Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Komen jullie erbij. We kijken achter ons. Haar orgasme blos siert nog steeds haar rijpe lijf. Het is Mieke die mij haar hand reikt en me overeind trekt. Ze pakt mijn nog besmeurde halfharde piemel tussen twee vingers. "Volgens mij moet je nog wat reinigingswerk verrichten Ien." Een rilling trekt door haar bovenlijf. "Het hoeft niet!" "Hoeft niet, maar ik wil wel. Zijn mond met mijn kutslijm alleen was al heerlijk. Ik wil onze dubbelvla wel van die toverstaf likken." "Hoezo Toverstaf Ien. Ze pakt mijn piemel en bekijkt hem van korte afstand. "De pik van Harrie roerde in mijn kut en gaf plaatselijk plezier… Deze toverstaf raakt mijn ziel, dat is geen gewoon klaarkomen. Dat voelt als thuiskomen in mijn eigen lijf. Mijn hoofd, mijn hart geen cel in mijn lichaam blijft onberoerd." Mieke duwt Ineke's hoofd in de richting van mijn piemel. "Niet lullen liefje… Likken!" "Is al goed Mieke, maar alleen als jij me daarna kust." Terwijl ze mijn pik in haar mond neemt, blijft ze Mieke strak aankijken. Kom op slijmdiertje, kus me!" Het duizelt mij, zelfs als toeschouwer, bij de passie, die mijn tot voor kort nog seksloze vrouw, in deze kus legt.

 

"Kijk Ien, kleine Johnny is alweer groot gegroeid." "Ik niet meer Mieke, ik heb mijn portie gehad." Mijn eega kijkt me verontschuldigend aan. Ik pak haar hoofd in mijn handen. " Is al goed liefje."
"Môgge John, ook vast een mok koffie?" Ik druk een zoen in haar nek "Graag lieverd, waar heb je onze vriendin gelaten?" Ze lacht "Mis je haar nu al, kijk naar buiten John." Ik zie hoe Ineke druk in de weer is met het ophangen van de was. Ik sluip stiekem naar buiten en druk ook haar een kus in haar nek. Geschrokken kijkt ze naar me om. "Laat dat John, wat moeten de buren wel denken." "De buren mogen denken wat ze willen liefie, ik ga mijn gevoel voor jou echt niet verbergen."
Ik reik haar de laatste stukken was aan, die zij geroutineerd ophangt . "Ontbijt liefje, je hebt het verdiend." Ze lacht. "Nu pas of gisteravond al?" "Gisteravond? Volgens mij heb ik toen het werk moeten doen… Auw shit , niet tussen mijn ribben." 


Tijdens het ontbijt is Ineke in eerste instantie stiller als anders en staart in haar mok. Ik heb met Mieke al een blik van verstandhouding uitgewisseld als ze plotseling opkijkt. "Het voelt niet goed!" "Ik schrik op. "Wat niet Ineke? dit , wij drieën samen?" "Nee dat voelt juist heerlijk… Ik èh wil niet op jullie beurs leven. Ik wil ook mijn aandeel leveren. Dit huishouden is al met al hooguit 3 dagen werk, tenminste als ik de meeste dagen kook. Daarnaast kan ik gerust nog mijn poetsadressen aanhouden." Ik zie hoe Mieke nadenkt. "Ik denk niet dat jij alle dagen kookt. Ik wil de exotische schotels die John maakt op zijn vrije dagen, echt niet missen. Maar ik heb een voorstel. Stel jij werkt 20 uur in ons huishouden. Wij storten daarvoor per week 200 Euro op je betaalrekening en 100 op een beleggingsrekening." Stel dat je daarnaast 2 van je eigen adressen aanhoudt, zou dat een idee zijn?" "Die 100 Euro. Waarvoor is dat dan.

Dat moet je zien als een soort privé pensioen premie, die kun je dan samen met de centen van Harrie bewaren voor je ouwe dag." "Helpen jullie mij daarbij? En ùh… Ik wil dan wel gewoon meebetalen aan de boodschappen en dergelijke." "Dat hoeft toch niet Ien, mijn salaris is…" Ze schudt driftig met haar hoofd. Dat hoeft wel John!" "Okay liefje, ik wist niet dat je kwaad werd. Weet je wat we doen? We openen een extra rekening waarop wij ieder maandelijks een bepaald bedrag storten, met die rekening betalen we dan al onze gezamenlijke uitgaven, zoals boodschappen en vakanties." "Leren jullie me dat? Ik heb nooit geleerd met geld om te gaan." Mieke legt een arm om haar schouders. "Volgens mij kun je dat beter dan ons. Wat jij allemaal deed met dat beetje huishoudgeld van Harrie, daar kunnen wij nog wat van leren." "Mag ik dan zo even van jullie telefoon gebruik maken. Ik wil mijn klanten bellen. Bij de familie Janssen en Mevrouw Vinders, werk ik deze maand nog uit. Dan hebben ze de tijd om iemand anders te zoeken. "Wat houdt je dan nog over" "Mevrouw. Wolfs met haar gehandicapte dochter. Daar werk maandag morgen en donderdagmorgen van 8 uur tot 1 uur 's middags. En dan heb ik nog oud notaris Leunissen met zijn dementerende vrouw op dinsdag morgen en vrijdagmorgen. Hij betaalt me zelfs door als ik vakantie neem." "Doe jij je telefoontjes maar even.

Wij ruimen de tafel vast af, als we dan klaar zijn ga ik met jou naar de stad om een mobieltje voor je te kopen." "Ga jij dan niet mee Mieke." "Nee lieverd de dag van mijn nachtdienst heb ik nooit zin om veel te ondernemen. Ik neem zo een uitgebreid bad en verwen mezelf." "Nee, nee Ien. Je hoeft niet zo verbaasd te kijken." lacht ze "Ik bedoel gewoon een lekker lang en uitgebreid bad, voeten en haren verzorgen en me lekker helemaal inwrijven met een fijne bodylotion. En daarna met de e-reader op de bank." 

Hoe anders liep het dan gepland. Bewapend met een enorme bos bloemen en Ineke trots met haar nieuwe smartphone stappen wij een paar uur later onze woonkamer binnen. Nog voordat ik Mieke zie, zie ik de ravage in de woonkamer. Dan valt mijn blik op Mieke. Ze zit op de bank, haar lip is zwollen en heeft gebloed. Ik sprint naar haar toe en neem haar in mijn armen. "Harrie?" Ze knikt, ja… Met zijn lieve zusje. Aan haar heb ik die dikke lip te danken. Bij mijn patiënten ben ik erop bedacht, maar niet bij dat kreng." We horen hoe Ineke staat te snikken op de drempel van de woonkamer. "Dat is mijn schuld. Ik schop jullie hele leven in de war." Mieke staat op, legt haar handen op Iens schouder en schudt haar flink door elkaar. "Ja wijfie,. Het klopt je schopt ons hele gezapige seksloze leven in de war. En dat is geweldig! Dit is iets van je voormalige held Harrie en zijn nieuwe liefje. Die gaan we nog wel een lesje leren." Wat kwam hij doen Mieke?" "Hij weet van het geld John.

Hij heeft gezien dat het naar een nieuwe rekening op Ien's naam is gestort en hij wil het terug." "Maar waarvoor dan die puinhoop hier. "Hij heeft de woningsleutels van Ineke gezocht en gelukkig snel gevonden." Ze lacht "Hij is ervan overtuigd, da jij binnen bent geweest toen zij even weg waren en dat je toen zijn laptop hebt gebruikt om het geld te stelen. "Hij had contact gehad met ING en zij hadden hem verteld dat het echt van zijn computer was gebeurt en dat hij derhalve op geen coulantie van de zijde van de bank kan rekenen." "Je hebt hem toch hopelijk in de waan gelaten dat ik bij hem binnen ben geweest om…" "Tuurlijk schat. Ik ga ons belangrijkste wapen toch niet uit handen geven." "Wil je aangifte doen?" "Ben je gek! Om hun een voorwaardelijke taakstraf te geven?" "We gaan wraak nemen op die gestoorde drieling die buiten hun perverse lust voor elkaar ook nog hun verslaving voor geld delen." Zo ken ik mijn Mieke weer. Nog geen uur later hebben wij alles opgeruimd en staat de bos bloemen op de eetkamertafel. "Ik pak mijn mobieltje en kies Harries nummer." "Spreek ik superman Schepers die het wel durft op te nemen tegen een vrouw?" "Je hebt mijn geld gejat John." "Jou geld of jullie geld? Bij mijn weten zijn jullie in gemeenschap van goederen getrouwd. Bovendien heb ik ooit van jou begrepen dat je moeder waarschijnlijk ook nog een kapitaal heeft opgepot. Je weet zeker wel dat Ineke over de huwelijkse jaren recht heeft op een erfdeel en zelfs een deel van jou opgebouwde pensioen. Dus ventje. Ik geef je één advies. Laat Ineke en Mieke met rust. Misschien, heel misschien gaat Ineke dan afzien over de rest van haar centen." Voordat hij kan reageren leg ik op. "Ik wil alleen maar van hem af John. Ik hoef niks meer van hem." "Dat weten wij lieverd. Maar laat je ex nog maar èffe zweten." 

"Gyros op Basmati?" "lekker John." "Basmati? Wat is dat?" "Rijst liefie, lekkere rijst." "Rijst is toch gewoon rijst." "Mee naar de keuken jij!" Pak die grote snijplank en het vleesmes maar Ineke." Terwijl zij bezig is pak ik de schnitzels die ik vanmorgen uit de diepvries heb gelegd. "Snijdt jij hier dunne reepjes van?" Ze kijkt me aan. "Heb je geen Gyros van de slager?" "Nee liefje, geen afvalvlees met goedkope Griekse kruiden, maar goed vlees met een eigen kruiden melange." Nog voordat ik de rijst in de rijstkoker doe, kijkt ze op de zak Basmati. "2,29 Euro? Daar heb ik 3 kilo gebroken parboiled rijst voor." Ik snijd een grote rode ui in ringen. Vervolgens schep ik Griekse Yoghurt in een schaaltje, pers er 3 teentjes knoflook in. Daarna de snippers van een halve komkommer en het sap van een halve citroen. Ik roer het geheel goed door. Daarna breng ik de Tzatziki op smaak met Peper en zout uit de molen en een eetlepel dille. Na nog eens stevig roeren steek ik mijn pink in het witte mengsel en proef." "Hmmm, je bent een genie John." "Doe je dat vaker jezelf complimentje geven. " Ik steek mijn pink nog eens in de Tzatziki en ga naar haar mond , die ze gelijk opent." "Hmm John… Je bent echt een genie." lacht ze. "Dat zei ik toch. Nadat zij het vlees heeft gesneden weeg ik de kruiden melange af en meng die, samen met 4 eetlepels olijfolie door de vleesrepen." Zo dat kan even trekken. 
Een uur laters zitten we samen aan tafel. Mieke en ik in genieten van onze maaltijd, maar meer nog genieten we van Ineke die met zoveel smaak en genot zit te eten dat het iets erotisch krijgt. "Wat zitten jullie naar me te kijken. Het is gewoon te lekker." "Dat is het Ineke. Het is te lekker om te kijken hoe je geniet. Of dat van de seks is of zoals nou van het eten." "Ik raak daar gewoon opgewonden van." Ik kijk naar mijn vrouw. "Jij Mieke? Geil? Nota ben op de avond dat je nachtdienst begint." "Ja, John. Onvoorstelbaar hè." Ze staat op, ritst haar huispak open en zit even later naakt aan tafel. "Lust je nog wat Tzatziki Ineke?" Ze knikt. "Mieke pakt een lepel met de witte crème, spreid haar benen en wrijft het goedje uit over haar kutje." Gelijk laat Ineke zich van haar stoel glijden en zit dan vol overgave het gekruide kutvlees van mijn vrouw te likken. De kruidige Gyroslucht in onze keuken wordt als snel gecombineerd met de zoete geur van vrouwen nectar. Het is al lang geen Tzatzike meer die Ineke uit Mieke's kutje slobbert. Mijn vrouw zit te wippen op haar stoel en duwt het hoofd van onze vriendin met kracht in haar kruis. "Oeoegh ja ,,, Ien, Ja precies daar… Jààààààrghhh" Even later trekt ze Ineke aan haar haren omhoog en likt haar eigen sappen van haar gezicht en mond. "John? Wil je nog één keer proberen." Wat schatje?" "Me neuken John." "Niet één keer lieverd. Elke keer als jij de behoefte voelt." "Ik voel die behoeft nu heel sterk schat." Het is lang geleden dat ik zo snel uit mijn kleren ben gegaan. Ik kniel tussen haar gespreide benen en zet mijn pik tegen haar hete oventje. Ineke is achter Mieke gaan staan, kust haar nek en kneed haar tieten. Langzaam schuif ik mijn eikel in het hete strakke oventje. Ik ben nog niet halverwege of ik voel haar kutje dichtkrampen. Ik zie hoe tranen in haar ogen opwellen. "Leg je hand om mijn piemel liefje." Wat eerder nooit gebeurt is doet ze nu. Haar hand verhindert dat ik de diep bij haar binnendring. Voorzichtig begin ik te neuken. Ze knikt en begint met haar heupen mee te wiegen. Ik versnel en zie dat ze geniet. Haar mond zakt open, een druppel spuug druipt op haar rechter tiet. Ik voel dat dit niet lang kan duren. Mijn spermalegertje kopt al aan de poorten van mijn prostaat. Op het moment dat ik aanzet voor de eindsprint trek Mieke haar hand weg en schiet ik door tot aan de aanlag. Ze trek haar ogen open. Haar mond staat in de schreeuwmodus maar er komt geen geluid uit. Ik heb mijn grens overschreden, stoppen is niet meer mogelijk. Met nog een aantal ultieme stoten stort ik mijn offerande dieper dan ooit te voren in Mieke's buik. "Wat deed je nu gek mens?" "Ik wilde het ook voelen, zoals Ineke het voelt." Mieke kijkt me verliefd aan." "En?" Weer staan tranen in haar ogen. "Voor even was ik één met jou John, ik heb nooit eerder zo'n verbondenheid gevoeld Het stroomde door mijn hele lijf." "Dit was zo anders dan gewoon klaarkomen." Ineke kust Mieke op haar wangen. "Ja hè Mieke, als ik moest kiezen tussen drie keer gewoon klaarkomen en dat gevoel…" Ik stoot Ineke aan. "Lieverd, je hoeft niet te kiezen." Geef me een stukje keukenrol Ien; Ik voel het naar buiten lopen. "Ik grijp het Tzatziki schaaltje van tafel, houd dat onder haar kutje en ben net op tijd om ons eerste golfje dubbelsap op te vangen. Na nog een paar steeds kleiner wordende druppeltje zet ik het schaaltje weer op tafel en roer het met de lepel nog eens goed door. Ik pak nog een reepje Gyrosvlees, doop dat in de LoveTzatzike en stop het in mijn mond. "Hmm heerlijk." "De vrouwen, volgen mijn voorbeeld." Mieke likt haar lippen af, staat op, pakt een tupperware bakje en lepelt de Tzatziki over in het bakje. "Zo dat is voor vannacht. Lekker om de crackers in te dippen." "Dat is geen dipsaus liefje. Dat is wipsaus."

Iets na tienen die avond vertrekt Mieke naar haar werk. Zij heeft Ineke en mij bezworen om toch vooral lief tegen elkaar te zijn. Te meer omdat Ineke er vanavond nog niets aan had gehad. Ze duldde geen enkele tegenspraak en overtuigde mij ervan dat zij zich nu zekerder voelde van mijn onvoorwaardelijke liefde voor haar, als jaren tevoren. Bovendien bekende ze dat haar liefde voor Ineke, nu al net zo sterk was als die voor mij. Nog terwijl de vrouwen de keuken opruimden had ik contact gemaakt met de Laptop van Harrie en een programma gestart die alle beeld en geluid van de laptop streamt en opslaat op mijn netwerkschijven.

"Wat deed jij normaal als Mieke weg was voor de nachtdienst." "Eerlijk?" "Natuurlijk." "meestal zette ik dan een pornofilm op en…" Ze lacht. "Je deed je handwasje!" "Precies." "Wil je nou ook een porno kijken." "Nee Ien, geen enkele behoefte. Wat jij?" Ze kijkt me blozend aan. "Ik zou wel willen zien wat de drie Schepertjes aan het doen zijn." Ik klap de laptop weer open, maak verbinding met die van Harrie en met onze TV. We moeten goed kijken maar overzien dan toch de situatie. Blijkbaar staat de laptop in de achterkamer op tafel. Wij zien wij hoe Harrie , zijn zus en moeder naar de tv kijken. "Kun je niet inzoomen?" "Nee liefje, we kunnen hooguit als het interessant is de beelden die ik opsla, later uitvergroten." "Sla je alles op dan." "Sinds jullie de keuken hebben opgeruimd." "Ik ben blij dat je mijn vriendje bent John en niet mijn vijand." "Liefje, jij bent niet in staat om mij tot je vijand te maken. Dat zit gewoon niet in je."
"Kan `t geluid wat harder?" "Dat kan wel." Gelijk horen wij de bekende stemmen van de NCIS acteurs. Daarbuiten blijft het stil tot aan de aftiteling. 
De moeder pakt de afstandsbediening van de tafel en drukt de TV uit. 'Wat doe je Mama? Misschien dat ik nog wel verder wil kijken.' Ze kijkt haar dochter kwaad aan. 'Jij Hannie! Jij hebt niks te willen.' De tijden dat je vader alle nonsens van zijn kleine meid goedpraatte is al lang voorbij.' 'Je bent gewoon jaloers Ma! Vertel het haar Harrie. Vertel haar dat ik het bent die jij wil neuken.' 'Èh ja Ma, ik hou van Hannie en ùh zou haar graag tot mijn vrouw maken.' 'Harrie toch. Lieve slapjanus van me!' 'Zij maakt jou hooguit tot haar slaaf. In tegenstelling tot je vette ex, heeft je zusje nooit gewerkt. Piet de sul, werkte zich voor haar uit de naad en als beloning mocht hij nooit het genot van haar kut leren kennen.' 'Aan de ineengedoken houding van Hannie is te zien dat Moeders woorden doel treffen. Het oude mens staat op, loopt uit beeld en komt een moment later weer inbeeld met haar handtas. 'Ga naast haar op de bank zitten Harrie. Ze draait de fauteuil waar zojuist haar zoon nog zat zo, dat hij recht tegenover haar kinderen komt te staan en gaat zitten. Ze graait in haar grote handtas en haalt een paar enveloppen te voorschijn. De eerste envelop overhandigd ze aan Harrie. 'Kijk maar even om jullie een beeld te vormen van het uitgangspunt.' Harrie scheurt de envelop open en haalt een stuk papier te voorschijn. Hannie kijkt over zijn schouder met hem mee. Haar mond valt open. 679.000 Euro Ma?' Het oude mens knikt en schuift de tweede envelop over tafel. 'Je testament Ma?' Ze knikt. Het origineel ligt bij notaris Muyrers. Je hoeft het nu niet helemaal door te lezen, ik zal jullie de belangrijkste punten uitleggen.' Harrie leest het document verder door. 'Jullie moeten weten dat ik mijn erfenis het liefst had nagelaten ten behoeve van mijn kleinkinderen. Maar jullie waren te veel bezig met jezelf te verrijken ten koste van jullie partners en kinderen kosten zoveel geld dat er voor jullie minder over zou zij gebleven. Vertel Harrie, hoe heb jij dat gedaan. Waarom je zus niet zwanger werd is wel duidelijk. Maar jij hebt Ineke toch met je blanke sabel? … En zij gebruikte ook geen anticonceptie.' 'Toen zij over kinderen en stoppen met de pil begon, heb ik me laten steriliseren.' 
"Moet je dat horen, de schmiecht. En ik maar denken dat ik onvruchtbaar was." Ineke kijkt naar me op. "Waarom hebben jullie geen kinderen, tenminste als ik…" "Dat mag je vragen lieverd. Toen Mieke maar niet zwanger werd hebben wij ons laten onderzoeken. "Het lag aan mij. Ik heb blijkbaar wat ze noemen lui zaad. Omdat we niet eindeloos wilden dokterren, hebben wij ons er maar bij neergelegd."

'Maar Mama, hoezo. Waarom gaat de helft van je vermogen voor elk een kwart deel naar Piet en naar Ineke.? Je mocht ze toch niet eens?' 'Ik mocht ze niet omdat zij jullie van mij hadden genomen. Ik wilde jullie voor mezelf. Ik wilde dat jullie kleinkinderen voor me maakten. Bij mij, met mij en onder een dak.' 'Jullie hebben het leven van jullie Exen zo verziekt dat zij recht hebben op smartengeld. En let op! Mocht ik komen te overlijden onder onduidelijke of verdachte omstandigheden dan krijgen ze alles!'
"Ik denk dat jij je ex schoonmoeder binnenkort overhoop moet rijden liefje… Ik trouw dan meteen met jou." Lach ik. Ineke knijpt in mijn zij. "Over zoiets maak je geen grapjes John!"

'En oh ja, jij Harrie ziet af van verdere stappen om het jou afhandig gemaakte geld terug te krijgen en jij meisje… Jij ziet af van verdere alimentatie betalingen van Piet. ' "Maar Mama… dar heb ik recht op. Dat heeft de rechter zo bepaalt.' 'Waar jij recht op en hebt en waarop niet dat bepaal ik vanaf dit moment, en als je dat niet bevalt, dan ga je nu maar.' 'Maar waar moet ik dan van leven?' 'Je gaat voor je centen werken liefje, Jij gaat dit huishouden voeren, je wordt mijn speeltje, en een trouwe wellustige vrouw voor Harrie.' 'En wat levert mij dat op?' 'Ùh, wat zou je denken van respect, waardering en zo nu en dan een daverend orgasme.' 'Harrie, zeg jij ook eens wat.' 'Hoezo, eigenlijk heeft Mama wel een punt.' Ze staat briesend op. 'Ik ben weg, ik ga nog liever voor hoer spelen dan dat ik me door jullie laat misbruiken!' Tranen van machteloze woede biggelen over haar wangen. 'Die hoer hoef je niet te spelen' sist haar moeder. 'Die ben je allang!' Hannie beent de kamer uit en even later horen wij hoe de voordeur hard dichtslaat.
'Ben je niet te ver gegaan Moeder?' Het oude mens knikt. 'Die komt zo wel terug, dit keer is er geen Papa of Piet die haar voor het einde van de straat inhaalt en met tal van beloftes weer terug aan boord trekt… Maar nu we toch even alleen zijn jongen.' Ze staat op en tilt haar jurk omhoog. Tot onze verbazing draagt ze geen slip. 'Kun jij je voorstellen in die ouwe druipgrot op zoek te gaan naar je oorsprong jongen.' Het enthousiasme spat eraf zoals Harrie ja knikt. 'Je was altijd al een mooie vrouw Mama, nu nog steeds.' 'Ben je geil op me jongen?' 'Ja Ma, mijn eerst erecties waren voor jou. Ik heb je vaak begluurd.' 'Dat weet ik lieverd…' Ze gaat weer zitten. 'Maar waarom ben je nooit gekomen. Èh, jij had Papa toch en bovendien ik hield ook van hem en wilde hem niet kwetsen. Ik wilde dat hij trots op me was.' 'Dat was hij ook jongen. Maar hij was ook mijn halfbroer en hij had jou lulletje zelf gericht als jij met mij had willen paren.' Harries, maar ook onze monden vallen open. Hij stelt echter de vraag die ook Ineke en mij op de lippen brand. 'Hoe zijn jullie dan ooit kunnen trouwen?' Mw. Schepers lacht. 'Je weet toch dat hij de burgerlijke stand in de gemeente werkte, al vanaf zijn 18e, het was voor hem een koud kunstje om het geboorte- en bevolkingsregister een beetje aan te passen. À propos als jij met Hannie wil trouwen, dan staat jullie wettelijk gezien niets in de weg.'
We horen de voordeurbel. 'Laat jij je zus even binnen jongen?'
'Èh sorry mama, ik wilde niet.' 'Laat maar meisje, je hoeft niet te liegen… Mag ik mijn verhaal nou afmaken?' Hannie knikt en gaat weer naast haar broer op de bank zitten.' 'Als jij je werk goed hebt gedaan, en je een gehoorzaam sletje hebt getoond, dan stort ik aan het einde van de maand, hetzelfde bedrag op jou rekening als dat wat Harrie aan salaris ontvangt.' 'M..m..maar Mama… Meen je dat?' Het oude mens knikt alleen maar.
'En ik dan Ma, wat krijg ik?' 'Jij jongen, jij krijgt vooralsnog twee vrouwen die alles voor je doen en regelen. Zo je wil zelfs twee sletten die zich dag en nacht voor je openstellen, waarop je al je perverse fantasietjes kunt botvieren. Als jij ook maar en beetje op je Pa lijkt heb je daar meer dan genoeg van.' Door die laatste woorden lijken ook Harries laatste twijfels te verdwijnen. 'En kinders? Hebben wij een afspraak?' 'Èh, ja Ma.' Klinkt het uit twee monden gelijk. 'Dan wil ik dat jullie je nu uitkleden.' 'Hier Ma? Midden in de woonkamer?' Het oude mens lacht 'Ja Harrie, waarom niet? Zijn de gordijnen stuk?' Het is Hannie die als eerste opstaat. Ze loopt naar het raam en sluit de gordijnen. 'Hannie liefje, loop gelijk even door naar de keuken en neem een schaar mee… En jij Harrie, haal eerst maar een lekker flesje wijn uit de kelder.' Terwijl haar kinderen uit beeld verdwijnen, staat zij op en loopt naar de tafel waarop de laptop staat. Ze draait een van de eetkamerstoelen van tafel en gaat zitten. Hannie komt binnen. 'Alsjeblieft Ma, de schaar. Waar heb je die voor nodig?' "Zo meteen meid, pak maar vast 3 wijnglazen.' Nu komt ook Harrie binnen, hij heeft de fles al ontkurkt. 'Schenk maar gelijk in jongen.' 'Waar drinken we op Mama?' Ze heft haar glas. 'Op een lang, gelukkig en bevredigend samenleven.' De goed gevulde glazen worden in één teug leeggedronken.' 
Ik kijk Ineke aan. Ze lacht. "Scheepers traditie! Het eerste glas moet in een teug." We zien hoe Harrie de glazen weer inschenkt.
'Trek een stoel bij Hannie ... Jongen, zou jij je niet eens uitkleden, er smachten twee vrouwen om je naakt te zien.' 
"Misschien zelfs drie Harrie," zeg ik terwijl ik Ineke aankijk. "Auw Ineke, niet steeds tussen mijn ribben." "Is je verdiende loon pestkop." 
Nog geen minuut later staat hij met een rood hoofd en een duidelijke erectie voor de vrouwen. "Zie dat John? Die van jou staat keihard, recht van je af en je eikel is bloot. Bij hem hang hij in erectie schuin naar beneden en zijn eikel zit ingepakt in dat vleesslurfje."
'Maak je eikel bloot jongen' Hij doet wat zijn moeder hem vraagt. Zij kijkt Hannie aan, die gefascineerd naar het kruis van haar broer staart. 'Had je hem nog niet eerder gezien meid?' Ze schudt met haar hoofd. 'Nee Ma? Hij is groter en dikker dan die van Piet. Had jij hem wel al gezien?' 'Nee meid, maar hij lijkt als twee druppels water op die van jullie Pa. Inclusief dat moedervlekje halverwege de stam.' "Het wordt aan de tijd dat jij ons ook wat laat zien. Of heb jij je broer al een voorproefje gegeven. ' 'Alleen mijn tietjes Ma… Zijn die van jou ook zo gevoelig?' De oudere vrouw knikt. "Ja lieverds, ik vond het altijd heerlijk als jullie Pa er afwisselend zo lang en ar op zoog dat ze roodblauw kleurden. Ik kon dan soms zelfs klaarkomen als hij daarna mijn tepels kneedde. We hebben maar geluk met onze minitieten. Een vrouw met dikkere borsten moet ze afbinden om hetzelfde gevoel te krijgen.'
"John? Heb jij dat ooit met Mieke?" Ik schud mijn hoofd. "Nee liefie." "Het lijkt me wel spannend om dat eens te doen."
Hannie staat inmiddels met ontbloot bovenlichaam. Ze doe haar sneakers en sokken uit en trekt vervolgens haar jeans en slip in een beweging naar beneden. 'Geef hier die broek meid!' Moeder neemt de broek aan , zet de schaar in het kruis en knipt hem middendoor. 'Wat doe je nou Mama? Mijn andere zit in de was. Nou moet ik morgen naar mijn huis om een nieuwe te halen.' 'Je draagt net als ik alleen nog jurken of rokken, binnenshuis zijn slipjes verboden. En verhip meid. Ik wordt oud, dat zou ik nog bijna vergeten. Je gaat de komende week samen met Harrie, je persoonlijke spullen weg halen uit dat huis. Je trekt hier in en geeft Piet de woning terug waarvoor hij al die jaren overuren heeft gemaakt.' 'Dat doe ik niet Ma, dat is mijn paleisje!' De oude vrouw staat op en geeft haar dochter een klinkende oorvijg. "Dit hoef ik niet te pikk…' Pàts, nu wordt haar andere wang hard geraakt. Tranen van woede stromen over haar gezicht. Inmiddels is de moeder weer gaan zitten. Ze trekt haar dochter naar zich toe. 'Mondje open slet en snel een beetje, anders laat ik Harrie je naakt op straat zetten. Dan loop je maar naar je paleisje. Deze deur blijft dan voorgoed gesloten. Hannie trekt haar mond open. 'Haar moeder steekt allesbehalve zachtzinnig, haar wijs en middelvinger diep in haar mond. Het is duidelijk te horen hoe Hannie kokt. "Benen wijd. Dezelfde vingers die eerder nog in Hannie's mond zaten verhuizen nu naar haar kut. 'Auw… je doet me zeer!' 'Dat is geen maagdenvliesje meer vrouwtje, dat is een leren trommelvel geworden… Draai je om, buig naar voren en trek je kont open… … … Dit is echt de enige kant waarvan je enigszins toegankelijk bent hè meid. Ik betwijfel zelfs of Harrie zo maar in je kontje kunt hebben. Misschien dat je toch maar beter naar je paleisje terug kunt gaan. Je bent echt een prinsesje. Nergens voor te gebruiken hooguit leuk om naar te kijken…. Wat jij Harrie? Ze kan niet koken, niet werken en zelfs voor echte seks is ze nog onbruikbaar.' 'Het is een gebroken en onzekere vrouw die nu van haar moeder naar haar broer kijkt. 'Mama, wil je het me alsjeblieft leren?' 'Wat meid, koken,,, het huishouden?' 'Dat ook. Maar wil je me ook leren hoe ik een echte vrouw voor Harrie kan zijn?' 'Je maakt me erg gelukkig Hannie. Kus me!' Ze buigt voorover en drukt haar mond op die van haar moeder. Moeder op haar beurt neemt het hoofd van Hannie tussen haar handen en neemt bezit van haar dochters mond.

"Vind je me vreemd als ik daar geil van wordt John?" "Nee Ineke, ik zou het eerder vreemd vinden als dit je onberoerd zou laten." "Ik heb die Evelien Schepers compleet verkeerd ingeschat… Ze is helemaal niet zo'n bitch en ijskonijn als ik altijd dacht." "Ik denk dat je niet echt fout zat. Ze speelde met overtuiging die rol. Zij kon toch moeilijk publiekelijk bekennen dat ze jaloers op jou was. Jaloers, niet zoals een gewone moeder soms op haar schoondochter is. Maar jaloers omdat jij en ook die Piet een sta in de weg waren voor haar incestueuze liefde." "Joòhn? Ik wil je!" "Zullen we dan maar naar boven gaan?" Ze begint te blozen. "Nee ik wil je in mijn kont, terwijl we verder kijken." "Maar je hebt nog nooit…" Ze knikt beschaamd. "Wil jij me daar niet dan?" Ik zoen haar hartstochtelijk. "Liefje je er is geen plekje op of in je lekkere lijf waarin ik me niet wil begeven." Ik sta op" "Waar wil je heen John." Naar boven, ik denk dat we glijmiddel nodig zullen hebben." Ze grijpt in de zak van haar huispak. "Bedoel je dit soms?" "Je bent een pervers vrouwtje Ineke." Ze kijkt me vol trots aan, ritst haar huispak open en staat even later naakt voor me. "Buig je voorover sletje, en trek je kont open." Ze doet wat ik haar vraag, maar zorgt er wel voor dat zij niets hoeft te missen van hetgeen bij de familie Schepers gebeurt.
Ik kniel achter haar neer, druk mijn mond op haar lichtbruine, met haartjes omgeven ster en begin te kikken. Ik voel hoe zij haar kont nog verder opentrekt. "Lekker John!" Op het moment dat zij haar kont ritmisch tegen mijn mond drukt trek ik me terug. "Oeh nee John. Ga door!" Ik spuit glijmiddel op haar anusspier en masseer met mijn wijsvinger, steeds meer druk zettend, naar binnen. Ik spuit nog een keer glijmiddel bij , maar het lukt mij niet, althans niet zonder geweld in haar anus te dringen. Met mijn vrije hand geef ik een vorse mep op haar kont. "Auw"In de daaropvolgende ontspanning glijd mijn vingers als vanzelf in haar achterpoortje. Ik masseer haar spiertje, glijmiddel bijspuitend, van de binnenkant. Nu haar eerste barrière is genomen lukt het al binnen enkele minuten om een tweede en kort daarop een derde vinger in haar kontje te draaien. En draaien dat doet zij ook, ze duwt met haar kont tegen mij vingers om maar zoveel mogelijk te kunnen opnemen." Oergh John, moet je Kijken. Harrie neukt zijn ma op de tafel." "Steun op de Tafel Ien." Ik laat mijn broek zakken, wrijf mijn piemel ruimhartig in met het glijmiddel en zet mijn eikel tegen haar weer strak gesloten kringspier. "Als je hem wil hebben zul je het zelf moeten doen." Gelijk voel ik dat ze druk zet. Aan haar gekerm is duidelijk te horen dat zij pijn heeft. Desondanks duwt ze door. "Toe John, pak me alsjeblieft… Ik wil 't!" Ik grijp haar heupen en zet druk. Voor een moment lijkt mijn pik te breken onder de druk…. Maar dan, opeens, splijt mijn eikel haar brandende achterpoortje. Het is Ineke zelf die gelijk daarop doorduwt om mijn piemel helemaal in haar achteringang op te nemen." Ik kijk over haar rug ook naar de beelden, een paar kilometer verderop. Ik kijk via mijn laptop in de ogen van Ma schepers die tezelfdertijd geneukt wordt door haar eigen zoon. 
"Toe maar John… neuk mijn tevenkont. Oeoegfh Jáááágh." 
'Lekker jongen… neuk m'n moederkut. Oooh Gòoòòd Jàààgh.'
"Ienù… Geil wijf,,, het is zo heerlijk heet, in je gat."
'Oeooei Mama,,, melk mijn pik…. Ga door …. Oeoeoergf'… Jááááá' 
"John lieverd geef mij je sap!" "Ieieieieiennn… Ik kòòòmm."oergh Ja…. i….ookk!"
'Mmamm …. Ik kan niet mrrr…' 'Toe maar jongè..' 'Máááá… Ààààààrrgghh'.
'Ooh J Joh, ik ..voel ….ut…. Grmmmmmmph.'

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen