Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik voel dat ik gestreeld word. "Wat lig je nou te huilen John?" "Ì ,,ÌÌ ,,, Ik ben een egoïstische klootzak… Ineke, ik heb haar zowat verkracht!" "Wat jij Ineke? Ben je verkracht door deze egoïstische klootzak?" Ik voel Ineke's lippen in mijn nek. "Ja John, je was onstuimig, ik ben nooit eerder met zoveel passie geneukt, maar ik wilde niet anders. Ik wilde dat jij bezit van me zou nemen. Toen Mieke ook nog mijn klit streelde… Ik ben nog nooit zo klaargekomen. Het was niet alleen in mijn kutje, Bij ieder stoot raakte je iets, diep van binnen. Ik voelde het orgasme door mijn hele lijf gieren." Ik draai me om en kijk haar aan. "Meen je dat." Ze kust de tranen van mijn wangen. "Ja gekke vent dat meen ik." Mieke stapt uit bed. "Waar ga jij heen schat?" Ze draait zich om en kijkt me lachend aan. "Geen zorgen kerel, ik ga een flesje champagne halen. Dit lijkt me een gepaste gelegenheid om aan de schuimwijn te gaan, wat jullie?" "Lekker Mieke." "Goed idee lieverd."

 

Nog voordat Mieke de kamer uit is voel ik Ineke's lippen op die van mij. Haar tong in mijn mond bevestigd dat wat zij eerder zei. Geëmotioneerd voel ik weer een paar tranen over mijn wangen lopen. Ze kijkt me van dichtbij aan. "Waarom ben je zo verdrietig lieverd?" "Ik schud met mijn hoofd." "Niet verdrietig. Intens gelukkig!" "Waar was je al die tijd gek?" "Vast in mijn handen!" Zegt Mieke die weer binnenkomt met de al geopende fles in een koeler. De drie glazen heeft zij op omgekeerd naast de fles in diezelfde koeler geplaatst. Ze zet het geheel naast mij op mijn nachtkastje en kruipt tussen ons in." "Ik weet nog steeds niet waaraan ik het te danken heb, aan de seks kan het niet gelegen hebben." "Ik kijk mijn lieverd aan." "Maar wat nu dan?" "Ménage à trois?" "Wat is dat? Meenage?" "Letterlijk vertaald is dat huishouden, Ineke, liefje. Huishouden met z'n drieën dus… … John schenk jij in ?" Terwijl ik de glazen vul en ze aan mijn liefjes aanreik kijkt Mieke onze vriendin strak aan." "Hiervan wordt zij onzeker." "Wat is er, ben je boos op me omdat …" "Mieke schudt met haar hoofd en krijgt een blos." "Ineke? .. èh… zou jij … je kunnen voorstellen, om ùh misschien ooit .. ook met mij?" "Seks hebben?" "Mieke knikt." "Ik heb nog nooit… Tot vanavond was Harrie zelfs mijn enige. Ik heb zelfs nooit nagedacht over seks met een vrouw…Ik hou van je, maar…" "Je moet je niet verplicht voelen." We klinken onze glazen. "Op onze liefde." 


Ineke is duidelijk in gedachten verzonken. "Wat is er meisje?" "Èffe stil, Jongen." "Plotseling draait zij naar Mieke." "Doe je het wel met jezelf?" "Èh nee.. In mijn puberteit heb ik wel eens, maar nooit echt tot, je weet wel." "Ben je dan nog nooit echt klaargekomen?" "Zeker wel. Vooral in het begin van onze relatie, toen we vooral nog met onze vingers… Ook wel eens tijdens de daad, als ik een beetje tipsy was van de drank,,, dan kon ik blijkbaar even loslaten." "Ben je nou een beetje tipsy?" "Ik denk een beetje, hoezo?" 


"Ik wil dat jij je klaarvingert Mieke!!!" "Mijn vrouw schrikt van deze opdracht" "NU! bedoel je?" "Maar?!..." "Niet maar Mieke… Jarenlang heb jij jou seks, of niet seks, in de handen van John gelegd. Net probeer je dat in mijn handen te leggen en ik zal eerlijk zijn. Het idee alleen al, doet me wel wat… Maar ik vind dat jij, het eerst in je eigen handen moet nemen. Jijzelf bent de smid van je geluk. Dus ook je seksuele geluk… Pas daarna komen wij nog in beeld." Ik sta versteld van de diepzinnigheid van Ineke. Is dit het vrouwtje dat al tientallen jaren niet verder is gekomen dan het eigen of andermans huishouden?

Blozend reikt Mieke mij haar lege glas. "Mag ik nog?" Ik pak de fles en schenk haar glas nog eens vol. "Jij nog Ien?" "Nee dank je, ik heb genoeg gehad." Ik zet de fles terug in de koeler. "Moet ik alleen drinken?" Ik pak de fles terug. Klink de hals tegen haar glas. Op je eerste solo orgasme liefje en neem een flinke slok uit de fles. Mieke drinkt haar glas in een teug leeg en reikt het mij aan. Ze laat zich in de kussens zakken en ligt stil, de handen langs haar zij, tussen ons in. Dit is dezelfde houding die ik al jaren ken. Zij het dat zij dan haar benen spreidde om mij toe te laten. "Welterusten, dan maar." Ineke draait zich op haar zij van Mieke af. Ik doe het zelfde. "Trustùh lieverds." We zijn zeker 5 minuten verder als ik merk dat Mieke haar benen spreidt. Even later ontsnapt een ingehouden zucht aan haar lippen. Eerst nog nauwelijks hoorbaar maar dan toch steeds duidelijker, is het soppen van vingers in een nat kutje te horen. Ik draai voorzichtig om en zie dat op dat moment Ineke precies hetzelfde doet. Mieke ligt met strak gesloten ogen, in opperste concentratie, af en toe op haar lippen bijtend. Haar beide handen zijn in haar kruis. De wijs- en middelvinger van haar rechterhand, gaan in en uit haar kutje terwijl twee vingers van haar rechterhand rondjes draaien om haar klit. Ik leg een hand op haar in negligé gehulde tiet. Voor een kort moment verstart ze, opent haar ogen en kijkt me verliefd aan. Ineke op haar beurt legt haar hand op de andere tiet en begint voorzichtig te kneden. We blijven ons aankijken terwijl zij haar 'vingerwerk' hervat. Haar vingers bewegen steeds onstuimiger, haar ademhaling komt met horten en stoten. Voor mij heel onverwacht stoot zij plotseling met haar heupen omhoog waardoor haar kont los komt van het matras. Ze begint te rillen en haar blik breekt. Het is alsof een ballon leegloopt wanneer ze terugzakt in het matras en haar adem piepend langs haar keel aan haar longen ontsnapt. 


Nog voordat ik het kan doen is Ineke's mond op die van Mieke. Al snel is duidelijk dat hun tongen het wederzijde gevoel versterken en bezegelen. "Het was heerlijk, ik voelde jullie liefde. Dank je Ineke." "Je hebt het zelf gedaan liefje." "Maar jij gaf het zetje dat ik zo hard nodig had." "Had ik dat zetje dan ook en veel eerder kunnen geven?" "Nee John, dat denk ik echt niet. Pas nu was ik er klaar voor. Ik denk dat het de gebeurtenissen van de afgelopen dagen zijn. Ineke voelde aan dat ik er klaar voor was." Ineke kijkt ons trots aan. "Maar nu ben ik er klaar mee. Eigenlijk wil ik wel gaan slapen." Lacht ze. Dit is pas de tweede nacht, maar nu al kan ik me nauwelijks nog voorstellen om zonder deze twee lieve vrouwen in te slapen.
Deze keer ben ik het die als eerste wakker wordt. Ik geniet nog even van de vrouwen die in elkaars armen liggen te slapen en laat me dan voorzichtig uit bed glijden. Terwijl ik onder de douche sta, schuift opeens de douchewand open. Het is erg lang geleden dat ze dit heeft gedaan. Mieke staat achter mij en begint mijn rug te sponsen. "Hoe laat moet je weg lieverd. "Ik moet om vijf voor 10 de trein hebben." "Fijn dan kunnen we nog samen ontbijten. Ik zal zo wat broodjes afbakken." "Laat maar liefie, ik ga wel even met de fiets langs de bakker." Terwijl ik omdraai raakt mijn erectie haar buik. Even streelt ze over mijn schacht. "Zo jongen, ben jij ook al weer op." Lacht ze.


Ik ga terug naar de slaapkamer om me aan te kleden. "Goeie morgen John, waarom hebben jullie mij niet gewekt. Ik ben jullie huishoudster toch?" "Meissie toch… Je bent niet onze huishoudster. Je bent onze geliefde en als jij daar voor kiest is je taak het bijhouden van ons huishouden." Ze stapt uit bed en wil gelijk doorlopen naar de badkamer. Ik pak haar bij de schouders om haar te zoenen. Gelijk draait ze haar hoofd weg. "Ik heb mijn tanden nog niet gepoetst." Ik klem haar hoofd tussen mijn handen en druk mijn mond op de hare. "Goeie morgen schat."

"Môgge John. Het vaste recept? 2 volkoren puntje en twee croissants?" "Doe maar 3 van elk, een onsje maaslander en een ons parma. De parma is op, mag het ook serrano zijn? "Is prima Bart."
Thuis geurt de keuken naar koffie. De tafel is gedekt, drie eitjes staan naast de ontbijtbordjes, maar geen spoor van de dames. Ik gooi de broodjes in het mandje en leg de kaas en ham op een schaaltje. Ik hoor geluid in de bijkeuken. Ik loop binnen. "Nee Ien, die fijne lingerie kun je niet net als dat zeeman katoen op 60 graden doen. Dat is toch ook nergens voor nodig. Er moeten hooguit wat lichaamssapjes worden uitgespoeld." "Èh nou nee, het ondergoed van Harrie vertoonde regelmatig forse remsporen. Om dat te voorkomen hebben we vochtige toiletdoekjes." "Zo.. en nu alleen nog aanzetten… Valt toch best mee die wasmachine. Het zag er met die vele knopjes veel ingewikkelder uit. Die van mij heeft alleen een grote draaiknop." 
"Als jij wil is dat nou die van jou!" Gelijk draaien ze zich om. Ik wordt op beide wangen gezoend." "Aan tafel!"

Tijdens het ontbijt is Ineke uitzonderlijk stil. "Twee Euro voor je gedachten lieverd." "Èh, niet boos worden, maar ik heb toch medelijden met Harrie. Ik wil eigenlijk nog eens met hem praten." "Wil je bij hem terug?" Ze kijkt Mieke aan. Ik denk eigenlijk niet, maar èh, ik kan die bijna 30 jaar toch ook niet zomaar vergeten." "Dat verwachten we ook niet lieverd. Je moet je hart volgen. Maar let wel, je hart en niet je medelijden." "Mieke? Mag ik hem vragen voor een gesprek hier? Wil jij er dan bijblijven?" Mijn lieverd knikt. "Maar voordat jullie dat gesprek aangaan moet ik jullie wel nog even over mijn ontdekkingen vertellen." Vier nieuwsgierige ogen zijn nu op mij gericht. Ik neem de tijd om nog een paar slokken koffie te drinken. Ik heb niet alleen in de financiën van Harrie gekeken maar ook in de rest van zijn laptop. Er stonden mooie foto's op van jou Ineke." "Die blote bedoel je?" vraagt ze met een blos op haar wangen. Ik knik. "Als jonge vrouw was je al erg mooi en je bent nog eens mooi gerijpt ook. Maar vanaf ongeveer 10 jaar geleden zijn er geen nieuwe foto's bijgekomen." "Nee, Harrie's ogen glinsterden steeds minder en in zijn broek gebeurde ook nauwelijks nog iets als hij me bloot zag. Dus wilde ik ook niet meer dat hij me nog zo fotografeerde." "Maar dat waren niet de enige blootfoto's op zijn Lappie." "NIET! Maar…?" Nee lieverd. Er was ook een hele map met foto's van je schoonzusje, van teenager, met een pauze van een aantal jaren en de laatste tijd opnieuw." "Heeft zij dan ook voor hem geposeerd?" Ik vertel haar dat die foto's voor zover ik kan nagaan allen stiekeme foto's zijn. Ik vertel ook van de foto's van haar schoonmoeder, waarbij ik me niet aan de indruk had kunnen onttrekken dat zij zich er wel vaker van bewust was dat zij bespied werd. Haar aanvankelijke verbazing slaat om herkenning. "Dat verklaart veel. Hij sloeg steeds vaker een arm om Hannie heen. Ook kuste hij haar bij het afscheid steevast op haar mond. Vroeger deed hij dat nooit, maar sinds ze van Piet af is… Wat me echt verbaasd dat is die ouwe tang. Ik dacht dat zij echt een seksloze ijskast was, waarbij wijlen schoonpa hooguit twee keer per ongeluk een zaadje had kunnen planten." "Wil je nog steeds met hem spreken?" Ze knikt. "Nou nog meer dan voorheen." "Een advies dan liefje. Laat niet het achterste van je tong zien. Laat Harrie maar komen. En…" "Dat wordt al het tweed advies lacht Mieke." "Laat niet weten dat kennis hebt van jullie werkelijke financiële situatie." 
Ik kijk op de keukenklok. "Wil jij me zo naar het station brengen Mieke? " "Zeker, we gaan gewoon gelijk met je mee. Die tafel ruimen we straks wel op. Dan gaan we nadat jij bent afgezet meteen langs de ING." 
Ik wordt door beide lieverds gezoend voordat ik uitstap. "Hoe laat ben je terug John." Ik trek mijn schouders op. Ik denk dat ik eerst een hapje eet in Utrecht en pas na de spits vertrek. Zal wel rond 9 uur vanavond worden. Bel me maar… Ik kan ook te voet…" "Komt niks van in, ik kom je ophalen."
Tegen mijn verwachting in is het toch een goed en leerzaam congres. Twee van de drie sprekers voegen echt iets toe en de workshop over de snelle en veilige koppeling van zorgsystemen , brengt mij zeker aanvullende en nieuwe inzichten. Ik pak een Pizza met een collega uit Roermond. Iets voor half zeven stappen wij samen op de trein. Gelijk nadat mijn collega in zijn woonplaats is uitgestapt App ik met Mieke. 
- 'Hoy liefie, kom om c.a. 20:34 uur aan op het Station. Kom je me halen?' - Het antwoord komt bijna meteen - 'Ik wacht op je achter het station. Xxx Mieke' -
"En liefje… Alleen? Heeft Harrie zijn lief toch weten te bespelen?" Ze lacht. "Dat heeft hij zeker. Een ding is zeker. Harrie Schepers is een gesloten boek." "En daar moet jij om lachen?" "Ja schat dat moet ik. Vanmorgen had zij het erover dat zij hem misschien nog een kans moet geven. Dat zij haar seksverlangens maar op zij zal moeten zetten, dat deed ze immers al jaren." "Maar dat voornemen heeft meneer Harrie van meet af aan zelf en succesvol getorpedeerd. Zijn openingszin was goud waard. Hij had er spijt van dat het zover had moeten komen. Wellicht dat het ook niet geheel aan Ineke lag. Zij kon er waarschijnlijk zelf ook niks aan doen dat zij zo hormoongestuurd was. Het was zijn voorstel om hun huwelijk te laten ontbinden met wederzijds goedvinden zodat een dure advocaat hen bespaard zou blijven. Hij zou de huishoudrekening op haar naam zetten en daar haar poetsgeld, van de laatste maand op storten. Ik zag dat Ineke van binnen kookte. "En we hebben natuurlijk geen spaarcenten en ons huis is waarschijnlijk ook nog helemaal met hypotheek belast."Dit was duidelijk tegen het zere been. "Spaarcenten… Ons huis… Je lijkt te vergeten wie heel zijn leven gewerkt heeft om jou een mooi leven te geven." "Een mooi leven Harrie??? Het huis houdgeld dat jij ter beschikking stelde was nog niet de helft van hetgeen ik met poetsen verdiende." "Poetsen??? Hoereren zul je bedoelen." "Dat laatste neem je terug Harrie Schepers en hou er anders maar rekening mee dat ik alle details uit mijn droomhuwelijk breed zal uitmeten. Ik zal mijn klanten aanraden dat ze je stuk voor stuk aanklagen wegens laster. Mijn klanten zijn respectvolle mensen die ieder geval niet zo'n smerige fantasieën erop nahouden als jij en je moederfeeks." "Laat Ma hierbuiten." "Dat zou ik zeker hebben gedaan ventje, als jou moederbitch niet in onze relatie geknoeid had… Weet je wat? Hou jij je zuurverdiende centjes maar en wordt maar gelukkig met je Ma en Hannie." "Hoe bedoel je?" "Ga nou maar Harrie Schepers, ga en verdwijn uit mijn leven." Pas nadat hij weg was is ze in huilen uitgebarsten en heb ik haar moeten troosten." "En heb je onze vriendin toen lekker tegen je borsten gedrukt?" "John Knaven; jou fantasie is al net zo smerig als die van moederbitch." "En met die eigen rekening voor Ineke, is dat gelukt?" "De rekening is aanmaakt en geactiveerd. De pinpas en de pincode worden binnen 5 werkdagen los van elkaar opgestuurd."
Wanneer we de kamer binnenkomen ligt Ineke gekleed in een mooi zwart velours huispak op de bank te slapen. De E-reader lig naast haar. We sluipen voorzichtig door naar de keuken en terwijl Miek een fles wijn ophaalt in de kelder klap ik mijn laptop open. "Even kijken hoe het er in huize Schepers aan toegaat." Dit keer schakel ik wel eerst het webcam signaal ledje uit. Dit keer kijk in het lachende gezicht van Harrie. Hannie hangt over zijn schouder. "En Ineke weet niks van dat geld?" Hij schudt met zijn hoofd." Nee, wie zijn vrouw liefheeft houd haar dom." "Ze weet ook niet dat het huis zo goed als afbetaald is. Met jou alimentatie van Piet , mijn spaargeld en mijn salaris, kunnen wij leven als god in Frankrijk, liefje." "Liefje? Zegt ze liefje tegen hem?" Ik draai me om en kijk in Ineke's gezicht. Ik zeg toch ook lieverd tegen jou?" "Ja, maar ik ben niet je jongere zusje? Hoe doe je dat eigenlijk, dat je dat hier kunt zien." Fluistert ze. "Ik heb de webcam van Harries laptop overgenomen en je hoeft niet te fluisteren, zij kunnen ons niet horen." "Wie kan wat niet horen?" Ik draai de laptop naar Mieke, die niet alleen wijn heeft opgehaald, maar inmiddels ook gehuld is in een mooi huispak. "Oh leuk, een nieuwe aflevering van Big Brother." "Volgens mij heet dat tegenwoordig Utopia." We zien hoe Hannie bij haar broer op schoot gaat zitten en hoe zij even later samen zitten te tongen. "Utopia? Dit lijkt me eerder Incestia… Jij ook een glaasje Ien" "Graag Mieke, dat kan ik nu wel gebruiken." Harries hand schuift net onder Hannies blouse.. 'Hannie kom me helpen!' 'Ik wordt gek van dat mens!', ze springt op en verdwijnt uit beeld. 
Ik schakel over op scherm van Harries Laptop en zie nog net hoe hij de ING applicatie sluit. "Verder kijken of afsluiten?" "Verder kijken komt het bijna synchroon uit twee monden." Tegen zoveel geweld sta ik machteloos dus schakel ik weer over op de webcam. "Neem dat ding mee naar de woonkamer John, zet hem op de salontafel dan kunnen we fijn vanaf de bank kijken." Ik heb c.a. 5 minuten nodig, gehinderd door twee dames die in mijn nek hijgen, om het beeld van de laptop uit te zenden op onze smart TV. "Your reality TV ladies!"

"Ligt ze in bed?" "Ja eindelijk… Ze vermoedt iets." "Wat?" "Nou dat van ons." "Ze zou je het liefste voor zichzelf hebben, dat weet je… Ik heb haar gevraagd wanneer wij haar weer naar haar eigen huisje kunnen brengen. Ze wil niet!' 'Dit kan zo niet doorgaan Hannie. Hier heb ik geen zin in. Ineke is eindelijk uit beeld en nu verziekt Ma onze relatie.' 'Ik wil je zusje. Ik wil jou en jou alleen.' Ze trekt haar blouse over haar hoofd uit. Haar overigens overbodige behaatje land ook op de vloer." "Dit is wat je wil hè broer." Gefascineerd kijkt Harrie naar de minitietjes van zijn zus." Hij knikt met open mond. "Dat en natuurlijk het nog ongeopende kutje van me." Hij knikt alsof zijn leven ervan af hangt. "Heeft Piet je echt nooit.. ?" "Nee Harrie, hoe vaak moet ik je dat nog zeggen. Het gebeurde alleen in het donker en hij kreeg uitsluitend mijn goed geoliede kontgat aangeboden." "Voelde hij dan geen verschil?" "Welk verschil broertje, hij had geen vergelijkingsmateriaal." Ik was zijn eerste en enige." "Ik weet wel hoe een kutje voelt!" Er verschijnt een cynische lach op Hannies gezicht. "Dat klopt jongen, maar jij weet niet hoe een kontje voelt. Misschien voel je wel geen verschil." Ze zit op zijn schoot en geniet zichtbaar van hetgeen zijn mond met haar borstjes doet. Hij zuigt achtereenvolgens haar hele tietjes in zijn mond en zuigt vervolgens of zijn leven ervan afhangt 'Ik wil je Hannie!' 'Ik jou ook Harrie; maar niet met Mama onder hetzelfde dak.' "Moet je kijken Mieke, de borstjes van Hannie, ze zijn helemaal rood, ze zijn twee grote zuigvlekken geworden." "Ik denk niet dat ik dat zou kunnen hebben Ien; wat jij?" "Ik weet het niet?" "Mieke ruik jij wat ik ruik?" "Ja John, ik geloof zowaar dat ons huishoudstertje geil wordt van het kijken naar haar ex met zijn zusje." Het schaamrood van Ineke trekt van haar kruin tot waar haar decolleté in het zwart velours van het huispak verdwijnt. Ik laat me van de bank glijden en kniel voor haar. Met een hand onder haar kin duw ik haar gezicht omhoog. "Kijk me aan Ineke… … Ik wil niet dat hier in huis zich nog iemand schaamt voor zijn gevoelens. Hoe bizar misschien ook." Ik kijk ook even naar Mieke. Ook zij heeft een blos op haar wangen. "Laten we gewoon eerlijk tegen elkaar zijn, zonder taboes. Dat betekend uiteraard niet dat ook alles waarover gedacht of gefantaseerd wordt ook werkelijkheid wordt. Maar laten we in ieder geval alles bespreekbaar maken zowel betreffende de seks maar ook wat betreft ons samenleven in het algemeen." Beiden knikken. Mieke staat op. "Zullen we daar dan op drinken." Terwijl onze glazen klinken zien we dat aan de andere kant van het dorp hetzelfde gebeurt. 
'Op ons eerste echte samenkomen Harrie' hij knikt verdrietig, neemt een slok en kijkt zijn zusje aan. 'Hoe gaan we dat regelen Hannie. Alleen omdat ik het vriendelijk vraag gaat zij niet terug naar haar appartement. Maar waarom?' 'Ben je werkelijk zo naïef Har?" Hij kijkt haar vragend aan.' 'Onze ouwe mama zou niks liever willen dan dat de penis van haar jongen op zoek gaat naar zijn oorsprong.' Hij kijkt zijn zus ongelovig aan. 'Dat meen je niet.' 'Ja broer je hebt de keuze. Maar ik waarschuw je. Ik deel niet. Zelfs niet met Ma. Dus bezint eer ge begint.' 'Hannie ik zou nooit met Ma?' "Zeker weten Har? Waarom dan wel die stiekeme foto's van haar op je Laptop?' 'Heb je gespioneerd?' "Nou ga je niet beklagen. Ik heb geen stiekem foto's gemaakt van niemand niet… Hou je echt van me Harrie?' 'Dat weet je toch.' 'Dan wis je nou alle blootfoto's van mama en je maakt dan ook meteen de prullenbak leeg, zodat je ze niet meer kunt terug toveren.'
"Hij niet maar ik wel, lach ik." "Ik ga de fotootjes vannacht downloaden." "Heb jij dat nodig John om je te verlustigen aan ranke lijfjes van mijn schoonfamilie." Ik kijk Ineke aan, maar zie dat ze lacht. "Nee liefie, maar wie weet waarvoor wij wat pressie materiaal ooit kunnen gebruiken.'
'Dank je Harrie, ik hou van je. Ik had niet gedacht dat jij dat zou doen.' 'Ik zou alles wel voor je doen.' 'Alles Har, pas op wat je zegt, misschien hou ik je wel aan je woord.' Weer klimt ze op de schoot van haar broer. 'Zuig op mij tieten lieverd, vreet ze maar weer op… Ooh Har,ik voel je pik. Hij klopt tegen mijn kontje.'
"Hebben jullie dat wel eens gedaan." "Wat gedaan Ien." Ze kijkt Mieke aan. "Wat Hannie zei… Heeft John zijn penis … in je bips." We hebben het een paar keer geprobeerd. Omdat mijn vagina altijd verkrampt als John binnendringt was het mijn idee hem daar toe te laten. Het bleek alleen geen succes, mijn vermaledijde onderkant verkrampt van voren en van achteren als een pik bezit van me wil nemen. Dat is iets tussen mijn oren." Ze kijkt mij aan "Maar het idee, lijkt je dat niet vies." "Nee integendeel , opwindend." "Ik weet niet." 

'Hannie duwt Harries hoofd weg van haar borstjes, voor een kort moment tongen de twee, maar al snel lost ze.' Ik ga slapen Harrie. En denk eraan, niet naar Ma en handjes boven de dekens. Dat wat nu in je ballen borrelt is voor Hannie en voor Hannie alleen.' 'Bedenk jij maar iets om ons te bevrijden van onze moederkloek, maar let op dat ze ons niet onterfd. Het geld dat zij geërfd heeft uit de verkoop van de boerderij van Opa en Oma Gravee, daar is nooit een cent van uitgegeven. Waarschijnlijk denkt ze dat ze dat mee kan nemen in de zakken van haar lijkwade… … Welterusten broertje.' 'Slaap lekker Hannie.'

Snel trek ik mijn Laptop naar mij toe. Ik wissel van de webcam naar het scherm van Harrie. 'Gelukkig hij gaat nog even surfen.' "Mieke, Ien, geef me snel dat nieuwe rekeningnummer." Terwijl Ineke in haar handtas begint te graven verberg ik met een stukje software dat mijn Roermondse collega mij heeft doorgestuurd mijn IP adres en andere locatiegegevens. Wanneer men het zou onderzoeken is één ding duidelijk dat alle acties die ik nu ga uitvoeren uitsluitend van Harries laptop zijn uitgegaan. Ik open voor Harrie niet zichtbaar, mijn of beter gezegd zijn ING. Ineke overhandigd mij een brief van de bank met daarop haar rekeninggegevens. Ze komt dicht tegen me aanzitten en kijkt geïnteresseerd mee. "Wat doe je Harrie, dan kan toch niet! Je kunt toch niet al het geld van die spaarrekening en van zijn rekening over storten naar mij." Het is Mieke de me bijvalt terwijl ik doorwerk. "Hoezo niet Ineke. Jullie huis is bijna betaald, er is een groot erfdeel van zijn moeders kant. Ik denk dat hij er alles aan gaat doen om te voorkomen dat jij hiervan ooit ook maar één cent te zien krijgt, terwijl jij er wel recht op hebt." Op deze manier spaar je jezelf een langdurige juridische en dure strijd met een onzekere uitgang." Ik kijk naar Ineke op. Ik stortplunder ook niet alles. Het bedrag op de huishoudrekening laat ik staan. Daar had jij ook het einde van de maand mee gehaald!" De lach die op haar gezicht verschijnt staat haar goed. 
Na de overschrijvingen ga ik naar de map AfbeeldingenX-Moeder. Ik gebruik de recovery software, die ik ooit op Harries Laptop heb achtergelaten nadat hij per ongeluk een SD kaart had gewist, om de foto's in de map te herstellen. Ineke die stuk voor stuk de pictogrammen in de map ziet verschijnen, kijkt me aan. "Je ben een tovenaar John!" "Rustig maar meid. Je mag zo nog met zijn toverstaf spelen." Ineke draait haar hoofd. Ik hoef me niet om te draaien om te weten dat mijn liefjes met elkaar tongen. 
Ik wil net de opdracht geven om de mappen X-Hannie en X-Mama naar mijn laptop te kopiëren… 'Verbinding met extern netwerk verbroken'. "Shit te laat. Dan later maar." "John, die naaktfoto's van mij kun jij die dan ook voorgoed verwijderen van zijn computer. Die hoeft hij echt niet meer te zien." "Wil je echt niet dat hij ooit nog kan opzoeken wat hij mist?" "Je bent lief kerel, maar nee!" "Mag ik ze wel naar hier halen?" "Vindt je ze echt mooi?" "Als je dat nou nog niet weet Ien. Bovendien wil ik ze ook wel eens zien." "Dank je Mieke. De laatste jaren… Ik was zo onzeker geworden over mezelf. Ik had niet gedacht dat mij ooit nog iemand zou begeren." En kijk jou nu! Nu zijn er al twee mensen die je begeren. En dat niet alleen, ze houden ook nog eens van je."
"Nog even bij de les blijven dames." "Les, John? Kan dat wachten tot morgen." Ik heb dit weekend nachtdienst." "Ik zou vanavond graag erbij zijn als jullie vanavond echt de liefde met elkaar bedrijven. Ik wil zien dat je Ineke verwend zoals je dat ook zo vaak bij mij hebt gedaan. Jammer genoeg was ik niet in staat om in de finale bij je te zijn. Ik wil die finale vanavond samen met jullie beleven… Morgen en overmorgen hebben jullie alle vrijheid en kunnen jullie doen waar jullie zin in hebben." Ineke kijkt mij, vervolgens Mieke aan. "Dat gaat niet gebeuren schat. Samen of niet, wat jij John?" Ik knik. Zeker voorlopig niet. Dit wat nu tussen ons groeit wil ik koesteren. Wij mogen gevoelens van jaloezie of er niet helemaal bij horen, niet de kans geven te kiemen, om vervolgens met haar gemene wortels een wig te drijven in ons prille geluk." Mieke staat op en reikt Ien haar hand "Zullen we ons gaan fris maken?" Ze staan halverwege de trap, ik roep hen na. "Geen lingerie lieverds, ik wil jullie zoals God jullie geschapen heeft." Ineke lacht. "Dat wordt moeilijk lieverd, sinds die schepping zijn er wel wat kilootjes bijgekomen."
Ik ruim de fles en de glazen weg. Uit de kelder haal ik 3 flesjes Spa. Ik maak mijn gebruikelijke rondje door het huis en sluit alles af. Ik voel me gespannen en hoop dat ik in staat zal zijn om Ineke, niet zoals laats met mijn beestachtige begeerte, maar nu vooral met geduld, tederheid en gedoseerde passie te overtuigen van mijn oprechte liefde voor haar als mens en als seksueel wezen. 

Wanneer ik de slaapkamer binnenkom liggen 'mijn' vrouwen in elkaars armen op mij te wachten. "Ze heeft er zin in?" "En jij dan Mieke?" "Ik John? Ik zo mogelijk nog meer. Ik had nooit gedacht dat ik geil zou kunnen worden van het feit dat mijn man seks gaat hebben met een andere vrouw." Ze stapt uit bed. "Waar ga jij naar toe liefje?" Ze trekt de stoel van de toilettafel naast het bed. "Ik wil op de eerste rang zitten om niks te missen." Ik kijk naar Ineke en zie dat ik niet de enige ben die gespannen is. "Ga op je buik liggen alsjeblieft" Ze kijkt me twijfelend aan maar doet wat ik haar vraag. Haar Rubens rug, de gevulde komt maar ook haar goedgevulde korte beentjes laten mijn hart sneller kloppen. Ik kruip naast haar op bed. Beginnend in haar nek zoek ik mijn weg kussend en knabbelend, geen plekje overslaand, naar haar lekker kont. Ook haar zitvlees mag zich verheugen op een tsunami van kusjes. Ondanks dat ik mijn tanden een aantal keren stevig in haar billen zet is de wellust duidelijk in haar gekerm te horen. Van haar billen kusknabbel ik me naar de mollige goed verzorgde voetjes. Een voor een neem ik de zorgvuldig gelakte teentje in mijn mond Met mijn tong speel ik tussen haar tenen en over haar voetzool. Terug bij haar kont trek ik met mijn handen haar bilspleet open. Ik kus mijn weg door haar bilspleet naar onder. Voor een kort moment zuig ik me vast op haar strak gesloten anus en duw mijn tong tegen haar kringspiertje. "Draai je om lieverd." Een zucht van teleurstelling ontsnapt aan haar lippen. Nog voordat ik mijn mond op de hare zet opent zij haar mond. Grommend ontvangt ze mijn tong. Het kost me moeit om te lossen. Ik kus haar hals en knabbel aan haar oren. Ik til haar borsten stuk voor stuk op en bezaai de onderkant met kussen en liefdesbeetjes. In tegenstelling tot haar ex bij zijn zusje lukt het mij hooguit haar grote donkerbruine tepeloven in mijn mond te zuigen. Het gevoel van het tepelhof kraterlandschap aan mijn tong is onbeschrijfelijk. Uit haar gekerm blijkt dat zij ook de afdruk van mijn tanden in haar bruine boontjes kan waarderen. De verdere route loopt over haar bolle buikje. Na een korte pauze in en om haar navel gaat de reis door haar zwarte regenwoud, van waaruit een weeïg zoete geur opstijgt. Terwijl Ineke haar benen verder spreidt trek ik haar schaamspleet open. Glinsterende slijmdraadje verbinden haar lichtpaarse uithangende kleine schaamlippen met elkaar. Boven in haar spleet is haar klit als een miniem roze knopje zichtbaar. Een beetje lager kijkt haar pisgaatje me aan. Ik duw mijn mond in haar roze sapspleet. Met mijn tong verken ik ieder plooitje met als gevolg dat haar sapstroom nu pas echt op gang komt. Ik laaf me uitgebreid aan haar liefdesnectar alvorens ik mijn aandacht verleg naar haar klit. Met mijn tong draai ik cirkeltjes rondom haar kittelerwtje alvorens ik de frontale aanval open. Ik zuig het knopje tussen mijn lippen en duw mijn tong ertegenaan. Haar heupen schieten plotseling omhoog en ik hoor hoe haar adem na een diepe zucht stokt. Als eerste begint haar buikwand te bewegen, even later schiet heel haar onderlijf in de kramp… Jàààààààrgh. Even later duwt ze mijn hoofd weg. Neuk me John, ik wil je in me voelen. Ik kruip omhoog kort voordat ik mijn mond op de hare wil drukken houdt ze met tegen, maar dan is zijzelf het die mijn mond op die van haar trekt. "Hmmm Heerlijk …hoor ik via mij mond."
Zonder hulp vindt mijn piemel de weg naar haar gloeiende liefdesportaal. Met haar handen op mijn billen trekt ze mij naar binnen. Weer duwt mijn piemelpunt tegen de verdikking die haar moedermondje moet zijn. "Toe maar John… Spuit je zaad daar maar binnen. Ik steun op mij armen en begin rustig en met lange halen te neuken. Het is Ineke die met haar heupen versneld. Na een paar stoten vinden wij een gezamenlijk ritme. Terwijl ik haar aankijk zie ik dat haar blik verstard. Met onvermoede kracht stoot zij haar heupen, en zo ook mij, omhoog. Dit helpt ook mij over de top het voelt alsof ik overloop van liefde, terwijl ik samen met haar terug zak in het matras. 
Wanneer ik weer een beetje bij mijn positieven kom hoor ik gesnik. Samen kijken wij naar de stoel waarop Mieke zit te huilen. Schuldgevoel dringt zich aan me op. Ik spring op en kniel voor mij eega neer. Sorry liefje, maar ik wilde niet pijn doen. Zij legt een natte, naar kut ruikende vinger op mijn lippen. "Jullie hebben me geen pijn gedaan. Integendeel… Op het moment dat jullie klaarkwamen deed ik dat ook. Ik werd zo overspoeld door emoties en liefde dat ik begon te huilen. Ik neem haar hand en neem haar 'kutvingers' in mijn mond. "Lekker schatje!"

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen