Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Nog diezelfde avond gaat de telefoon. In eerste instantie wil ik niet opnemen. Mieke is net naar haar werk en ik ben van plan, met de masturbatie sessie van Ineke in gedachten, de hand aan mezelf te slaan.

Toch kijk ik onbewust op het display, ik herken meteen de achternaam van Ineke en Harrie en neem op. "Met John." "Het gesnik van Ineke aan de andere kant van de lijn laat me gelijk overeind springen. "Ineke lieverd, wat is?" "Ik heb het hem verteld, Jonn." Ik schrik "Van ONS?" "Nee, niet van ons m..maar... wel van.." Weer begint ze met lange uithalen te huilen. "Hij is weggegaan John ... Naar z'n moeder!" "Wil je dat ik langskom lieverd?" "Ik weet niet..?!" "Ik kom! Tot zo!"
Met mijn versleten hobbezakken huis jogging pak nog aan, spring ik even later op de fiets. 'Wat heeft ze verteld, wat maakt dat Harrie nota bene naar zijn moeder vlucht. Zijn moeder, de vrouw die zijn partnerkeuze nooit heeft geaccepteerd en er steeds alles aan heeft gedaan om hem te laten inzien dat hij beter af is zonder Ineke. Ik heb hem steeds bewonderd om het feit dat hij ondanks de tegenwerking van zijn 'veelgeliefde' moeder steeds vierkant achter Ineke is blijven staan. Kort na de dood van Harries vader is zijn zus gescheiden en teruggekeerd onder moeders vleugels. Ook haar man, schoonzoon Piet, had nooit moeders goedkeuring kunnen wegdragen.


Nog voordat ik kan aanbellen zwaait de voordeur open en hangt Ineke huilend om mijn nek. Voorzichtig dirigeer ik haar naar binnen en schop de deur achter mij dicht. Ik duw haar op een keukenstoel. "Zal ik wat thee zetten?" Ze schud met haar hoofd. "Nee, in de woonkamer staat nog een glas rooie wijn, als je dat even voor me wil halen." Gelijk wanneer ik haar het glas aanreik zet ze het aan haar mond en drinkt het in één teug leeg. Ik zie hoe een rilling door haar heen trekt. Met betraande ogen kijkt ze me aan. "Wil Jij niks drinken, John?" "Effè niet lieverd... Vertel me nou maar wat precies gebeurt is. Door mijn vraag is ze 'gedwongen' haar gedachten te ordenen en is duidelijk te zien dat zij rustiger wordt. "Harrie, hij was vandaag een uurtje eerder van zijn werk. Ik had nog maar net de pui opengezet om te luchten. 'Wat ruik ik Ineke? Ga je loopse kut vlug wassen Het hele huis ruikt naar je hitsigheid.' Er moet iets in me geknapt zijn John. 'Dat doe ik niet Harrie... Ik wil genieten van mijn hitsigheid en als je het precies wil weten, ik heb me na het sporten gevingerd... Ik ben klaargekomen Harrie, voor het eerst sinds jaren en het was heerlijk.' Hij keek me aan of ik iemand van een andere planeet was. Ik werd alleen maar bozer. 'En weet je wat Harrie, dat gevoel wil ik nu vaker... En als dat niet met jou kan, dan maar zonder.' Op dat moment heeft hij mij een enorme oorvijg gegeven. Het suisde zeker nog vijf minuten na in mijn hoofd. Ik ben huilend naar de grond gezakt. En wat doet hij, hij kijkt laatdunkend op mij neer. 'Mama had altijd al gelijk... Je bent een hormoon gestuurde teef. Ze kon dat letterlijk aan je ruiken.' 'Waarom ga je dan niet naar je Mama Harrie. Zij zal haar heilig boontje met graagte weer aan haar moederborst drukken.' Hij heeft toen op me gespuugd, dat was zóóó vernederend." Ze begint weer te huilen. "En toen is hij vertrokken?" Ze kijkt me aan en knikt alleen nog maar. "Hoe moet het nu verder John?"


Ik leg mijn handen op de hare en kijk in haar door verdriet getekende gezicht. "Ik weet dat jij in mij de vriend ziet die voor elk probleem een oplossing heeft, maar over deze situatie moet ik ook eerst eens nadenken. Bovendien is niet duidelijk wat wil jij en wat wil Harrie." "Weet je echt niet wat ik wil John?" "Nee liefje, ik weet niet wat je wil, hoe ver je zou willen gaan en welke offers je bereid bent daarvoor te brengen." Ik zie dat ze nadenkt. "Je hebt gelijk... Maar een ding weet ik wel. Jij hebt vanmiddag mijn lijf uit haar doornroosje slaap gewekt en ik laat dat lijf niet meer inslapen!" Dan kijkt ze me onzeker aan. "Of èh hebben Harrie en zijn moeder toch gelijk?" Ik trek mijn schouders op. "Aan wie vraag je dat? Ik denk dat ieder mens in deze, al dan niet gedreven vanuit religie, zijn of haar eigen gelijk heeft." "Wat is jou waarheid John." "Mijn waarheid is dat ik niet kan geloven dat een schepper, de natuur of hoe dan ook ons heeft voorzien van een lichaam met vele genotfuncties alleen met de bedoeling om die functies vervolgens te verwaarlozen. Ik kan alleen voor mezelf spreken. maar ik ga mij dat genot niet langer ontzeggen." "M...maar vanmiddag, jij hebt toch niet. " Ik moet lachen. "Wat heb ik niet?" Het doet me deugd dat ik de glans in haar ogen zie terugkeren. "Je hebt, èh, jou natte was niet op de hand gedaan." "Maar daarvoor heb ik des te meer genoten van jou handwasje... Als jij niet gebeld had; had ik, met het beeld van vanmiddag in gedachten, alsnog de hand aan mezelf geslagen." Nu is het zelfs trots die zij uitstraalt wanneer ze me aankijkt.
"Drink je een glaasje rooie mee?" "Graag liefie, ik denk dat ik vanavond ook een goed gesprek met Mieke moet hebben. Ben je niet bang dat zij..." "wegloopt?" Ze knikt. "Nee, het zal geen gemakkelijk gesprek worden maar dat had ik eigenlijk al eerder moeten hebben."

De telefoon gaat. Ineke springt op en neemt op. "Èh nee Harrie, ik ben niet alleen. Ik heb John gebeld nadat jij...." "Ja Harrie, ik wil met je praten, graag zelfs, maar dan alleen met jou en niet met je moeder en je zus erbij." Ik zie weer tranen opwellen in haar ogen en neem de hoorn van haar over. "Harrie?! John hier!" "John! Dit is iets tussen Ineke en mij! Omwille van onze vriendschap. Bemoei je niet met onze zaken." "Ware woorden Harrie, Jullie Zaken! Maar waarom wil je dan je moeder en zus meenemen.?" "Ik wil haar nog één kans geven." " Jij wil haar een kans geven? Laat me niet lachen man. Je zou God op de blote knieën moet danken als zij JOU nog een kans wil geven. Zoals jij je hebt gedragen." Even valt het stil,aan de andere kant lijkt overleg plaats te vinden. "Ik zeg onze vriendschap op John. Ik wil dat je meteen uit mijn huis verdwijnt." "Jou huis Harrie? Je bedoelt toch jullie huis. Du moment Ineke mij verzoekt te vertrekken, ben ik weg. Ook wanneer jij alleen voor de deur staat om met je vrouw te spreken, ben ik meteen weg."
Nog geen half uur later wordt aangebeld . Samen met Ineke loop ik naar de deur. "Sleutel vergeten Harrie?" "Nee, ik wil dat jij vertrekt, nu meteen!" Ik kijk Ineke aan. "Hij is alleen John. Harrie en ik gaan nu praten. Ga maar. Ik bel je nog wel." "Is goed Ien. " "Bedankt John." Nog voordat ik mijn fietsensleutel in het slot heb is de deur achter mij dichtgeslagen. Twee straten verder zie ik twee dames die blijkbaar moeite doen om niet door mij gezien te worden. 'Shit dat zijn de moeder en de zus van Harrie.' Ik doe alsof ik niets door heb en fiets even verderop, via een paar steegjes, snel terug. Ik zet mijn fiets achter zijn Berlingo en bel aan. Gelijk zwaait de deur open. "Ma kom..???" Harries blik is onbetaalbaar. Op dat moment gaat de gangdeur open. "John? Ben je wat vergeten?" "Nee meid. Het is Harrie, die vergeten is te zeggen dat hij zijn Ma en zus twee straten verderop heeft afgezet. Als ik me niet vergis lopen ze nu juist de straat in. Blijkbaar heeft hij secondanten nodig om je van zijn gelijk te overtuigen. Of is het, het gelijk van je zuurpruim moeder Harrie?" Zijn ogen spuwen vuur, maar nog voordat hij mij van repliek kan dienen staat Ineke voor hem. Ze haalt uit en geeft hem een klinkende klap in zijn gezicht. "Kom John, ik ga met jou mee." "Staan we nu quitte slijmdoos?" Ineke draait zich om, spuugt een flinke kwat in zijn gezicht. "Nee Harrie, nu staan we quitte." Zij keert Harrie haar man de rug toe. Terwijl tranen over haar wangen lopen, recht zij haar rug. Mag ik een lift John?" "Zeker meid. My fiets is your fiets. Enkele huizenblocs verderop groet ik de twee dames vriendelijk. "Leuke avond nog dames. Ik neem aan dat Harrie nog wat azijn onder de kurk heeft om jullie zuurgraad op peil te houden." Ik voel hoe in mijn zij wordt geknepen. Goed zo, Ineke zit nu in ieder geval in haar kracht.

Mieke is niet weinig verwonderd wanneer zij bij haar binnenkomst, om half twaalf, Ineke op onze bank treft. Te meer nog omdat Harrie er niet bij is. Ik trek de inmiddels tweede fles wijn open en schenk nu 3 glazen in. "Waarop drinken wij?" Ze kijkt van Ineke naar mij. "Op de liefde en ... Eerlijkheid." We klinken onze glazen. Mieke kijkt ons uitdagend aan. "Wie begint?" Ineke gaat rechtop zitten. "Ik wil beginnen." Ze begint te vertellen. Haar verhaal begint jaren eerder dan ik dat had verwacht. Ze verteld dat met het groeien van de desinteresse van Harrie en de toenemende kritiek en verachting door haar schoonmoeder zij zich steeds meer aangetrokken voelde tot mij. Bij deze bekentenis kijk ik bevreemd van Ineke naar Mieke. Mijn vrouw knikt alleen maar; schijnbaar emotieloos. Ineke laat letterlijk niets uit. Niet het naar nu blijkt, dat het bewust gestuurd was dat tijden ons lopen haar borsten regelmatig als terloops tegen mijn arm kwamen. Ze verteld van onze ruzie, die zij eigenlijk zelf ook niet goed begreep. Onze mailwisseling weet zij tot in het detail en uit haar hoofd te op te hoesten. Ze beëindigd haar verhaal met een hoogrood hoofd en geëmotioneerd met de recente gebeurtenissen van vanmiddag en vanavond.
Gespannen kijkt ze naar Mieke. Mieke op haar beurt kijkt naar mij. "Wat verwacht je nou van mij John? Dat ik die slijmdoos, zoals haar eigen man zegt, in ons huis onderdak bied?" Mijn mond valt open. Ik had veel van Mieke verwacht. Woede jegens mij, tranen, maar niet dit. Ik hoor hoe Ineke begint te snikken. Mieke springt op en neemt onze vriendin in haar armen. "Gek wijfie toch! Dachten Jullie nou echt dat ik dit niet al jaren zie aankomen. Het verwonderd me eerder dat het nog zo lang geduurd heeft." Nu valt mijn mond helemaal open. "Maar Mieke? waarom?" Ze kijkt me aan met een blik die mij doet beseffen, dat ik nog steeds van deze vrouw houd en ik zie dat zij dat weet. "Waarom ik niets zei John? "Ik knik. " Ik wilde het van jou horen! Wanneer had je het mij verteld?" Het is Ineke die het antwoord geeft. Vanavond Mieke!" "Een beetje laat hè John." "Sorry schat , niet maar een beetje."

"Schenk je nog eens bij John?" Ik sta op en doe wat me gevraagd werd. "En nu John? Harrie down, one to go? Of wil meneer van twee walletjes snoepen." Ik schud met mijn hoofd en voel tranen opwellen. "Mieke, jarenlang heb ik gevraagd, nee gebedeld, om van jou te mogen snoepen. Maar ik mocht niet." Ik zie nu ook tranen bij Mieke. "John lieve schat, ik ben niet gelovig, maar ik heb gebeden, dat ik mij ooit zou kunnen toestaan mij echt aan jou te geven. Maar ik kon dat niet. Jij wilde zelfs professionele hulp hierbij. Maar die was niet nodig. Ik wist al lang wat er aan mankeerde... Ik ben een Pot , die verliefd is geworden op een heel fijne vent. En dat ben ik nog steeds. Alleen fysiek heb ik mij nooit echt aan mijn grote liefde kunnen geven... En nee John, er is ook nooit een vrouw geweest die ik heb toegelaten om deze leemte te vullen." Mieke en Ineke liggen nu in elkaars armen te snikken. Onwennig kniel ik voor hen en leg mijn armen om de schatten heen. "Ik hou van jullie." "Wij ook van jou John."
Even later zitten wij, na onze bekentenissen, toch wat onwennig tegenover elkaar. "John, ik ga zo wel op de logeerkamer slapen." "Daar komt niks van in Mieke. Ik ben gast hier, jij slaapt naast jou man." En waarom slapen wij gewoon niet met z'n drieën in ons bed. Het is groot genoeg daarvoor? Bovendien denk ik dat vannacht geen van ons in de stemming is voor andere dingen dan slapen. Laat ik dan in dit geval voor mezelf speken. Ik in ieder geval niet!" Mieke springt op. "Goed idee lieverd." Ze drinkt haar glas leeg. "Ik ga alvast douchen en leg wat spulletjes klaar voor jou Ineke... Dan zie ik jullie zo wel." 
Tien minuten na Mieke loop ik samen met Ineke naar boven. "Shit John, die badkamer van jullie mag er ook wezen." "Dank je Lieverd." Op een van de wasmanden ligt een nieuwe nog ingepakte tandenborstel, twee badhanddoeken en een zwart satijnen pyjama jas van mij. "Mag ik even douchen John?" "Tuurlijk lieverd." Ze pakt de pyjama jas even tussen duimen en wijsvinger. Lekker stofje. Is die van jou?' Ik knik, maar vannacht voor jou. Die zal Mieke hebben klaargelegd, haar satijnen hemdjes zullen jou niet passen. " "Mag ik ook een onderbroek van je lenen?" Linker la meid. Daar moeten zeker nog een paar zwarte satijnen shorts liggen."Terwijl ik mijn tanden poets lijkt zij te wachten. "Waar wacht je eigenlijk op?" "Ùh, op dat jij klaar bent. " Met mijn tandenborstel nog in mijn mond kijk ik haar verbaasd aan. Zij staart blozend terug. "Kleed je uit Ineke... Nu!" Terwijl zij haar sweatshirt over het hoofd uittrekt spoel ik mijn mond en bekijk haar verrichtingen in de spiegel. Zoals ik haar voor de tweede keer vandaag de opdracht geef zich uit te kleden; zo valt mij ook voor de tweede keer haar fantasieloze ondergoed ,met een hoog Zeeman gehalte, op. "Ik ga alvast naar de slaapkamer, de tweede deur links, ik laat het licht aan. 
Mieke heeft een derde kussen bijgelegd en ligt met haar armen onder het hoofd te glimlachen, in het midden van ons kingsize bed. "Wat lach je?" "Wilde het vrouwtje zich niet ontkleden voor haar Pascha?" Ik lach terug, "Laten we het er op houden dat ze even wat aansporing nodig had." "Ben je niet bang dat je van de regen in de drup komt John? Je hebt al eens een kat in de zak gekocht." Zegt ze terwijl ze me verdrietig aankijk. " Ik kruip links naast haar in bed. "Niet dat ik daar op dit moment mee bezig ben lieverd. Op dit moment help ik, helpen wij, een vriendin. Wat betreft dat andere heb ik haar al duidelijk gemaakt, dat ik nu voor niets minder dan de winst ga. Met of zonder haar." "Ben je wel voorzichtig met haar John?" Ik kijk mijn vrouw aan. "Sorry, wie zeg ik dat. Misschien dat je in mijn geval wel eens wat doortastender had moeten zijn. " "Eerlijk Mieke, denk je dat ik jou seksuele voorkeur zo had kunnen veranderen." Ze schudt met haar hoofd en kust mij op mijn mond zoals lang niet meer. "Dat niet jongen, maar misschien, heel misschien had ik dan eerder moeten bekennen dat..." De deur gaat open . We kijken beiden naar Tineke die blozend binnen schuifelt. "Je ziet goed uit Ineke." "Dank je Mieke. Die stof voelt heerlijk. Zo'n lekker spul heb ik nog nooit gedragen." Mieke slaat het dekbed terug en klopt rechts naast haar op bed. Bij het zien van Mieke in haar zijden negligé valt haar mond open. "Is er iets?" "Ze schudt haar hoofd. Je bent mooi Mieke, mooi en sexy!" Nu is het de beurt aan mijn eega om te blozen. "Dank je lieverd."
"Gosh dat beddengoed is ook al zo'n fijne stof. Wij hebben alles van katoen en van de" "Zeeman?" Nee John, van de Wibra!" "Shit, hoe kon ik het zo mis hebben!" Mijn cynisme ontgaat haar op dat moment. "Welterusten lieverds. Ik druk op de afstandsbediening . Langzaam dimmen de lampen totdat het donker is. "Welterusten John, trustuh vent van me." Na een paar minuten hoor ik Ineke ingehouden snikken. Nog voor ik kan regeren voel ik dat Mieke zich naar haar omdraait en een arm om haar heen slaat. "Hoe moet dat nu verder met mij. Ik heb niks van mezelf?" "Stil nou maar liefje, probeer nou maar te slapen. Morgen maken we plannen. Je staat er niet alleen voor. Wij zullen je helpen."
Wanneer ik de volgende ochtend wakker wordt lig ik alleen in bed. Het duurt even voordat de gebeurtenissen van gisteren mij weer helder voor ogen staan . 'Nee, shit... Het was geen droom... Alhoewel shit? Mijn eerste seksavontuur met Ineke smaakt naar meer... Veel minder is het feit dat ik een vriend kwijtraak en God weet dat ik daarvan maar heel erg weinig heb.' Ik sta op, sla mijn ochtendjas om en loop naar beneden. Al op de trap komt mij de geur van vers gezette koffie en afbakbroodjes tegemoet." Vanaf de trap zie ik de twee oh zo verschillende vrouwen, die beiden een plaats in mij hart bezetten ,met elkaar keuvelen alsof zij nooit anders gedaan hebben. Ik hoor hoe zij lachen. Mijn hart, maar ook een lager gelegen orgaan, maken een sprongetje.

"Goede 's morgus dames." Ineke springt op en drukt mij een warme zoen op mijn mond. Blijkbaar kan nu ook mijn vrouw niet achterblijven . Ik kan mij niet heugen dat zij mij zo'n warme ochtendgroet heeft gegeven. "Koffie John?" "Graag lieverd... Zijn jullie al lang op?" "Ik werd wakker toen Ineke stiekem uit bed schoof en ben toen ook maar opgestaan." "Dat was niet stiekem. Ik wilde jullie niet wekken. Bovendien ben ik niet anders gewend , ik maak altijd ontbijt voor Harrie. Hij werkt!" "Ook in de weekends?" "Natuurlijk!" '"Maar jij werkt toch ook! Je hebt 5 poetsadressen, je eigen huishouden en niet te vergeten jullie grote moestuin." Ik schenk mij een kop koffie in en ga aan tafel zitten. Het is Mieke die het woord neemt. "Ik heb vannacht nagedacht. Misschien ga ik jullie wel wat te snel, dan moeten jullie dat zeggen."Ze kijkt van mij naar Ineke. "Ineke hoe zou je het vinden om, ongeacht hoe alles verder loopt, bij ons in te trekken? Jij zou het huishouden kunnen bestieren. God weet dat John en ik dit naast onze full time jobs met groeiende tegenzin doen." Onze vriendin begint te blozen en een glimlach siert haar gezicht. "Ik wil in ieder geval niet meer terug naar Harrie. Ook ik heb vannacht nagedacht. Dit is eigenlijk a een aantal jaren aan de gang. Hij toonde steeds minder respect voor me. Minstens twee keer per week ging hij naar zijn moeder. Ik besef nu pas dat de liefde die ik altijd voor hem voelde, lijkt weggesmolten. Dat heeft echt niet alleen te maken met het gebrek aan,,, èh seks. Nooit meer een complimentje of een teder gebaar, eigenlijk ben ik al jaren alleen nog maar de huishoudster.” 

Ineke er zijn klusje waarvoor ik mij al jaren druk, hierdoor doe ik mijn lieve schat enorm te kort. Zou jij gelijk zo’n klusje van mij willen overnemen?” Ik weet niet waar Mieke naar toe wil. “Natuurlijk zeg het maar. Voor jullie wil ik bijna alles wel doen.” “Zou jij John dan nu willen pijpen. “Zowel mij alsook onze vriendin valt letterlijk de mond open van verbazing.” “Je bedoelt Nu … èh hier.” “Waarom niet schat?” “Maar èh ik heb nog nooit… ook Harrie niet.” “Je zou me erg blij maken Ien.”
Ze kijkt afwisselend van mij naar Mieke. Ik voel dat de bewegingsruimte in mijn short acuut minder wordt. “John waar wacht je op. Ga op tafel zitten, maak je badjas lost en short naar beneden. Ik voel schaamrood op mijn wangen maar doe wat mijn eega mij vraagt.
“Schuif je stoel maar bij Ineke.” Met trillende handen pakt zij mijn al stijf vooruit staande piemel in een hand.“ Hoe vind je hem, ik heb geen vergelijkingsmateriaal moet je weten?" Ze kijkt Mieke blozend aan. “Mooi.” “Niet zo zuinig wijfie, vertel op!” “Ùhm, hij is ongeveer even groot als die van Harrie, maar wel veel harder. Die van Harrie is meer, hoe met ik het zeggen? èh rubberachtig. Ik vind het ook mooi dat de kop zo bloot ligt en glimt. Bij Harrie zat er altijd zo’n slurfje vel omheen.” Voorzichtig buigt zij met haar hoofd naar voren en kust een druppeltje voorvocht van mijn eikel. Ze kijkt Mieke weer aan. “Maar wat als hij … èh.” Wat bedoel je lieverd, als hij begint te spuiten?” Ze knikt. “Mmm. Ik kan me voorstellen wat John het fijnste zou vinden. Maar lieverd, kijk maar! Je kunt het in je mond nemen en daarna in de gootsteen uitspugen, Je kunt het natuurlijk ook gewoon op de grond laten lopen. Dat poetsen we dan wel op met wat keukenpapier… John, wil jij Ineke even waarschuwen voordat jij je mannenpap de wijde wereld in slingert.” “Natuurlijk doe ik dat!”

Gelijk voel ik dat mijn eikel wordt omgeven door een heet nat oventje. Eerst heel rustig maar dan met steeds meer passie voel ik haar tong om mijn eikel spelen. Haar hoofd begint heen en weer te bewegen en haar hand schuift, in datzelfde ritme om mijn schacht. Ik kijk Mieke aan en zie hoe zij een ‘I Love You’ vormt met haar mond. Van dankbaarheid ‘stuur’ ik mijn liefste een luchtzoentje. Na een moment van aarzeling, staat zij op, buigt zich naar mij toe en zet haar lippen op die van mij. Ik schrik bijna op het moment dat ik voel dat haar tong toegang zoekt tot mijn mond. Mijn hart en dat niet alleen, getuige het gekreun van Ineke, maakt een vreugdesprongetje. Mijn gevoelens gaan met me aan de haal. Ik besef dat dit niet lang kan duren en voel dan ook dat mijn testikels een forse portie zaad in het voorportaal klaarzetten. Zeer tegen mijn zin in onderbreek ik de zoen met mijn liefste. Oeoeghh.. Ineke pas op … ut…. Kòòòòòòmt.” In plaats van terug te trekken klemt onze vriendin haar lippen nu strak om mijn eikel. 
Een paar minuten later zitten we weer elk op onze plek en kijken elkaar beschaamd aan. Het is Mieke die het stilzwijgen doorbreekt. “Heb je echt alles doorgeslikt?” Ineke knikt trots. "En?” ”Eigenlijk best lekker!” Ineke, wil jij je broekje uitdoen. Verbaasd kijkt zij Mieke aan, maar doet toch wat haar gevraagd wordt.” “Geef maar lieverd.” Mieke draait het kruis van de zwarte short naar buiten. Het hele kruis is donker van vocht en er glinsteren zelfs enkel slijmdraadjes. Ze brengt het broekje naar haar neus. “Hmmm, god weet dat ik dit al lang eens wilde doen. Je ruikt heerlijk meid.” “Volgens mij ruik ik jou ook Mieke.” Met tranen in mijn ogen kijkt ze me aan. “Daar kon je wel eens gelijk in hebben John.”
“Ik ga me fris maken en aankleden.” “Prima, dan ruimen Ineke en ik hier even op."
”Shit,,, aankleden? Ik heb alleen maar de spullen die ik gisteren aanhad.” Mieke pakt de telefoon en reikt hem Ineke aan. Bellen meid! Bel maar dat jij je kleding wil komen halen. Ik ga straks met je mee. Misschien is het beter om John nu even buiten beeld te houden.”
“Èh ja hallo Ma… Maar hoezo. Nou goed dan mevrouw Willems. Zou ik u zoon misschien even mogen spreken… … Oh hallo Harrie… Ik zou graag vandaag mijn kleding… Maar Harrie… ik moet toch.” Onderhand lopen tranen over haar wangen. Mieke grist de telefoon uit haar hand. “Harrie,, Mieke hier. Nou moet je even goed luisteren ‘vriend’ ik stuur je binnen één uur een mail met een opsomming van persoonlijke zaken en kleding die wij komen halen. Reageer jij voor twaalf uur niet op die mail met een afspraak voor vandaag dan sta ik om uiterlijk een uur vanmiddag, met de politie bij jou op de stoep. Voor zover mij bekend woont Ineke nog steeds in de Gatestraat. Mogelijk zal zij dan zelfs de sterke arm verzoeken om alle, niet op dat adres ingeschreven personen, uit de woning te laten verwijderen… … Dat kan niet?!" "Òòoch ventje toch. Jij weet niet half wat ik kan. Ik heb op mijn werk wel vaker met dit bijltje gehakt. En ik zal er zeker voor zorgen dat de hele buurt kan meegenieten… Ik hoor van je!”
Ineke kijkt mijn eega bewonderend aan. “Jij durft!” "Hoezo? Harrie moet gewoon zijn plaats weten en moet zich nou geen dikke maken terwijl mama en zuslief meeluisteren." "Ik denk eerder nog dat die moederfeeks hem heeft opgestookt." "Als hij een echte vent was, dan liet hij dat niet gebeuren." 

Om drie uur die middag bellen Ineke en Mieke aan. Terwijl de deur openzwaait ziet Mieke in een ooghoek twee paar ogen tussen de gordijn doorkijken. Nadat zij kort gezwaaid heeft wordt het snel dichtgetrokken. "Hallo Ineke,,, Mieke. "Hij kijkt zijn vrouw verdrietig aan. "Ik vind het rot dat het zover moest komen." Mieke grijpt gelijk in. "Als je praten wil dan kan dat; Jij en Ineke zonder pottenkijkers, bij ons aan de keukentafel. Niet hier op de drempel met mij erbij en Peppie en Kokkie achter het gordijn." Hij knikt verdrietig en schuift twee grote koffers naar buiten. "Mama en Hannie hebben al jou kleren in deze koffers gepakt. "Hij pakt een beautycase van de trap. Hierin heb ik de andere spulletjes gedaan. Je juwelen, de trouwringen van je ouders, het horloge van je Pa en het sigarenkistje met je jeugdfoto's.
"Pak jij de beautycase, dan pak ik de koffers Ineke." Op het moment dat zij de straat uitrijden breekt Ineke, ze barst in huilen uit. "Is dat alles wat overblijft na een huwelijk van 27 jaar. Twee koffers en een beautycase."

"Waar moet ik met mijn spullen naar toe Mieke?" "Wacht, dan doen we eest t even een bakkie. Daarna help ik jou om alles in de kleerkast in de logeerkamer te ruimen. John had me beloofd hem leeg te ruimen voordat hij ging sporten." "Wat lag er dan in?" "Onze winterkleding.. Als het goed is ligt die nu op zolder in koffers." "Wat doen jullie toch veel moeite voor me?" "Je bent één vriendin in nood lieverd en bovendien... We houden van je." "We? .. Jij ook?" Mieke knikt ... "en niet pas sinds gisteren."
Beiden gooien een koffer op het logeerbed en ritsen deze bijna synchroon open. "Gosh Ien wat een leuke jurk ik heb je die nooit zien dragen." Mieke trekt het kledingstuk uit de koffer en houdt het omhoog. "Shit wat is dàààt... Vol afgrijzen zien ze ter hoogt van de borsten knipsporen en ter hoogt van het kruis zelfs een stuk uit de jurk." Snel pakken ze nu meer kledingstukken uit de koffers. Zelfs in het ondergoed is geknipt. Ineke zakt achterover in een stoel. "Nou heb ik letterlijk niks meer om aan te trekken. Dat moet het werk van Ma zijn." "Noem dat mens in godsnaam geen Ma, die eretitel verdient dat ijskonijn niet." 
Op dat moment kom ik , net terug van mijn hardlooprondje, de trap opgerend. "En alles gelukt meiden?" Mieke doet op de haar, mij bekende wijze, kort verslag van de overhandiging van de spullen en het nu voor ons liggende eindresultaat.
"Hoe zou jij het vinden om jou samen met mij opnieuw in te kleden, Ineke? Wij twee meiden lekker shoppen." Ineke schudt mismoedig met haar hoofd. "Ik heb alleen en pinpas voor mijn rekening, eigenlijk onze huishoudrekening. Daar stort Harrie iedere maand 300 euro op, voor het huishouden. Daar moet ik het mee doen. Op die rekening staat nou nog maar zo'n circa 100 euro." Maar waar is dan het geld van je poetsadressen?" "Dat storten mijn klanten maandelijks op onze hoofdrekening!" "ONZE,? … Harries rekening zul je bedoelen. Ik neem aan dat jij eerste moest vragen als jij iets extra's voor jezelf nodig had?" Ineke knikt verdrietig. "Tot voor een paar jaar was het Harrie zelf die regelmatig het initiatief nam om samen met mij eens lekker te gaan shoppen om daarna romantisch uit eten te gaan. Laatst... ik had echt nieuwe laarsjes nodig, heb ik weken moeten bedelen, voordat ik uiteindelijk 60 euro extra op mijn rekening stortte." "Ik weet niet waar Harrie me bezig is, maar daar ga ik zeker achter komen." Twee paar vrouwenogen kijken mij nieuwsgierig aan." "Ho meiden, geef Johnny effè de tijd om alles goed te overdenken." Mieke drukt een zoen op mijn wang. "Overdenk jij maar lekker jongen. Deze meiden gaan shoppen zonder rekening te houden met collaterall dammage." "Oooh God , daar gaan mijn zuurverdiende spaarcentjes." "M..m ..maar Mieke,,,," "Geen gemaar Ien, dat komt allemaal goed.. en Oooh ja, daar verbind ik verder geen voorwaarden aan."
Nadat de dames als twee giebelende meiden zijn vertrokken klap ik mijn laptop open. Nadat ik een half jaar geleden op Harries verzoek voor de tweede keer zijn Laptop had geupgrade en opgeschoond had ik een 'poort' open gezet waardoor het voor mij mogelijk is om bij storingen, zonder steeds naar hem toe te gaan, een en ander te kunnen oplossen. Meer dan eens was Harrie bestanden kwijt of wist hij zijn Laptop op een andere manier in het honderd te sturen. Hij belde me dan vaak op. Ik liet hem dan steevast het defragmenteer programma starten. En gaf hem de opdracht de laptop vervolgens met rust te laten. Nadat ik de webcam had overgenomen en geconstateerd had dat hij noch Mieke op het scherm staarden, nam ik de laptop over , stelde zijn bestanden veilig en zette vervolgens een backup terug. De volgende dag was hij dan steeds weer blij dat zijn lappie weer functioneerde.
Ik maak verbinding met zijn Laptop. Fijn hij staat aan en heeft verbinding met het internet. Ik schakel de webcam en microfoon aan en kijk gelijk in het gezicht van Harries zus. Voor een moment schrik ik. "Harrie, wat is dat lampje midden boven het scherm?" Shit het signaal ledje dat aangeeft dat de webcam actief is… Ctrl-Alt-W. " Dan verschijnt ook Harries gezicht in beeld. "Het ging net uit Harrie!" "Ik heb die Laptop gekocht op advies van John. Ik dacht dat hij als IT man er meer verstand van zou hebben, maar dit ding heeft al vanaf het begin makken." Ik denk 'Nee Harrie het is een klasse machientje, ik weet ook niet hoe jij het doet maar jij helpt het apparaat steeds weer naar de filistijnen.' Ik zie haar niet maar hoor wel haar gif gedrenkte stem. "Ik heb je altijd gezegd dat die John niet te vertrouwen is. " "Maar Pa vond John een heel geschikte peer." "Harrie toch' je vader had net zoveel mensenkennis als jij. Jij herkende de hoer niet eens terwijl ze jaren naast je in bed lag." "Mama, je kunt veel van Ineke zeggen maar ze is zeker geen hoer." "Niet jongen???" Ik hoor hoe de feeks cynisch lacht "Ben jij werkelijk zo naïef. Dacht je echt dat haar zogenaamde klanten haar 10 euro per uur betaalden voor alleen een beetje POETSEN." Dat laatste woord spuugt ze er letterlijk uit. Harrie verdwijnt uit beeld. Even kijken wat zus Hannie op de laptop doet. Gelijk nadat Harrie uit beeld is wisselt zij van scherm. Ik zie een site die ik nooit eerder gezien heb.; 'Colanistory Sexverhalen'… Wat zie ik nou? Harries tengere rooie zusje met de mini tietjes leest seksverhalen? Even verder kijken. Zo, zo, de frigide ogende dame leest incestverhalen en meer specifiek verhalen over seks tussen broer en zus. 'Kom op John, doe waarvoor je gekomen bent.' Ik open de verkenner als achtergrond applicatie waardoor deze uitsluitend zichtbaar is op mijn scherm. Ik wil Hannie haar leesgenot niet ontnemen.
Ik scan even door de paar documenten op Harries schijf. Goed zo, hij heeft mijn goede raad niet opgevolgd. Hij heeft het zelfs niet hernoemd. Tanlijst.xls. Dank je flapdrol, ook namens Ineke. Ik sla het bestand op mijn eigen computer op en door in het origineel te sorteren op Tancode verander ik de volgorde en sla dat op. Even later staat ook zijn bestandje paswd.txt op mijn laptop. Zo dat was het, althans voorlopig. "Verbinding met extern netwerk verbreken? Weet u het zeker? Ja ik weet het zeker!"
Ik krijg opeens enorm veel zin op een grote cappuccino van de Mc. D. Met mijn laptop onder mijn arm stap ik nog geen 10 minuten later de Amerikaanse fastfoodschuur binnen. Ik bestel mij koffie met melkschuim en ga aan een tafeltje zitten. Mooi de gratis wifi verbinding is uitstekend. Het grote voordeel is dat in geen geval dit IP adres naar mij toe kan leiden. Zeker niet nadat ik mij laptop ook nog geanonimiseerd heb. Je kunt niet voorzichtig genoeg zijn. Ik open 'Mijn ING' vervang mijn inlognaam door die uit het text bestand van Harrie en typ het wachtwoord. Ineke had gelijk. Op haar huishoudrekening staat nog 108 euro. Dan de betaalrekening van Harrie, 9845 Euro en zie daar Internetsparen bijna 47.000 keiharde Eurie. Ik maak een screendump van de tegoeden en log uit bij de ING. 
Ik pak mijn GSM en tik een what's App voor Mieke. 'Tafeltje reserveren bij Casa Calabria?' … 'Ja lekker, doe maar… Niet te vroeg, zijn nog wel even bezig.' … ' 19:30 uur?' Als antwoord krijg ik een 'thumbs up' . Ik kijk op mijn horloge. Half vijf, ze zij nog niet open maar zeker al aanwezig. 

Ik klop een paar keer op het raam naast de keuken. Even later gaat de deur open. " Buongiorno, Alfonso." Hij komt naar buiten. "Salve mienheer John, waar kan iek mee helpuh?" "Tafeltje voor drie, achterin Alfonso en schotel Johnny Speciale voor drie." "Commerciale?" "No no Alfonso… Romantico." Zijn toch al ondeugende oogjes beginnen te glinsteren. "Oe laat John?" "Half acht?" "Komt goed, iek zal zorgen, alles naar wens." "Daar vertrouw ik op Alfonso." Ik sla de man op zijn schouder en loop weg. "Ciao!"

Wanneer ik thuis kom is er nog geen spoor van de dames. Ik klap mijn laptop open. Ik ben nieuwsgierig wat zich afspeelt in de Gatestraat. Ik breek opnieuw in, in de laptop van Harrie. Dit keer schakel ik uitsluitend de microfoon aan. Ik hoor de afwisselend de stemmen van Harrie, zijn zus en moeder kan echter niets verstaan. Uit de bijgeluiden begrijp ik dat zij samen in de keuken zijn. Ik begin een beetje te grasduinen op de Laptop. Hoe rommelig de bestanden in de laptop ook zijn. De map afbeeldingen blijkt strak geordend. Met mappen en submappen. Ik weet dat Harrie een fervent hobbyfotograaf is, die vroeger zelfs zijn eigen donkere kamer had en zelf zijn foto's ontwikkelde. Hij heeft zelfs mij meer dan eens op dusdanige wijze op de 'gevoelige plaat' vastgelegd dat ik versteld stond van mezelf. Als eerste open ik de map Ineke. Binnen die map vind ik tig submappen. Verkering, Vakantie steeds met een jaartal en bestemming. Thuis en feestdagen ook steeds voorzien van een jaartal en last but not least een map X-Ineke. Ik klik de laatste map open. Al in de weergave van de pictogrammen zie ik dat het alle foto's zijn van een topless of zelfs geheel naakt Ineke. Ik open de eerst foto. Het blijkt een gescande zwart wit foto van Ineke. Zij is daar zeker niet ouder dan 20 jaar. Ik zie een erg mooie volslank roodharig jong vrouwtje, met een verleidelijke blik en C-cup tietjes met puffy tepeltjes. Ik bekijk nog wat foto's en constateer dat de meest recent foto in dit mapje alweer van bijna 10 jaar geleden is. Ook het mapje X-Hannie bevat eerst een hele serie zwart wit foto's. Het s duidelijk te zien dat de foto's zonder medeweten van het toen nog jonge 'slachtoffer' zij genaakt. Ik zie een min of meer blote Hannie op de badkamer en op haar slaapkamer. De foto's zijn bijna zonder uitzondering van bovenaf gemaakt. Waarschijnlijk door het bovenlicht boven een deur. Sommige foto's zijn duidelijk door een kierende deur gemaakt gezien de balken links en recht in beeld. Ze heeft toch wel wat die Hannie, ondanks haar tengere figuur en tietjes de ternauwernood het formaat van een have mandarijn overschrijden wordt ik toch getroffen door haar erotisch uitstraling op sommige foto's . Daar waar de pikante foto's met Ineke stoppen, hervatten de foto's met Hannie. Als laatste open ik het mapje X_Moeder. Ook hier weer het genre gluurfoto's dat ik ook al van Hannie zag. Ik moet zelfs bij de meer recente foto's van moederfeeks erkennen dat zij in wezen een mooie vrouw is. Zij heeft lange slanke benen. Daar waar deze samenkomen staat een dun bijna doorzichtig schaamtapijtje. Ondanks haar hoge leeftijd hangt haar b-cup met grote roze tepelhoven nog nauwelijks door. Ik bekijk de foto's nog eens goed. Hoe meer ik naar de m.n,. slaapkamerfoto's kijk kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat het 'model' zich terdege bewust is van het feit dat ze wordt gefotografeerd. 
'Zo, zo, moederzoontje Harrie geilt op zijn zusje en op zijn Ma. Hetgeen ik niet begrijp is waarom hij net Ineke heeft gekozen als zijn echtgenote. Zij is het tegenovergestelde van de Schepers vrouwen. Zij zijn lang en slank en hebben kleine borsten. Ineke was altijd al meer een gevuld Rubenstype, niks mis mee overigens, ikzelf heb me pas nog verlustigd aan haar sexy uitstraling.
Op het moment dat ik de auto onze oprit hoor oprijden, verbreek ik de verbinding met Harries laptop.

Het is duidelijk dat de dames plezier hebben gehad en nog steeds hebben. Ze moeten nog een keer terug naar de auto om alle draagtassen binnen te halen. "Ik ben een heel nieuwe vrouw John.""`Eh waarom Ineke? De oude jij beviel me uitstekend." Een schaduw trekt over haar gezicht. "Laat je niet voor de gek houden meid. Hij loopt je te stangen. Wen er maar vast aan." 
"Hebben we nog tijd John? Dan springen wij samen onder de douche en maken ons mooi voor onze knotterpot." "Als jullie maar opschieten, Alfonso verwacht ons." Ineke kijkt ons vragend aan. "Gaan we nog weg dan?" "Kom mee vrouwke, douchen en omkleden." "Laat die ouwe gek de nieuwe Ien maar eens zien. Kijken of hij dan nog steeds de oude wil."

Wanneer een dik half uur later de beide dames de woonkamer inkomen ben ik meer dan positief verrast. "Zo te zien bevalt wat je ziet." "Bevalt? Bevalt, dat zou het understatement van het jaar zijn." "Jesus meiden, jullie maken mij blij en trots dat ik met jullie over straat mag." "Het is met name Ineke die groeit onder mijn woorden." Een blos kleurt haar wangen rood. Ik reik hen beiden een arm. "Kom op meiden, Johnny gaat met jullie op stap." "Gaan we te voet John? Het is nog geen half uur lopen. Afonso zal ons echt niet de deur wijze als we een beetje later zijn." Ik kijk Mieke aan. "Wat moet de buurt wel denken als ik met.."Aauw Mieke, dat deed zeer!" "De buurt kan me gestolen worden John. Jullie zijn me lief en dat mag iedereen weten."
"Zo lekker heb ik nog nooit gegeten en die kelner Alfonso hij verwent ons echt." "We komen hier al jaren Ineke e we hebben hier al heet wat nieuwe klanten aangebracht." "Alleen ons niet!" "Nee Ien, Harrie en jou niet. Maar dat lag toch echt aan je eega, steeds als wij voorstelden om samen uit te gaan eten, had hij weer een andere smoes. "De enige keer dat jullie mee zijn geweest was toen John jullie uit had genodigd om op onze kosten te gaan Grieken." Oh ja dat klopt erkent zij, maar wij hadden ook niet zo veel te besteden als jullie. Ik pak de envelop uit de binnenzak van mijn colbert en overhandig die aan Ineke. "Wat is dat?" "Voor jou meid. IK heb en printje gemaakt. Kijk maar." Terwijl ze de print openvouwt kijkt Mieke over haar schouder mee. "Ik zie hoe Ineke's handen beginnen te trillen. Ze kijkt me aan. "Èh.. is dat echt?" "Laat eens kijken." Ze overhandigd het printje aan Mieke." "Maar dat is meer dan onze spaarcentje John." Ik knik.
"Hey Alfonso, mogen wij nog drie Italian Coffee voor dat we aan de wandel gaan. " "Op ut huis Signor John." "Dank je amico." 
"Wat heeft Ineke aan al die spaarcenten op Harries rekeningen ." "De helft behoort haar toe." "Dat snap ik, maar voordat het tot een scheiding komt is dat geld verdwenen, dat garandeer ik." Ik knik. "Wat zit je nou te lachen?" "Tre caffé Italiano" "Mille Grazie, Alfonso." "Wat heb jij morgen van dienst Mieke?" "Wat heeft dat.."Ik leg een vinger op haar lippen." "Ik moet morgen naar een congres in Utrecht. Het zou fijn zijn als jij met Ineke, voor haar een eigen bankrekening gaan openen." Ik kijk Ineke aan. Hoe vaak kijkt Harrie op zij rekening en doet zijn betalingen. Ze denkt na. "Èh, hoe vaak hij naar zijn rekeningen kijkt weet ik niet, maar zijn betalingen doet hij altijd in het eerste weekend nadat het salaris binnen is." "Hmmm, dan hebben we nog circa 10 dagen." "Wat ben je van plan John." "Geduld Mieke, alles op z'n tijd. Morgen?" "Middagdienst! Ik regel die rekening wel." "Zo mag ik het horen." "Gosh, wat is die koffie lekker!" "Het is duidelijk dat drie wijntjes en de Italian coffee niet zonder invloed aan Ineke voorbij gaan."
"Cia Alfonso, doe je Isidora nog de groeten van ons." "Doet iek; Ciao Signor John; Signorina's".
Gearmd lopen wij terug naar huis, ieder gevangen in zij eigen gedachten. "Wat wil je John?" Ik kijk naar Mieke. Ik meen tranen in haar ogen te zien" "Hoe bedoel je lieverd." "Wil je vanavond met Ineke slapen, wil je haar tot de jouwe maken." Ik voel dat nu ook Ineke even stilvalt. "Maar daar ga ik niet alleen over, ontwijk ik haar vraag." "Ik vraag het nu aan JOU John Knaven… Wat wil JIJ!" We zijn zeker 25 meter verder,voordat ik antwoord kan geven. "Een week geleden, zou ik als ik in de gelegenheid was geweest, vooropgesteld dat Ineke me had toegelaten, haar liefdesmossel tot overkoken hebben gebracht." "Wat is nou anders?" "Jij bent anders schat. Wij zijn anders. Nu zou het veel meer voelen als vreemdgaan. Ik geloof niet dat ik… terwijl jij in de logeerkamer." Ik voel Mieke's lippen in mijn nek. "En jij Ineke? Zou jij die onverlaat in je liefdesmossel willen voelen?" Ze is weer geheel ontnuchterd. "Ùh, ik heb zo'n beetje hetzelfde als John. Na alles wat jij voor mij gedaan hebt, zo lief als je voor mij bent. Ik kan niet… Met JOU man." Het is nu Ineke's wang die kennis maakt met de lippen van mijn schat." "Ik hou van jullie." "Wij ook van jou."
Thuisgekomen drinken we nog een glas rode wijn. Gesproken wordt nauwelijks. Plotseling strekt Ineke zich uit. "Ik ben eigenlijk best moe, ik denk dat ik maar eens ga slapen op de logeerkamer." Ze geeft ons beiden een goede nachtzoen op onze lippen en vertrekt naar boven. 
"Daar zit je dan hè John, alles goed voorbereid. De vrouw van je natte dromen in de logeerkamer en jij ligt zo meteen in je bedje met je Lesbo echtgenote." Ik zie verdriet, maar ook iets anders in haar ogen. "Wat wil je van me Mieke? Ik voel mij de laatste dagen weer veel meer met je verbonden, als de afgelopen jaren. Mijn liefde voor jou is nooit echt weggeweest, wat zou ik anders nog hier doen. Ik had dan toch al veel eerder 'buiten de pot gepiest'. Ze knielt voor mij neer en legt haar handen over de mijne. "Dat weet ik toch John… Daarom hou ik ook zo veel van jou." "En ik altijd maar denken dat je van me houd omdat ik zo'n mooi jongen ben." "Dat ook…rotzak!... Ga jij ook vast naar boven. Ik ruim nog even wat op en kom dan ook." 

Dromenland is al binnen handbereik wanneer ik vaag besef dat de slaapkamerdeur opengaat. 'Hoor ik gefluister?' "John?" "èh ja Mieke." "John ik heb een lieve vriendin voor je meegebracht."Gelijk zit ik rechtop in bed en maak het licht aan. Aan het voeteneind van het bed staan Mieke en Ineke, beiden in een zwart glanzend negligé dat ik ook niet eerder bij Mieke heb gezien." En lieverd bevalt wat je ziet. "Ik kan alleen maar schaapachtig knikken en voel dat jongeheer het met me eens is." "Voor vannacht wil ik je weggeven John. Weggeven aan deze mooie dame. Ik weet van haar dat zij erg naar je verlangd. Dat is toch wederzijds hè liefje." "Ja Mieke dat is wederzijds.. … Maar…" "Ik blijf hier John! Ik wil erbij zijn." 
Mieke drapeert een paar kussens tegen het hoofdeinde van ons bed, kruipt naast me en gaat half rechtop zitten. "Kom maar Ineke , kom maar tegen mij aanliggen. Mijn lieverd spreidt haar benen. Blozend kruipt Ineke op bed en vleit zich tegen Mieke aan. Gelijk trekt Mieke het negligé een beetje naar boven, plaats haar handen in het kruis van onze vriendin en trekt een 'brandgang' in het dichte bos dat haar schaamstreek bedekt. Ik kijk in een lichtroze nat glinsterende spleet die op zich al een uitnodiging vormt voor mijn kloppende piemel. De zoete geur die mijn neus prikkelt pakt me bijna letterlijk bij mijn ballen. Ik kijk eerst Mieke, dan Ineke aan. Beide geven een gespannen instemmend knikje. Ik wil met mijn hand de zachtroze binnenvoering van Ineke strelen. "Nee John, een andere keer. We hebben er met elkaar over gesproken. Neem haar nou maar. Laat onze lieverd voelen dat ze er mag zijn. Maak haar tot te de onze."
Ik kniel tussen Ineke's benen die zij nog verder spreidt'. Ze heeft haar ogen gesloten. Mieke's blik brand rechtdoor tot mijn hart. Nadat ik mijn eikel in het gloeiende voorportaal heb geplaatst, glijd ik, als vanzelf naar binnen. Nooit eerder in mijn leven heb ik me zo welkom gevoeld in een vrouwenlichaam. Ik weet sinds kort waarom dat voor Mieke niet mogelijk was, maar toch. Op het moment dat mijn ballen Ineke's kruis raken, voel ik dat mijn eikel ergens tegenaan stoot. Een licht gekreun komt over Inek's lippen.
Een heilig vuur ontbrand in mij. Ik kan het nu niet opbrengen om Ineke en daarmee ook mij, rustig naar een hoogtepunt te neuken. Jaren van opgekropte seksuele agressie en passie zoeken een uitweg. Met alle kracht die in mijn lichaam zit, neem ik bezit van Ineke. Ik heb maar een doel. Mijn zaad zo snel en diep als mogelijk in deze teef spuiten. Ware het niet dat de genuttigde drank mijn uithoudingsvermogen verlengt, was ik zeker al na een kort staccato van stoten gekomen. Vaag hoor ik gekerm, en even meen ik een hand in Ineke's kruis, langs mijn stormram te voelen. Het wordt me zwart voor ogen op het moment dat mijn sperma salvo zich een weg naar buiten zoekt. Vaag hoor ik geschreeuw, ik kan de bron van dat geluid echter niet lokaliseren. 
Langzaam trekt het 'beest' zich terug en maakt plaats voor John. Het besef van wat ik gedaan heb dringt zich aan mij op. 'Ineke, ze was er helemaal kaar voor om zich in liefde aan mij te geven. En wat doe ik? Ik negeer alles wat mij lief en heilig is. Ik laat het beest in me los en verkracht haar lijf en wellicht ook haar liefde voor mij.' Ik voel hoe tranen over mijn wangen lopen en begin, voor het eerst sinds tientallen jaren onbedaarlijk te huilen.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen