld als een.. , hoe zei hij het ook weer, èh .. ode aan mijn seksualiteit. Aan dat album kleven niet alleen positieve herinneringen. Ik was wel de enige stagiaire waarmee hij getrouwd is . Maar er waren vele, na mij, waaraan hij zijn ode heeft gebracht. Ze kijkt me verdrietig aan. "Jij wil het wel zien hè?" "Willen ja… Ik zou liegen als.." Ze legt een vinger op mijn mond." Drink je ook een glaasje Port?" "Graag Annie." "Pak die album maar jongen." Nadat zij de Portjes heeft ingeschonken glijdt zij weer naast me op de bank." Na nog enkele pagina's met naakten van de nog jonge Annie worden de foto's nu spannender. Ik zie een foto waarop Annie onmiskenbaar gebeft wordt door een man met een rode en verwarde haardos." Ik wijs naar het achterhoofd van de man." "Dat is niet jou man?" Ze kleurt rood tot onder haar knotje en schudt met haar hoofd. "Nee dat was Richard; de mongoloïde broer van mijn man." Ik kijk haar ongelovig aan. "En jij? Je liet je door hem.." "Ja John hij mocht me likken. Met toestemming van mijn man. Naar mijn instemming werd niet gevraagd… Dat was maar goed ook want dat waren bij de zeldzame momenten dat ik echt aan mijn gerief kwam. Als Richard mij met zijn dikke tong likte en soms wanneer Ronald zijn 'Mongolenslet' onstuimig nam, nadat zijn broer met de taxi was opgehaald." Ze zet haar Portglas aan haar lippen en drinkt het in een teug leeg. "Noemde hij je zo? Mongolenslet?" Ze knikt. "Ja en zijn tong was dan even dik als die van zijn broer, omdat hij zich dan weer eens te goed had gedaan aan zijn Whisky." Ik draai de bladzijde om. Ik kijk tegen het blonde achterhoofd van de jonge Annie aan, die onmiskenbaar aan het pijpen is. Nadat ik nog enkele foto's van dit genre heb gezien valt mij , naast het kleine formaat van het mannenvlees nog iets op en ik blader terug. "Dat zijn twee verschillende mannen?" "Ze knikt beschaamd. "De gehandicapte broer?" Weer knikt ze. "Ik ben er heilig van overtuigd dat dit idee uit de koker van mijn schoonvader kwam. Geld als water maar te beroerd om geld voor een prostituee uit te geven om zijn mongoloïde zoon ook eens aan zijn gerief te laten komen." "Heb je ook met hem gen…" "Nee de bijslaap heb ik nooit met hem voltrokken. Alleen met mijn handen en met mijn mond. Na een tijdje vond ik dat ook niet meer zo erg. Hij deed mij immers ook aan mijn gerief en als hij bij ons wegging keek hij altijd zo verliefd en gelukkig. Dat heb ik bij mijn eigen man na ons eerste huwelijksjaar nooit meer gezien." "Hoe lang ging dat zo door?" "Het is getopt toen hij overleed." Even denken. Ik was toen 40. Hij had een zwak hart."

Ik blader verder door het album, maar behoudens het feit dat Annie veranderd van een meisje in een vrouw en later in een mooie vrouw op leeftijd , verandert niets aan de fantasieloosheid en liefdeloosheid waarmee de kiekjes zijn gemaakt. Ik sla het album dicht en leg het weg. Ze kijkt me aan, ik meen verontwaardiging in haar blik te zien. "Wil je de foto's waarop ik ouder ben niet zien?" Ik schud met mijn hoofd. "Nee vrouwke niet die liefdeloze foto's … Je was, ben overigens nog steeds een prachtige vrouw. De foto's stralen niets uit. Je man heeft niets van liefde of warmte in de foto's weten te leggen. Technisch zijn ze perfect, maar hij had net zo goed een auto kunnen fotograferen als een vrouw van vlees en bloed." "Meen je dat?" Ik pest een beetje. "Dat van die auto." Ze lacht. "Nee dat ik nog steeds prachtig ben." Ik knik. "Kijk je nooit in de spiegel Annie?" "Zeker wel, maar ik zie alleen de rimpels. Ik ben niet meer zo strak." "Ik leg mijn handen op haar schouders en kijk haar aan. "Annie menige man die jonger is dan ik zou in zijn handen knijpen als hij in je bed werd toegelaten." Ik zie hoe haar ogen vochtig worden. "Ik lig al alleen in dat bed vanaf zowat mijn 40e." Hij moest zich sparen voor al zijn affaires met zijn secretaresses en stagiaires. 
Ik heb er vaak over nagedacht hoe mijn leven gelopen was als mijn vader geen goed gesprek met de vader van Ronald had gehad. Ik had mijn meisje sowieso nooit laten aborteren." Ik besluit geen zout in de wonde te strooien maar ik denk dat deze mooi, intelligente vrouw, ook zo, een prachtig en liefdevol leven had kunnen hebben." Ze haalt mijn handen van haar schouders en staat op. "Drink je nog een portje met me Jean?" "Ik zou graag willen, maar ik ben met de auto." "Dat was voor Ronald nooit een thema. Wanneer hij al betrapt werd was een etentje met de officier voldoende om dat smetje uit zijn dossier te verwijderen. Hij lachte agenten in het gezicht uit als hij voor een overtreding werd aangehouden." "Ik vrees dat mijn relatie met justitie niet van dien aard is dat… Maar toe maar, nog ééntje dan." 
"Op `t leven Jean." "Op `t leven en de liefde." Ze gaat nu in een fauteuil tegenover mij zitten. Terwijl ik haar bekijk voel ik zowaar vlinders in mijn buik." 'Wat kijk je naar me Jean… Je doet me blozen." "Sorry Annie ik wilde je niet aanstaren maar…." "Laat maar jongen, ik ben al heel lang niet meer zo bekeken." "Waar ben je dan geweest… In het blindeninstituut?" De lach die haar gezicht nu siert, maakt haar nog aantrekkelijker." "Je ben een charmeur jongen." Ze staart even in haar portglaasje." Mag ik je wat vragen?" "Heb jij… Ben jij je vrouw altijd trouw gebleven?" Ik knik. "Niet dat dit nodig was… We hebben elkaar namelijk nooit de eeuwige trouw gezworen. We wilden geen geloften afleggen, waar wij ons mogelijk niet aan zouden houden. Dat is hypocriet." "Maar toch heb je nooit?" "Nee nooit de behoefte gevoeld ook, anders dan mijn Lianne." Ze kijkt me verbaasd aan. "Je vrouw? Had zij wel affaires?" "Zo zou ik het niet willen noemen , daar zou ik wel problemen mee hebben gehad. Zij is docente wis- en natuurkunde op het VWO. Meestal tegen het eind van het schooljaar veroverd ze een van haar laatstejaars studenten voor zoals zij het noemt een portie Fasfoodseks. Zij heeft dan behoefte aan dierlijke seks met een hormoon gedreven, wild en onstuimig mannetje, dat niet anders wil dan eigen zaad in een vrouwtje lozen. De eerste keer komen ze vaak al klaar bij het omdoen van het condoom. Bij de tweede keer heeft ze dan meestal een kort scherp orgasme dat naar meer smaakt." "Ik lach."Dat maar dat meer dat moet ze dan meestal toch bij mij halen."

"Maar kun jij haar dat èh fastfood , wilde je dat niet zelf geven?" Ik denk even na. " Als Lianne dat doet is dat pure animale lust en vaak nog niet eens bevredigend. Het is voor haar de bevestiging dat zij als vrouw er noch toe doet. Zij heeft het nodig om te weten dat zij nog steeds in staat is een jong viriel mannetje, in haar ban te trekken." 
Ik zie dat Annie nadenkt. "Ik wenste dat ik ooit de moed had gehad om net als je vrouw die bevestiging te zoeken. God weet dat mijn man er alles aan heeft gedaan om mij mezelf onaantrekkelijk en ongeliefd te doen voelen." 
Ik kijk op mijn horloge. "Ik moet maar eens gaan." Heb je een envelop om de foto's in te doen Annie?" Ze loopt naar het dressoir en trekt een van de deurtjes open en begin te zoeken. "Is dat een negatieven map Annie." "Èh dat beige bedoel je?" Ze pakt de map uit de kast en reikt hem mij aan. De ringband blijkt vol te zijn met 35 mm foto negatieven en niet ingeraamde diapositieven." Mag ik die meenemen… Ik denk dat het resultaat van je collage vele malen beter wordt als ik de negatieven gebruik. Bij het inscannen van foto's gaat toch altijd kwaliteit verloren. Ik heb een scanner voor negatieven en dia's. Ik scan alles naar mijn laptop, maak een compositie en kom dan nog eens bij je langs." "Die map is van Ronald geweest. Ik heb er nooit echt in gekeken en van hetgeen je net vertelde begrijp ik maar de helft. Maar doe maar jongen… Heb je mijn nummer overigens." Ik ontken en zet even later het nummer van haar vaste lijn in mijn smartfone."

"Waar was je Jean, je sletje zit al minstens een haf uur op je te wachten."In een oogopslag herken is de situatie. Mijn schat heeft weer een jong en hitsig mannetje in haar ban weten te trekken, is echter zelf onbevredigd uit de strijd gekomen. Ik besluit me van de domme te houden. "Ik was naar de Annie, de vriendin van Ma voor de collage. Dat wist je toch?" "Drink je een wijntje met me mee schat." "Graag Lianne, ik ga alleen even naar boven om me fris te maken en wat makkelijkers aan te doen." "Jeaeán…" Ik draai me naar haar om. "Doe niet te veel aan, lieverd." 
Wanneer ik gehuld in een badjas met daaronder alleen een satijnen boxershort onder kom staan twee bellen wijn te wachten. Lianne doet alsof ze geïnteresseerd tv zit te kijken, maar ik kan haar hitsigheid ruiken. "Proost liefje." "Oh ben je daar al… Proost Jean." Ik lach haar aan. "Laat dat toneelspel nou maar… Vertel op, heeft mijn loops teefje weer eens een hitsige reu aan de haak geslagen." Ze kijkt me met een verongelijkte pruillip aan. "Kun je dat aan me zien soms?" "Ik knik. "en meer nog; ruiken!" "Maar ik heb me gedoucht." "Liefie, steeds als het zover is dan ruik ik dat al als je de deur uit gaat. Het lijkt wel of je hormoontjes met het jachtinstinct ook extra sterke feromonen in je los maken… Maar vertel op, hoe was het deze keer." "Wil mijn geile beertje weer alles weten, voordat hij zijn teef dekt? Het was de captain van het Hockey team. Bijna 2 meter groot, gepierd, blond en de natte droom van elke cheerleader. Ten minste totdat hij zijn hockeystick tevoorschijn haalt. Hij is onder de maat. Maar dat niet alleen. Zo virtuoos als hij zijn houten stick op het veld bespeeld, zo knullig gaat hij om met zijn vleesstickje. Alsof het ding niet bij hem hoort." Ik lach, "Maar de jacht is geslaagd hè wijfje." "Ze kijkt me trots aan. "Als je dat maar weet" Ze laat zich van de bank zakken, maakt mijn badjas los, trek mijn short omlaag en pakt mijn al halfstijve piemel in haar hand. "Voor de rest gaat deze jongeheer zorgen." 
Met alle passie die in haar zit valt ze aan en slurpt mijn mannelijkheid in haar mond. De groeistuipen die door mijn kruis trekken, als gevolg van haar tongspel, laten rillingen over mijn rug lopen. 
Ik duw haar badjas over haar rug naar beneden, zij helpt mee door haar armen uit de mouwen te trekken. Met mijn handen klauw ik in haar goed gevulde rug. Ik masseer, knijp en krab over de spieren die langs haar ruggengraat lopen. Voor een moment laat ze mijn lul los. "Doe maar steviger, bestraf je teefje maar." Ik weet dat zij deze hardhandige behandeling alleen kan hebben, wanneer de hormonen de overhand hebben genomen. Zij zal de sporen die zij aan deze paring overhoud, met trots dragen. Ik buig over haar heen en zet mijn nagels met kracht in haar onderrug. Zij bedankt me door op mijn lul te kermen. Doordat ik vooroverbuig om haar kont te pakken drukt mijn pik die inmiddels op volledige oorlogssterkte is tegen haar keel. Ik merk dat ze kokhalst en wil me terugtrekken. Zij op haar beurt echter legt haar armen om mij heen en trekt zich helemaal op mijn lul. Ik voel hoe haar lippen tegen mijn ballen drukken. Het gevoel van haar knijpende keel om mijn piemel is ongekend en maakt letterlijk het beest in me los. Ik grijp in haar volle krullen en neuk haar in mond en keel. Ik voel dat zij zich van me af wil duwen, ben echter niet in staat hier gehoor aan te geven. Al na korte tijd voel ik mijn zaad opborrelen. Terwijl ik haar hoofd met kracht in mijn kruis duw spuit ik haar keel vol. Wanneer ik weer een beetje bij mijn positieven komt ligt Lianne te rillen aan mijn voeten. Ik laat me gelijk naast haar op de grond zakken. "Sorry liefje, maar het was ook zo lekker… Ik wilde je niet.." Wanneer zij haar ogen opendoet kijk ik niet in het gezicht van een mishandelde vrouw, integendeel zelfs… Mijn teefje wil meer." "Help je me overeind lieverd." Wanneer ze naast mij op de bank zit spreid zij haar benen. "Shit, moet je kijken… Mijn kietelerwt is potverdomme helemaal rood." "Maar hoe? …" Toen je me bleef keelneuken… èh ik kreeg bijna geen lucht en leek te zweven. Mijn handen werden als vanzelf naar mijn kut getrokken, volgens mij heb ik mijn klit zowat fijn geknepen. Ik ben nog nooit eerder klaargekomen, zo ingetogen zo van binnen." Ik reik haar haar glas wijn. "op de liefde schat?" "Ja Jean, op onze liefde." Ben je nog steeds geil?" Ze knikt, "je bent nog niet van me af jongen. Maar eerst moet dit oude lijf even bijkomen." 
"Zijn dat de foto's van Annie, de vriendin van Ma? Mag ik ze zien." "Zeker, waarom niet."
Ze haalt het stapeltje uit de envelop en bekijkt ze allen zorgvuldig."Ze was en is een mooie vrouw met een aparte uitstraling. Ook haar dochter mag er wezen. Maar die vent en haar zoon. Ja het zijn mooie mannen, maar ze ik voel niks bij ze. Geen warmte, gewoon niks."
Ik vertel haar over de situatie waarin Annie zich bevind. Met familie die haar niet accepteert, laat staan haar waardeert en een dochter met kleinkinderen in het verre Canada. 
"Die klapper, zijn dat ook foto's? " "Neen als het goed is zijn dat uitsluitend negatieven en niet geraamde dia's. Ik heb ze zelf ook nog niet gezien." Ze slaat de klapper open, pakt een eerste blad met negatieven en houdt het tegen het licht. "Dat onderste rijtje, staat Annie daar naakt op?" Ik knik. "Dat zou best kunnen." Vervolgens vertel ik haar het relaas van het 'per ongeluk' geopende album met de seksfoto's en Annie's reactie daarop. Lianne kijkt mij opgewonden aan. "Op die negatieven kan ik niet veel onderscheiden, kun jij ze niet snel inscannen."Ik wil die foto's zien." Ik kijk mijn liefste verbaasd aan. "Sinds wanneer kik jij op het zien van naaktfoto's of pornoplaatjes." Ze kleurt rood tot aan de bovenkant van haar borsten. "Èh sinds ik koffie heb gedronken bij Ma en kennis heb gemaakt met Annie." Ik val van de ene verbazing in de andere. "Jij? Bi? Sinds wanné.." "Nee Jean , niet Bi! Beslist niet… Maar Annie; die vrouw intrigeert me… Enerzijds heeft ze iets afstandelijks en ongenaakbaars. Anderzijds voel ik bij haar onontgonnen, tomeloze passie." 
Ik neem haar hand in de mijne. "Je omschrijft precies wat ik voelde toen ik bij haar was." 

Een verdrietige blik trek over haar gezicht. "Wat is dat nou Lianne? Jij ligt te voze met een jonge student maar kijkt bedremmeld als ik vertel dat ik een vreemde aantrekkingskracht voelde bij een 75 jarige dame." Ik zie een traantje opwellen. "Ja Jean, ik weet hoe hypocriet dat van me is. Maar dat van mij is pure dierlijke passie, zonder gevoel. Bij jou gaat aantrekkingskracht altijd gepaard met gevoel en dat beangstigd me." Ik druk een zoen op haar lippen en kijk haar van dichtbij aan. "Mij raak je niet zo snel kwijt, ook al moet ik bekennen dat je escapades in toenemende mate mijn gevoelens raken." Even verschijnt een glimlach om haar lippen. "Dat heb je me net laten voelen!"
Terwijl Lianne in haar badjas aan de slag gaat met de voorbereidingen van haar les voor morgen ben ik het daaropvolgende uur druk met het inscannen van negatieven en de diapositieven, waarop duidelijk is dat er min of meer blote huid te zien is. Lianne schenkt de glazen nog eens vol. "Hoe ver ben je?" "Met de voorlaatste strip bezig. Zo meteen kunnen wij het resultaat op de laptop bekijken." "Kan dat ook op de TV?" "Natuurlijk kan dat." 
Het is opvallend hoe ingespannen mijn liefste de foto's bekijkt en me soms zelf vraag om een vorige foto even terug te mogen zien. "Zie je dat niet Jean? Wanneer ze pijpt, zelfs als zij haar mongoloïde schoonbroer in haar mond heeft. Het is zij die de leiding heeft. Zij is degene met de macht en niet de fotograaf, niet haar man." Nu 'blader' ik ook nog eens terug door de voornamelijk zwart wit foto's. Het s met niet eerder opgevallen, maar ik denk dat mijn lief gelijkt heeft. Niet alleen heeft Annie de macht, ze geniet er nog van ook.
Plotseling voel ik hoe Liannes hand in mijn short kruipt. "Zo, zo… Kleine Jeanke is al groter gegroeid bij het kijken naar die oude dame. " Ik wijs naar de TV. Daar is die dame nog helemaal niet zo oud." Ze trekt mijn inmiddels volgroeide geslacht door de gulpspeet naar buiten. Staat op, laat haar badjas van haar schouders glijden, gaat ruggelings naar mij toe staan, pakt mijn piemel bij de basis en zakt zonder moeite over mijn lustvlees. Wanneer ze stil zit op mijn schoot knijpt ze met haar kutspieren in mijn lul. Terwijl de foto's van Annie over de TV glijden begint ze met haar heupen te draaien. Ik voel dat haar handen haar klit bewerken, dus leg ik mijn handen om haar tieten en begin die met toenemende kracht te kneden. "Ja Jean, melk mijn tetters, duw ze maar leeg. Je weet wat mammie nodig heeft. Knijp maar in die uiers,waar een paar uur terug, nog een studentenmuil aan heeft gelurkt. " Als dank geef ik een paar flinke petsen op haar melkvlees om vervolgens haar tepels lang te trekken. Ik weet dat dit haar pijn doet.. Die pijn heeft ze nodig. Die pijn verdoofd het schuldgevoel van haar vreemdgaan en versterkt als kers op de taart ook nog haar orgasme…
Ik voel hoe mijn piemel bezoek krijgt van twee van haar vingers. "Oooh Jean, scheur je teef maar uit. Geef me je zaad. Ik wil je zaadjes. " Ik zet mijn nagels in haar tepels en mijn tanden in haar nek. "Jááááárghhhh, Jeaeaeaaan, Auw Jaaa. Ut kòòò`" Ter wijl zij ongecontroleerd zit te schokken op mijn schoot, vervul ik haar wens en loos, mij aan haar vast klauwend, mijn portie zaad, die al haar zonden moet weg spoelen… Althans zo ziet Lianne het graag. 
Enkele dagen later.
"Kijk een even schat hoe vindt je dat de ze geworden zijn?" Lianne legt haar boek uit handen, komt naar mij toe en bekijkt de eerste collage op het scherm van mijn laptop. "Erg mooi Jean… Hoe doe je dat toch, om met een setje foto's een schilderij te maken van hun leven. Het lukt je steeds om de essentie eruit te halen… Had je ook nog een pikante collage gemaakt? Ik druk op de vooruit pijl op mijn laptop. Even is het stil. "Tjeemig Jean… Dit is mooi! Mooi, maar ook èh … opwindend." Ik kijk mijn liefste aan. "Je bedoelt GEIL?! Is het niet?" "Ja jongen ik bedoel geil! 'The secret sexlife of Annie.' " Ik schud mijn hoofd. "Nee schat, dan eerder 'The incomplete sexlife of Annie'. Ik mis, pak 'm beet, zo'n 30 jaar.
"Wanneer ga je naar haar toe en ùh laat je haar die pikante ook zien?" "Ik zal haar zo bellen en een afspraak maken." "Maak een afspraak voor vrijdag- of zaterdagavond. Ik ga mee!" Ik kijk mijn eega verbaasd aan. "Vertrouw je me niet? Met Annie alleen bedoel ik?" De blos die over haar gezicht trekt bewijst mijn gelijk. "Ùh nee, of eigenlijk ook een beetje ja." "Wat nou Lianne? Ja ik vertrouw je of, Nee ik vertrouw je niet!" Pest ik haar. 
Ze kijkt me verward aan, ik zie hoe ze nadenkt. "Dat is het niet Jean, althans niet alleen. Annie, ze is… Ze heeft iets. Ik weet niet hoe ik het moet omschrijven. Maar al sinds ik haar ontmoet heb bij je moeder. Op de een of andere wijze intrigeert ze me. Ik wil kennis met haar maken. En dan bedoel ik kennis met de grote K. en niet alleen haar hand schudden."
Ik knik, pak het telefoontoestel en draai kies Annie's nummer. "Annie? Ja hallo met Jean." … … "Ja het is klaar, althans in mijn ogen. Ik zou het je graag even willen laten zien voordat ik hem op linnen laat afdrukken." … … "Èh ja, zou vrijdagavond je schikken?" … … "Uitstekend.. Dan zie je me vrijdag om acht uur verschijnen."… … "Ja goed doe ik. Tot vrijdag dan." 
"Ik moet je de groetjes doen van Annie." "Waarom heb je niet gezegd dat ik ook meekom." "Dat liefje… Dat is geheel en al jou feestje." "Ga je mee? Dan is dat wat mij betreft prima. Ga je niet mee? Even goede vrienden." In stilte geniet ik van de verwarring die zich van haar meester maakt.
Die vrijdag zwaait al kort na het aanbellen de deur open:
"Hallo Jean… Fijn dat je bent gekomen en ooh, ik zie dat je Sloerie ook is meegekomen!"

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen