Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

"Laat hem nog even zitten John, 't voel zo lekker." 

Op het scherm zie ik dat Harrie zijn verslappende, volgeslijmde pik uit de moederscheur trekt. "Waarom zit Hannie zo vreemd?" "Ma heeft haar handen met een sjaaltje op haar rug gebonden, terwijl jij mijn achterdeurtje aan het oprekken was. Ze wilde voorkomen dat zij de hand aan haarzelf zou slaan."
'Help je me effè overeind Harrie, dit lijf wordt te oud om zonder kussentjes op tafel geneukt te worden… .. Dank je jongen. Maak je zus los, schuif een stoel bij en let goed op.' Ga op tafel zitten Hannie.' Ze pakt een stoel, schuift die tussen de benen van haar dochter en gaat zitten. Én meisje? Vond je het geil?' Met een verhit gezicht knikt ze. Haar rooie krullen zijn nat van haar zweet. 'Wil je klaarkomen liefje?' Het knikkende hoofd laatst niets aan onduidelijkheid over. 'Zelfs als ik je nu zeg dat ik je pijn ga doen?' 'Hannie kijkt haar moeder onzeker aan. 'Ik zal niks met je doen dat ik niet eerder zelf met plezier heb ondergaan.' 'Doe maar mama' 'Trek die maagdenkut met je handen open wijfie.' 
Ondanks de vreemde hoek kunnen wij toch redelijk in Hannies kruis kijken. Haar venusheuvel is met het zelfde oranjerode haar begroeid als haar hoofd. Nadat zij haar scheur heeft opengetrokken blijkt alles groot. De buitenste schaamlippen zijn dik en gevuld, haar klein schaamlippen verdienen die naam al niet meer. Haar klit steek recht vooruit en heeft het formaat van een halve vrouwen pink. "Moet je nou kijken John, zo'n scheur verwacht je toch veel eerder bij een vrouw met mijn postuur dan bij zo'n slanke , bijna jongensachtige, den. Alles is klein, haar tietjes, haar billen en zelfs haar heupen hebben nauwelijks vrouwelijke rondingen. Maar haar kut, dat lijkt een sekspaleis." "Een paleis dat tot noch toe verboden terrein was." "Zie je dat John, Evelien trekt haar klit af met duim en wijsvingers alsof het een pikje is… Wat is dat? … … Zeg dat het niet waar is John." "Moet ik terugtrekken lieverd?" "Als je dat maar laat. Hij mag daar de hele nacht wel blijven."


'Wat moet dat met die handen meisje?' 'Ik wil mijn tietjes kneden Ma.' 'Laat dat! Blijft je kut opentrekken en je kijkt naar wat ik met je doe. Wé je gebeente als jij je ogen sluit.' 
Het blijkt een onverwacht erotisch gezicht om te zien hoe de oude wat gerimpelde hand met de roodgelakte nagels, het kittelpikje geroutineerd bewerkt. "Moet je kijken John, ze loopt letterlijk uit.
We horen hoe Hannie begint te zuchten, haar ademhaling wordt steeds onregelmatiger. 'Ja Mamma… ga door …. Alsjeblieft.' Wanneer haar heupen beginnen te bewegen is te zien dat de vingers zich vastknijpen in de klit en doet Hannie zelf het werk. 'Auauw, ja Mamáá… JááááMááááá.' Terwijl ze haar orgasme beleeft knijpt Hannie haar ogen dicht.

Haar moeder zet op dat moment,haar lange rode nagels met kracht in het kopje van de klit. 'AAAAAUUUUUW…..Aaaaargh." Nu staan zowel Hannies ogen alsook haar mond wagenwijd open… Een kramp lijk vanuit haar kruis bezit te nemen van haar hele lichaam en ze zakt voorover in haar moeders armen. 'Help me even jongen… leg je zusje even op de bank en neem haar in je armen en stel haar gerust. 'Zo snel ben ik nooit in subspace gegaan , ik ben gewoon jaloers op haar.' Terwijl Hannie begint te snikken streelt Harrie troostend door haar haar en over haar rug. Evelien gaat ook naar de bank. 'Ik ben trots op je sletje' zegt ze bijna onhoorbaar.
"Wat is daar gebeurt John? wat is dat eigenlijk dat subspees?'Ik vertel Ineke wat ik ooit over subspace heb gelezen. Dat het een soort trance, zweven is, een toestand waarin een subje kan komen, nadat ze zich fysiek maar ook psychisch helemaal heeft overgeleverd.


Ze geeft aan niet te weten of dat wel iets voor haar zou zijn. "Ik heb ook nooit echt door gefantaseerd over het spelen van een SM spel en het toedienen of ondergaan van pijn." Ik voel hoe zij met haar anusspier in mijn piemel knijpt. "Heb je er wel al over gefantaseerd om mij een tweede keer vanavond in mijn strontgat te neuken?" "Strontgat? … Ineke toch wat kun jij ordinair zijn." Ze lacht. "Ik wil de dingen bij hun naam noemen, lieverd, En op dit moment wil ik niets liever dan nog een lading van jou hete mannenpap in mijn darmen." Ik trek mijn pik uit haar bruine buis. "Wat doe je nou." Niet huilen meisje. Ik wil je deze keer in je ogen kunnen kijken terwijl ik je achtertuintje doorploeg." Ze staat op, kust me en kijkt me aan." "Hier op de tafel of boven?" "Waar jij wil lieverd." Ze legt haar hand om mijn erectie. "Mee naar boven mannetje, deze slet heeft een nieuwe en verslavend spelletje ontdekt." 


Ik leg een kussen op de rand van het bed en laat mijn liefje op bed zakken. Door het kussen kantelen haar heupen naar boven en heb ik uitzicht op Ineke's liefdesvallei. Ik wil mijn jongeheer net van een extra glijlaagje voorzien. '"Nee John, doe maar ik wil jou voelen en niet dat smeermiddel." Ik kniel tussen haar benen, zet mijn eikel tegen haar bruine ster, pak haar heupen en trek me naar haar toe. Mijn schatje leert snel, ze ontspant en gelijk voel ik dat mijn eikel wordt opgenomen in haar gloeiende endel-oventje. Aan de grimas die over haar gezicht trekt merk ik dat het haar pijn doet. Ik houd me gelijk stil. Ze kijkt me indringend aan. "Ik wil dat je me neukt John, ik wil dat je mijn gat neukt met dezelfde passie en kracht waarmee jij mij de eerste keer hebt genomen." Ik kijk haar ongelovig aan. "Alsjeblieft John, laat me er niet om smeken." In haar ogen zie ik een geil verlangen zoals ik dat niet eerder gezien heb. Terwijl ik haar bovenbenen optrek en stevig vastgrijp zie ik dat haar handen naar haar kut verhuizen. Voorzichtig duw ik door totdat ik mijn ballen tegen haar billen voel. Ik stuur haar nog een luchtzoentje en begin vervolgens zonder verdere plichtplegingen mijn lusten op haar goed gevulde liefdeslijf bot te vieren. Ik zie hoe haar borsten bij ieder stoot haar schouders raken. Het klappen van onze lijven is niet te overhoren. Ik krijg vaag mee dat zij al na korte tijd een eerste keer klaarkomt. Haar tweede orgasme is waarschijnlijk zelfs bij onze buren te horen, desondanks zet ik mijn staccato aan stoten onverminderd voort. Ik ben op zoek naar mijn eigen verlossing. "Néééééée Jòò,,,,,òòòhhn…. … Aáááááárg Jaaahh…" En als een verlossing voelt het , wanneer ik mijn zaad met ongekende kracht diep in mijn lief spuit." Pas nadat ik een beetje op adem ben gekomen, dringt het tot mij door de Ineke stil is. Ze ligt verslapt op bed, alleen wat spieren in haar buik lijken nog na te trillen. Ik kruip gelijk naast haar en sla mijn armen om haar heen. "Ineke… Liefie toch … Wat heb ik met je gedaan?" … Ze kijkt me verdwaasd aan, ik zie tranen over haar wangen lopen. "Even niet… Hou me alleen maar vast alsjeblieft." Fluistert ze nauwelijks hoorbaar.


Het duurt nog zeker 10 minuten voordat ze naar me toedraait. "Wat kijk je verdrietig John?" "Ik ben geschrokken Ineke.. Het laatste dat ik zou willen is dat ik je pijn doe, of erger nog dat ik jou liefde kwijt raak." Ze kust me zacht op mijn voorhoofd en kijkt me indringend aan. "Ja John je hebt me pijn gedaan, ik vroeg er nota bene zelf om. Ik weet niet hoe ik het moet beschrijven John… Maar ondanks, of dankzij die pijn kwam ik een eerste keer klaar. Daarna veranderde de pijn in een bal van vuur die begon achter mijn ogen en zich verspreidde door mijn hele lijf. Ik kreeg geen orgasme. Ik was het orgasme! Totdat dat veranderde een zee van rust en liefde en genot. Ik wilde dat gevoel niet kwijt John! Ik wilde voor eeuwig daar blijven." Ik kijk mijn liefste aan. "Ik geloof dat je op bezoek bent geweest bij je schoonzusje lieverd." "In die subspace bedoel je." Ik knik. "Mag ik je bedanken Ineke…" Ik voel dat ik emotioneel wordt. "Waarvoor moet jij me bedanken?" "Voor het vertrouwen en de liefde die je mij schenkt. Jou overgave is een nog groter geschenk dan mijn eigen orgasme." Haar lach breekt het ijs. "Het sap dat uit mijn kont druipt, vertelt een ander verhaal John." 
Lachend kruipen we naast elkaar verder in bed. Al Kussende en strelende val ik korte tijd later in slaap.


Ik wordt wakker doordat de slaapkamerdeur open gaat. Mieke staat in de deuropening en gooit me een luchtzoentje. Met haar mond vormt ze de woorden 'ontbijt is klaar' ik knik en laat me voorzichtig uit bed glijden. Als ik op de overloop kom hoor ik Mieke al de trap af lopen. Ik ga naar de badkamer, maak me een beetje fris en doe een badjas aan. 
"Koffie John?" Ik knik. "Loop naar haar toe en druk een zoentje in haar nek. "Was het een beetje rustig vannacht liefje?" "Breek me de bek niet los man; twee crisis opnames en een tentamen suïcide. Af en toe denk ik dat ik te oud wordt voor die nachthoofden functie." "Dat meen je niet schat, je zou er niet tegen kunnen als bij zo'n crisis iemand anders dan jijzelf de touwtjes in handen zou hebben." Ze lacht. "Het is echt niet leuk te klagen over je werk tegen iemand die je goed kent… … Maar als ik de geuren in de woonkamer en slaapkamer goed interpreteer is het hier ook crisis geweest." "God ja sorry lieverd, ik zal gelijk alles luchten. Zo gauw Ineke wakker is verschoon ik het bed." "Als je dat maar laat gek. Het water liep me in de mond bij die geurcomposities." "Kom op! Vertel me alle smerige details." Terwijl we ontbijten vertel ik de gebeurtenissen van gisteravond." Mieke hangt gefascineerd aan mijn lippen. "Die wraak op Harrie en de zijnen, hoe kijk je daar nu tegenaan John?" "Eigenlijk heel dubbel schat. Enerzijds ben ik kwaad op hem; hoe hij Ineke heeft behandeld, anderzijds snap ik nu dat ook hij gevangene was van zijn eigen gevoel. Zijn geldzucht is laakbaar, maar voor de rest…" Ze knikt… "Misschien moeten we gewoon eens een goed gesprek met de Schepertjes aangaan?" "Ik ben er nog niet uit lieverd. Bovendien vind ik dat we in deze zeker eerst met Ineke moeten praten." Ze lacht. "Ik geef het je niet graag kerel, maar je hebt weer eens helemaal gelijk… … Maar vertel verder." 


"John schat, je weet niet half hoe graag ik vannacht in Ineke's lijf had willen wonen. Ik hoop dat het mij ooit nog gegeven is om zo los te laten." 
"Dat gaat zeker gebeuren Mieke. Goeie Morgen overigens." We staan beiden op om onze nieuwe liefde met een zoen te begroeten. "Koffie Ineke? Mieke nog een mok thee voor het slapen gaan.?" "Koffie? Lekker!" "Nee dank je, ik denk dat ik maar gelijk in bed kruip." Ineke draait zich abrupt om en wil naar boven gaan. "Wat heeft jou gebeten lieverd?" "Ik ga snel het bed verschonen." "Als je dat maar laat? Ik wil zwelgen in die zwoele liefdeslucht terwijl ik langzaam in slaap sukkel." "Maar het onderlaken…" "Is bevlekt met jullie liefdessappen, heerlijk toch?" Ik kijk mijn eega bevreemd aan. "Ik weet ook niet wat me bezield John. Een week geleden? Alleen de gedachte al. … Dat doen jullie met me!" "Ik niet! ik heb het vele jaren geprobeerd zonder succes." We kijken beiden naar Ineke. "Ja , Ja het is altijd die kleine dikke die overal de schuld van krijgt." Mieke kust haar op het voorhoofd. "Pas maar op kleine dikke, als ik uit de nachtdienst kom dan ben je van mij." "Loze dreigingen Mieke?!" "Welterusten schat."


"Ineke wat zou jij ervan vinden om straks weer een rondje te rennen." "Dat zou ik heel graag willen, maar in die koffer met mijn kleren, zaten geen sportspullen Die liggen in de sportkast op de logeerkamer. Bovendien staat mijn fiets ook nog in het tuinhuis." Terwijl Ineke haar broodje smeert, pak ik mijn telefoon. "Ooh Ja Hallo mevrouw Schepers, John hier." Even is het stil aan de andere kant van de lijn. "Sorry John, ik schrik even." "Hoezo mevrouw schrikt u van mij? Het waren uw zoon en dochter die mijn vrouw nogal agressief hebben bejegend en een middelgrote puinhoop van onze woonkamer hadden gemaakt." "Wil je Harrie spreken. Hij is er namelijk niet. Ze zijn Hannies woning aan het ontruimen." "Ik weet niet of ik voorlopig iemand met de achternaam Schepers wil spreken." "Wat wil je dan John?" Ik wil met Ineke langskomen om haar sportspullen en haar fiets op te halen." Even is het stil. "Kom maar John." 


Een dik uur later bellen wij aan. De deur zwaait open. "Ineke, John… Kom toch binnen. Ik heb koffie gezet, ik hoop dat jullie een kopje willen meedrinken." Ik kijk Ineke aan. Ondanks de twijfel die ik van haar gezicht aflees, knikt ze toch. "Is goed Ma… èh ik bedoel mevr…" "Zeg toch alsjeblieft Evelien." Terwijl Evelien de keuken ingaat, ga ik met Ineke op haar oude bank zitten." Gelijk al komt de vrouw binnen met een dienblad met de koffie en een schaaltje met koekjes. Ze gaat tegenover ons zitten en kijkt haar ex schoondochter aan. "Je ziet erg vlot uit Ineke." "Ja dankzij u. Er zat weinig anders op dan mij geheel in het nieuw te steken nadat u al mijn kleren stuk geknipt had." Het oude mens kijkt oprecht verbaasd. "Hoe bedoel je?" Ineke vertelt wat zij samen met Mieke aantrof toen zij de koffers openden. "De trut… Nadat k alle kleding uit je kast op het bed had geruimd, stelde Hannie voor om me maar vast te gaan douchen. Zij zou de kleding wel in de koffers ruimen…" Ze kijkt Ineke nu strak aan. "Meid, ik moet me verontschuldigen voor hoe ik jou altijd heb behandeld, vernederd zelfs. Maar neem alsjeblieft van mij aan dat dit niet uit een wrok op jou als persoon kwam." "Waar kwam het dan wel uit voort?" De vrouw is duidelijk uit het veld geslagen door de directe vraag van Ineke. "Ja Ma, nu zit jij eens met je mond vol tanden." "Dacht je nou echt dat ik niet al lang doorhad dat jij en je egocentrische dochter geilden op Harrie. Dat jullie hem voor jullie zelf wilden hebben." De verbazing over dit onverwachte offensief van Ineke is bij mij wellicht net zo groot als bij de uit het veld geslagen mevrouw Schepers. Ze kijkt mij aan. "John, zullen we wedden? Volgens mij heeft ie oude doos nog niet eens een slip aan onder haar strakke rokje." Het oude mens kleur rood tot in haar grijze haren. "Ùh ik denk dat je het beste je spulletje kunt pakken en dan gaan Ineke." "Ik gaan? Hoezo Ik?" "Ik ben hier thuis! Dat klopt toch John?" Ik knik ja. Ik vind dat mijn nieuwe liefde recht heeft op haar wraak en heb al lang besloten haar hierin te steunen.

Het oude mens kijkt ons met een mengeling van angst en boosheid aan. "Dat durven jullie wel. Met z'n tweeën tegen een oud mens." "John, ga jij vast naar boven op de voorkamer mijn sportkleding halen. Gooi maar alles in die paarsgele sporttas." In minder dan 5 minuten heb ik alles in de sporttas gegooid en loop ik voorzichtig weer de trap naar beneden. Ik kijk om de hoek in de woonkamer. Evelien Schepers staat met een ontbloot onderlijf in het midden van de kamer. Haar strakke kokerrok ligt in twee stukken op de grond. Haar handen zijn met een sjaaltje samengebonden op haar rug. Ineke ziet me. "Kom binnen John, lieveling." "Dit oud pervers velletje heeft al bekend dat ze geilt op haar jongen en zelfs op haar dochter. Maar kom eens kijken naar het geslacht van haar. Met die klitpik en die nauwelijks ontwikkelde tieten. Sorry maar volgens mij zijn zelfs die van jou groter. Is dit een vrouw? … of toch eerder een slap aftreksel van iets wat ooit een vent had moeten worden?" 


Ik loop kritisch kijkend om Evelien heen en bevoel, door haar blouse heen, even haar borstjes. "Hmm,,, Ik snap wat je bedoelt Ien… Maar Sorry.. Maar volgens mij is ze toch echt een vrouw." Ze kijkt me aan en knipoogt zonder dat Evelien dat kan zien. "Je zult wel gelijk hebben lieverd. Zoals je inmiddels weet ben ik echt into kerels en niet into geperverteerde inteelt watjes zoals zij die heeft geproduceerd." Het duur even voordat het net gezegde tot het oude mens doordringt "M..m..maar Ien.. hoe weet jij…" "Wat wil je vragen incest teef? … Hoe ik weet dat jij met je halfbroer bent getrouwd?" Ze stapt op Evelien toe en kijkt haar van korte afstand aan. De oude vrouw knikt bijna onzichtbaar. "Jaja, vrouwtje, dat heb je mezelf verteld." Eveliens mond valt letterlijk open van verbazing. Ineke wijst naar de op de eettafel staande laptop. "Dankzij het microfoontje en de camera in dat apparaat en natuurlijk het technisch talent van meneer Knaven, hebben wij je opvoedingsmethoden de laatste dagen op de voet kunnen volgen." "M…m. maar hebben jullie?" Ineke knikt. "Ja wijfie. Ik heb gezien hoe jou jongen gisteren je verdorde voortuintje schoffelde en hoe jij dochter middels haar klitpik de ruimte in lanceerde." In tegenstelling tot wat je zou verwachten recht de oude vrouw haar rug en kijkt ons trots aan. "Moet je kijken John; Incestien is nog trots ook, op haar verrichtingen." "Trots lieverd? Als ik het goed ruik is ze eerder geil. Naast al het andere is ze ook nog een exhibitionist." "Heeft hij gelijk Ma?" Weer knikt ze. "Wat willen jullie met me doen?" Vraagt ze met toch wat angst in haar stem. "Om eerlijk te zijn Ma, Weet ik dat niet meer. Je verwart me. "Enerzijds zou ik je moeten haten. Anderzijds hebben Harrie en jij ervoor gezorgd dat ik nu gelukkiger ben dan lange tijd tevoren." Ze begint de blouse van haar ex schoonmoeder los te knopen. "Toch vind ik dat ik je voor de jaren van onhebbelijk gedrag zal moeten straffen. Ik vind eigenlijk dat jij niet langer recht hebt op zo veel fysiek genot." Inmiddels is Evelien geheel ontkleed. Zelfs nu ze met haar benen gesloten voor ons staat hangen haar vochtige lapjes naar buiten en kijkt haar klitpikje glanzend tussen haar grote schaamlippen door. Ook haar tepels zijn duidelijk gezwollen. 
"John, hou jij Incestien even in de gaten, ik ga even wat spulletje bij elkaar zoeken." Ik ga tegenover de vrouw in een fauteuil zitten en kijk naar haar. "Dank je wel John." "Waarvoor?" "Ik zie geen walging, als je naar me kijkt." "Evelien, ik zal niet snel walgen, ook niet van een ouder lijf. Ik walgde veel meer van je karakter, zoals ik dat zag op verjaardagen." Tranen wellen op in haar ogen. "Ik weet 't. Het is geen excuus, maar ik kon niet anders. Toen niet!" 


Ineke draagt een dienblad wanneer ze weer de woonkamer binnenkomt. "Fijn dat nog alles op zijn plaats staat" Ze zet het dienblad op de salontafel zodat Evelien goed zicht heeft op alles wat er op ligt. Ze pakt de krultang, steekt de stekker in een stopcontact. "Waarmee zullen we een beginnen? 40 graden?" Ze draait een knopje legt haar hand om het metaal. "Hmm, dat mag wel hoger. 60 dan maar." Weer legt te ze haar hand om de tang." "Auw… That shall do the trick." Nu duwt ze het hete metaal tegen de gevoelige onderkant van Eveliens rechter tietje. De vrouw toont karakter. Ze doet geen enkele poging om achteruit te gaan. Na een paar seconden verplaatst Ineke de tang naar de onderkant van het andere borstje. Evelien ademt sissend door haar tanden. De tang heeft een rooi streep achtergelaten. Om de paar seconden verplaatst ze het apparaat zodanig dat na een aantal minuten beide borstjes omgeven zijn door een rode ring. "John haal jij even wat ijsblokjes uit het diepvriesvak. Ik doe wat zij me vraagt en breng even later terug met een schaaltje. "Hoe doe je dat Ma? Ik zou proberen terug te trekken als iemand dat bij mij deed." "Mijn man… Hij pijnigde mijn tietjes met zweepslagen en soms zelfs naalden. Als ik terugtrok of schreeuwde, dan liet hij me niet klaarkomen. Soms wel 14 dagen niet." "Maar dan kon jij je toch wel zelf… Als hij naar zijn werk was." "Niet met de kuisheidsgordel die hij mij dan omdeed. Maar ik wilde dat ook niet. Ik wilde dat Hij mij, mijn orgasme schonk." Ze pakt een blokje uit het schaaltje en gaat daarmee over het verbrandde tietvlees. "Denk jij dat Harrie die rol kan overnemen?" Ze schudt verdrietig met haar hoofd. "Hij zal nooit de natuurlijke dominantie en finesse van zij Pa bereiken. Maar ik kan hem wel leren hoe hij Hannie kan dresseren en tot te zijne maken. Ook het idee dat hij uit mijn lijf is voortgekomen en nu ervan geniet maakt me geil." Ineke pakt weer de tang en drukt die achtereen volgens voor een paar seconden tegen de beide tepels. Aan het ingehouden gekreun is duidelijk te horen dat dit meer pijn doet. "Hou jij die tang even vast John, Stel hem maar in op 40 graden en smeer hem in met die vaseline. Ook de tepels worden nu met ijs behandeld. Ze pakt twee wasknijpers van het dienblad, trekt de tepels van het oude mens lang en plaats om elke tepels een van de knijpers. Ze pakt een derde wasknijper van het dienblad. "Spreid je benen wat meer Ma!" Ze trekt zodanig hard aan het klitpikje, dat de vrouw een stapje vooruit moet zetten. Zorgvuldig plaatst ze de wasknijper.

Alleen het glanzende kopje is nog zichtbaar. "Geef maar John." Voor een kort moment trekt ze met het metaal tegen de klit. Weer ademt Evelien sissend in. "Ineke gaat achter de vrouw staan. "Trek je billen uit elkaar en buig voorover." Bijna zonder weerstand glijd de krultang in de anus van de vrouw. "Ga maar weer rechtstaan Incest teef" Ze gaat nu op voor haar staan. "Kun je het hebben wijfie." Met een verbeten trek op har gezicht, knikt ze. "Geef me alsjeblieft dat schilmesje John." Ik weet niet wat mijn lieverd van plan is maar ik vertrouw erop dat zij het niet in zich heeft om iemand echt te beschadigen, en overhandig haar het scherpe mesje. "Ze tikt een paar keer met de platte kant van het lemmet tegen het klittopje. Evelien draait met haar heupen. "Vindt je dat lekker slet?" Ze knikt. Nu tikt ze nog een aantal keren, maar nu met meer kracht de klit. "Eigenlijk twijfel ik eraan of jij zo'n fijne gevoelens nog wel verdiend. "Het is gedeeltelijk jou schuld dat mij vele jaren van seksueel genot zijn ontzegd. Volgens mij moet ik dat pretsteeltje van jou er gewoon afsnijden. Met en blik van verbazing,ongeloof, maar gek genoeg ook opwinding, kijkt het oude mens mijn lieverd aan. Ineke haalt de wasknijper van de klit, trekt het orgaan weer lang en met een razendsnelle beweging haalt ze uit met schilmes. Ik ben te laat om nog te kunnen ingrijpen. Als in een film zie ik hoe het oude mens haar ogen wagenwijd opengaan. Haar mond staat open in een onhoorbare schreeuw, haar hele lichaam begint te schokken in een orgastische kramp. Ik ben nog net op tijd om het plotseling verslappende lichaam op te vangen en langzaam naar de grond te begeleiden. "Wat heb je gedaan???" Ze kijkt me lachend aan. Het is nog nooit iemand gelukt om met de achterkant van een mes aardappelen te schillen. Ik kijk in het kruis van Evelien en zie inderdaad geen spoor van bloed. "Shit Ien, voor een moment dacht ik dat je echt…" "Moet je kijken, ze ligt nog steeds te krampen en te pissen" Ik kijk nog eens goed. "Dat is geen urine lieverd." Ik til de vrouw op en leg haar op de bank. Een van haar handen glijd in haar kruis. Een gelukzalige glimlach siert haar mond net voordat zij haar ogen opent en me aankijkt. "Waar is Ineke?" Ze stapt achter mij uit." "Ik ben gewoon hier." "Dank je lieverd… Die mindfuck was echt fenomenaal. Als dat je wraak was, dan mag jij vaker wraak komen nemen. Ik denk niet dat ik het lang zou overleven. Maar dat zou ik ervoor over hebben. Ik zag de poorten van de hemel opengaan."


Ze knielt voor haar ex schoonmoeder. "Weet je wat mijn echte wraak is Teef?" "Hoe meid?" "Mijn echte wraak is dat jij dat gevoel waarschijnlijk nooit meer zult beleven… Je zei het zelf? Je kinderen missen de finesse en ik denk niet dat een commerciële meester of meesteres, als je die al zou willen, het risico wil lopen dan jij onder hun handen sterft." Het oude mens kijkt haar smekend aan. "Zou je echt niet???" "Nee teefje. Deze fijne vent en zijn vrouw hebben mij in de afgelopen dagen al meer voldoening en bevrediging geschonken dan ik in de jaren hiervoor, met je zoon, heb mogen meemaken." "Ik gun het je Ineke." "Het zal me echt worst wezen, wat jij me gunt of niet gunt en Oh ja. Als je echt een greintje respect van mij wil verdienen dan stort je mijn zogenaamde erfdeel bij leven alvast op de rekening van het KWF." 
Ze staat op. John pak jij mijn tas met sportspullen, dan haal ik vast de fiets. Rij maar vast, dat stukje naar huis fiets ik wel." Terwijl we de woonkamer verlaten horen we gesnik achter ons. Ik merk hoe Ineke even twijfelt maar vervolgens toch resoluut doorloopt.


Thuisgekomen sluip ik de trap op. Ik kijk even de slaapkamer in en zie dat Mieke nog slaapt. Ik loop door naar de logeerkamer waar ik in mijn sportkastje een plank vrij maak. Ik leg de spullen van Ineke in de kast. Nu ik de tights en shirtjes goed bekijk zie ik dat het meeste aan vervanging toe zijn. De toestand van haar sportbeha's is zo deplorabel dat ik ze het liefst meteen weg zou hebben gegooid. Ik kleed mezelf om, trek vast mijn loopschoenen aan en loop naar beneden. 
Ik heb net een beetje door de krant gebladerd als Ineke al door de poort de tuin in komt. "Zo liefje wat zie jij er maar verhit uit. Heb je zo hard gefietst…. We zouden toch nog gaan hardlopen.” Ze kijkt me ernstig aan. "Ja, dat is prima zo. Ik wil afvallen voor jou en ùh voor Mieke." Ga je omkleden gek wijf. Net voordat ze de trap op loopt. Fluister ik haar naam." Ze kijkt om. "Liefje, als je wil afvallen voor jezelf dan is dat prima. Maar alsjeblieft ga niets doen omdat je het gevoel hebt dat Mieke of ik dag willen. Je bent prima zo als je bent. Jij bent een totaalpakket. De schoonheid erotiek en passie die jij uitstraalt zet menig model in de schaduw." "Dank je John."

Tijdens onze loopronde doet ze er alles aan om maar bij me te blijven. Ik merk dat ze het erg zwaar heeft en besluit om zeker wanneer het berg op gaat de snelheid er een beetje uit te halen. Ze merkt dat en kijkt me dankbaar aan. "Waarom los je niet gewoon effè." Ze schudt met haar hoofd. "Ik wil nu maar een ding en dat is heel dicht bij je zijn." Na een klein uurtje lopen wij weer onze tuin in. 
Op het terras ligt Mieke te slapen in een ligstoel. We sluipen langs haar en gaan gelijk door naar de badkamer.

"Mag ik in bad John." Ik geef haar een tik op haar inmiddels blote billen. "Dat hoef je toch niet te vragen. Ik zelf spring onder de douche." Ze kijkt naar mijn inmiddels halfharde piemel. "Toen ik met Ma Schepers bezig was… Was hij toen ook stijf?" "Nee liefje, zelfs geen beetje. Was jij wel opgewonden dan?" Ze denkt even na. "`Uh wel opgewonden, maar hoe moet ik het zeggen…" "Niet seksueel." Ze knikt "Dat is het ik had geen enkel seksverlangen op dat moment." "Op dat moment en nu dan." Ze kijkt me verontschuldigend aan. "Sorry John, nu ook niet." Ik kus haar in haar nek. "Ga lekker badderen liefie."

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen